Horoscoop januari 2019

0

Wat brengt de maand januari 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Januari ligt wat moeilijk, Ram. Op het werk zijn er urgenties en voorvallen die je vaak niet in optimale omstandigheden kan aanpakken. Met partner? Hier zit alles meer dan kits. Single? Je passie ontketent onverwachte emoties. Opwinding en spanning verzekerd! Je gaat bepaalde vrienden nu liever uit de weg wegens kwade trouw en kritische opmerkingen. In de familie toon jij je nu van je meest onverdraagzame kant. Roep jezelf hier tot orde. Deze maand kan je rekenen op een financiële meevaller of op inkomend geld dat je echt niet meer verwachtte.

Stier

taurus
Focus je deze maand vooral op je werk, Stier. Want je wordt ernstig genomen dankzij je motivatie, ambitie, daadkracht en Ideeën. Met partner? Begin januari zijn er wat strubbelingen, daarna vertoeven jullie supergraag bij elkaar. Solo? Een spannend verleidingsspel is mogelijk, maar niemand kiest in januari voor engagement. In de familie is de sfeer aangenaam omdat klein en groot spontaan water bij de wijn doen. Bij de vrienden werp jij je op als steun en toeverlaat. Qua geld zit het goed omdat je betere financiële voorwaarden voor jezelf kan afdwingen.

Tweeling

gemini
Maand met ups en downs in zowat alle domeinen, Gemini. Qua werk, zijn er zaken die plots in het water vallen en mensen die hun beloftes niet nakomen. Met partner? Meningsverschillen kunnen de sfeer hier vertroebelen. Single? Alles is uiteraard mogelijk, maar verwacht vooral niets blijvends. In januari hoef je echt niet te rekenen op vrienden en kennissen. Op familiaal vlak loopt alles nog het best. Op financieel gebied daarentegen geef je enerzijds vrij veel uit, terwijl er anderzijds een onprettige verrassing jouw kant kan uitkomen. Je bent gewaarschuwd.

Kreeft

cancer
Geen makkelijke maand, Kreeft. Bijt op je tanden, want ook dit gaat voorbij. Bereid je voor op veranderingen op het werk. Veel kans zelfs dat je voor een nieuwe activiteit kiest. Met partner? Je stelt je flink wat vragen in de trant van: is dit het nou echt? Jullie moeten dus praten met elkaar. Solo? Ware liefde kan je overvallen en zo kan 2019 prachtig starten. In de familie word je beladen met talloze verplichtingen en verwachtingen, wat je zwaar om dragen vindt. In de vriendenkring rommelt het. Qua financiën kan je betrokken raken bij een juridische kwestie.

Leeuw

leo
Mooie maand met het succes binnen handbereik, Leo. Op het werk lijkt jou geen berg te hoog en geen zee te diep. Je gaat er dus voor, waarna alles dik in orde komt. Met partner? Mooie vibes vibreren tussen jullie, die gul gedeeld worden met vrienden en familie. In die familie gaat het er trouwens warm en hartelijk aan toe. Solo? Je bent zelfzeker en verleidelijk en voelt je klaar voor de liefde. Veel kans dat Amor nu toeslaat. Qua vriendschap, hernieuw je de band met iemand die je lang geleden uit het oog verloor. Op financieel vlak worden geen problemen voorzien.

Maagd

virgo
In januari rijzen er obstakels op het werk, Virgo. Ga hier niet overhaast tot actie over en geloof vooral niet alles wat men je probeert wijs te maken. Met partner? De sfeer is beladen, maar je bewaart gelukkig een klare kijk op de zaak. Single of net iemand gespot? Je blijft hoe dan ook veeleisend. In de familie, waar jij vooral aandacht geeft aan de kinderen, zit alles prima. Buiten het werk trek je ook op met collega’s of praat je met je vrienden over je job. Je moet je deze maand financieel staande houden te midden van de gewone kosten plus forse onvoorziene uitgaven.

