Horoscoop december 2022

0

Wat kan je verwachten in december 2022 volgens de westerse astrologie?

Ram

aries

Algemeen: voorbij is dat getwijfel plus die beginnende dip, Ram. In december ben jij zowaar overal het zonnetje in huis. Zijn het de nakende feesten die je happy maken? Of is het de liefde van je partner of de toffe sfeer op het werk? Hoe dan ook, je hebt geluk, optimisme, vrolijkheid en durf te koop. Geen wonder dat men de rode loper voor je uitrolt. Maak wel verstandig gebruik van deze tijd vol kansen en meevallers.

Werk: helaas zijn er bij al dat positiefs, toch nog sterke vibes actief die een en ander vertragen op het werk. Maar je krijgt hier niet enkel vertraging op je bord maar ook verwarring. Je aanvaardt dus maar beter dat het is wat het is. Je kan de schade beperken via je communicatie skills en je intuïtie, die nu allebei pieken. Het loopt pas weer los naar eind december toe. Oefen dus wat geduld en laat je mee drijven… 

Liefde: met partner? je merkt dat alles geven op het werk je nu geen stap vooruit helpt. Je intuïtie en je communicatie daarentegen zijn top. En laat dit nu juist de ideale tools zijn om de relatie met je vaste partner nieuw leven in te blazen zodat je gezwind met hem of haar 2023 kan binnen walsen. Geniet ervan!  Single: voor jou geldt hetzelfde. Je staat communicatief sterk en dus is dit de ideale periode om een volwassen en mooie afsluiter te breien aan een aflopende of voorbije relatie. Of, om snel voeling te krijgen en contact te maken met een nieuwe, potentiële partner. 

Financiën: je vindt dat je op het werk best nog wat meer zou mogen verdienen. Een andere manier om aan geld te raken kan zich natuurlijk ook voordoen en wel vanaf 20 december. Dan raak je omgeven door vibes die vooruitgang en het maken van fortuin bevorderen. Meer kan jij toch niet wensen?

Welzijn: tot de 20ste ben je wel je positieve zelf maar word je desondanks geplaagd door stilstand of vertragingen allerhande. En dat blijkt soms moeilijk te verteren. 1 advies hier ‘carpe diem’ ofwel: pluk de dag en kijk waar die je brengt. Zie het als een oefening of als een experiment waar een einde aan komt rond de 20ste.  Doen! 

Stier

taurus

Algemeen: de feesten naderen en december draait uit als een nostalgische maand, Stier. Je bekijkt het dag per dag en kent daarbij hoogtes en laagtes. Maar toch ben je vastbesloten om de familiebanden wat strakker aan te halen. Je stort je dan ook vol overgave op de voorbereidingen van warme en gezellige eindejaarsfeesten. Dat maakt je emotioneel rustiger en doet je één en ander positiever inzien.

Werk: hier kan je zeker spanning ervaren of moeite hebben om de praktische kant  van bepaalde plannen of diensten rond te krijgen.  Anderzijds kan je ook een belangrijke klant of geldschieter binnenhalen of een echt toffe jobaanbieding krijgen. Je kan nu qua werk ook te maken krijgen met een mediaproject, de academische wereld of zelfs reizen. Geef toe: hier is ruim voldoende diversiteit te aan de orde.

Liefde: Met partner? Als je ervan droomt om even terug te gaan in de tijd en de harmonie en de passie van vroeger es te herbeleven in je relatie dan is het daarvoor nu de geschikte tijd. Je staat immers zowel op fysiek als emotioneel vlak, open voor contact op een dieper niveau. En je partner reageert er zeer positief op. Single? Je mijmert nu vaak over je afgelopen liefdesparcours en bent en niet geneigd om in deze periode op jacht te gaan en/of iets nieuws te starten. Je focust je immers zoveel liever op de familie en op je goede vrienden. 

Financiën: Het zou zomaar kunnen dat je deze maand een loonsverhoging krijgt. Of dat je op één of andere manier jouw inkomstenstroom (fors) ziet toenemen. Wellicht pluk je nu de vruchten van vroeger gedane inspanningen of verstandige beleggingen.

Welzijn: in deze eindperiode van 2022 voel jij je het best bij vredige, warme en niet te vergeten: lekkere eindejaarsfeesten. Graag in het gezelschap van je gezin en/of verdere familie. En van bepaalde familieleden (of vrienden) waarmee het contact verwaterd was, maar waarmee de banden nu weer verstevigd worden. Proost! 

