Horoscoop december 2019

0

Wat brengt de maand december 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
December belooft complex te worden, Ram. Op het werk duiken er stoorzenders op die een vlotte gang van zaken belemmeren. Je denkt ook na over je beroepsleven en misschien over een verandering van baan. Met partner? Je bent nu wel erg bazig en dit lokt confrontaties en conflicten uit. En hetzelfde gebeurt in de vriendenkring en de familie. Single? Bij gebrek aan iets pittigers, gooi jij je dan maar op je vrienden. Want je gaat sowieso voor contact en bevestiging. Ook het financiële luik ligt moeilijk. Het kan gaan over een teruggave aan of een verdeling met een familielid.

Stier

taurus
Wat chaotische maand, Stier. Op alle vlakken. Op het werk zijn er je nieuwe ideeën en experimenten. Maar ook je impulsiviteit en koppigheid die je relatie met collega’s en chefs bemoeilijken. Met partner? Heftig zaakje hier, daar conflicten schering en inslag zijn. Vermijd een puberale communicatie en woede. Single? Tot de 19de is je charisma groot en is een passioneel contact dat kan blijven duren, zeker mogelijk. Je vindt de perfecte balans tussen oude en nieuwe vrienden. En je huidige financiële toestand laat je toe stevig te feesten en jezelf en anderen volop te verwennen.

Tweeling

gemini
De trend van november zet zich door in december, Gemini. Dat betekent een eerder complexe werksituatie waarin je de nodige blokkades ontmoet. Eén tip: blijf vooral kalm! Met partner? Zelfs futiliteiten vormen nu een reden om met elkaar in de clinch te gaan. Dit kan ook andere familiale relaties belasten en verzuren. Single? Vanaf de 20ste kan je tegen een leuk iemand oplopen, wat je geloof in jezelf danig opvijzelt. Qua je financiën zit het wel goed. Ja, je geeft nu wat (te)veel uit. Maar gelukkig weet je dit op een andere, slimme manier weer te compenseren.

Kreeft

cancer
Deze maand vecht je op het werk tegen vertragingen, minder werkmiddelen en zelfs annuleringen, Kreeft. Maar je motivatie en drang om vooruit te gaan, blijven intact. Werkzoekend? Dan staat het geluk aan jouw kant. Met partner? Verwijten en -al dan niet gegronde- jaloezie verzuren de sfeer totaal. Maak eens de balans op! Solo? Jij wilt verleiden en dat lukt omdat je ongewone mensen ontmoet. Dus geen ware liefde hier, maar wel speciale sensaties en experimenten die je verrassen. Qua geld is alertheid geboden, want er kunnen nu zeker tal van tegenvallers opduiken.

Leeuw

leo
Drukke maand, Leo! Je verdrinkt in het werk. Dat is meestal het afronden van zaken of het opkrikken van de omzet. En je bekomt goede resultaten! Op zoek naar een baan? Je krijgt een prima voorstel. Met partner? Jullie praten vooral. Over een eventuele verhuis of de eindejaarstijd. Solo? Hier blijft het bij een verleidingsspelletje of een platonische verliefdheid. Elke Leo wil er met oud en nieuw es flink invliegen. En doet dit ook. Qua geld wordt het lastig. Iemand leende geld van jou maar betaalt je niet terug. Ook andere geldzaken kunnen nu erg onduidelijk zijn.

Maagd

virgo
December schenkt je de juiste vibe om op het werk bergen te verzetten, Maagd. En om zelfs nieuwe werkmethodes/werkgebieden uit te testen. Met partner? Hier heerst verwarring. Je weet niet wat je wilt en je kan dus niets bepraten met je partner. Je ontwijkt de ander daarom continu. Single? Geen coup de foudre, maar je legt contact met iemand die na diverse dates je soulmate blijkt te zijn. Daarbij komt dat je van oud naar nieuw gaat met oprechte vrienden. Je kan nu best flink wat geld uitgeven met eindejaar. Er blijft zelfs nog voldoende over voor een mooie investering.

