Horoscoop januari 2017

0

Wat brengt de maand januari 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
In januari drijven er stoorzenders langs, Ram. Professioneel en/of affectief. Qua werk zijn er die dringende zaken en plotse wendingen die veel flexibiliteit van je eisen. Met partner? Eén van beiden is te vaak afwezig tot ergernis van de ander. Solo? Dat blijft nog even zo en kan best pijnlijk zijn als je de vele koppels in het feestgedruis bekijkt. Tja. Zowel in de familie als in de vriendenkring kan je nu kritiek te slikken krijgen. Financieel blijven er die onbetaalde rekeningen en/of uitgaven die hoger liggen dan verwacht.

Stier

taurus
Professioneel is het nu superdruk, Stier, en door een gelukkige samenloop van omstandigheden is alles hier voorhanden om vooruit te raken. Met partner? Je duldt geen pottenkijkers in je relatie. Ook grijp je elke kans aan om meer intimiteit tussen jou en je partner te scheppen. Single? Liefde groeit vanuit een oude of nieuwe vriendschap. Zowel in de familie als in de vriendenkring is het nu goed toeven en is er aandacht voor iedereen. Letterlijk alles waar geld mee gemoeid is, evolueert nu positief.

Tweeling

gemini
Op het werk wordt het pezen want je krijgt hier niets cadeau, Gemini. Maar je zoekt en vindt de juiste strategieën om je doel(en) te bereiken. Met partner? Communicatie blijft een heikel punt. Single? Je bent inmiddels toe aan een degelijke band. In de familie zijn er die verwijten en/of ongemakkelijke stiltes. Verwacht momenteel niet teveel van je vrienden. Financieel kabbelt alles verder. Maar indien je nog bepaalde inkomsten verwacht, is nu de tijd aangebroken waarin alles in positieve zin evolueert.

Kreeft

cancer
Januari vraagt dit van jou op professioneel vlak, Kreeft: overhaast niets, blijf moeite doen en focus je vooral op lange termijn doelen. Met partner? Hier zijn grote of kleinere crises te voorzien. Solo? De liefde klopt nu aan je deur en brengt je verder dan verwacht. Je vrienden daarentegen stellen je deze maand wat teleur. Thuis gaat ieder lekker zijn gangetje, hoewel men op jou rekent om je over de financiën te buigen. En die moet je echt van nabij volgen, gezien alles een pak duurder uitdraait dan voorzien.

Leeuw

leo
Op het werk ga je vooruit, Leo! En nog wel via één van je geniale voorstellen en/of door te verschijnen waar men je niet verwacht. Met partner? Maand waarin de liefde annex vriendschap opbloeien. Solo? Je bent nu kieskeurig. In een prille relatie? Je neemt je tijd om de ander te leren kennen. Thuis en in de familie zet je de puntjes op de i en verslapt je aandacht geen seconde. Je haalt de banden aan met je huidige én uit het oog verloren vrienden. Kijk uit als je op het punt staat gul te zijn voor wie het “zogezegd”moeilijk heeft.

Maagd

virgo
In januari zie je de zaken niet steeds zoals ze zijn, Virgo. Op het werk mag je zeker niet altijd geloven wat men je allemaal belooft. Met partner? Hier is de sfeer mistig en kan je vluchten of… de confrontatie aangaan. Solo? Vooral vrouwen kunnen nu een man ontmoeten die zeer vertrouwd aanvoelt. Thuis en in de familie overheersen humeurigheid plus smeulende frustraties. Probeer toch één en ander uit te praten. In vriendschap ga je voor solide en betrouwbaar. Qua financiën is er nu veel beweging. Blijf alert!.

Weegschaal

libra
Als je nu de juiste timing in het oog houdt, kan dit op het werk een zeer vruchtbare maand worden, Libra. Met partner? De sleur en afwijkende visies doen je verlangen naar meer vrijheid. Single? Tegengestelde vibes vertragen momenteel een nieuwe relatie. Thuis en in de familie verzuurt het klimaat via kritiek en gedurfde inmengingen in je privéleven. Oude en nieuwbakken vrienden zorgen voor ambiance en een heerlijk warm gevoel. Enerzijds gedijen je financiën, anderzijds eisen fiscale schulden hun tol.

Schorpioen

scorpio
Januari wordt een drukke periode op het werk alwaar je zonder twijfel uitstekende resultaten boekt, Schutter. Met partner? Jullie zijn erg close en werken eensgezind samen rond praktische zaken. Single? Een beklijvende ontmoeting is mogelijk, maar je mikt enkel op een ernstige partner. Thuis en in de familie kunnen jouw kritiek en bezitterigheid conflicten uitlokken. Idem als je geheimen hebt. Je maakt nu vlotjes nieuwe vrienden maar legt net zo makkelijk zakelijke contacten. Qua geld zit het wel goed.

Boogschutter

sagittarius
Op het werk voorvoel je de nieuwe trends en dat laat je toe om de juiste, vruchtbare beslissingen te nemen. Met partner? Mooie, intieme periode waarin toch voldoende plaats rest voor een gezamenlijk sociaal leven. Single? Je raakt zwaar gefascineerd door iemand, Scorpio. Opgelet: probeer hier vooral de realiteit te zien. Thuis en in de familie staan de kinderen nu voorop. Wat vriendschap betreft: die wordt momenteel vooral gelinkt aan je professioneel leven. In januari spring je doordacht om met je centen.

Steenbok

capricorn
In januari gebruik je op het werk je grote wilskracht en weerbaarheid, Bok. Maar kijk uit, want hier is niet alles wat het lijkt. Met partner? Je bent toe aan een nuchtere evaluatie van de band die daarna alle kanten op kan. Solo? Er zijn veel contacten en evenveel emoties. Je romantische bui doet je zelfs de eerste stap zetten. Thuis is er veel beweging rond de woonst, nieuw samengesteld gezin, nieuwe baby, enz. Wat meteen ook een forse hap neemt uit je beschikbaar budget. Je zweert nu bij je oude, vertrouwde vrienden.

Waterman

aquarius
In januari 17 gaat je energie vooral naar het leggen van sociale en professioneel nuttige contacten. Wellicht moeten je vrienden even de ijskast in. Op het werk wordt jouw geniaal idee succesvol uitgewerkt door een enthousiast team dat jij samenstelt en coacht. Met partner? Eensgezind aanvaarden jullie invitaties en nodigen jullie zelf ook uit. Single? Kansen genoeg, maar het blijft slechts een spel. Thuis ben je overal tegelijk en neem jij de leiding. Je duikt de solden in en gooit alle remmen los…als dat maar goed komt!

Vis

pisces
In januari krijgt de liefde voorrang, Vis. Met partner? Jullie zijn nu echt op elkaar gericht en genieten volop. Wel uitkijken voor geheimpjes… Single? Ja, Cupido kan zeker raak schieten, maar hou intussen voeling met de realiteit. Op het werk durf jij je stem laten horen en eis je op wat jou toekomt. Zoals dat interessant dossier of die beloofde extra premie. Thuis en in de familie zit je vol goede wil maar laat jij je niet gebruiken. Idem in de vriendenkring waar je het kaf van het koren scheidt. Opgelet: zet grenzen aan je koopzucht! moet worden: Stel grenzen aan je koopzucht


Deel.