Horoscoop december 2021

0

Wat heeft de maand december 2021 voor jou in petto volgens de westerse Astrologie?

 

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

ariesAlgemeen: in december ga je vaker reageren en beslissen vanuit de combi ”helder hoofd plus buikgevoel”, Ram. Dit kan een prima experiment worden. Vind dus de juiste mix tussen hoofd en intuïtie en je zal de voor jou beste resultaten bekomen.

Op het werk loopt het rustig maar bereik je het punt waarop je moet kiezen. Want je krijgt kansen omdat je overtuigingskracht nu piekt. Als je erin slaagt je impulsiviteit te beheersen, maak je zeker de voor jou beste keuze. Zowel Rammen met als zonder partner, ervaren een heerlijke rust in het relatieleven. Jullie volgen gewoon je eigen ritme en dat zorgt voor een toffe tijd in de aanloop naar 2022. Je raakt wel betrokken bij een conflict in de vriendenkring. Objectief bekeken, blijkt deze vriend of vriendin al een tijdlang toxisch voor jou. Afstand nemen is hier aanbevolen. Qua geld ziet het er goed uit. Meer loon in het laatje? Andere financiële steun? Alles kan. Geniet ervan.

Stier

taurus

Algemeen: deze maand is het goed je even te bezinnen over je slechte gewoontes, Stier. Probeer jezelf een beetje objectiever te bekijken en luister ook eens naar wat men je vaak aanwrijft. Je haalt er ongetwijfeld een hoop bruikbaars uit.  

Op het werk is het totaalplaatje positief. Je carrière zit in de lift. En toch krijg je het op je heupen omdat een belangrijke zaak plots geblokkeerd wordt. Blijf je rustige zelf, oefen geduld en je zal zien dat alles weer aantrekt en tenslotte beklonken wordt. Met partner? De relatie kabbelt verder, maar hij/zij heeft wel enkele wensen. Luister ernaar en probeer hem/haar tegemoet te komen. Je seksdrive piekt nu en dat is hier wellicht ook effectief. Single? Je laat het niet aan je hart komen en neemt alle tijd om de ware te spotten. Ook financieel sta je tegenover een zaak die tot stilstand komt.  Dit keer omdat je niet alle info hebt. Enkel geduld oefenen zorgt voor een doorbraak.

Tweelingen

gemini

Algemeen: gemengde maand, Gemini. In de afdeling liefde en relaties straalt de zon en is de sfeer dus overwegend positief. Op professioneel vlak echter ligt het anders. Meer dan eens lijken de zaken hier een pak beloftevoller dan ze in werkelijkheid zijn.

Op het werk verlies jij je zicht op het totaalplaatje, wat problemen schept. Dat gebeurt omdat jij je nu vooral laat leiden door woede, subjectiviteit en ongeduld. Zolang je die  niet aanpakt, blijven er stoorzenders actief. Met partner of solo? Jullie beleven allebei een uitzonderlijke maand in de liefde. Enjoy! Zet alvast de champagne koud want er valt hier zelfs iets te vieren. December is ook de tijd van confrontaties met oud familie drama. Je zit op het juiste spoor om je er goeddeels van te bevrijden. En dat maakt je  voldoende sterk om elke ongewenste inmenging in je affectief leven in de kiem te smoren. Qua geld krijg je te maken met een familiale schenking, verkoop of aankoop.   

Kreeft

cancer

Algemeen: deze maand komt de liefde vol in beeld, Kreeft. Het kan hier gaan om een  bestaande relatie of om een band die nog in de opbouwfase zit. De verbintenis is hoe dan ook betrouwbaar en vast. Luister nu zeker naar je intuïtie en voorgevoelens.         

Je bent gelukkig in topvorm. Want qua werk moet je een versnelling hoger schakelen om je doel te bereiken of je project vorm te geven. Geduld, want dit lukt je pas na 15 december. En rond de 20ste wacht de doorzetters zelfs een mooie surprise. Met partner? Jullie gaan voor traag omdat dit jullie kansen biedt om de band te verdiepen en zelfs spiritueler te maken. Waarna jullie samen nieuwe plannen uitbroeden. Solo? Je libido en charme garanderen je een warm en boeiend avontuur. Qua geld zorgt de liefde ervoor dat jij even helemaal je hoofd verliest en in het rood verzeilt. Niet voor lang echter. Want je herpakt je vlug en zuivert je rekening zo snel mogelijk weer aan.