Weegschaal

libra
Januari staat voor verandering, Libra. Op het werk tracht je andere werkcondities te bedingen zonder de bedrijfsplanning overhoop te gooien. Met partner? Hier duikt onenigheid op, vooral door jouw behoefte aan vrijheid. Dit speelt ook mee in je contact met de rest van de familie. Solo? Jij bent nu voorzichtig in het aangaan van een nieuwe band. Je bent prima in staat om je sociale cirkel uit te breiden, zowel amicaal als professioneel. Qua geld is er enerzijds geluk dat je te beurt valt maar anderzijds die extra kosten die zomaar uit het niets verschijnen.

Schorpioen

scorpio
Positieve maand, Scorpio. Op het werk is er 1) je vermogen tot anticiperen, waardoor je iedereen een stap voor bent en 2) actieve vibes die jou boven de concurrentie uittillen bij je gevecht voor een promotie of nieuwe baan. Met partner? Eensgezind focussen jullie je op een bijzonder event zoals een huwelijk, geboorte of topvakantie voor twee. Solo? Je ziet veel nieuwe gezichten in januari en daar kan een prima vangst tussen zitten. In de familie snel je zowel ouderen als jongeren ter hulp. Hun dankbaarheid is je mooiste geschenk. Qua geld zijn er geen problemen.

Boogschutter

sagittarius
Topmaand, Schutter. Op het werk vlot het omdat je voldoende kracht krijgt om je te bewijzen in die nieuwe baan of je vast te bijten in een zwaar project. Met partner? Jullie voelen dankbaarheid om elkaars aanwezigheid. En ondanks de zware job, waak je erover er regelmatig te zijn voor je partner. Solo? Je hart zal hevig kloppen voor iemand terwijl ook passie van de partij is. Zowel bij de vrienden als in de familie gonst het van de positieve activiteit. Je financiën zitten goed. Moet je een contract tekenen? Doen, want het is hoe dan ook onder prima voorwaarden.

Steenbok

capricorn
Moeilijke maand, Bokje. Op het werk ben je wilskrachtig en taai, maar stoot je op ongunstige surprises. Let ook op als je een contract tekent of voorwaarden bedingt voor je pensioen. Want voor je het weet trek je aan het kortste eind. Met partner? Je evalueert de relatie die alle kanten uit kan gaan. Solo? Zelfs als je actief zoek, is het resultaat mager. Qua vrienden ben je streng. Je zweert bij een paar ouwe getrouwen. Thuis beweegt het. Verhuis? Nieuwe kinderoppas? Kind dat in het buitenland gaat studeren? Grote, onvoorziene kosten slorpen nu je centen op.

Waterman

aquarius
Toffe maand, Waterman. Op het werk heb je briljante ideeën. Omring je liefst met de juiste mensen om die te realiseren. Met partner? Met plezier leven jullie samen voor de familie die er volop gebruik van maakt. Want vooral jij werpt je nu op als gratis aanspreekpunt dat alles oplost. Solo? Totaal onverwacht bekijkt een vriend(in) van vrienden of een oude kennis, je met andere ogen. Probeer je kooplust in de hand te houden. Indien niet geef je teveel uit zonder dat je er erg hebt. Je legt tal van nieuwe contacten, virtueel of niet, waar je hoe dan ook kracht uit put.

Vis

pisces
Redelijke maand, Visje. Maar op het werk worden bepaalde situaties en/of relaties plots onduidelijk. Tracht de zaken snel helder te krijgen in het belang van iedereen. Met partner? Waar de één is, is ook de ander. En dat bevalt jullie allebei. Opgelet voor verstikkingsgevaar! Solo? Op één of andere manier hangt hier romantiek in de lucht en het kan echt van alle kanten komen. In de vriendschap ben je heel selectief. Thuis en in de familie wil je dan weer het leven voor iedereen aangenaam maken. Overdrijf niet en ga je budget in januari zeker niet te buiten.

 

Deel.