Horoscoop februari 2020

0

Wat brengt de maand februari 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Ook in februari loopt het professioneel niet zoals je het wenst, Ram. Ga je voor een nieuwe start? Dan steken lastposten je stokken in de wielen. Met partner? Gelukkig is hij/zij er nog met wie goed leven is en met wie je toffe nieuwe plannen kan maken. Single? Deze maand staat voor surprises en sterke emoties omdat hier alles mogelijk wordt. Enjoy! In de familie en dichte vriendenkring ervaar je warmte en affectie. Qua geld wordt het uitkijken. Je verkeert in een spilzieke bui en gunt jezelf én anderen soms net iets te veel. En daar hangen gevolgen aan vast…

Stier

taurus
Prima maand, Stier! Op het werk toon jij wat je waard bent. Overuren maken en/of weekendwerk? Geen probleem voor jou. En met succes. Vermijd harde standpunten en verbale aanvaringen. Houd de kerk in het midden. Met partner? Jullie vinden de juiste balans tussen de familie en tijd voor twee. Valentijn wordt dus gevierd! Solo? Je hebt het nu te druk met je werk en financiën. Status quo hier. Met je vrienden en kids loopt alles van een leien dakje. Je inkomsten en beschikbaar budget worden groter. Ook oogst je nu de vruchten van een vroegere investering.

Tweeling

gemini
Op het werk is het tot midden februari knokken om een dossier/project binnen te halen of af te ronden. Verder loopt niets zoals voorzien. Daarna wordt het allemaal makkelijker. Met partner? Idem. Tot de 15de zijn er wrijvingen omtrent werk, geld en goed. Daarna loopt het wel los, Gemini. Solo? Op een uitstapje met vrienden krijg je er zowaar een nieuw contact bij. Dat evolueert stap voor stap naar meer. Vrienden of familieleden nemen je nu in vertrouwen. Met geld spring je voorzichtig om. Zoek je geld of een lening voor een vastgoed? Dat lukt je makkelijk!

Kreeft

cancer
Februari maakt je leven complexer, Kreeft. Op het werk, familiaal en qua relatie.Op de werkvloer zijn er de stressy sfeer met je chef(s), een mogelijke degradatie of de spijtige gevolgen van een reorganisatie. Met partner? Er hangt hier zwaar onweer in de lucht. Lekker tafelen en intussen de problemen bespreken, kan de remedie zijn. Solo? Contacten genoeg, dat wel, maar er zit geen blijver tussen. Steun en/of een luisterend oor vind je in deze moeilijke tijd vooral bij je vrienden. Qua geld kan en mag je nu geen enkel risico nemen. Bezint eer je begint!

Leeuw

leo
Februari brengt uitdagingen, Leo, wat je strijdlust enkel aanscherpt. Op het werk word je dooreen geschud door plotse veranderingen. Dat geeft je stress maar tegelijk de juiste houding om direct op interessante kansen te reageren. Met partner? Jullie worden steeds agressiever tegenover elkaar. Reserveer met Valentijn een tafel in een leuk restaurant en praat met elkaar. Solo? Je gaat voor gewaagde/verboden contacten die je bloed sneller doen stromen. Let op je centen. Doe niets “omdat het zo goed voelt”. Gebruik liever je verstand om valkuilen te vermijden.

Maagd

virgo
In februari mis je focus en objectiviteit, Maagd. Twijfel je tussen die nieuwe job en eigen baas worden? Weet dan dat veel positieve vibes je bij dit laatste zullen steunen. Met partner? De relatie kwakkelt. Er kan zelfs een scheve schaats gereden worden. Stuur bij nu het nog kan. Kom samen rond een gemeenschappelijk project, om het even wat. Solo? Je gaat experimenteren, online of puur natuur. En je verveelt je daarbij geen seconde. Je andere relaties staan op een laag pitje. Geld rolt nu vlot binnen. En als je nu solliciteert, versier je een baan die prima betaalt.

