Horoscoop augustus 2021

0

Wat heeft de maand augustus 2021 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen: deze maand zijn zowel je fysiek als je intellectueel optreden opmerkelijk, Ram. En kijk, in augustus wijst je intuïtie je de juiste weg om je kleine en grotere plannen te laten slagen. En om je dromen (zelfs de wat bestofte, jawel) waar te maken.

Qua werk zit het je mee. Dankzij je populariteit versier je vlot de gewenste promotie, een nieuwe baan of haal je die rendabele deal binnen. Geld nodig? Je bankier doet echt niet moeilijk nu. Intussen onderhandel je succesvol verder in de richting van een nieuw professioneel avontuur. Met partner? Jullie tanken bij op een roze wolkje waar de plannen voor samenwonen of trouwen, vaste vorm aannemen. Solo? Je vrienden staan niet positief tegenover je nieuw lief. Is het jaloezie of willen ze je gewoon beschermen! Hoe dan ook, luister niet naar hen en volg je hart. Qua geld dien je hard te onderhandelen tot je alle twijfels kan wegnemen. Waarna je eindelijk groen licht krijgt.

Stier

taurus

Algemeen: de start hier is wat aarzelend en verward, Stier. Maar naarmate augustus vordert, herwin jij je zelfvertrouwen omdat je beseft: niemand hoeft me de les te lezen, want wat ik doe, doe ik goed. Zo kan je de maand alsnog in schoonheid afsluiten.

Qua werk moet je een vervelende ondervraging doorstaan. Niet prettig maar algauw vind je de juiste toon die je helpt om de heikele vragen aan te pakken. Aan het eind word je creatief en bekwaam genoeg bevonden om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met partner? Weg zijn de eventuele spanningen en twijfels om plaats te maken voor warme intimiteit. Dit geluk straalt af op je gezin en zelfs op de verdere familie. Solo? Jij zit op de juiste weg naar een contact dat jou affectieve voldoening zal brengen. Meerdere Stieren dienen nu komaf maken met een dubieuze vriendschap. Qua geld beweegt er weinig, maar de actuele onderhandelingen zullen prima aflopen.

Tweelingen

gemini

Algemeen: je wil vooruit, Gemini. Want je wilt plezier vinden in wat je doet. Dus ga je in augustus ontspannen brainstormen omtrent je toekomst. Je laat alle ideeën op je afkomen en haalt zowaar een verborgen talent, vergeten hulpbron of ongebruikt spaargeld  naar boven.

Er beweegt weinig op de werkvloer. Dus kan je starten met het oplijsten van je pluspunten die je toetst aan de activiteit die jij in de toekomst op het oog hebt. Je plant nu nieuwe zaadjes en bent benieuwd naar wat er zal uitkomen. Met partner? De grootste stress is weggeëbd en jullie raken het eens over de herinrichting van de leefruimte. Start dus met het verbouwen of de zoektocht naar een ander huis. Solo? Je zweeft. Dit kan het gevolg zijn van een blikseminslag en/of het voorteken van iets duurzaams. Qua geld betekent augustus vooral werken achter de schermen omtrent een belegging. Ook een plotse terugbetaling of een hogere schadevergoeding dan verwacht, kan je deel worden.

Kreeft

cancer

Algemeen: de rust die augustus meebrengt, schept het ideale klimaat om de banden met anderen weer aan te halen. Of, om nieuwe contacten te leggen. En dit zowel op familiaal, vriendschappelijk en amoureus vlak als op professioneel gebied. Doen, Kreeft!

Qua werk kan jij je in alle rust voorbereiden op de komende drukte. Dit via een goede planning en het onderkennen van de essentie. Met partner? Een hoop vibes bieden hier steun. De liefde wordt inniger en zowel bij recent gevormde als oudere koppels, is er genoeg vertrouwen aanwezig om lange termijnplannen te maken. Single? Kruip uit je schulp en trek erop uit. Want juist nu stijgen je kansen op een contact gekleurd door ernst en toekomstperspectief. Let op je geld tussen 10 en 25 augustus. In een euforische vlaag wil je nu veel realiseren. Helaas ontbreken je daartoe de nodige centen. Kijk uit voor mooipraters (ook bij de vrienden). Blijf met beide voeten op de grond.

