Horoscoop januari 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop januari 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries

Aanvankelijk lijkt januari op professioneel vlak stormachtig en vandaar ook breekbaar, Ram. Tevens ga je steigeren indien jij je moet rechtvaardigen. Maar even later gaat alles weer zijn gewone gangetje en doe jij zelfs een stap vooruit. Met partner? Hier moeten de puntjes op de i gezet worden. Solo? Je verzeilt in amoureuze wateren via een vriendschap. Een grondige schoonmaak is nu echt nodig in je vriendenkring. Indien er meer complexe financiële zaken moeten geregeld worden, vergeet dan niet om raad te vragen aan iemand die je vertrouwt.

Stier

taurus
Professioneel garandeert januari een moeilijke start, Stier. Conflicten steken hier de kop op, wat de stress doet oplopen. Eén en ander moet hier dringend uitgeklaard worden. Hetzelfde geldt in je vaste relatie en in de familiale sfeer. Er zijn hier momenteel teveel akkefietjes. De reden? Je slaagt er maar niet in om werk en privé te verzoenen. Single? Jij bent een bofkont op liefdesvlak. Hier komen kansen middels een volwassen communicatie. En indien je naar het buitenland moet, vermenigvuldigen de kansen op een beslissend ontmoeting zich fors.

Tweeling

gemini
Je stapt januari binnen met een grote vitaliteit, Gemini. Die laat zich vooral professioneel gelden. Je doet het qua communicatie uitstekend hetgeen veel vergemakkelijkt. En dat terwijl het hier toch niet allemaal koek en ei is, daar bepaalde projecten afgeblazen worden of overgedragen aan anderen. Blijf financieel alert. Om de één of andere reden hou je minder over dan verwacht. Wees voorzichtig. In de vriendenkring steken stoorzenders de kop op die zelfs kunnen leiden tot een breuk met bepaalde mensen. Blijf ook hier alert.

Kreeft

cancer
In januari ga je meer dan eens in de verdediging, Kreeft. Op het werk neem je geen blad voor de mond, wat uiteraard gevolgen heeft. Op relatievlak kunnen zich forse veranderingen aandienen. Dat heeft zijn weerslag op financieel vlak. Want financieel beweegt er deze maand duidelijk een en ander. Blijf hier waakzaam. Met vaste partner? Het is een feit dat de relatie onder vuur ligt, gezien de stress zich ophoopt. Ofwel zoeken jullie samen uit hoe de band nieuw leven in te blazen, ofwel kiezen jullie bewust voor een definitieve verandering.

Leeuw

leo
Januari wordt een maand waarin je verwikkeld raakt in een machtsstrijd, Leo. En dit zowel professioneel als in de relatie met je vaste partner. Je loopt er nu chagrijnig en gestrest bij, vastbesloten geen duimbreed toe te geven. En dat verzuurt de sfeer tussen jou en je vaste partner. Op het werk zie je een kans aan je snuit voorbij gaan. Maar besef dat je nog kansen zal krijgen. Richt je aandacht nu vooral op het financiële. Opgepast voor verbintenissen, contractbreuk of een erfenis. Win in dit laatste geval zeker het advies in van een specialist.

Maagd

virgo
In januari is de liefde in al haar aspecten aan de orde, Virgo. Dan spreken we van een groot (herwonnen) geluk over een nieuw beloftevol contact tot een liefdesbreuk toe. Met partner? Hoewel de relatie in ademnood verkeert, is herstel hier zeker mogelijk. De remedie? Denk en handel constructief. Open je hart, uit je emoties. Je hebt niets (meer) te verliezen. Solo? De ware kan nu je pad kruisen. Op het werk raak je in de greep van dringende dossiers, een overvolle agenda en een waslijst to do’s. Gelukkig is er waardering en beloning voor je inzet.

Weegschaal

libra
Januari draait uit als een wat moeilijke start, Libra. De stoorzender kan zich zowel situeren op familiaal als op financieel vlak. En vaak zijn die twee nog met elkaar verbonden ook. Er kunnen problemen rijzen omtrent een erfenis of andere slepende familie- of geldkwesties. Toch laat jij je niet van je stuk brengen. Je slaagt er zelfs in om via ernst, de nodige maturiteit en het juiste soort communicatie, ieders vertrouwen te winnen. Om aldus de zaak in de best mogelijke banen te leiden. Single? Een contact brengt je onverwacht in grote verwarring.

Schorpioen

scorpio
Je stelt je in januari op als een koppige, nerveuze mierenneuker, Scorpio. Op het werk meet jij je de allure van een chef aan wat uiteraard niet bij allen in goede aarde valt. Maar het moet gezegd: op die manier laat jij de zaken lekker vooruit gaan. Thuis is het andere koek. Daar veroorzaakt je gestreste houding conflicten tussen jou en je vaste partner en/of de kinderen. Hoeft het nog vermeld dat je ook voor frustratie zorgt in de vriendenkring? Tracht je meer flexibel op te stellen. Let op: je wordt nu verrast door forse, onvoorziene uitgaven.

Boogschutter

sagittarius
In januari primeren de financiën, Schutter. Dit kan vreemd genoeg, twee kanten uit. In het ene geval is voorzichtigheid geboden. Risico’s nemen of dure aankopen doen, moet nu zeker afgeraden worden. Het accent ligt op het betalen van facturen, of op een terugbetaling of aanzuivering van een lening, krediet of andere schuld. In het ander geval echter, haal je flink wat geld binnen waar je zeer verstandig mee omspringt. Je staat nu mentaal op scherp en reageert fel indien je tegengesproken wordt. En toch is dit een prima tijd om te netwerken!

Steenbok

capricorn
Je voelt je beresterk in januari, Steenbok, en klaar om mee te buigen met de frisse wind die nu door je leven waait. Je stelt je onafhankelijk op, helemaal in staat een eigen, gefundeerde mening te vormen en ernaar te leven. Uiteraard valt dit niet bij iedereen in goede aarde. Thuis en/of bij je vaste partner en vrienden, leidt dit tot fricties. Toch zijn er ook voordelen. Op het werk steek je een tandje bij en haal je er het maximum uit. Zoals die loonsverhoging bijvoorbeeld, het doorduwen van een bepaald project of het versieren van een bijscholing.

Waterman

aquarius
Je energie piekt in januari, Waterman, en dat valt op. En dit, net nu je de neiging hebt om mensen/zaken in vraag te stellen of te evalueren. Wat toch rust en reflectie behoeft. Hoe dan ook, op het werk zet je energiek alle middelen in om zaken rond te krijgen en resultaat te boeken. Dat niet iedereen even happy is met jouw manier van werken, hoeft zeker geen betoog. Dezelfde punch werkt door op relatievlak. Met vaste partner in een wat zieltogende band? Hier is een heuse revival mogelijk. Solo? Opgelet: je wordt van je sokken geblazen.

Vis

pisces
Januari draait uit als een energieke, superactieve maand, Vis. Want je schiet meteen uit de startblokken op het werk. Halfweg de maand doe je er nog een schepje bovenop. Je ontpopt je dan helemaal als e chef die iedereen kan meetrekken. In de afdeling liefde is het nevelig. Hier ben je helemaal je dromerige zelf. Met vaste partner in een goede band? Dat blijft zo. Met partner in een zwakke band? Je droomt van iets anders. Laat je vooral niet inpalmen door mooipraters. Single? Ook jij dient alert te blijven en het kaf van het koren te scheiden.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.