Horoscoop februari 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop februari 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Februari wordt een topmaand, Ram. Je zal merken hoe alles wat jou kan laten groeien en vooruitgaan, nu voor het grijpen ligt. Professioneel maak je op één of andere manier tijd vrij om je te heroriënteren. Of, je krijgt de kans om voor iets totaal anders te kiezen. Met vaste partner? Ook hier wordt voor vernieuwing gekozen, maar dan wel samen. Solo en al dan niet gelovend in de liefde? Maak je klaar voor een grote verrassing. Financieel en familiaal draait alles rond. Je maakt ook nieuwe vrienden die jou privé of professioneel stimulansen geven.

Stier

taurus
Prima maand, Stier. Let vooral op toevalligheden en plotse ontmoetingen. Die zijn nu in staat je een nieuwe richting uit te sturen. Financieel kan de tijd rijp zijn om te investeren. Op het werk is de sfeer ideaal voor het doen van nieuwe voorstellen. Met partner? Jullie verwarmen elkaar, zeker op Valentijn. Solo? De nodige contacten zijn er, maar jij zweert nog teveel bij je dierbare vrijheid. In de familie waak je continu over hen die je bemint. In de vriendenkring smeed je sterke banden. Soms zo sterk, dat je bezitterig wordt naar bepaalde personen toe.

Tweeling

gemini
Deze maand moet je de controle loslaten over zaken die (jou) blokkeren, Gemini. Stap liever over naar iets anders. Met partner? De klad zit er hier een beetje in. Solo? Iemand blaast je van je sokken, wat helaas niet wederkerig is. Laat los! De familie is in februari belangrijk voor jou, evenals de vriendschap. Je investeert nu in oude vriendschappen, terwijl je ook open staat voor nieuwe. Financieel word je verrast. Er duiken plots onbetaalde rekeningen op. Bij conflicten op het werk aarzel je tussen reageren en wachten tot de bui vanzelf overwaait.

Kreeft

cancer
Februari verloopt hobbelig, Kreeft. Financieel beweegt er nu veel. Dit kan een gevolg zijn van ingrijpende veranderingen in je privéleven. Maar ook belastingen of verzekeringen kunnen een hap uit je budget nemen. Professioneel loopt er maar weinig van een leien dakje. Ook beginnen zich hier veranderingen af te tekenen. Met partner? Eén en ander wordt herschikt. Stel je soepel op. Single? Je durft je opnieuw openstellen voor de liefde of…je loopt tegen de ware op. Wat familie en vriendschap betreft: zelfs hier verandert er ongewild één en ander.

Leeuw

leo
In februari moet je strijdlustig zijn, Leo. Je kan je evenwicht best behouden door onnodige provocaties te vermijden. Vooral affectief. Met partner? Hier heerst misnoegdheid. Indien de plooien niet glad gestreken worden, komt er zware heibel van. Single? Jij bent nu erg veeleisend en kijkt de kat uit de boom. Professioneel stapelt de stress zich op omwille van mensen die dwars liggen of hun beloften niet nakomen. Probeer je te beheersen. Thuis ben je veeleisend, vooral naar de kinderen toe. Dat eisende zorgt ook bij je vrienden voor fricties.

Maagd

virgo
Februari trekt je ongevraagd mee voor een ruige rit, Virgo. Complexe maand dus, die jou wel laat zien hoe jij omgaat met tegenstand. Want die is er. Eerst en vooral op het werk via stress en onzekerheid. Financieel rolt er minder binnen dan verwacht. In de familie en de vriendenkring zijn er lange stiltes, en momenten van kritiek of ontgoocheling. Met partner? Ook hier is de harmonie zoek. Een gegeven dat tot wisselende gevolgen kan leiden. Single? Wellicht blijft dat in februari zo. Besef echter dat niets blijft duren en alles steeds verandert.

Weegschaal

libra
Best mooie maand, Libra. Vooral wat de vriendschap betreft, want in deze afdeling zit er momenteel veel positieve actie. Geboren begin oktober? Jij gaat voor verandering in de liefde en op het werk. De andere Libra’s stellen zich op deze domeinen eerder behoudend maar veeleisend op. Solo? Jouw nieuw verhaal begint zowaar via een intellectuele verleiding. Financieel zit het nu goed, verwen jezelf maar even. Geboren begin oktober? Dan maak jij nu onverwacht kennis met het ware gelaat van bepaalde familieleden. Laat er je slaap niet voor.

Schorpioen

scorpio
Februari brengt geluk op de werkvloer en in de liefde, Scorpio. Nieuwe bevoegdheid? Betere vergoeding? Acceptatie van je voorstellen? Het kan allemaal op het werk. Met partner? Hier heerst op alle vlakken een grote eensgezindheid. Een warme Valentijn, zit er trouwens dik in. Solo? Wees en blijf alert, gezien je soulmate nu je pad kan kruisen. Wat geld betreft, zit je een beetje in een dip. Je hebt er te weinig, vind je. Bovendien wordt zelfs je kredietaanvraag geweigerd. Zowel in de familie als bij de vrienden zijn conflicten nu erg moeilijk te vermijden.

Boogschutter

sagittarius
Februari brengt goed en slecht nieuws, Schutter. Het goede: je sociaal netwerk wordt opvallend groter, terwijl ook vanuit de vriendenkring een hoop invitaties in je bus vallen. Dat is prima voor singles die aldus de ware kunnen vinden. En nu het slechte nieuws. Blijf financieel alert, omdat er zich hier moeilijkheden kunnen voordoen. Professioneel verdrink je in het werk en krijg je te maken met talrijke stoorzenders. Wat doorwerkt in de relatie met je vaste partner. In de familie tenslotte, zorgen geheimen en spanningen voor frustratie.

Steenbok

capricorn
Goede maand, Steenbok. Op het werk stel jij je nu soepel op, wat je contactvaardiger maakt. En meer resultaat oplevert. Financieel ga je er zeker op vooruit. Via een familiale situatie of loonsverhoging. Met partner? Jullie doen elk jullie ding. Dit in overleg met elkaar, en met behoud van de band en het begrip. Single? Er kan wat verleiding in het spel zijn, maar het echte werk is voor later. Op het thuisfront verandert er een en ander en moet er dus een nieuw evenwicht gezocht worden. Het contact met je vrienden is stevig maar onduidelijk.

Waterman

aquarius
Februari draait duidelijk uit als een rijke maand, Waterman. Je voelt je euforisch, maar kijk hier wel uit voor een teveel aan zelfvertrouwen. In de familie- en vriendenkring zit er nu veel actie, wat leven in de brouwerij brengt. Op het werk loopt alles naar wens via interessante projecten en veranderingen, en dankzij de juiste contacten. Financieel blijf je wakker, wat jou meer geld oplevert. Met vaste partner? Oplopende stress kan hier het evenwicht grondig verstoren. Single? Dat blijft nog even zo. En als afsluiter: ga uit, reis, ontdek en beleef!

Vis

pisces
Februari is overwegend positief, Vis. Om de kansen die langs komen, optimaal te benutten, dien je planmatig te werken en je doelen goed af te lijnen. Dat garandeert voldoening en vooruitgang op je werk. Financieel trappel je ter plaatse. Er rolt meer geld binnen, maar je geeft ook meer uit. Zoals altijd steun je ook nu weer familieleden en vrienden. Met partner? De band is zo sterk dat het duo jaloezie – bezitterigheid de sfeer vertroebelt. Single? Jij bent hier de echte geluksvogel. Want een grote liefde komt nu jouw kant op. Passie inbegrepen.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.