Leeuw

leo

Algemeen: jij houdt de touwtjes graag in handen, Leo. Deze maand lukt dat helaas minder goed. Ongrijpbare vibes gooien roet in het eten. Ook krijg je nu beklijvende dromen die je maar beter direct noteert. Ze kunnen je verhelderende info schenken.

Qua werk zijn er die veranderingen en vernieuwingen. En je bent best bereid om van richting te veranderen, maar je vreest daarbij je verworvenheden kwijt te raken. Je angst is ongegrond. Je populariteit, strijdlust en bekwaamheid zorgen er wel voor dat alles in goede banen geleid wordt. Met partner? Een minicrisis manifesteert zich met als thema: jij bent in een avontuurlijke bui en je partner absoluut niet. Vanaf de 22ste verdwijnen de frustraties vanzelf. Solo? Hier ligt het eenvoudiger. Je charme piekt tussen 8 en 25 augustus. Ga ervoor! Op financieel vlak ben je er niet echt gerust in. Maar tijdens de onderhandelingen over je vergoeding, krijg je wel de nodige steun.

Maagd

virgoAlgemeen: best goede maand waarin geduld oefenen en bepaalde zaken loslaten, de beste resultaten opleveren. Augustus is ook een periode waarin jij jezelf en de vele kwaliteiten die erbij horen, mag promoten. Omdat de tijd er rijp voor is, Maagd.

Op professioneel vlak krijg je te maken met slabakkende dossiers tot zelfs zaken die volledig geblokkeerd raken. Hou het hoofd koel want na de 20ste  gaat alles vlotter dankzij een betere communicatie. Met partner? Het zit gewoon prima tussen jullie, passie en Kamasutra weetjes inbegrepen. Single? Dan serveert augustus jou fun en surprises overgoten met hopen sensualiteit. Dit alles gelinkt aan een beslissende ontmoeting. Een kleine restyling voor zowel Virgo’s met een partner als voor de singles, zal hier het vuur volledig in de pan laten slaan. Qua geld zit het overwegend goed. Tijd dus om jezelf en/of je geliefden te verblijden met een gepast cadeau.

Weegschaal

libra

Algemeen: je herpakt je op alle vlakken Libra, jawel. Daar staan je herwonnen (zelf)vertrouwen, energie en geestelijke kracht borg voor. En wat anderen er ook mogen van denken, wordt steeds minder belangrijk. Je kijkt en gaat vooruit. Bravo!

Op het werk gaat het er nog rustig aan toe. Tijd dus om orde op zaken te stellen, contacten te verstevigen of te evalueren, ballonnetjes op te laten… Kortom, tijd om de sfeer op te snuiven en poolshoogte te nemen. Vanaf midden augustus krijg je de steun van Venus. Met partner? Je staat evenwichtiger en ook gelijkwaardiger in de relatie en dat kan de band enkel verbeteren. Single? Jij bent helemaal klaar voor een nieuwe liefde. Maar, je hebt beslist om deze keer jezelf te blijven en je eigenheid niet te verloochenen om de ander te behagen. Zint dat de ander niet? Dan is dat zijn/haar probleem. Qua geld: ja, je geeft veel uit maar toch kan je de schade tijdig beperken.

 

Schorpioen

scorpio

Algemeen: een nieuwe periode breekt aan, Scorpio. Want in augustus sla je een bladzijde om en start je een nieuw hoofdstuk. En natuurlijk vertrouw je hierbij op een belangrijke tool: je ervaring, opgedaan uit zowel je tegenslagen als je meevallers.

Waar je ook mee bezig bent op het werk (nieuw project, beter salaris, vraag om meer werkmiddelen, die begeerde promotie), maak het duidelijk kenbaar. Omdat je klaar bent voor verandering, voor iets nieuws. En wacht dan af. Je doorzettingsvermogen, geduld en durf worden beloond vanaf de 22ste.  Laad jezelf intussen op in de wijde natuur. Met partner? Jullie relatie overleeft de fase waarin de passie afneemt. Ze wint zelfs aan evenwicht en stabiliteit. Solo? Jij zoekt de ware in de vriendenkring en de bijhorende sociale cirkels. Goed gezien. Want naar eind augustus toe zou je wens wel es kunnen uitkomen. Wat geld betreft: alles blijft hier zo’n beetje status quo.

