Horoscoop februari 2016

0

Wat brengt de maand februari 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
In februari staan je persoonlijke relaties centraal, Ram. Je besteedt tijd en zorg aan je gezin en familie. En aan je vriendenkring die nu vergroot. Met partner? Jullie vinden elkaar via wederzijdse waardering en voldoende ruimte voor de respectievelijke eigen plannen. Solo? Je kiest bewust voor vrijheid en onafhankelijkheid. Kijk uit: op het werk duiken er relationele conflicten op. Financieel in het rood gaan, behoort nu tot de realiteit. Overeet je niet, want spijsverteringsproblemen zijn nooit veraf deze maand.

Stier

taurus
Het materiële krijgt voorrang in februari, Stier. Professioneel geef je alles, maar opgelet hier met wat je zegt en hoe je het zegt,omdat je in een opvliegende fase zit. Spijtige misverstanden liggen hier dus op de loer. Financieel ken je nu een zorgeloze tijd. Met partner? Spanning en machtsstrijd tasten de sfeer aan. Single? Wees alert en kijk om je heen, want iemand zoekt toenadering en zou wel es lang in je leven kunnen blijven. In de familie en bij de vrienden stel jij je nu begripvol en behulpzaam op.

Tweeling

gemini
De focus ligt duidelijk op je werk, Gemini. Professioneel wordt het stressen en toch is er ruimte voor uitbreiding en vermeerdering. Met partner? Alles kits hier, maar vroege juni tweelingen ervaren wel wat wrijvingen in de relatie. Bijtanken kan altijd in de vriendenkring. Solo? Dat ene, beklijvend contact blijft voorlopig enkel vriendschap. Thuis slaat wanorde toe en rijzen er problemen met de verwarming of waterleiding. Een terugbetaling laat nu op zich wachten ofwel duiken er onverwachte uitgaven op.

Kreeft

cancer
In februari moet je vaak snelle keuzes maken, Kreeft. En dit zowel op het werk als financieel en familiaal. Vooral op het werk vragen plotse veranderingen/breuken om de juiste, instant reacties. Uiteraard loert stress hier om de hoek. Met vaste partner? Hier zijn er verwijten en botsingen. Single? Je bent actiever en directer dan normaal, wat een warm resultaat oplevert. Thuis zijn de kinderen opstandig en je vrienden lijken je maar niet te begrijpen. Je voelt dat je nu tijdelijk beter af bent in je eentje.

Leeuw

leo
Februari is complex, Leo. Je leven wordt op veel manieren door elkaar geschud en jij moet er het beste van maken. Met vaste partner? De scènes en ergernissen stapelen zich op. Gebruik Valentijn als wapenstilstand. Single? Er zijn zeker boeiende contacten, maar alles blijkt te complex en te teleurstellend om ermee door te gaan. Het financiële luik valt mee. Thuis en/of in de familie is de sfeer maar minnetjes. Eén en ander tast je concentratie op het werk aan. Een vergissing is snel gemaakt. Blijf waakzaam!

Maagd

virgo
Het werk staat voorop in februari, Virgo. Vol zelfvertrouwen doe je voorstellen inzake projecten en een betere organisatie. En zonder het te willen, word je snel onmisbaar. Met partner? Om één of andere reden heerst er onduidelijkheid tussen jullie. Je ontvlucht je gezel dan maar en belandt bij je vrienden die de perfecte praatpalen zijn. Solo? Valentijn brengt je een relatie die o zo natuurlijk aanvoelt. Financieel zit het momenteel goed. In het gezin en de familie verzuren tal van stoorzenders de sfeer.

Weegschaal

libra
Maand met mooie momenten, Libra. Op het werk ga je sowieso vooruit, klaar als je bent om elke nieuwe kans te grijpen. Maar het gebeurt schoksgewijs. Laat je er dus niet door uit balans brengen. Met partner? Jullie sleurrelatie heeft een nieuwe impuls nodig. Single? Jou overkomt iets prachtigs. Wees alert, want het kan gewoon overal gebeuren. Thuis heerst een depri sfeertje. Daar zit je huidige, eerder penibele financiële situatie zeker voor iets tussen. Gelukkig peppen je beste vrienden je zó weer op.

Schorpioen

scorpio
Februari pakt positief uit, Scorpio. Je verkeert in topconditie en bent klaar om overal in mee te gaan. Qua geld zit het wel goed. Op het werk zet je er de beuk in, word je gehoord, krijg je extra taken toegeschoven en speel je alles klaar in een ontspannen sfeer. Met partner? Samen Valentijn vieren doet de verliefdheid heropflakkeren. Single? Je bestormt de datingsites en doet een leuke vangst. Thuis loopt alles in het honderd. Gelukkig zijn er de warme momenten met de kinderen en/of kleinkinderen.

Boogschutter

sagittarius
In februari staan je familie en vrienden centraal, Schutter. Je komt dichter bij hen in een aangename sfeer. Op het werk krijg je meer armslag maar neemt de stress evenredig toe. Met partner? Ofwel ben jij het stabiele element dat nu zorgt voor samenhang, ofwel verhardt de band met verwijdering als gevolg. Single? Je hoopt op surprises en vuurwerk en je krijgt ze allebei. Zelfs al is het maar voor even. Volg je financiën op de voet, want het duo minder inkomsten/meer uitgaven wordt hier actief.

Steenbok

capricorn
Februari draait helemaal om de liefde, Bok! Met partner? Hier volgt een ernstig engagement zoals huwen, samenwonen, kinderwens of adoptie. Solo? Iemand blaast je van je sokken, waarna je Valentijn 2016 nooit meer vergeet. Wat je geld betreft, loopt alles naar wens. Op het werk vlot een en ander niet zoals voorzien. Gelukkig komt er via de juiste contacten schot in de zaak. Thuis sta je ten dienste van zowel je kinderen als je ouders. En je vrienden omhels je in één grote heartvibe.

Waterman

aquarius
Op het werk krijg je in februari te maken met veranderingen die je niet happy maken. Beteugel je tong,Waterman, zodat je een moeilijke situatie niet nog erger maakt. Van de weeromstuit zou je troost kunnen zoeken in aankopen die je financiële toestand tijdelijk ondermijnen. Zoek liever steun bij je partner, gezin, familie en vrienden. Bij hen ben je altijd welkom en ze staan voor je klaar met hun begrip en warmte. Single? Vanaf 17 februari zit de kans erin dat je een relatie krijgt die je liefde en houvast biedt.

Vis

pisces
Februari wordt een maand van concrete actie gebaseerd op het juiste intuïtief gevoel, Vis. Vooral op het werk dan, waar je meer armslag krijgt en dus vaker moet beslissen. Dankzij die intuïtie kan je vooraf bepaalde situaties beter inschatten. Met partner? Het gaat hier de romantische toer op of… de kloof tussen jullie wordt breder. Solo? Je raakt in de greep van forse sensaties. Blijf bij de feiten, anders kies je fout. Zowel in de familie als bij je vrienden moet je erover waken je niet te laten gebruiken.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.