Horoscoop februari 2019

0

Wat brengt de maand februari 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Blijf gefocust, Ram, dan kan je heel wat realiseren in februari. Zeker op het werk waar je, ondanks de stress, je volledige energie kan benutten. Minpuntje hier: een machtsstrijd hier en daar is nooit ver weg. Met partner? Je creativiteit helpt jullie om succesrijk de passie weer aan te zwengelen. Solo? Gunstige vibes beloven je een Valentijn die je niet snel zal vergeten. Zowel in de familie als bij de vrienden ben jij nu de motor die zorgt voor meer (leuke) actie. En wat je financiën betreft: slaap zacht en op beide oren want het zit hier helemaal goed.

Stier

taurus
Deze maand kan je keuzes maken, Stier. Op het werk echter verloopt de eerste helft van februari zeer frustrerend. Blijf rustig, dat is het effectiefst. Vanaf Valentijn trekt alles weer aan en kan je opnieuw je ding doen. Met partner? Valentijn kan nu heel zoet smaken. Solo? Geen blikseminslag hier maar wel een mooie ontmoeting die je terecht aan het dromen zet over de toekomst. In de familie wil je de boel runnen wat op weerstand stuit. Bij je vrienden zoek je het authentieke waarbij iedereen zichzelf kan en mag zijn. Qua geld wacht jou een prettige verrassing.

Tweeling

gemini
In februari heb je weinig vat op mensen, dingen en situaties, Gemini. Herbekijk je prioriteiten en je intieme kring. Op het werk ontmoet je tal van obstakels maar jouw strijdlust blijft wel intact. Met partner? Er doen zich hier zoveel fricties voor dat jij je vragen gaat stellen. Solo? Vanaf Valentijn kan je een soort liefdevolle vriendschap ervaren, maar ook niets meer. Je legt nu veel nieuwe maar vaak vluchtige contacten. In de familie heeft iedereen het allerbeste voor met iedereen. Top! Er duiken grote uitgaven op die echter snel gecompenseerd worden.

Kreeft

cancer
Februari staat voor beweging, Kreeft. Op het werk is de situatie zo onbevredigend dat je droomt van een nieuwe start op een andere plaats. Als je vertrekt, wees dan alert inzake de condities. Waak erover dat je niet in de kou blijft staan. Met partner? Ook hier kan je dromen van een nieuw begin, waarbij er eerst knopen doorgehakt moeten worden. Solo? Dat blijft even zo. In de familie ben je zeer aanwezig in positieve zin. Er is veel verloop in de vriendenkring. Oude vrienden gaan, nieuwe arriveren. Omdat er veel verandert, dien jij het financiële van dichtbij te volgen.

Leeuw

leo
Stressy maand, Leo. Op het werk raak je helaas maar niet verder met je ideeën, projecten of dossiers. Omdat je relatie met sommige collega’s vaak te wensen overlaat en dat heeft gevolgen. Wees soepeler, erger je niet zo snel. Met je vaste partner loopt het allesbehalve goed. Het kan hier dus alle kanten uit. Single? Een grote passie of zelfs liefde, kan je pad kruisen. Neem je tijd om het uit te vlooien. Thuis verdraag je wanorde noch gebrek aan organisatie. Om jezelf te troosten ga jij jezelf verwennen en dat kost geld. Ken je financiële grenzen, Leo!

Maagd

virgo
Gemengde maand, Maagd. Op het werk zit je tjokvol bruikbare ideeën en ben je zelfzeker en ambitieus. En dat heeft positieve gevolgen. Met partner? Hier heerst onzekerheid die kan uitmonden in een soort vrije relatie. Solo? De liefde kan je overvallen via het contact met iemand waarbij jij je direct thuis voelt. De vrienden stellen je teleur. Een vriend/in toont zijn/haar ware aard of dat nieuw, veelbelovend contact springt af. In de familie blijft het moeilijk om alle agenda’s goed op elkaar af te stemmen. Bereid je voor op een onprettige financiële surprise.

