Horoscoop december 2017

0

Wat brengt de maand december 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Je bent nu ondernemender dan ooit, Ram. Want je loopt over van enthousiasme, hebt prima ideeën en schuwt het experiment niet. Maar opgelet: teveel impulsiviteit leidt tot conflicten. Met partner? Je wil je vrij voelen en je gangetje gaan. Ga hier vooral niet te ver. Single? Bereid je alvast voor op intense sensaties. Thuis en in de familie neem je het voortouw wat voor spanningen zorgt. Je onderneemt van alles en nog wat met je vrienden. Je laat je geld nu rollen voor zaken die het echt niet waard zijn.

Stier

taurus
Op het werk loopt het in december minder vlot, Stier. Er komen botsingen, terwijl je ideeën geen ingang vinden. Reageer diplomatisch, dat brengt je het verst. Met partner? Delicate tijd waarin onbegrip en jaloezie overheersen. Dat kan doorwerken tot in de familie, vooral als anderen zich met de zaak bemoeien. Single en geboren tussen 20 en 25 april? Vanaf 26 december kan een ernstige relatie vorm krijgen. Je maakt vrienden in voor jou ongewone milieus. En er zijn blijvers bij. Qua geld is alles dik in orde.

Tweeling

gemini
Tot 11 december is het op het werk enorm stressy, Gemini. Daarna kan je weer ademhalen. Met partner? Meningsverschillen kunnen jullie parten spelen. En voor sommigen betekent dit een definitieve wending. Dit alles beïnvloedt ook de rest van de familie. Singles bewandelen diverse wegen om te kunnen verleiden en extra prikkels te ervaren. Sensatie verzekerd hier! Onverwachte contacten leveren nieuwe visies op. Waak erover in deze feestperiode niet meer uit te geven dan goed is voor je financieel evenwicht.

Kreeft

cancer
Maand waarin je op het werk scoort via charisma en productiviteit, Kreeft. Op zoek naar een toffe job? Je krijgt een interessant voorstel. Met partner? De relatie staat onder druk. Tijdelijk of blijvend? Jullie kiezen. Solo? Een bestaand of nieuw contact kan uitgroeien tot een droomrelatie. In de familie vormt zowat alles nu de aanleiding tot onenigheid. Na 10 december wordt het rustiger. Tussendoor ga je chillen bij de vrienden. Financieel is het schipperen tussen onbetaalde facturen en aankopen voor de eindejaarsfeesten. Sterkte!

Leeuw

leo
Als je nu goed inspeelt op wat zich aandient, bekom je topresultaten,Leo. Zeker op het werk waar je de kans krijgt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Met partner? Externe factoren beïnvloeden de band, maar jullie pakken dit samen aan. Single? Via een grote verliefdheid zie je alles door een roze bril. In de familie duiken er storingen op. Zoals bijvoorbeeld moeilijkheden om iedereen rond de Kersttafel te krijgen. Jij en je vrienden bouwen een denderende eindejaarsfuif. En het prijskaartje zal je helemaal worst wezen.

Maagd

virgo
In december is je motivatie op het werk zwak en zoek je steun bij anderen. Eigen baas, Virgo? Dan kijk je uit naar een vennoot. Met partner? Je weet niet wat je wilt en vermijdt confrontaties. Vooral indien geboren begin september. Solo? Meer dan een toffe vriendschap zit er nu niet in. Over vrienden gesproken: jij wordt uitgenodigd en omgekeerd. Dikke fun verzekerd. In de familie moet je een besluit nemen omtrent de woonst. Veel draait ook om kinderen. Geboorte? Heibel met tieners? Je weet wel beter maar geeft toch teveel uit.

Weegschaal

libra
Op het werk wacht je veel stress, Libra, maar ook veel vooruitgang en veel resultaat. Want je kan nu heel wat aan. Met partner? Je beslist voor twee en dat vindt de ander niet altijd oké. Tot 9 december ga je de versiertoer op. Je kan beet hebben, maar een relatie of stevige liefde is nog veraf. In de familie kan jij je verraden voelen of aan je lot overgelaten. Tijd om de rekening te vereffenen, dus. Speel het toch niet al te hard. Je vrienden zijn volop aanwezig in je leven deze maand. Vermijd nu impulsieve of dwangmatige aankopen.

Schorpioen

scorpio
Zet je schrap want op het werk wordt het pezen, Scorpio. Je beloning? Je kan tonen wat je waard bent, vangt meer geld én raakt hogerop. Met partner? Jij neemt de leiding en de ander staat erbij, kijkt ernaar en is niet zo happy. Single? Vooral als jij je een poos hebt afgesloten is december de ideale maand om je opnieuw open te stellen voor de liefde. In de familie en in de vriendenkring (jawel) regel jij de feestelijkheden, iets waar je overduidelijk van geniet. Je gaat er voluit voor en overschrijdt daarbij je financiële grenzen. Tja…

Boogschutter

sagittarius
Vanaf 20 december raak je na enkele jaren bevrijd van een benauwende vibe. En dat zal je de komende maanden en jaren ook echt voelen. Op het werk krijg je meer verantwoordelijkheid en besluit je er helemaal voor te gaan. Met partner? Jullie verwennen niet enkel elkaar maar evengoed de familie en vrienden. Solo? Jouw eindejaarscadeau zou wel es een grote liefde kunnen zijn. Ja, zelfs als je er niet meer in gelooft. Intussen laat je het geld lustig rollen maar hou je nog genoeg over voor die vastgoedinvestering. Top!

Steenbok

capricorn
Na 20 december krijg je hulp van een positieve vibe die je vooruit helpt en aanport om degelijke zaken te realiseren. En dat begint op het werk. Met partner? De sfeer is gespannen maar jullie trachten er iets aan te doen. Misschien zit een verhuis er voor iets tussen. Solo? Je komt niet verder dan vriendschap of een onbeantwoorde liefde. Thuis, in de familie en bij de vrienden ben je streng en recht voor de raap. Dat heeft gevolgen. Qua geld bekom je nu een loonsverhoging of een lening of huurcontract aan de beste voorwaarden.

Waterman

aquarius
Toffe maand, Waterman, waarin er veel lukt. Op het werk zijn er wat conflicten. Maar men luistert naar jou en je projecten evolueren snel in goede zin. Met partner? Alles is bespreekbaar en jullie duiken eensgezind de feesten in. Solo? Iemand die je kent in een andere context, kan toenadering zoeken maar heeft aanmoediging nodig. Jij raakt compleet in feestmodus en maakt er het mooiste en het beste van. No wonder dat familie en vrienden om je heen draaien. Let op met geld en laat je geen knollen voor citroenen verkopen.

Vis

pisces
In december moet je noodgedwongen relativeren en positief blijven, Visje. Want de werksfeer wordt harder en er komen verontrustende wendingen. Of kan er een eind komen aan je huidige activiteit. Met partner en in een ietwat wankele relatie? Dan ontstaat er meer afstand tussen jullie. Ook overspel kan een rol spelen. Single? Je gebruikt deze tijd om alles eens goed te overdenken. Je geniet nu van het familiale en van je vrienden, maar je laat niet meer gebruiken. Je geeft teveel uit of investeert teveel in kansspelen.


Deel.