Horoscoop februari 2022

0

Wat heeft de maand februari 2022 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen:  in februari merk je een groot verschil tussen je professioneel en je privé leven. Ook ervaar je vanbinnen een bepaalde onvoldaanheid, Ram. En het lastige is dat de reden hiervan onduidelijk blijft, en al helemaal voor jezelf. En dat ergert  je.

Professioneel gaat het alleen maar opwaarts. Je doet het uitstekend op het werk en dat kan tot een promotie, fikse premie of zelfs tot een groter actieterrein leiden. En dat geldt zowel voor hen in dienstverband als voor zelfstandigen. Ook wie nu werk zoekt, heeft succes. Met partner? Hoewel je partner je steeds flink steunt, werk jij je onderhuidse frustratie vaak op hem/haar uit. Wat de harmonie verziekt en vervelende uitlopers kent tot in de familie. Solo? De sfeer blijft luchtig. Enkele flirts zijn mogelijk, maar ook een contact van een wat langere duur. Financieel zit je goed en verhogen je inkomsten. Het is nu zelfs zo dat je geld kan binnentrekken uit diverse bronnen.

Stier

taurus

Algemeen:  februari lijkt niet echt de makkelijkste maand op beroepsvlak, Stier. Maar zoals altijd,  ploeter jij je er wel doorheen. Op het vlak van de persoonlijke relaties zit het veelal snor, wat een goed tegengewicht vormt voor de actuele grote werkstress.

Op het werk krijg je veel op je bord. Ook moet je presteren in een hectische, soms zelfs chaotische sfeer of is het werk ontzettend saai. Zelfs voor een gewoontedier als jij. Toch klaar je de klus. Met partner? Begin februari komen er enkele fricties waarna je merkt hoe je partner je omringt met meer aandacht en zorg dan normaal en dat waardeer je. Solo? Je kan de ware nu spotten. Maar reken niet op een blikseminslag,  want deze band groeit slechts traag maar wel zeker. In de familie en bij de vrienden is het feest. Geboorte? Samenwonen? Vette promotie? House warming? Je financiën bloeien, ondanks grote uitgaven. Dit via winsten komend uit een onverwachte hoek.

Tweelingen

gemini

Algemeen:  dit kan een prachtige maand zijn, waarin je energie piekt en je groeit op persoonlijk, professioneel en financieel vlak. Een tijd waarin je wat innerlijke rust vindt en je hartelijk omgaat met je partner, kinderen, familie, vrienden, buren en collega’s.

Op het werk krijg je alle kansen om te tonen wat je precies waard bent. Met prima gevolg. Je maakt promotie of je kan een toffe baan bestendigen, Gemini. Ook krijg je voor komende projecten steun van diverse kanten. Werkzoekenden vinden de juiste job die zelfs beter betaalt dan verwacht. Met partner? Er is volop begrip, vertrouwen en intimiteit tussen jullie. Het is nu heerlijk samenzijn. Solo? Zelfs een kieskeurige Tweelingen kan in februari zowaar een geschikte partner vinden. Qua geld is dit een uitstekende tijd. Je krijgt zowel inkomsten via je dagelijks werk als uit vroeger gedane investeringen. Je kan jezelf dus zonder schuldgevoel es schaamteloos verwennen

Kreeft

cancer

Algemeen:  best wel toffe maand, Kreeft. Want je liefdesleven staat centraal in februari en dat kan een geboren romanticus als jij, enkel toejuichen. Die positieve lijn heeft zelfs uitlopers naar  werk en vriendschap en voorziet beide van happy vibes.

Op het werk zit alles mee en werk je in een prima omgeving. Je grote creativiteit en inzet dwingen respect af. Je projecten liggen op tafel. Je kan misschien zelfs voor korte of langere tijd naar het buitenland reizen met een professionele missie. Met partner? De relatie is top want de harmonie triomfeert hier. Zij die op het punt staan te scheiden, kunnen zich verzoenen. Indien niet, wordt alles volwassen en netjes afgehandeld. Solo? Je leven krijgt een boost via een nieuwe liefde of een ex die weer contact zoekt. Qua geld zit het goed. Extra geld komt er onder de vorm van winst uit een vroegere groepsinvestering. Of: geld kan nu ook tot jou komen via kansspelen.

