Horoscoop januari 2018

0

Wat brengt de maand januari 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
In januari word je continu uitgedaagd, Ram. Toch blijf je strijden en obstakels uit de weg ruimen. Op het werk is het dus vechten om te krijgen wat je wenst. Met partner? Jullie zitten niet op dezelfde vibe en dat laat zich voelen. Solo? Iemand uit je directe omgeving bevalt je, maar dit contact uitdiepen vraagt tijd. Tot en met de 18de is het thuis en in de familie conflictueus. Daarna is de stemming meer relaxed. In de vriendenkring verzuurt de sfeer helaas via scherpe kritiek. Maak dat gat in je hand nu dicht, Ram!

Stier

taurus
In januari lijk je bergen te kunnen verzetten, Stier. Op het werk scoor je alvast prima. Maar indien jarig tussen 5 en 21 mei, ligt het moeilijker. Met partner? Stress hoopt zich op. Tracht te praten vooraleer het escaleert. Solo en op zoek naar een ernstige partner? Dat kan deze maand best lukken. Prachtige familieband overigens, terwijl je de evolutie van eventuele kinderen/kleinkinderen op de voet volgt. Het ene moment wil je sparen om al het volgende te bezwijken voor koopjes. Je balanceert tussen de twee en dat is vermoeiend.

Tweeling

gemini
Happy maand, Gemini, waarin je nieuwe ervaringen opdoet. Op het werk steek je vanzelf een tandje bij, wat ook nodig is. Met partner? Jullie vormen in januari een prima team. Solo? Na 17 januari kruist iemand je pad waarmee je veel fun beleeft. Wordt misschien wel vervolgd. In de familie gaat alles zijn gewone gangetje, wat niet kan gezegd worden van de vriendenkring. Want oude vrienden verdwijnen uit je leven, terwijl nieuwe zich aanmelden. Tracht in januari je inkomsten en uitgaven in balans te houden.

Kreeft

cancer
Stoorzendermaand, Kreeft, die je strijdbaar maakt en je dwingt om nieuwe wegen te bewandelen. Zeker op het werk waar je vaak niet weet welke kant het uit gaat. Met partner? Jullie zien de zaken anders, neem dus even wat afstand. Single en hopend op de juiste? Dan kan je wens in januari vervuld worden. Het rommelt in de familie. Jouw taak: blus het brandje! Je hebt nu even geen zin om bepaalde vrienden te zien. Begrijpelijk na al die kritiek. Ondanks alles slaag je erin meer inkomsten te realiseren. Bravo!

Leeuw

leo
Op het werk is alles mogelijk in januari, Leo! Nieuwe projecten? Betere bezoldiging? Hogere functie? Experimenten? Nieuwe sector aanboren? Andere Job? Vraag en je zal krijgen! Met partner? Geen feestje hier maar huiselijke kwesties die veel energie opslorpen. Solo? Je legt vlot contact via je leuke babbel maar er komt niets blijvends van. Het familiale ligt moeilijk door bemoeizuchtige ouders, schade aan de woonst of ongehoorzame tieners. Uitblazen kan bij je vrienden. Opgelet: je leeft duidelijk boven je stand.

Maagd

virgo
In januari ben jij een voorbeeld voor ons allen, Maagd. Want je gaat van doordachte besluiten naar constructieve acties. Dat garandeert je op het werk promotie dankzij efficiency, motivatie en resultaten. Met partner? Je zoekt deze maand uit waar je staat en wat je precies verlangt van de band. Single? Een ernstig contact doet je hart sneller slaan. En vraagt om meer. Thuis verloopt alles wat chaotisch tot jij de leiding neemt. Je prijst je gelukkig met je echte vrienden. Je financiële toestand is nu onstabiel. Blijf alert.

Weegschaal

libra
Januari betekent verandering, Libra. Vooreerst raak je in een andere werkmodus. Dit geeft je wel tijd om na te denken over het verder verloop van je carrière. Met partner? Je verteert de verplichtingen die op je afkomen maar moeilijk omdat je te weinig steun krijgt van je partner. Solo? Vanaf de 17de krijg je iemand in het vizier waarmee het menens wordt. In de familie ontstaat er wrevel door het gedrag van een verwant of verbouwingen die blijven aanslepen. Financieel beweegt er één en ander omdat ook je leven verandert.

Schorpioen

scorpio
In januari piekt je energie, Scorpio, wat positieve gevolgen heeft. Op het werk leiden je ambitie en lange adem tot prima resultaten. Ook die nieuwe contacten helpen je hier verder. Met partner? Jij beslist alles. Hopelijk is je partner flexibel, want niet iedereen pikt dat soort gedrag zomaar. Solo? Je stapt af op wie je bevalt, wat een schot in de roos kan zijn. Zelfs in de familie neem jij het voortouw. Opgelet: kom wat diplomatischer uit de hoek. De beste geldbeleggingen komen nu binnen handbereik. Hap toe, bofferd!

Boogschutter

sagittarius
Tot 10 januari zijn je communicatie- en opmerkingsvermogen gewoon top, Schutter. Op het werk levert dit een versnelling van projecten plus een concrete vooruitgang op. Met partner? Mooie harmonie hier, omdat jullie elkaar aanvoelen zonder spreken. Solo? En portie amusement zit er zeker in, maar daar stopt het voorlopig bij. Thuis heerst er een los sfeertje, waarbij je echter wel beschikbaar blijft voor je dierbaren. Een uitstap met vrienden is nu mogelijk. Op het financieel vlak komt vastgoed in de focus.

Steenbok

capricorn
Prima maand waarin je meetelt, Bok. De huidige vibraties garanderen jou in januari (en lang erna) een grote professionele evolutie en succes. Dit is een tijd waarin jij je ambities kan waarmaken. Met partner? Jij neemt de leiding in deze tedere relatie. Solo? Veel kans dat je nu de ware ontmoet. In de familie beweegt er veel. Gelukkig ben jij de lijm die alles en iedereen stevig samen houdt. Bij de vrienden neem je geen blad voor de mond, wat niet altijd bevalt. Je inkomsten stijgen, waarbij het geld echt van overal kan komen.

Waterman

aquarius
Op het werk is er die aanvaring tussen jou en je superieuren. Vraag meer uitleg. Met partner? Aan hem/haar kan je al je professionele miserie en twijfels kwijt. Single? Vanaf 18 januari schiet Cupido raak. Thuis en in de familie is de animo groot en de verstandhouding warm en begripvol. Je maakt deze maand ook veel plaats in je leven voor je vrienden. Plezier verzekerd! Het financiële ligt dan weer wat moeilijker. Je bent gul, geeft meer uit dan nodig is en wordt bovendien geconfronteerd met onbetaalde facturen. Herpak je!

Vis

pisces
Januari is een maand waarin je professioneel opbloeit, Vis. Omdat jij nu alles in huis hebt wat nodig is om één en ander te versnellen. Ook beding je betere financiële voorwaarden voor jezelf. Bravo! Met partner en in een goede relatie? De liefde zal nog groter worden. Zit de klad echter in de relatie? Dan kan dit jou in andere armen drijven. Single? Qua liefde is hier veel mogelijk, zolang je alert blijft. Thuis en in de familie verloopt alles opperbest indien je waakzaam blijft. Idem in de vriendenkring waar jij je niet (meer) laat gebruiken.

 

Voor jou uitgezocht

Deel.