Weegschaal

libra
Februari schudt jou wakker, Libra. Op het werk zoek je de juiste balans tussen het consolideren van je positie en het omarmen van het nieuwe. Moeilijk! Met partner? Weg met de sleur want je hebt nieuwe impulsen nodig. Solo? De tijd is rijp om de band te verbreken met iemand die al te lang onnodig aanwezig is in je leven. Of je vraagt je af waarom je steeds weer dezelfde fout maakt. Je sociaal leven kent een boost. In de familie borrelt een geheim op of is er een surprise aangaande een erfenis. Voor eventuele financiële problemen vind je snel een oplossing.

Schorpioen

scorpio
Februari staat voor vernieuwing, Scorpio. Op het werk loopt alles prima, ongeacht of je in dienstverband werkt of eigen baas bent. Met partner? Na Valentijn ga je zowaar de kritische toer op. Let op: je partner blijft dit niet slikken. Solo? je droomt van de ideale liefde met de perfecte partner. Wordt wakker, de perfectie bestaat niet. Je bent bezitterig wat je vrienden betreft en je wil hun vriendschap niet delen. De familiale communicatie verloopt stroef en zit vol irritatie. Je financiële toestand is gezond. Doe jezelf dus gerust die nieuwe iPhone of merkkledij cadeau.

Boogschutter

sagittarius
Gebruik in februari je durf, Schutter. Daar kan je nu professioneel ver mee komen omdat fortuinlijke vibes je bijstaan. Met partner? De harmonie is super tussen jullie en dat is zichtbaar telkens jullie samen naar buiten komen. Solo? Je verovert en verleidt complexloos. Wat kan leiden tot een avontuurtje of verboden relatie. Maar meer wordt het echt niet. Je haalt de banden met je huidige vrienden en die van lang geleden nu moeiteloos aan. Thuis is de sfeer gezellig en ontspannen. Qua geld zit het goed, die ene onprettige verrassing niet te na gesproken.

Steenbok

capricorn
Maand waarin veel verschillende vibes actief zijn, Bokje. Maar de liefde primeert voor zowel Bokken met als zonder partner. Met partner? Het is zalig toeven bij elkaar en alle beslissingen worden samen genomen. Single? Februari kan de dé maand zijn waarin Cupido helemaal raak schiet. Zet je schrap. Op het werk loopt het als een trein zolang je alles legaal houdt en het vermijdt om van een mug een olifant te maken. Qua financiën is er stabiliteit en komen er meer inkomsten indien je eigen baas bent. Er is nu heel wat gaande thuis, in de familie en in je sociale kring.

Waterman

aquarius
Toffe maand, Waterman. Op het werk heb je briljante ideeën. Omring je liefst met de juiste mensen om die te realiseren. Met partner? Met plezier leven jullie samen voor de familie die er volop gebruik van maakt. Want vooral jij werpt je nu op als gratis aanspreekpunt dat alles oplost. Solo? Totaal onverwacht bekijkt een vriend(in) van vrienden of een oude kennis, je met andere ogen. Probeer je kooplust in de hand te houden. Indien niet geef je teveel uit zonder dat je er erg hebt. Je legt tal van nieuwe contacten, virtueel of niet, waar je hoe dan ook kracht uit put.

Vis

pisces
Februari staat voor beweging, Waterman. Qua werk is dit de ideale tijd om nuttige contacten te verzamelen en/of de juiste partners aan te trekken indien je voor eigen rekening aan de slag wil gaan. Met partner? Hoewel gepassioneerde discussies nu aan de orde zijn, blijft de liefde fel branden. Solo? Tijd van reflectie na een pijnlijke breuk of om je relatieverleden onder de loep te nemen. Je sociaal leven boost via oude en nieuwe bruikbare contacten. In de familie tieren de frustraties welig na Valentijn. Zolang je helder denkt, neem je qua geld de juiste beslissingen.

 

Deel.