Weegschaal

libra
Met partner? Het kan flink rommelen tussen jullie, Libra. Na de 20ste keert het tij en zoeken jullie elkaars vertrouwd gezelschap weer graag op. Single? Jij leert iemand kennen waarmee het klikt of …een vriendschap wordt meer. Zomaar, als vanzelf. Op het werk heb je briljante invallen en een goede intuïtie gekoppeld aan een vruchtbare creativiteit. Geef toe, meer moet dat niet zijn om vooruit te raken. Je vrienden zorgen voor de nodige animatie in je leven. Wat geld betreft: ja, je kijkt aan tegen een duur eindejaar. Probeer de schade toch wat te beperken.

Schorpioen

scorpio
Qua werk staat december voor hopen vergaderingen en/of het wegwerken van losse eindjes. Daartoe vind je een betere manier van werken. Maar het blijft stressen. Er kan ook een drastische verandering komen in je werksituatie. Met partner? De sleur kotsbeu, wil je de relatie nieuwe impulsen geven. Hopelijk gaat je partner hiermee akkoord. Single? Je gaat voor verleiding en stapt recht op je prooi af. Dit levert sterke sensaties op, niets meer. Zowel in de familie als bij de vrienden neem jij het voortouw en de rest volgt. Qua geld zit het goed zolang je uitgaven redelijk blijven.

Boogschutter

sagittarius
Professioneel gezien wordt het in december drukker dan druk, Schutter. En je speelt het klaar. Andere mogelijkheid: je loopt stage of gaat voor bijscholing. Met partner? Gezellige onderonsjes zijn voor volgend jaar, gezien jullie nu bijna altijd omringd zijn door familie, vrienden, collega’s en kennissen. En eerlijk gezegd, jij kan met zoveel gezelligheid prima leven. Single? Je kan nu tegen iemand oplopen waarmee het klikt. En waarmee het zelfs later meer wordt. Je geeft veel uit om jezelf en je dierbaren te plezieren. Maar om één of andere reden ga je hier niet over de rooie.

Steenbok

capricorn
Prima maand, Bokje. Alles lukt je in december. Om te beginnen op het werk. Want ondanks de drukte, stress en last minute toestanden, blijf je de teugels in handen houden. Met partner? Jullie smeden samen plannen. Baby? Renovatie? Verhuis? Indien de relatie in een crisis verkeert, is de redding nabij. Single? Prachtig eindejaar! Je ontmoet iemand die niet enkel passioneel is maar zich ook wil settelen. Verder krijgt nu vooral de familie prioriteit. Qua geld is er geen enkel probleem. Je kan zeker feesten in stijl. En moet je nog geld krijgen? Dan gebeurt dit nu. Enjoy!

Waterman

aquarius
Vrij goede maand, Waterman. Behalve op het werk. Daar wordt via de drukte en de spanningen met een collega of chef, continu een beroep gedaan op je strijdlust en veerkracht. Met partner? Mooie verstandhouding met net genoeg individuele vrijheid. Na de 20ste beleeft de relatie zelfs een heuse revival. Single? Het is hier stilte voor de storm die opsteekt rond de 20ste. Dan ontmoet je iemand die je van je sokken blaast of … een bestaand contact neemt een hoge vlucht. Je band met familie, vrienden en kennissen zit in de lift. Opgelet: deze feesttijd kan je geldbeugel leeg plunderen.

Vis

pisces
Jij verspreidt in december de geur van geluk om je heen, Visje. Als je gefocust blijft, kan je op het werk veel gedaan krijgen. De juiste steun heb je alvast. Met partner? Jullie lijken wel te versmelten, inclusief sensualiteit en een dosis erotiek. Single? Een oude bekende die je via de vriendenkring ooit tegenkwam, lijkt nu meer te zullen worden. Op een goede, beloftevolle manier. Je bent ook één en al oor voor Jan en alleman. Laat je niet gebruiken als Klaagmuur. Qua centen niets dan goeds. Het geld rolt vlot binnen en je financiële zaakjes worden snel en netjes afgehandeld.
 

Deel.