Tweelingen

gemini

Algemeen: jij, Gemini, eindigt 2022 in schoonheid. Want je gaat nu geen enkel probleem uit de weg en bent charismatischer dan ooit. Dat levert je veel applaus op. Het lukt je nu ook prima om mensen haarscherp te beoordelen en hen vervolgens handig te gebruiken. Jawel. En zo boek jij een ticket naar het succes. Je mag dromen en hopen, waarna die dromen en hoop alsnog waarheid kunnen worden. Enjoy!

Werk: het is vooral in de sector werk dat jou succes zal te beurt vallen.  Dit is een zeldzaam positieve tijd voor professionele vooruitgang. Dat komt omdat je vol durf geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Daardoor kom je vol in de belangstelling te staan en oogst je erkenning en lof. Hou er wel rekening mee dat vanaf de 20ste één en ander een vervelende vertraging kan oplopen. 

Liefde: met partner? Tussen jou en je vaste partner circuleren er diverse frustraties, waarbij je probeert de bijhorende obstakels uit de weg te ruimen. Roer echter niet teveel en te diep in de pot en ga hier zeker niet te impulsief tekeer. Want dan creëer je alleen maar meer frustratie. Solo? Je zit nu werkelijk vol passie, drive en verlangen naar seks, en daar is niks mis mee. Maar je zit tegelijk vol frustraties. Daarom: forceer niets in deze eindejaarsperiode maar onderzoek jezelf. Kijk wat er fout liep en lik je wonden.

Financiën: financieel loopt het wel los. Vooral omdat je op het werk goede punten krijgt. Het is wel mogelijk dat er wat problemen rijzen rond een investering of belegging. Het enige wat je hier kan doen, is de zaak van heel nabij volgen. 

Welzijn: je voelt je deze maand op je best als je ervaart dat de realisatie van een belangrijk privédoel kans op slagen heeft. Dat kan prima deze maand en dat doel kan echt van alles zijn. Het kan gelinkt zijn aan de liefde, de familie, vriendschap of zelfs aan elk denkbaar maar strikt persoonlijk thema.  

Kreeft

cancer

Algemeen: in december, dé familiemaand bij uitstek, zie je alles groot. Je gaat de eindejaarsfeesten dan ook te lijf als was het een marathon. Rust op tijd om te vermijden dat je uitgeput raakt, Kreeft. Je bent enthousiast en klaar om eventuele obstakels deskundig uit de weg te ruimen. Charmant en losjes als je nu bent, kan je zowat alles bekomen wat je wil. Maak slim gebruik van de positieve vibes waarin je nu zwemt. 

Werk: hier ziet alles er goed uit. Je boekt vooruitgang en de kans is reëel dat de door jou verlangde promotie/loonsverhoging/nieuwe baan, er komt. Toch een tip: probeer professioneel zo helder mogelijk te communiceren. Zo voorkom je misverstanden en onduidelijkheden die het gewenste resultaat alsnog zouden kunnen afzwakken.

Liefde: met partner? Ja, jullie zijn toe aan het maken van plannen zoals trouwen, samenwonen, een baby… Maar jullie moeten hieromtrent dus ook samen beslissen. En daar wringt het schoentje in december want jullie communiceren niet zo goed en dat roept frustratie op. Duidelijk zeggen wat je wilt en een compromis sluiten is de oplossing. Solo? Ook hier wordt het een kwestie van helder en open communiceren. Je ontmoet zeker iemand in de drukke decembermaand, maar zitten jullie wel op dezelfde golflengte? Enkel een eerlijk verkennend gesprek schept hier duidelijkheid.

Financiën: een juridische kwestie kan nu afgehandeld worden, waarna de afloop een impact kan hebben op je financiële toestand. Ook kan er in december een  verborgen kwestie aan het licht komen die voor jou financiële gevolgen heeft. Blijf hier steeds alert.

Welzijn: uiteraard ben je superbedrijvig nu en er kunnen bijgevolg momenten van uitputting optreden. Ga liggen, ontspan je en geef jezelf de tijd om met the flow mee te gaan. Geef je over aan het universum in plaats van te vechten tegen de maalstroom van het leven… 

Leeuw

leo

Algemeen:  je bent nog steeds wat overweldigd door de situaties in november, Leo. Toch wil jij je opnieuw gaan focussen om weer in evenwicht te raken. Maar je kan nu ook overweldigd worden bij de gedachte aan de vele voorbereidingen die nodig zijn voor de eindejaarsfeesten. Desondanks slaag je erin om alles op tijd klaar te krijgen en in goede banen te leiden. Waarna je troost en kracht zal vinden bij je geliefden.

