Horoscoop december 2016

0

Wat brengt de maand december 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Je motivatie en werklust garanderen puike resultaten, Ram. Een aanvaring met een collega of chef daarentegen, kan je vooruitgang hypothekeren. Met partner? Hier loopt het lekker los, tenzij geboren tussen 5 en 14 april. Dan ben je geneigd de balans te maken en een desnoods harde beslissing te nemen. Single? Een vriendschap kan meer worden. Zowel in de familie als in de vriendenkring leid jij groot en klein 2017 binnen. Financieel gaat het op en neer, vooral omdat je nu op geen euro kijkt.

Stier

taurus
December staat voor pech op de werkvloer, Stier. Zo zijn er die overeenkomsten die niet worden nageleefd en bepaalde personen die je niet langer steunen.. Met partner? Eigenlijk blijft alles hier bij het oude. Single? Idem, wat je de kans geeft om op jouw manier van de eindejaarsfeesten te genieten. In de familie neem jij de beslissing om iedereen omheen je feesttafel te verzamelen, zelfs zij die je uit het oog verloren bent. Je vriendenkring breidt uit. Ook belangrijk: qua geld zit het best goed.

Tweeling

gemini
Alles kan nu wat zwaar aanvoelen, Gemini, maar weet dat al je moeite beloond zal worden. Op het werk is het stressen, maar ook productief zijn. En dan is er nog dat onverwacht aanbod…Met partner? Jullie leven wat langs elkaar heen. Single? Als eindejaarsgeschenk vindt die ontmoeting plaats die je verder leven bepaalt. Er rijst een conflict met een familielid. Je verliest een vriend/in, maar die plaats wordt al snel ingenomen door een ander. Financieel ontsnapt er niets aan je getraind oog. Goed zo!

Kreeft

cancer
December eist veel van je, Kreeft. Professioneel krijg je te maken met een hels ritme en een volgestouwde agenda. Zonder die plotse, onvoorziene veranderingen te vergeten. Met partner? Een mix van jaloezie en conflicten maakt de sfeer complex. Solo? Hier beweegt weinig en krijg je des te meer tijd om die losse eindjes weg te werken. Thuis organiseer jij het familiefeest, wat niet altijd van een leien dakje loopt. Ook in de vriendenkring is het niet allemaal koek en ei. Let op: onverwachte uitgaven belasten je budget.

Leeuw

leo
Vrij conflictueuze maand, Leo en dit zowel professioneel als privé. Op het werk zijn er tal van stoorzenders en tussen jou en je vaste partner, ontbrandt een machtsstrijd. Single, tja…je bent nu wel erg veeleisend. In de familie wordt je herenigd met hen die je doorgaans slechts sporadisch ziet. Je beslist om vanaf nu selectiever te zijn in je vriendschappen. Je gaat in december onbezonnen om met je geld. Bovendien vloeit dat geld ook weg naar een volwassen kind met problemen, een ex of een familielid in nood.

Maagd

virgo
In december laat je vooral je verstand spreken, Virgo, en dat houdt je meteen uit de gevarenzone. Behalve dan wat geld betreft. Je raakt in de ban van de eindejaarsgekte en laat het zomaar tussen je vingers glippen. Op het werk hou je er zeker je koppie bij. Met partner? Hier loopt het meestal wel los in het belang van de familiale waarden. Single? Je denkt goed na vooraleer je in een relatie te storten. Thuis kan je complicaties, kritiek en onwil verwachten. Neem voldoende afstand van die vrij bezitterige vriend/in.

Weegschaal

libra
Professioneel wordt er hard gewerkt maar krijg je ook de nodige steun, Libra. Met partner? Het is best mogelijk dat je nu de balans maakt en handelt naar de uitkomst ervan. Single? Jij bent zo sexy, bofkont, dat je pardoes een grote liefde kan aantrekken. In de familie krijg je te maken met indiscreet gedrag, inmenging in je privéleven plus bakken kritiek. Hou je sterk! Gelukkig is er nog je vriendenkring waar je wat stoom kan afblazen. Opgelet: in de roes van het jaareinde, geef je nu echt teveel uit.

Schorpioen

scorpio
Ondanks de aanwezige spanningen blijf je deze maand positief gestemd, Scorpio. Professioneel ren je nu alle kanten op, maar je populariteit zorgt ervoor dat je toch goede deals uit de brand sleept. Met partner? Hier is harmonie troef. Solo? Er is dat leuk contact dat je een warme overgang van oud naar nieuw garandeert. Maar daar blijft het bij. In de familie lokken de voorbereidingen voor kerst en Nieuwjaar stress uit. Idem in de vriendenkring. Hou rekening met vertraagde of zelfs sterk verminderde inkomsten.

Boogschutter

sagittarius
Best mooie maand, Schutter, waarin het je professioneel voor de wind gaat. Ondanks de stress. Met partner? Jij neemt de leiding, zolang die partner niet tegenpruttelt. Solo? De vlam kan hier onverwacht zwaar in de pan slaan via een bekende die (opnieuw) kleur bekent. Thuis aanvaardt niet iedereen de discipline die je oplegt. In de vriendenkring daarentegen is het zelden beter geweest. Financieel zou december niet enkel een tijd zonder zorgen moeten zijn, maar ook een maand waarin je een forse meevaller kent.

Steenbok

capricorn
Maand waarin je vecht tegen een hoop stoorzenders, Bokje. Op het werk wordt het strijden om je verworvenheden en positie te behouden. Met partner? Er kunnen zich hier botsingen voordoen maar ook een gezamenlijke inzet voor een project. Single? Je rolt in een relatie zonder dat je dit zag aankomen. Thuis heerst een mix van tederheid en eindejaarskoorts. Je vindt het maar niks dat je niet op nummer 1 staat bij je vrienden. Je hebt minder inkomsten dan voorzien, terwijl ook een geschil in jouw nadeel beslecht wordt.

Waterman

aquarius
Deze maand word je vooral gedragen door de liefde, Waterman. Met partner? De vlam slaat weer in de pan en hoe! Laat dit vooral niet bederven door jaloezie of bezitterigheid. Solo? Een grote liefde kan je leven nu totaal overhoop halen. Op het werk heb je één groot voordeel: je slaagt erin iedereen om je vinger te winden. In de familie deel jij de lakens uit wat eindejaar betreft. Je maakt komaf met veel van je virtuele vrienden en gaat voortaan voor echte ontmoetingen met mensen die iets te vertellen hebben. Financieel zit alles goed.

Vis

pisces
In december zou je wel eens keuzes moeten maken waar je niet echt achter staat, Visje. Op het werk is de situatie onduidelijk en valt één en ander in het water. Dat werkt stresserend en ontmoedigend. Met partner? Jullie beleven nu een heerlijke tijd samen. Solo? Een vriend/in verwart je, waarna jullie plots dichter tot elkaar komen. Van een kerstgeschenk gesproken! Op familiaal vlak slaag je erin om de juiste planning rond te krijgen voor de eindejaarsfeesten. Laat je niet meeslepen en hou je budget in het oog.


Deel.