Horoscoop december 2015

0

Wat brengt de maand december 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Het is niet allemaal koek en ei, Ram. Gelukkig maken je ondernemende aard en je vertrouwen in het leven, veel goed, Qua geld is er nu wel veel beweging. Ongeacht van waar het komt, spring er verstandig mee om. Op het werk reageer je impulsief wat conflicten kan uitlokken. Met partner? Jullie bekijken één en ander totaal anders, wat tot zure oprispingen leidt. Solo? Een blikseminslag is mogelijk, maar verdwijnt snel. In de familie rijzen er spanningen, terwijl er veel actie zit in je vriendenkring.

Stier

taurus
In december ligt de focus op je centen, Stier. Die rollen vlot binnen, maar jij gaat er zeer beheerst mee om. Met partner? Er duiken hier helaas de nodige stoorzenders op, veroorzaakt door onbegrip of jaloezie. Solo? Je twijfelt, jawel. Kies je nu voor iets blijvends of ga je in op kansen die zomaar voorbij komen waaien? Op het werk laat je concentratie het continu afweten. (de feesten/cadeautjes/vakantie?) Je besteedt nu veel tijd aan je familie en maakt nieuwe vrienden buiten je normaal circuit. Spannend!

Tweeling

gemini
December stemt je filosofisch, Gemini. Op het werk is de toestand vrij complex en worden je initiatieven genegeerd en je inzet geminimaliseerd. Laat niet over je heen walsen. In de familie lijkt de kerstsfeer anders dan anders, wat je enigszins bezwaart. Qua vriendschap, ontmoet je nu onverwachts bijzondere mensen. Financieel gaat alles zijn gewone gang. Met partner? Je stelt je nu wel erg kritisch op. Solo? Je verlangt leven in de brouwerij en zet zelf de eerste stap via internet- of speeddating.

Kreeft

cancer
Goed nieuws voor de single Kreeft: de liefde kruist je pad. Aan jou om die kans te grijpen of niet. Met partner? Hier rommelt het fel. Stel jezelf de juiste vragen. Op het werk rond je een zaak of project perfect af. Aansluitend volgt een geldelijke beloning of promotie. Geboren begin juli? Jou wacht nog een te betalen rekening. De andere Kreeften kennen meer financiële rust. In de familie bepalen bemoeizucht en ongeduld de sfeer. Met de vrienden zit alles goed, maar er wordt wel wat afstand bewaard.

Leeuw

leo
Op het werk toon je in december motivatie, efficiëncy en een resultaatgerichte keuze, Leo. Geboren begin augustus? Dan overtref jij vlot jezelf. Met partner? De band tussen jullie wordt gekleurd door de huidige familiale vibes. En die zijn vrij woelig. Gelukkig zijn er mooie momenten met de kinderen. Solo? Je hebt iemand op het oog waarmee je beter eerst vriendschap sluit. Kijk financieel uit je doppen, want je schat één en ander verkeerd in. Flink feesten staat op je verlanglijstje, maakt niks uit met wie.

Maagd

virgo
Met partner in een lauwe band, Virgo? Hier zien we ongenoegen of vreemdgaan. In een redelijke band? Jullie vinden elkaar helemaal terug. Single? Iemand waarmee je reële toekomstplannen maakt, daagt op. Professioneel kan het twee kanten uit. Je inzet wordt gewaardeerd en jij bent succesvol. Of, je hebt er schoon genoeg van en gaat voor iets anders. Blijf hier alert inzake de vertrekpremie en/of het nieuw te tekenen contract. In de familie komt er verwijdering en zijn er zorgen om een ouder of woning. Je vriendenkring is warm en gevarieerd.

Weegschaal

libra
December brengt drukte mee op het werk, Libra. Er zijn meer zaken die niet dan wel opschieten en dat zint je niet. Je kan ook een nieuwe koers varen. Met partner? De band is klaar voor een nieuwe impuls en jij zorgt ervoor. Solo? Je verleidt zonder gène en dat weekt intense emoties bij jou los. “Blijven duren” is echter een andere zaak. In de familie moet een en ander nu rechtgezet worden. Jij bent er zeker klaar voor. Je vrienden schatten je naar waarde. Let op: geef niet meer geld uit dan redelijk is.

Schorpioen

scorpio
Prima maand, Scorpio, waarin Amor fors toeslaat. Met partner?Jullie verwennen elkaar, wat iedereen verwarmt. Solo? Geloof je niet meer in passie, begeerte, dolle verliefdheid? December bewijst het tegendeel. Want de ware komt op je pad. De actuele vibes houden je budget in balans en vergemakkelijken een vastgoedinvestering. Op het werk neemt de druk toe om zoveel mogelijk dossiers af te ronden. Je slaagt erin, want je geeft hier alles. Je versterkt zowel de familiale als vriendschappelijke banden.

Boogschutter

sagittarius
Maand waarin je ambitie zat hebt die van pas komt op het werk, Schutter. Want daar kan jij je nu fors bewijzen. Met partner? Jij duwt aan de kar inzake gezamenlijke projecten. Solo? Dat blijft even zo maar je merkt het amper, want je gooit je helemaal in de eindejaarsgekte. Samen met vrienden en/of familie, hoewel novemberschutters te maken krijgen met vergeten worden en/of een last minute annulering. Ja, je rekeningen betaal je prompt, maar je gooit momenteel toch teveel geld over de balk.

Steenbok

capricorn
Maand met hinderlagen, Bokje. Wees voorbereid. Financieel zit het evenwel goed. Je kan op het werk betere voorwaarden bedingen en privé de juiste beslissingen nemen. Met partner? Hier kabbelt alles rustig verder, dwars door het gefeest heen. Single? Iemand die je slechts van ver kent, zoekt toenadering, maar heeft wel wat aanmoediging nodig. In de familie ben je veeleisend en streng tegen laatkomers en lawaaimakers. Van je vrienden zie je in december enkel hen die het dichtst bij je staan.

Waterman

aquarius
Qua geld oogt december wat moeilijk, Waterman. Je geeft teveel uit aan nutteloze dingen of schat zaken verkeerd in. Ook rijzen er problemen met familie of een bank, inzake een terugbetaling. Met partner? Hier gebeurt weinig. Solo? Ook hier is het status quo, maar dat wordt opgevangen door invitaties komend uit je vriendenkring. In de familie gaat je vrije tijd op aan de voorbereidingen van Kerst en Nieuwjaar. Op het werk worden je voorstellen aanvaard, en kan je projecten en dossiers afronden.

Vis

pisces
In december ben je omringd door de warme affectie van familie en vrienden, Visje. Maar als je voelt dat men misbruik maakt van jou, zeg je ferm: nee! Goed zo! Op het werk heerst onduidelijkheid. Gedane beloftes gaan in rook op en sommige projecten worden plots onverklaarbaar complex. Je laat je geld rollen met de feesten in zicht en om aan meer te komen investeer je fors in kansspelen. Als dat maar goed komt. Met partner? Jullie zwemmen samen de feesten in. Solo? Een contact groeit door naar meer.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.