Weegschaal

libra
In februari rijzen er problemen op het werk, Libra. Te hoge werkdruk? Je verplicht moeten inwerken in een nieuwe job/zwaar dossier? Kan allemaal. Blijf intussen alert en druk jouw aanpak discreet door. Lukt zeker! Met partner? Je neemt de stress van het werk helaas mee naar huis. Dus: tijdelijk relatiedipje hier. Ook met andere intimi (vrienden,familie) loopt het contact niet rimpelloos. Solo? Je charme lokt potentiële partners aan, maar overhaast niets. Het feest blijft immers niet duren. Ook je centen houden je bezig deze maand. Wees vooral nuchter wat geld betreft!

Schorpioen

scorpio
Maand vol actie, Scorpio. Op de werkvloer vlot alles zolang je maar gefocust blijft op je doel en je door niets of niemand uit balans laat brengen. Met partner en verzeild in een trieste sleur? Hebben jullie nog warme gevoelens voor elkaar? Dan is dit het juiste moment om een nieuwe start te nemen. Gaapt de leegte echter tussen jullie, dan kan het einde van de band nabij zijn. Single? In een prille relatie of solo? In beide gevallen gaat het hier zachtjes vooruit. Met je kinderen, familie en vrienden loopt alles prima. En over geld hoef jij je nu echt geen zorgen te maken.

Boogschutter

sagittarius
Februari draait uit als een leuke, dynamische tijd, Schutter. Op het werk zit alles kits. Dankzij je energie, motivatie en de verdediging van je ideeën/projecten, ga je vooruit of… start je op een andere plek! Met partner? Op het menu staat grote liefde plus warme seks. Meer hoeft dat niet te zijn. Solo? Je verleidt online of in het echte leven via je charme. En het gaat allemaal vanzelf. Zowel in de familie als bij je vrienden is de sfeer ontspannen en losjes. En geloof het of niet maar je financiën lijken mooi in balans terwijl jij je zeker één en ander kan veroorloven. Bofkont!

Steenbok

capricorn
Productieve februarimaand, Bokje. Vooral professioneel. Want nu heb jij werkelijk alles in huis om te onderhandelen over een zaak of een project te verdedigen. Of, om jezelf te bewijzen in een nieuwe job of functie. Met partner? Vanaf de 16de verzuurt de band tussen jullie. Zoek naar een oplossing. Single? Je wilt enkel een vrijblijvend contact nu. Elke vorm van engagement mijd je. Je kijkt uit naar wat ontspanning in artistieke milieus. Qua financiën is er geen vuiltje aan de lucht. En ben je op zoek naar een lening voor een vastgoedtransactie? Komt zo in orde!

Waterman

aquarius
Trek je op gang voor een mooie maand, Waterman. Op het werk gaan er in februari alvast (belangrijke) deuren voor je open. Daar zorgen je fantastische ideeën wel voor. Wat je verlangt, kan je nu dus krijgen. Met partner? Jullie zoeken en vinden opnieuw het geluksgevoel van weleer. Het wordt een Valentijn op een roze wolk. Solo? Werkelijk alles is hier mogelijk. On- en offline. Maak je keuze en amuseer je. Ook in de familie, vriendenkring en ruime sociale kring, vind je vlot je draai. Je bent in een gulle bui, maar leen geen geld uit. Je zal er geen cent van terugzien.

Vis

pisces
In februari moet je op de werkvloer heel veel geduld oefenen, Visje. Want niets loopt zoals jij het wenst. Aanvaard deze moeilijke passage, want daarna kom jij weer aan de beurt. Met partner in een goed lopende band? Eén blik volstaat nu om elkaar te begrijpen. Verzuurde sfeer? Probeer de brokken te lijmen vooraleer het te laat is. Met familieleden en vrienden ligt het ook dubbel. Enerzijds zijn er verwarrende signalen, anderzijds vriendelijkheid en goodwill. Qua financiën, hoef jij je echt geen zorgen te maken. Je hebt de toestand prima onder controle. Houden zo!

Deel.