Werk: al bij al draait december uit als een actieve, productieve maand. Het lijkt erop dat jij meer verantwoordelijkheid kan krijgen of de zegen van bovenaf omtrent één of meerdere van je voorstellen. Ook mogelijk: je woont een formidabele meeting bij die je kansen schenkt om dichter bij je doel te raken. Zorg er wel voor dat alle betrokken partijen elkaar goed begrijpen. Anders ontstaat er verwarring met gehakketak als gevolg.

Liefde: met partner?  Ook deze maand moeten we toegeven dat het al beter zat tussen jullie. Hier is veel spanning waar te nemen, gevolgd door problemen en geruzie. Probeer je partner niet van alles de schuld te geven, want waar er 2 partijen twisten, zijn er 2 partijen schuldig. Begin met zelfonderzoek vooraleer uit te halen naar de ander. Solo?  Ook voor jou geldt ongeveer hetzelfde, maar dan vooral in de vriendenkring.  Er rijzen hier misverstanden en ergernis gevolgd door wrijvingen. Probeer de brokken te lijmen want dit is de foute manier om 2022 af te sluiten. 

Financiën:  vrij goed, op voorwaarde dat je geen gat in je hand hebt en onnodig veel geld spendeert. Verder: forceer niets als je besluit te investeren. Laat de dingen gewoon op hun beloop, dan bekom je het beste resultaat.

Welzijn: je welzijn wordt nu bepaald door mate waarin jij je rust en evenwicht kan vinden, Leo.  Met de feesten in aantocht en de daarbij horende spanning zal je vaak moeite hebben om je kalmte te bewaren. En om de schuld niet meteen op anderen te gooien. Keep calm, go with flow. Uiteindelijk red jij het toch altijd  prima, nietwaar!

Maagd

virgo

Algemeen: in december geniet je van een uitstekende conditie die tegelijk je humeur beïnvloedt en je het leven door een roze bril doet zien. En toch dein je continu op en neer tussen euforie en melancholie, naargelang de situatie die zich voordoet. Want je bent perfectionistisch wat de eindejaarsfeesten betreft, Virgo. En je kan maar slecht om met eventuele tegenvallers die je instant frustreren. Probeer je te ontspannen.

Werk: professioneel kom je voor uitdagingen te staan. Uitdagingen onder de vorm van vertragingen en tegenkantingen. Het lijkt ook alsof je niet gehoord en/of gezien wordt. Probeer zeker je chefs niet tegen de haren in te strijken, want dat werkt nu compleet averechts. Wees ook zo slim om nu geen grote projecten te starten. Je hebt nog het meest geluk indien je op zoek bent naar een nieuwe baan of werkgever.

Liefde: met partner?  Er valt hier niet veel te melden, behalve dat het goed gaat tussen en met jullie. En indien jullie hopen op (nog) een baby, dan is het nu de juiste tijd om de zaak te starten. Want met je vruchtbaarheid zit alles nu meer dan goed. Ga dus maar aan de slag!  Single en op zoek naar de juiste partner?  Weet dan dat je uitstraling nu prima is en niet onbelangrijk, dat ook je creativiteit nu piekt. Dat zijn twee tools die je fors kunnen helpen om de juiste te spotten én aan jouw kant te krijgen. Alvast succes gewenst. En toch…toch denk je nu zo vaak aan een ex…tja. 

Financiën: hier kunnen we kort zijn.  Je kan en zal nu meer geld genereren. Uit bijvoorbeeld een eerdere investering / belegging. Of omdat je van baan of activiteit veranderd bent of alsnog die promotie kreeg van je huidige werkgever. Ook mogelijk: je haalt meer geld binnen via enkele uitstekende creatieve ideeën.

Welzijn: je welzijn hangt nu sterk af van de mate waarin je in staat bent om de juiste  professionele keuze te maken. Want je doet er best aan hier een keuze maken die aansluit bij je eigen behoeften en dromen. En niet bij die van je omgeving die (en laten we eerlijk wezen) niet altijd het beste met je voor heeft. Wees sterk, maak je eigen keuze en kies dus voluit voor jezelf.

 Weegschaal

libra

Algemeen:  in december voel jij je op je gemak bij anderen waardoor er opening komt naar buiten toe, Libra.  Dat schept dan weer nieuwe beroepsmogelijkheden en meer ruimte voor nieuwe relaties in je privéleven. Want je wordt nu goed omringd, bemind en bewonderd. Je wordt ook aangemoedigd om je activiteiten te variëren en diverse projecten te realiseren. Projecten die voortkomen uit je prima ideeën en productieve creativiteit.