 

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: mooie maand, Schutter. De weg naar werk, liefde plus de inzet van je talenten, ligt open. Dat wordt mee bepaald door het feit dat je eindelijk beseft wat je precies waard bent. En omdat je angst te mislukken en naast je doel te grijpen, verdampt.

Op het werk steven je in augustus af op wat je verlangt (promotie, meer kansen, meer loon) omdat de situatie er verandert in jouw voordeel. Dit is de tijd om jezelf te bewijzen en je troeven uit te spelen. En dat lukt je via een verborgen kracht.  Inzake relaties kan er gewoon alles gebeuren. Met partner? Jullie spreken jullie complete adressenbestand aan om bepaalde zaken rond te krijgen. Zoals het vinden van een nieuwe woning, baan of poetshulp. Solo? Jij doet hetzelfde, maar dan wel om nieuwe gezichten te zien en hopelijk de ware te spotten. Qua geld is de toestand solide en stabiel. Je verdedigt vol vuur je belangen, wat vanzelf gaat gezien je in topvorm bent.

Steenbok

capricorn

Algemeen: in augustus ga jij je kapitaal anders  definiëren, Bokje. Omdat je plots verder kijkt dan geld en goed. Je maakt de balans op van je sterkste kanten  en je nog slapende talenten. En je bent van plan die ten volle te  benutten. Dat belooft!

Op het werk zorgen de actuele vibes voor een nieuwe dynamiek. Gedaan met de sleur. Je gaat aan de slag met je creativiteit en dus met de inzet van nieuwe ideeën. Wat uiteraard nieuwe deuren en wegen opent. Met partner? De intensiteit van de gevoelens neemt wat af ten voordele van een duoproject dat vorm krijgt. Baby? Nieuwe woonst? Investering? Trouwen? Samenwonen? Keuze zat! Single? Ga naar buiten. Voor een wandeling, fietstocht, weekendtrip of veilig feestje. Het is daar dat Cupido zomaar raak kan schieten. Qua financiën is een grondige evaluatie nodig. Omdat er zowel professioneel als privé een nieuw project zit aan te komen en dat kost geld.

Waterman

aquarius

Algemeen: maand van bevrijding, Waterman. En meer bepaald van oude, nare en pijnlijke herinneringen. En van andere emotionele wonden. Je besluit ze definitief achter je te laten of minstens een plek te geven vanwaar ze je minder snel kunnen raken.

Op het werk verdedig jij met succes  je belangen. Je doet dit zelfzeker, intelligent en helder. Je thuisbasis en vrienden steunen je helemaal in je gooi naar meer en beter op professioneel vlak. Met partner? Hier kunnen felle confrontaties opduiken. Blijf vooral zen, je hebt immers niets te vrezen. Want je zal merken hoe alles van richting verandert én losloopt vanaf de 22ste. Solo? Ook jij raakt in een positieve vibe en gaat voor een charmeoffensief. Je inzet wordt beloond vanaf de 3de week van augustus. En nu, wat geld betreft: de actuele veranderingen zorgen ervoor dat je erop vooruit gaat. Wat dan weer voor een hoop administratie (al dan niet notarieel) zorgt. Sterkte!

 Vissen

pisces

Algemeen:  in augustus is de tijd rijp om schoon schip te maken, Visje. In jezelf. Daal van je roze wolkje af. Gedaan met vluchten uit de realiteit. Want die valt nu best mee voor jou. Mik daarom op het soort liefde en werk dat echt bij je past. Het lukt je zeker!

Je schept momenteel geen plezier in je werk. Los die frustratie op door er iets aan te doen. Zeg wat je verlangt, benadruk je pluspunten. Verbaas vriend en vijand via een nieuw idee of zoek gewoon een andere baan. De bal ligt in jouw kamp. Met partner of solo? Weet dan dat diverse vibes samenwerken om jou te helpen in de liefde. Koppels tonen hun relatie nog duidelijker aan de buitenwereld. Solo? Ga nu tot actie over. Want Cupido mag dan wel aan jouw kant staan, jij dient mee te werken. Voel jij je wat slapjes bij die gonzende activiteit? Trek je even terug in je eigen bubbel en herbron. Je trekt op koopjestocht maar gaat daarbij gelukkig net niet over de schreef.

 

Deel.