Leeuw

leoAlgemeen: begin december heb je moeite om de realiteit te zien en te aanvaarden. Verder in de maand lukt het beter en haalt je optimisme weer de bovenhand. Je bent dan klaar om een zware emotionele tijd af te sluiten en het leven weer te omarmen.

Professioneel vlieg je er deskundig in en verzet je een hoop werk terwijl je collega’s en chefs stomverbaasd toekijken hoe jij dat allemaal gedaan krijgt. Na de 20ste is de tijd rijp om je project te lanceren, Leo. In de liefde is het tijd voor actie. Met partner? Jullie nemen samen een soort van nieuwe start via nieuwe initiatieven. Single? Rond de 30ste kom ook jij in actie. Gedaan met het getwijfel. Je hakt de knoop door en gaat helemaal en bewust voor dat beginnend contact. Alles zit goed bij de vrienden en in de familie. Qua geld: begin december zie je niet klaar. Ga dus zeker niet in op die formidabele financiële buitenkans. Want wat te mooi lijkt om waar te zijn, is dat vaak ook.

Maagd

virgoAlgemeen: deze maand onderneem je stappen om het samenhorigheidsgevoel en de communicatie in je gezin en familie te bevorderen, Virgo. Je gebruikt daarbij een creatieve aanpak die je doortrekt in het contact met kinderen dat nu voorop staat.

In je agenda kijkend op het werk, besef je plots dat je planning nergens op lijkt. Je gaat alles dus opnieuw plannen en zorgt bewust voor meer balans tussen je werk en  persoonlijk leven. Daarbij ga je heel creatief aan de slag en probeer je zelfs ruimte te maken voor het onverwachte. Met partner? De band wordt sterker en intiemer dankzij de prima communicatie tussen jullie. En dat leidt tot een nieuw project. Solo? Je krijgt nu de kans om iemand te ontmoeten waarmee je kan gaan voor trouw, engagement en ernst. Ook bij de vrienden ga je voor beter communiceren. Qua financiën zit het prima. Alles wat je in gedachten hebt voor de eindejaarsfeesten kan je nu vlot realiseren.

Weegschaal

libra

Algemeen:  in december is de tijd rijp om een oud en chronisch familiaal trauma aan te pakken. Kaart de zaak aan bij de betrokkene(n). Spreek moedig vrijuit, Libra, want de zaak moet je van het hart. Je zal merken dat er veel goodwill is om alles uit te klaren.   

Blijf alert op het werk. Eerstens weet je niet wat er hier precies gaande is. Verder wil iemand van wie je het niet zou verwachten, je een loer draaien door je tot iets over te halen. Pas eind december beschik je over de nodige info en kan je beter beslissen. Met partner? In het afgelopen jaar zijn jullie als koppel sterker geworden en elkaar meer nabij gekomen. Dat heeft tot een of meerdere projecten geleid die jullie in 2022 kunnen waarmaken. Solo? Jij staat sterker in je schoenen en dat straalt van je af. Dit is de juiste vibe om potentiële partners aan te trekken. Qua geld erger jij je aan één van je gesprekspartners en raak je gestrest. Neem nu geen belangrijke beslissingen. 

Schorpioen

scorpio

Algemeen: december haalt je verborgen talenten naar boven, Scorpio. Vooral in de sector creativiteit. Je kan je uiten via kunst maar evengoed in de liefde. Na de 20ste zie je bepaalde zaken erg helder. Je kan dit uitspreken, vorm geven of neerpennen.

Qua werk is het eerder zachtjes uitbollen naar 2022 toe. Je kan losse eindjes weg werken en/of je bezinnen over je professionele toekomst. Ontdek waar je talenten  precies liggen en hoe je die voortaan op het werk kan inzetten en verzilveren. Met partner? Je slaat een andere weg in en voelt nu de drang om tegenover je partner groots uit te pakken. Die laat zich, en hoe kan het ook anders, maar al te graag door jou overdonderen. Single? Jij pakt het, qua veroveringstechniek dan, ook groots aan. Vanaf de 26ste schiet je raak en scoor je. Met familie en vrienden loopt het goed. Je zit in een financieel veilige zone. Laat je dus maar gaan tijdens de komende feesten.

