Horoscoop februari 2017

0

Wat brengt de maand februari 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Jij kent als geen ander het gevoel bergen te kunnen verzetten, Ram. En jawel, het is weer zover. Op het werk ontwikkel je snelheid en incasseer je grote veranderingen. Stressy, maar het laat je ook toe om vooruit te gaan. Met partner en geboren tussen 8 en 14 april? Het wordt een Valentijn in mineur. Single? Jij zal Valentijn 2017 niet snel vergeten, want een kennis bekent nu kleur. In de familie neem jij het voortouw. Ideale tijd ook om je sociale/professionele kring te vergroten. Financieel zit alles kits.

Stier

taurus
In februari worden je met zorg gemaakte plannen duidelijk gedwarsboomd, Stier. Op het werk zijn er spanningen wegens onvoorziene blokkades en vertragingen. Oefen geduld, want na de 18de is het ergste voorbij. Met partner? Alles kabbelt hier rustig verder met Valentijn als gezellig hoogtepunt. Solo? Na een wat moeilijke periode berust je even in die weldoende pauze in je liefdesleven. Thuis en in de familie heeft men de neiging teveel op jou te leunen. Eigen schuld! Kijk uit voor onnodige uitgaven.

Tweeling

gemini
Geboren tussen 11 en 15 juni, Gemini? Jij bent de meest geviseerde deze maand. Want jij ontmoet de meeste obstakels op je werk. En jij moet de realiteit tussen jou en je vaste partner nu onder ogen zien. Maar jij bent ook degene die financieel de beste zaakjes aangeboden krijgt. Doen! Voor alle singles geldt: een flirt? Yes. Vastigheid? No way! Familie en vrienden zijn wel heel erg aanwezig in februari. Maar let op: heftige emotionele betrokkenheid kan een explosieve cocktail worden die conflicten uitlokt.

Kreeft

cancer
Februari zit vol turbulenties, Kreeft. Op het werk loopt één en ander in het honderd en dat dwingt je om je comfortzone te verlaten. En aldus te evolueren. Met partner? Een transformatie wordt onvermijdelijk, maar luidt tegelijk een nieuwe periode in. Solo? Je blijft maar twijfelen tussen op zoek gaan of blijven waar je bent. Thuis en in de familie draag je zorg voor allen. In de vriendenkring echter kan je bepaalde zaken niet zo goed verteren. Financieel draait het soms wat vierkant, maar je zoekt en vindt de juiste uitweg.

Leeuw

leo
Maand vol strubbelingen en complexiteit op het werk, Leo. Dit is vooral te wijten aan je wat moeilijke relatie met collega’s en/of chefs. Hetzelfde patroon vinden we ook in je vriendschappen. En zelfs in de band met je vaste partner. En ja, je mag dan vaak gelijk hebben, probeer de zaken toch iets diplomatischer aan te kaarten. Solo? Een blikseminslag is mogelijk, maar je gaat niet over één nacht ijs. In de familie loopt alles op wieltjes tot vreugde van de kids. Hou je budget in het oog en laat je niet verleiden door “superkoopjes”.

Maagd

virgo
Nu moet jij je eigen ritme vinden en volgen, Maagd. Dit, schipperend tussen twijfel en blokkades in. Moeilijk, inderdaad. Want kijk hoe je op het werk moet presteren in een onbehaaglijk sfeertje overheerst door diverse vertragingen. Met vaste partner? Niet geuite ontevredenheid of ontrouw kunnen de relatie bezwaren. Solo? Dit is een tijd om jezelf en je liefdesleven te analyseren. In de familie circuleren kritiek, vervelende stiltes en vandaar verwijdering. Het financiële bengelt er wat bij, maar doe hier vooral niet te gek.

Weegschaal

libra
Op het werk wordt het deze maand navigeren binnen een bekend terrein via een beproefde methode. Anderzijds moet je ook risico’s nemen en het onbekende in duiken. De twee combineren, lukt je echter wonderwel. Met partner? De sleur beu, ga jij voor het nieuwe. De rest hangt af van de goodwill van je partner. Ben je single en een vrouw? Dan kan je nu een charmante vangst doen. In de familie komt een geheim boven water of toont iemand zijn ware aard. Je charisma maakt je populair in je vriendenkring én erbuiten.

Schorpioen

scorpio
Ondanks wat stoorzenders sta je in februari mentaal scherp én sterk, Scorpio. Op het werk loopt alles naar wens op een paar akkefietjes met collega’s na. Met partner? Jullie vormen een eensgezind team met Valentijn als amoureus hoogtepunt. Single? Tja, dat blijft nog even zo. Thuis en in de familie rijzen er twisten en spanningen, vooral rond pubers. En in de vriendenkring worden ergernissen en tegenstrijdigheden actief. Je moet gedwongen even bezuinigen, terwijl dat gevraagd krediet lager uitvalt dan gehoopt.

Boogschutter

sagittarius
Op het werk wordt het zwoegen in februari, Schutter, omdat de molen van de administratie zo traag maalt. Gelukkig kan je nog rekenen op je invloedrijke contacten. Met partner? Hier kunnen we kort zijn. Jullie pakken alles samen aan in een stabiele relatie. Solo? Ergens wacht de ware nu op jou. Hou je klaar! Zowel in de familie als in de vriendenkring overheerst een aangename sfeer, inclusief enkele leuke verrassingen. Financieel voelt het deze maand wat krap aan, terwijl het je toch aan niets ontbreekt.

Steenbok

capricorn
Het wordt in februari opboksen tegen diverse stoorzenders, Bok. Maar je gaat vastbesloten door, recht op je doel af. Eén tip: hou het legaal. Met partner? Jullie respecteren elkaars onafhankelijkheid maar steunen elkaar onvoorwaardelijk. Solo? De ware laat nog even op zich wachten. Toch beleef je intussen warme uurtjes met iemand uit de werksfeer. Thuis en in de familie kan je nu zeker het onverwachte verwachten. Let op je woorden bij je vrienden. Qua geld scoor je flink deze maand. Bravo!

Waterman

aquarius
In februari primeren uitgaan, nieuwe mensen en dingen ontdekken en reizen, Waterman. Op het werk krijg je genoeg steun om je voorstellen/aanpak te realiseren. Met partner? Hier vlot het steeds minder goed en vraag jij je af wat er schort aan de relatie. Solo? Je amuseert je uitstekend tot St. Valentijn er zich mee bemoeit. Thuis en in de familie heerst veel animo plus een prima sfeer rond een goed gevulde tafel. Zelfs je vrienden schuiven mee aan. Qua geld, wil je nu de toekomst van een kind of geliefde veilig stellen.

Vis

pisces
Op het werk draait alles wat vierkant deze maand, tenzij je creatief bezig bent. Met partner? Hier is het mistig. Want: waar staan jullie? Weiger je soms de realiteit te zien? Pak de oorzaak aan, Visje. Single? Het vuur kan nu hevig oplaaien aan jouw kant tot je beseft hoe de ander echt in elkaar zit. Zowel in de familie als bij de vrienden worden je gulheid en welwillendheid gewaardeerd. Laat je evenwel niet gebruiken. Je besluit jezelf es goed te verwennen, ongeacht het prijskaartje. Als dat maar goed komt!


Deel.