Horoscoop februari 2018

0

Wat brengt de maand februari 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Februari belooft veel goeds, Ram, zolang jij er maar voor zorgt je levensritme wat te vertragen. Op het werk laat je alle opties open en durf je zelfs een nieuw avontuur aan. Met partner? Jullie zijn wel zeer close deze maand. De single Ram amuseert zich dan weer fors zonder zijn vrijheid op te geven. Je hebt deze maand heel veel contact met familie en vrienden. Op financieel vlak moet je uitkijken voor problemen met een juridische impact. Die kunnen er komen als gevolg van nieuwe werkomstandigheden.

Stier

taurus
Februari brengt stoorzenders mee, Stier. Op het werk gaat het goed. Je krijgt de nodige kansen om te slagen in wat je wilt. Helaas ga je verbaal snel ontsporen wat kwaad bloed kan zetten. Drijf het vooral niet te ver! Met partner? Akkefietjes lokken continu misverstanden uit. Ook hier geldt: hou jezelf in toom. Solo? Uit een vriendschap bloeit er iets moois. Thuis, in de familie en bij de vrienden is de sfeer cosy en vertrouwelijk. Vooral Stieren geboren tussen 6 en 15 mei blijven maar beter binnen hun financiële grenzen.

Tweeling

gemini
HMet partner? Hier ontbrandt voorwaar een machtsstrijd, Gemini, waarbij de gevolgen heel verschillend kunnen zijn. Solo? De waarheid is dat je in februari geen behoefte hebt aan meer. Op het werk gaan dossiers en zaken maar niet vooruit terwijl jij het zo graag anders wilt. Op sociaal en vriendschappelijk vlak fladder je dan weer vrolijk van hier naar daar zonder ergens lang te blijven. Qua geld kan je nu vrij makkelijk die lening voor een huis krijgen of partners vinden waarmee je een eigen zaak kan financieren.

Kreeft

cancer
In februari concentreer jij je vooral op je gezin en familie, Kreeft. Je bent er helemaal voor hen. Vrienden en kennissen zijn nu even minder belangrijk. Met partner? Hier heerst er vooral wantrouwen. Tracht de zaak zo snel mogelijk uit te praten. Solo? Een bestaand contact kan plots evolueren naar meer. Veel meer. Geniet ervan. Ook op het werk verandert er een en ander en kan het zelfs tot een breuk komen. Jawel. Je laat het geld rollen maar je bent tegelijk in staat om alles wat jou toekomt, binnen te halen.

Leeuw

leo
Op het werk kan je nu in de fout gaan door te snel te werken en/of een te zwakke concentratie. Je kan ook gemotiveerd uitkijken naar een andere baan. Met partner? Jullie werken elkaar op de heupen, Leo! En yep, goodbye Valentijn! Solo? Er duikt iemand op die je in vuur en vlam zet en waarvoor zelfs je vrienden moeten wijken. Thuis is er chaos en toch slaag je erin alles en iedereen in goede banen te leiden. Je moet in februari wachten op wat je toekomt terwijl er tegelijk onverwachte uitgaven zijn. Even doorbijten dus.

Maagd

virgo
In februari zou je wel es ongewild promotie kunnen maken op het werk. Jawel, Virgo. Eigen baas? Dan kan je zaak nu een boost krijgen. Met partner? Je weet niet hoe het echt zit met jullie en je besluit je kop in het zand te steken. Solo? Februari brengt geen verandering. Op sociaal vlak scoor je omdat je zo’n prima luisteraar bent. Thuis en in de familie zit de klad erin en wordt er continu gediscussieerd. Het financiële luik zit goed. Het geld komt naar je toe. En dat kan bijvoorbeeld ook via een nieuwe, goed betaalde baan.

Weegschaal

libra
Met partner? Je beseft dat je uitgekeken raakt op je relatie zoals ze is, Libra . De vraag is: wat doe je eraan? Jullie beslissen! Solo? Reken maar dat er nu actie komt in je liefdesleven. In februari kunnen vriendschappen heftig tot zelfs passioneel worden. Ga maar op de rem staan. In de familie wordt het nog moeilijker. Iemand roddelt achter je rug om zodat je niet meer weet wie je kan vertrouwen. Op het werk komen er interessante vernieuwingen maar ook ferme stoorzenders. Probeer je kooplust in toom te houden.

Schorpioen

scorpio
Topmaand, Scorpio. Je hebt nu alles in huis om je stevig te bewijzen in je huidige of nieuwe job, Met partner? Jullie lijken de liefde wel (her)uitgevonden te hebben. Solo? Je krijgt een warme Valentijn want Cupido heeft vooraf al raak geschoten. Februari blijkt een tijd vol contacten te zijn, zowel professioneel als privé. Financieel loopt het lekker. Je geeft veel uit maar er komt je onverwacht ook geld aanwaaien om dat te compenseren. Minpunt deze maand: om diverse redenen hoopt de spanning in de familie zich op.

Boogschutter

sagittarius
Professioneel ben je in februari supergemotiveerd, Schutter. En zint je werk je niet meer, dan besluit je om je aan iets nieuws te wagen. Geboren tussen 23 november en 10 december? Jouw energie piekt nu. Met partner? De harmonie tussen jullie is groot en rond Valentijn laait het vuur weer torenhoog op. Solo? Een ontmoeting wordt razendsnel veel meer. Je vrienden draaien vaak om je heen terwijl in de familie een los en aangenaam sfeertje heerst. Qua geld primeert je verstand, want je blijft al bij al binnen je budget.

Steenbok

capricorn
Op het werk loopt alles wat stroef, Bokje, maar je blijft er keihard voor gaan. Met partner? De sfeer tussen jullie is weinig liefdevol, maar na 10 februari zijn jullie toch wat meer relaxed. Singles kunnen na 10 februari uitkijken naar een warme ontmoeting. Je sociaal leven loopt lekker en dat is handig als je beroepshalve of privé op zoek bent naar steun. In de familie is er veel stress. Denk maar aan plotse voorvallen, werken in of rond het huis die eindeloos duren, pubers die revolteren, enz. Gelukkig heb je nu geen financiële zorgen.

Waterman

aquarius
Op het werk zijn er blokkades, Waterman. Maar jij blust de brandjes via het vinden van de juiste oplossingen. Met partner? Bereid je voor op de tofste Valentijn sinds jaren, want jullie zijn in februari wel erg close. Solo? Tot en met 9 februari kan de liefde in alle vormen van alle kanten tot jou komen. Enjoy! Terwijl het er in de familie hartelijk aan toe gaat, breid je ook nog eens je sociale kring uit met vrij ongewone vrienden. Vermijd impulsieve aankopen. Leen nu ook aan niemand geld want je ziet het nooit meer terug.

Vis

pisces
Februari staat voor liefde en geluk, Visje. Met partner? Zit het tussen jullie nu goed of minder goed, de liefde brengt en houdt jullie sowieso samen. Solo? Ook hier kan de ware op je weg komen. Zelfs in de familie en bij de vrienden worden mogelijke ergernissen bedekt met de mantel der liefde. Op het werk ga je fors vooruit maar kan het wel tot een dispuut met je collega’s of chef komen. Laat je op financieel vlak niet verleiden tot ondoordachte aankopen. Laat je evenmin financieel manipuleren door familie of vrienden.

 

Deel.