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: in december slaag je erin je te bevrijden van het verleden, Boogschutter. Zo kan je een familiaal én persoonlijk hoofdstuk afsluiten. Een blanco pagina wacht om beschreven te worden. Je bent klaar om de beste versie te zijn van wie jij al bent.

Op het werk loopt het niet direct storm en maar goed ook. Je bent immers nog steeds sterk innerlijk bezig en dat beïnvloedt ook je werkrelaties. Wees nu echter heel alert op ook maar de geringste verandering. Een passende kans kan voorbij komen. Wees klaar om die te grijpen. Met partner of single? De ware jij komt naar boven en neemt ook hier het heft in handen. En wat meer is: succes gegarandeerd omdat je moedig vrijuit praat. Dat maakt je bijzonder aantrekkelijk en laat je scoren bij je vaste partner. Maar ook bij een nieuwe of potentiële partner. En om dit positief verslag af te ronden: ook qua geld vang je meer, en dit komend uit een professionele of persoonlijke bron.     

Steenbok

capricorn

Algemeen: deze maand wenkt de verandering, maar je gaat er nog niet op in, Bokje! En toch durf je al es vaker de emotionele in plaats van de rationele toer op gaan. Je beschikt actueel ook over een charme die zowel op het werk als privé effectief blijkt.

Uitbollen is niet aan de orde op het werk. Als onderhandelaar en organisator word je immers fel op prijs gesteld. En zo nemen je overtuigingskracht en invloed snel toe. Smeed het ijzer terwijl het heet is en stel nu je ideeën en projecten voor. Ze worden heel ernstig genomen. Met partner of single? Amor ondersteunt jullie beiden. En dat  gaat van het verstevigen en oppoetsen van een bestaande band tot het aantrekken van de juiste nieuwe liefde. Bereid je voor en hou je klaar! Diezelfde gunstige vibes circuleren in de familie en de vriendenkring. Al die warme liefde doet jou je budget vergeten. Je schrikt pas wakker bij het zien van je resterend banksaldo! Grijp snel in.

Waterman

aquarius

Algemeen: december 21 staat voor actie, Waterman. Er komt opwinding maar ook onzekerheid. Daarnaast maak je de balans op van je werk én je privéleven. Dat zorgt voor stilstand op het werk en de afzwakking van bepaalde gevoelens in je privésfeer.

Op het werk ben je gestrest omwille van de dosis ontevredenheid die je meesleept. Ofwel werk je verder aan wat je bezig bent maar op een andere basis, ofwel ga je voor iets totaal anders, inclusief nieuwe partners. Met partner? Je mediteert om klaar te zien in je verwachtingen. Dit kan de relatie verdiepen en/of jullie kunnen samen bespreken hoe jullie een moeilijke passage in de band het best overbruggen. Solo? Ook jij denkt na, maar jou wacht hoe dan ook, een mooie verrassing. December is geen tijd om grote financiële stappen te zetten. Daarvoor ben je nu te gespannen, te gefrustreerd en geloof het of niet, te emotioneel. Eind deze maand trekt de mist op. 

Vissen

pisces

Algemeen: in december staan jij en je werk centraal, Visje. Omdat je fantasie en je intuïtie een boost krijgen via je hypergevoeligheid. Je concepten zijn top en niemand kan er nog omheen. Zo heb je jezelf, zonder het te willen, in de schijnwerpers gezet.

Qua werk komt het er nu op aan niet weg te lopen voor die grote aandacht en alles wat er bij hoort. Aanvaard de erkenning en neem kalm je plaats in. Promotie? Nieuwe job of activiteit? Alles lukt je. Dit is jouw tijd, haal er het maximum uit. Met partner? Jullie denken na over de toekomst en zitten gelukkig allebei op dezelfde vibe. Solo? Alles is hier mogelijk, maar een vriendschap groeit door tot meer en dat houdt je bezig en verwart je. Blijf kalm, wacht af. Pas dan zal alles een pak duidelijker worden. Forceer zeker niets, je bent veel te kwetsbaar nu. Qua geld gaat je aandacht vooral naar het krijgen van voldoende financiële middelen op het werk. En die komen eraan.

Kan ook leuk zijn tijdens de komende feesten:  Hoe raad je iemands horoscoop als hij of zij dronken is?

 
Deel.