Horoscoop februari 2021

0

Wat heeft de maand februari 2021 voor jou in petto volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

ariesAlgemeen: jij gaat in februari voor menselijke interactie, Ram. Daarom maak je volop werk van zowel je sociale, familiale, professionele als amoureuze contacten.

Op het werk krijgen je kwaliteiten als ondernemer en concurrent een boost. Een verandering van richting kan ook, maar dan hou je rekening met het hele team. Solo en op zoek? Je populariteit piekt, dus…maak er gebruik van. Met partner? Samen investeren jullie in iets waar jullie warm voor lopen. Na de 25ste echter, hebben jullie vooral oog voor elkaar. Je droomt luidop van een woonproject met familie en/of vrienden. En waar blijft dan je geliefde vrijheid, Ram? Je gezin hoort je fantasieën aan zonder verpinken. Qua geld word je nu meer dan eens aangepord door je bank, baas of zakenpartner. Bepaal eerst je strategie vooraleer in de verdediging te gaan

Stier

taurus

Algemeen: je hebt het moeilijk met het snelle leef- en werktempo,Stier. Je aarzelt tussen blokkeren en versnellen. Probeer eerst kalm te worden vooraleer besluiten te nemen.

Op het werk is het linke soep. De geplande veranderingen zijn er wel, maar verlopen chaotisch. Of, je moet te snel beslissen. Ook worden jouw plannen uitgesteld. Dat misnoegt je zo dat je er bijna de brui wilt aan geven. Met partner? Die deelt in de klappen die jij op je werk krijgt, daar je nors bent en moeilijk te benaderen. Solo? Doe nu vooral niet moeilijk. Na de 25ste vind jij je balans terug. Je gezin kan meegesleurd worden in de gevolgen van je werksituatie (verhuis, zwaar uurrooster). Je vrienden reageren begripvol. En bij al dat tumult blijven je financiën toch maar mooi stabiel.

Tweelingen

gemini

Algemeen: intense tijd, Gemini, waarin je schoon schip maakt op diverse vlakken.  Je kijkt achterom, evalueert en neemt een besluit. Moeilijk maar anderzijds…zo spannend!

Qua werk beland je op een keerpunt dat heilzame veranderingen meebrengt. Weg met die toxische contacten, het gerommel in de coulissen en stress als werknorm. Met partner? Je stelt terecht gezonde eisen aan de relatie. Solo? Je legt de lat hoog! Jullie krijgen nu allebei de unieke kans om in een relatie te stappen die aansluit bij je vernieuwde inzichten. Jij kiest! Je hebt je wat verontruste familie nu niet veel te melden. Pers er toch maar een smsje uit. Bij de vrienden is het anders en kan er zelfs wat frictie komen. Je bekijkt ook je financiële toestand. En ja, er rest nog voldoende voor dat project.

Kreeft

cancer

Algemeen: je stelt je vragen over bepaalde aspecten in je leven, Kreeft. Luister daarbij naar je innerlijke stem en intuïtie. Wat nu naar boven komt, verrast je en beïnvloedt je privéleven.

Qua werk heb je tot dusver zaken bereikt die je eerst onmogelijk leken. In combinatie met je ontmoeting met bijzondere en inspirerende personen, doet dit je verder reiken. Enkel wat blokkerende gedachten dienen nog weggewerkt te worden. Single of met partner? Je hebt je voorbije relatieleven verteerd en voelt je klaar voor een nieuwe start. Blijf alert, want een nieuwe kans komt nu langs drijven. In de familie worden oude wonden geheeld. Bij de vrienden zijn er nieuwkomers met een visie plus missie die je zin geven om met hen mee te werken. Qua geld trek je nu een project op gang dat pas later vruchten zal afwerpen.

Leeuw

leoAlgemeen: niets loopt zoals voorzien of gehoopt. Maar zie, via deze mallemolen ontdek je een schat aan liefde plus onvermoede professionele kwaliteiten,Leeuw.

De crisis die op het werk ontstaat, moet jij afwenden. Zo vallen jouw plannen in duigen. En zo stuit je op een probleem dat je bekwaam oplost, wat je gezag en kunde extra bevestigd. Met partner of single? In jou ontstaan nieuwe behoeften qua relatie. Zorg ervoor het beeld dat je voor ogen hebt, eerst te verfijnen en voor jezelf te verwoorden. Kaart het pas daarna aan bij je vaste of nieuwe partner. Vrienden en familie laat je nu even links liggen. En toch is de raad van iemand die jou goed kent, goud waard in deze woelige tijd. Je ontdekt onverwacht een onontgonnen bron van inkomsten.

Maagd

virgoAlgemeen: je bent nu zo zelfzeker dat je risico’s durft nemen in de liefde en op het werk, Virgo. Amoureus loopt het wel los, maar professioneel is er meer weerstand.

Op het werk ga je heel terecht voor een reorganisatie inclusief hightech. Kwestie van de boot niet te missen. Dit project valt echter niet in goede aarde maar na een tijd draait de directie of je zakenpartner dan toch bij. Met partner? Je laat je remmingen los en gaat er helemaal voor. Met je hart en je lijf. Solo? Ongezien zelfzeker ga je de versiertoer op en neem je de leiding. Thuis wil jij je leefplek graag opnieuw inrichten of renoveren. En je ziet het zo groot dat je helaas algauw op je financiële grenzen stoot. In de familie- en vriendenkring kabbelt alles rustig verder.