Leeuw

leo

Algemeen: wat moeilijke maand, Leo want in februari staat alles zo’n beetje onder spanning. En dat is veelal niet de juiste vibe om goede resultaten te bekomen. Je professioneel leven evenals je liefdes- en relatieleven, kunnen erdoor belast worden.  

Op het werk haal je bepaalde deadlines niet of slechts moeizaam. Omdat er steeds weer iets opduikt dat direct moet aangepakt worden. En hoewel je hier het beste van jezelf geeft, krijg je toch te maken met lieden die je onderuit willen halen, hetgeen kan escaleren tot een conflict. Blijf dus op je hoede. Met partner? Twee scenario’s zijn mogelijk. Bepaalde Leo’s ontdekken de ontrouw van hun partner, wat moeilijk te verteren valt. Anderen trekken er samen met hun partner even gezellig tussenuit. Solo? Het blijft enkel bij losse contacten die je niet bepaald blij maken. Geld dat jou toekomt laat nu ergerlijk lang op zich wachten, en dat kan je zelfs in de problemen brengen.

Maagd

virgoAlgemeen: februari draait hobbelig uit, Virgo. Want wat je verlangt, gebeurt niet of veel te traag. Dit, zowel op het werk als privé. Omdat je relaties met familie, vrienden, autoriteiten en collega’s, een deuk kunnen krijgen wegens je kritische opmerkingen.

Op werkvlak geldt hetzelfde voor werkenden als voor werkzoekenden. Je ploetert verder naar best vermogen, maar een positief resultaat komt er maar aan het eind van de maand. Volhouden blijft dus de boodschap. Met partner? Misvattingen en wantrouwen vertroebelen fors de sfeer. Even afstand nemen van elkaar kan meer helderheid brengen. Probeer hoe dan ook diplomatisch te blijven. Solo? Er zijn hier wel genoeg contacten, maar die zijn veelal te losjes om iets te betekenen.  Qua geld wordt het wachten tot eind februari om te incasseren. Sommigen laten de kans op winst aan hun neus voorbij gaan, terwijl andere Virgo’s geld binnenhalen via hun hobby.

Weegschaal

libra

Algemeen: februari staat voor overvloed, Libra. Want dit kan best zo’n tijd worden waarin vibes van voorspoed en vervulling, je zomaar komen aanwaaien. Je kan succes oogsten op het werk en geluk kennen op relationeel en familiaal vlak. Top! 

Op het werk ervaar je voldoening en vooruitgang onder diverse vormen. Zoals het krijgen van meer armslag, werkmiddelen en/of gezag. Omdat je status verhoogt, sta je ook op een betere plek zodat je anderen effectiever kan beïnvloeden. Met partner? Geen nieuws is goed nieuws. En dat is ook hier zo, daar jullie het samen uitstekend stellen op diverse vlakken. Single? De liefde is heel erg aanwezig in je leven deze maand. En dat kan in je fantasie zijn die nu volledig op hol slaat. Of, je scoort in real life een passende partner die grotendeels beantwoordt aan je wensenlijstje. Ook qua geld zit het je mee. Want er kan nu een onverwacht extraatje jouw richting uitkomen.

Schorpioen

scorpio

Algemeen: hectische maand, vooral op het werk waar jij het desondanks toch naar je zin hebt. Complicaties duiken echter op in je privéleven. Omdat je er nu achter komt dat iemand die jij tot dusver loyaal en integer achtte, dat in werkelijkheid helemaal niet is.

Ja, het is druk op het werk. Gelukkig is daar ook stabiliteit en zekerheid wat je kracht geeft om er volledig voor te gaan, Scorpio. Ook mogelijk, je moet nu iemand onder je vleugels nemen en opleiden. Met partner? Er heerst zeker spanning tussen jullie plus onbegrip. Werk eraan. De hemel klaart hier sowieso uit naar het eind van de maand toe. Single? Het luchtige en speelse primeert, gezien je flirtpartijtjes tot niets degelijks leiden. Verder is de relatie met je ouders en broers/zussen niet echt wat ze moet of kan zijn. Intussen maak jij je wel zorgen om de gezondheid van een familielid. Qua geld zit alles snor. Je kan op de valreep nog wat winst verwachten komend uit cryptogeld.