Werk: eigenlijk is dit best een goeie maand qua werk. Je zou wel kunnen te maken krijgen met vertraging in lopende juridische zaken of mediaprojecten. Maar toch blijft je productiviteit onveranderd doorgaan en presteer je net als altijd. Ben je op zoek naar ander werk?  Dan heb je meer kans dan normaal om snel die passende baan te vinden.

Liefde: met partner? Jij en je partner zitten nu zo ongeveer op één lijn wat niet enkel hartverwarmend maar ook erg praktisch is met de eindejaarsfeesten in zicht. De inzet en bewondering van je partner bevordert de harmonie tussen jullie die gereflecteerd wordt in de bijzonder leuke sfeer die jullie samen creëren. Single? Niet op zoek in december? Dan ben je prima omringd door vrienden, familie en collega’s waarbij jij je geen moment verveelt. Toch op zoek naar de ware? Dan zou het zomaar kunnen dat je soulmate deze maand je pad kruist. Het kan zeker iemand zijn die jou in stilte al een poos bewondert… Wees voorbereid!

Financiën: je bevindt je deze maand in een uitbreidingsfase en dat betekent dat je ook meer geld zal binnenhalen. En de geldstroom kan van alle kanten komen. Een onverwachte bonus op het werk. Een smak geld van een familielid? Iets verkocht met veel winst?  De conclusie van een juridische kwestie?  Geld gevonden op een spaarrekening die je uit het oog verloren was?  Alles kan. 

Welzijn:  je bent nu op je best in het gezelschap van je gezin, familie en beste vrienden. Geen wonder, want je voelt hoe je in stilte – en ook heel openlijk – oprecht bewonderd wordt. En meer moet dat in deze warme, gezellige decembermaand echt niet zijn voor jou. Je straalt  en geniet samen met je geliefden van de perfect voorbereide eetfestijnen die je hen aanbiedt. Laat de feesten maar komen! 

Schorpioen

scorpio

 

Algemeen:  december 2022 brengt jou een absolute topvorm, Scorpio. Deze maand  doet je tevens een enorme communicatieve vaardigheid cadeau die nieuwe deuren en horizonten voor je opent.  Niet meer dan normaal dus, dat je met de glimlach en een scherpe blik alles en iedereen enthousiast tegemoet treedt. Verder zorgt je charme ervoor dat je erin slaagt je omgeving in je plannen mee te nemen.  In het begin althans…

Werk: op het werk komen er veranderingen. Die kunnen aangekondigd zijn of zomaar uit het niets op je afkomen. Maar je bent sterk genoeg om zieltjes te winnen en overeind te blijven. En om er je voordeel mee te doen. Maar dat betekent ook dat bepaalde werkrelaties onder druk komen te staan. 1 tip: bak het vooral niet te bruin!

Liefde: met partner?  Deze maand ga je voor passie met alles erop en eraan.  En wat gebeurt er dan? Precies, je wordt veeleisend tot zelfs manipulatief naar je partner toe. En ondanks het feit dat je alles mooi verpakt, kan je erop rekenen dat het niet altijd in goede aarde zal vallen. Resultaat? Frustratie aan beide kanten. Solo?  Ook jij bent klaar voor een nieuw avontuur, inclusief passie. Dat spreekt. En het is zeker mogelijk in december dat er iemand in je netten verstrikt raakt. Maar voor hoelang? Want je legt de lat te vaak iets te hoog. Terwijl maar weinigen je hoge eisen aankunnen.

Geld:, zoals meestal heb je ook deze maand een prima inzicht in het financiële. Je springt verstandig, bedachtzaam en (zeer) spaarzaam met je geld om.  Maar december betekent ook “feesten”. En het zou wel es kunnen dat je nu uitzonderlijk snel door je centen heen zit, Scorpio.  Wat voor jou inderdaad een kleine maar heuse ramp is.

Welzijn: je welbevinden (ook op langere termijn) zal afhangen van de mate waarin je nu tijd en energie stop in nieuwe contacten, activiteiten en zaken. Want met of tegen je zin, zal je huidige basis toch bewegen en veranderen. Put daarom uit je groot energiereservoir om je wereld open te trekken en vernieuwing te verwelkomen. Yes, you can! 