Weegschaal

libra

Algemeen; februari is de maand waarin je tot inzicht komt omtrent je privé- en liefdesleven. Het is ook de tijd die tot inzichten leidt over de schaduwzijde van je eigen persoon, Libra.

Op het werk ga jij voor zinvoller en menselijker. Niet enkel voor jezelf maar voor allen. Men aanvaardt jouw visie maar de realisatie ervan wordt helaas iets van lange duur. Met partner of solo? Je bent populair met de Kama-sutra als seksbijbel. Want je libido piekt. En dat zullen jij en je vaste partner of die nieuwe liefde, snel merken. Hou Red Bull bij de hand. In de familie wordt er wat opgebiecht dat met veel empathie ontvangen worden. Bij de vrienden is alles kits. Opgelet: hier kan een amoureuze klik ontstaan. Qua geld ga je bewust snoeien in zowel je uitgaven als in je levenswijze

Schorpioen

scorpio

Algemeen: je directe omgeving is ongerust, Scorpio. Want je denkt deze maand enkel aan de liefde. Met je vaste partner gaat het er stomend aan toe, terwijl singles klaar staan voor de grote verovering.

Je focust je deze maand op je privéleven. Maar professioneel word je nog steeds als een leider beschouwd. Bovendien is je creativiteit nu zo groot dat je die gewoon moet inzetten op je werk of voor eigen rekening. Met partner? Botert het wel of niet tussen jullie? Maakt niks uit. Liefdesvibes omhullen jullie en schenken de band nieuw leven. Solo? Ook jij zit op dezelfde amoureuze achtbaan. Een te gekke liefde kruist je pad tussen de 18de en de 25ste. En… genieten maar. Je gezin krijgt er een baby bij of een ouder kind verlaat het huis. Qua vriendschap is het kalm. Je financiën zijn oké.

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: je hebt ideeën en verlangens zat, maar ze krijgen maar geen vorm. Hoeveel moeite je ook doet. Forceer niets, de tijd is er eenvoudigweg niet rijp voor. Oefen geduld, Schutter.

Qua werk wordt er over je arbeidscondities gediscuteerd. En het lukt hier niet om tot een goed compromis te komen voor eind februari. Dat levert stress op. Verfijn zeker je argumenten. Met partner of single met een nieuwe liefde? Je vrijheidsdrang blijft groot. Schep hier eerst klaarheid voor jezelf. Bespreek dit pas na de 20ste met je partner, omdat dan je verleidingskracht en charme weer pieken. Je helpt een familielid in nood. Dezelfde hulpvaardige vibes circuleren ook in je vriendenkring. Je vraagt reeds lang om meer financiële middelen en/of een loonsverhoging. Pas naar het eind van de maand toe word je echt gehoord.

Steenbok

capricorn

Algemeen: je houdt het misschien niet voor mogelijk, Steenbok, maar deze maand zal de liefde komen bovendrijven en zal ook jij meegevoerd worden met die warme stroom.

Op het werk is het kalm. Benut die tijd om de communicatie onder de loep te nemen. Ontdek waar het foute soort communicatie of het gebrek eraan, problemen aandikt in plaats van op te lossen. Met partner of solo? Je voelt dat je pas nu je seksuele identiteit kan accepteren en uiten. En dat opent een nieuwe wereld die je kan delen  met je vaste partner, nieuwe liefde of onenightstand. Weersta de drang niet, ga ervoor. Het leven is kort!  Dat warm gevoel golft trouwens ook door je gezin, en dat bevalt prima. Bij je vrienden daarentegen word je selectief en beëindig je parasitaire vriendschappen. Qua geld zoek en vind je wegen om je inkomsten te verhogen. 

Waterman

aquarius

Algemeen: februari zou wel eens de belangrijkste maand van 2021 kunnen zijn, Waterman. Op quasi alle domeinen. Volg nu je buikgevoel.

Je werk ontsnapt niet aan de transformatiegolf waarop je nu surft. Mijd invloeden van buitenaf en denk na over je toekomst. Leiding geven en/of eigen baas zijn, drijft wellicht boven. Volg je instinct. Je affectief leven verandert ook. Zowel zij met een vaste partner als zoekende singles, voelen de groeiende behoefte aan een toffe lange termijnrelatie. Jouw keuzes en de gevolgen ervan, kunnen een schok teweeg brengen in de familie en bij de vrienden. Bijt door de zure appel heen en blijf bij je besluiten. Over geld maak jij je nu geen zorgen. Toch kan je een meevaller hebben rond de 25ste.

Vissen

pisces

Algemeen: hoewel het je niet aan te zien is, verricht je momenteel veel innerlijk werk, Visje. Goed zo. Ga er vooral mee door.

Op het werk toon jij je ongewoon agressief en bijt je stevig van je af. Dat slaat de anderen uit hun lood. Besef dat die houding je echt geen winst oplevert. Rond de 25ste valt alles weer in de juiste plooi. Wat de liefde betreft: heb je een vaste partner of ben je single? In beide gevallen kan een oude liefde zomaar opnieuw in het vizier komen. Aan jou de keuze om er al dan niet in mee te gaan. In de familie lijkt de tijd rijp om misverstanden uit te praten. In je vriendenkring wordt schoon schip gemaakt. Je voelt hier vooral opluchting bij. Je houding op het werk roomt je salaris tijdelijk af.

Deze link brengt je wat inspiratie voor Valentijn…    6 Valentijnstips voor elk dierenriemteken

Deel.