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: geen slechte maand, Boogschutter, daar jij enkele van je verlangens gerealiseerd ziet. Het geluk is je goed gezind zodat het gros van je inspanningen met een puik resultaat beloond wordt. Op het thuisfront blijft alles rustig en onder controle. 

Voor de meesten loopt het best goed qua werk. Februari draait wel wat minder fortuinlijk uit voor de creatieve sector, behalve voor bloggers, journalisten, schrijvers en mediamensen. Met partner? Het is prima samenleven, fun en de nodige surprises inbegrepen. Solo en je legt de lat hoog? Zonder het goed en wel te beseffen, kan je nu onder de betovering raken van iemand die aan je eisen voldoet. Waarna er snel een emotionele connectie volgt. Verder is de verstandhouding in het gezin, de rest van de familie en de vriendenkring helemaal top. Hoewel je grote/onvoorziene kosten  hebt deze maand, zijn je inkomsten overeenkomstig. Je kan zelfs wat opzij zetten.

Steenbok

capricorn

Algemeen:  februari start vrij magertjes, Steenbok. Maar naarmate de maand vordert, word je opgewekter en succesvoller. Dat heeft vooral te maken met je werk waar al je inspanningen, onderhandelingen en meetings, dan toch fraaie resultaten opleveren.

Professioneel gezien, krijg je eindelijk en opnieuw, meer greep op je carrière. Je voelt je niet meer de speelbal van het lot, corona, de omstandigheden of wat dan ook.. Er staan genoeg interessante ontwikkelingen voor de deur op je werkplek waar de sfeer intussen ook een stuk vrolijker en hoopvoller is geworden. Met partner of solo? Voor beiden geldt: je zal wellicht een ontgoocheling of wat hartzeer op je bord krijgen deze maand. Tot het tij keert, kan je zeker genieten van het gezelschap van je kinderen, ouders, andere familieleden of vrienden. Het financiële is niet echt top, maar valt best mee. Je kan ook winst maken dankzij de inbreng/inzet van familie of goede vrienden.

Waterman

aquarius

Algemeen: dit blijkt een maand te zijn van plots opduikende obstakels, stilstand en vertraging, Waterman. Tegelijk voel je op het werk de druk van collega’s en de hete adem van de chef(s) in je nek. Je krijgt er stress van, want teveel is teveel. Ook voor jou.

Februari staat qua werk voor uitdagingen. Eerstens verloopt er maar weinig volgens je planning. Gedane beloftes worden niet ingelost of doodleuk in de wachtrij gezet. Verder mis je de nodige focus omdat je werk nu onnoemlijk saai is. Ook nuttige info: een paar collega’s zijn je niet zo gunstig gezind als jij wel denkt. Met partner? Jullie stellen elkaar fors teleur. De oorzaken zijn een gebrek aan communicatie, respect en openheid. Jij zoekt dan maar het gezelschap van familie of vrienden. Single? Ja, jij kan nu zomaar iemand ontmoeten die je leven en toekomst een nieuwe wending geeft. Qua geld kan jij je prima overeind houden en alles betalen wat er te betalen valt.

 

 Vissen

pisces

Algemeen: in februari kan een juridische zaak of probleem eindelijk opgelost en/of afgesloten worden. Verder leef je zowel professioneel als privé onder gunstige vibes.  Die opwaartse professionele trend zorgt ervoor dat je financiën eveneens de hoogte ingaan.

We geven het meteen toe: je doet het prima qua werk, Visje. En dat wordt opgemerkt en beloond. Via meer vertrouwen van collega’s en bazen en middels meer budget en werkmiddelen, meer invloed en armslag. Want jouw mening telt nu. Met partner of single? Voor allebei is de ware liefde van de partij. Er kan samen gereisd maar ook getrouwd worden. Of er kan beslist worden om samen te wonen. Het is eveneens goed toeven bij ouders, broers/zussen en de rest van de familie. En natuurlijk bij de vrienden, waar bestaande akkefietjes bewust worden uitgepraat. Omdat er meer geld  instroomt, geef je ook meer uit. Waardoor er van sparen actueel weinig in huis komt.

Cadeau-ideetje: Welke edelsteen past bij jouw sterrenbeeld?    –    Astrologie en chocolade

Deel.