Boogschutter

sagittarius

Algemeen:  in december heb je eigenlijk maar één doel en dat is: het iedereen naar de zin maken. Maar let op: bij al dat pleasen kan je vurige energie voor pijnlijke spierspanning zorgen. Hou je fysieke grenzen in het oog, gebruik je lijf maar misbruik het niet. Bovendien kan je in je enthousiasme wat misverstanden uitlokken. Hoe dan ook, eind december kan je zeker klinken op 2023 dat er voor jou veelbelovend uitziet.

Werk: enerzijds is het zo dat je in december geen tandje moet bijsteken op het werk. Dat brengt je nu echt geen stap verder. Doe wat je tot dusver deed, dat is voldoende. Anderzijds zijn er of zie je, nu plotseling diverse professionele mogelijkheden die in aanmerking kunnen komen voor jou. En natuurlijk krijg je direct keuzestress. Tip: kies  er één optie uit en ga er dan helemaal voor. Focus je en kijk niet meer achterom. 

Liefde: met partner?  Het zit vrij goed tussen jullie, maar er is hier toch ook een stoorzender aanwezig.  Dat komt omdat er in één van de families misverstanden en onenigheid actief zijn. En wel in die mate dat jullie er ongevraagd zijdelings mee te maken krijgen, wat de sfeer verzuurt. Single? Indien je nu echt op zoek bent naar een zusterziel, dan kan het zomaar zijn dat cupido raak schiet in december. En de kans is groot dat je toekomstige partner iemand is uit je vriendenkring of uit je wijder sociaal netwerk. Dus …eind goed, al goed!

Financiën: hou je hoofd erbij, Schutter. Want nu het eindejaar nadert en er altijd een soort van balans opgemaakt wordt, worden je zwakke plekken op geldelijk vlak plots beter zichtbaar. En maar goed ook, want nu je kan nog net op tijd ingrijpen vooraleer het van kwaad naar erger gaat. Good luck! 

Welzijn: jij bent niet echt een fan van al dat feestgedruis. Maar je beseft toch dat je de hele rit niet hoeft uit te zitten?  Je kan op tijd en stond echte me-time inbouwen en rustig nadenken over al de opties die je hebt in het leven. Op veel vlakken. En raak je er niet alleen uit?  Dan staan er zeker intimi voor je klaar om je hierbij te helpen.

Steenbok

capricorn

Algemeen:  in december ga je verbeten door met je queeste naar nog meer geld en erkenning, overeenkomstig je bekwaamheden. Je wilt hoe dan ook professioneel omhoog klimmen en nu die ene promotie bemachtigen die alles kan veranderen. En daartoe zijn alle middelen goed. Het is met veel energie maar tegelijk met de moed der wanhoop, dat je op jacht gaat. Moge de beste winnen. En je bent er zeker van dat jij dat zal zijn, Bokje…

Werk: eigenlijk is december een doorslagje van november. Je werk loopt meestal met je aandacht en energie weg, terwijl de rest er zo’n beetje bij bengelt. En ja, je doel bereiken, blijft moeilijk maar je blijft gefocust doorgaan. Het verschil met november zit in het feit dat er vanaf de 23ste een wending ten goede komt. Dan zal er een deur voor je opengaan die leidt naar de realisatie van je grootste ambitie(s).   

Liefde: met partner?  Ook hier surf je verder op de vibes van vorige maand. En dus  verwaarloos je ook in december te vaak je partner en je gezin. Met de nodige schuldgevoelens, dat wel. Probeer ook nu helder te communiceren met je partner en je gezin over de noodzaal van je actuele inzet voor werk. Want je doet het toch ook voor hen. Solo?  We vervallen helaas alweer in herhaling: je professionele ambities gaan dusdanig met je energie aan de haal dat er nog maar weinig fut overblijft om naar een passend maatje te zoeken. Dat is misschien wel jammer, maar jij beslist.

Financiën: er is niet echt veel beweging in het financiële plaatje. De positieve vibes komen pas duidelijk  jouw kant op na de 23ste.  Pal in het aanstormend feestgedruis dus. Het is dus niet meer dan normaal dat de bijhorende nieuwe geldstroom pas goed op gang zal komen vanaf medio januari 2023. 

Welzijn: eigenlijk voel jij je tijdens de feesten nog het best in de schoot van je gezin, familie en beste vrienden. Je kan er veilig uitrusten en er jezelf zijn, want je bent intussen wat opgebrand geraakt. Ook kan jij je nu plots weer focussen op mensen, situaties en zelfs op zaken uit je verleden. 

Waterman

aquarius

Algemeen:  december wordt een tijd vol twijfels, Waterman. Je stelt immers jezelf, je waarden en anderen, in vraag. Je focussen lukt niet zo goed omdat je gedachten alle kanten tegelijk op vibreren. Uiteraard heeft dit gevolgen voor het werk dat je aflevert en evengoed in je dagelijks leven. En tijdens de eindejaarsfeesten kunnen er zeker enkele pittige vragen komen van je intimi. Gelukkig piekt je energie, wat nodig is om één en ander te doorstaan.

Werk: hier gaat alles tergend traag en dat is niet naar je zin. Maar je kan er niks aan doen, het is wat het is. Je werkt wel steeds verder naar je doel(en) toe. Ambitieuze doelen, waarbij anderen komen aanzetten met negatief getint advies. Je doel zou onrealistisch zijn en dus niet te verwezenlijken. Maar laat je niet van de wijs brengen, sleutel je plannen desnoods wat bij en blijf ervoor gaan.  

Liefde: met vaste partner?  Ondanks het feit dat jullie het vrij goed stellen samen, wordt de band overschaduwd door frustraties en problemen rond de kinderen. Ook een ouder familielid kan nu veel energie opeisen. Probeer toch voldoende quality time voor jezelf en je partner te reserveren. Solo:  Niet op zoek? Jij evalueert nu je vriendschappen en komt tot een besluit omtrent wie je wel en niet meer wil zien. En je gedraagt je consequent. Zit je misschien in een heel prille band? Ook die evalueer je. 

Financiën: hoewel er geen echte geldelijke problemen zijn (en als die er zouden zijn, wordt er snel een mouw aangepast) is het toch beter nu de hand op de knip te houden.

Welzijn: je moet je zo en nu en dan es goed afreageren en verse zuurstof tanken. Via fietsen, lopen of sporten. Je zou hier wel te maken kunnen krijgen met kleine kwetsuren. Kijk goed uit. Je voelt ook de drang om mensen en situaties uit je verleden plus jouw aandeel in dit alles, de revue te laten passeren. Kwestie van de zaak grondig af te kunnen sluiten. Zeker doen!  

Vissen

pisces

Algemeen:  december met zijn toch wat feeërieke en gezellige sfeer is helemaal jouw ding, Vissen. De goodwill, de opwindende drukte, de glitter, glamour en overvolle winkels maken je euforisch. Dit alles brengt je in de mood om je familie schandalig te verwennen, terwijl jij jezelf hierbij wat vergeet. Maar dat maakt je niks uit, want jij zuigt sfeer, vrolijkheid en geluk op via de glunderende gezichten van hen waar je van houdt.

Werk: in december is het aangeraden weer met je voeten op de grond te komen. Je enthousiasme is er nog steeds en je creativiteit kan je zeker verder inzetten op het werk. Liefst zelfs. Zorg er echter voor dat je alles kan blijven overzien. Een duidelijk, goed afgelijnd doel plus een vrij uitgewerkte planning zullen je daarbij tot steun zijn. Hulp nodig bij het plannen? Aarzel niet om die te vragen. 

Liefde: met partner? Het is niet goed om in bestaande routines vast te roesten, Visje. Bekijk jullie eens met andere ogen. Wat kan je doen om de band nieuwe impulsen te geven? Laat je fantasie werken, want die heb jij volop. Verder loopt het lekker in het gezin, want iedereen zet zich hier in voor iedereen. Single? December is een tijd waarin je veel nieuwe contacten kunt leggen. En daar kan zeker een potentiële partner bij zijn. Hou dus alle opties open, want Amor zorgt vaak voor verrassende wendingen. 

Financiën: je blijft net als vorige maand, ook in december en de komende maanden in een lucky vibe zitten wat geld betreft.  Via het werk ontvang je meer geld en als je er nog meer nodig hebt, hoef je er ook nu maar om te vragen.  Het geld vindt wel zijn weg naar jou. Bofkont!

Welzijn:  je goed voelen gebeurt deze maand via contacten. Contact met vrienden, buren, collega’s en familie. Maar ook via een stroom nieuwe contacten en zelfs middels het  weer aanhalen van lang vergeten contacten die nu weer boven water komen. Duik erin en doe op die manier verse energie en inspiratie op.

Ook bruikbaar in december:  Zo kom je de eindejaarsfeesten beter door   –   Astrologie en chocolade   –   Welke edelsteen past bij jouw sterrenbeeld?

Deel.

Reageer