Horoscoop januari 2020

0

Wat brengt de maand januari 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Op het werk is het al makkelijker geweest, Ram. Want januari zorgt voor botsingen met collega’s of superieuren. Besef dat jij het niet altijd bij het rechte eind hebt. Met partner? Ook hier zijn er strubbelingen, aangezwengeld door de stoorzenders op het werk. Solo? Je wordt overvallen door een amoureus getinte vriendschap. Zowel familie als vrienden vragen je om raad en jij wijst hen met plezier de juiste weg. Qua geld kan je verwikkeld raken in een juridische of fiscale kwestie. Of kies je voor een slecht plan. Teken niets zonder een expert geraadpleegd te hebben.

Stier

taurus
Qua werk ga je er in januari op vooruit, Stier. Vooral omdat je de juiste mensen kent/ontmoet. Anderzijds kunnen gevestigde situaties plots op de helling komen te staan. Met partner? Vanaf de 13de ga je op de verleidingstour, wat je relatie nieuw leven inblaast. Solo? Je hoopt op de juiste partner die na de 13de zeker langs zou kunnen komen. Hou je klaar. Je bent teleurgesteld in je vrienden en schiet in een Franse colère. Herpak je snel, Stier. Omtrent je geld, enkel goeds. Je geniet van een loonsverhoging of extra bonus. En je valt pardoes op een prima investering.

Tweeling

gemini
Januari heeft wat problemen in petto, Gemini, maar die tasten je optimisme niet aan. Om te beginnen op het werk waar je strijdvaardigheid en kracht, je de energie en snelheid geven van een TGV. Met partner? Jullie kunnen nu een robbertje vechten, wat niet erg is zolang de communicatielijnen maar open blijven. Solo? Je krijgt er eentje in het vizier bij wie jouw humor en verleidingsspelletjes in goede aarde vallen. De wat conflictueuze sfeer met je partner werkt door in de rest van de familie en de vriendenkring. Als je nuchter omspringt met je geld, blijft hier alles oké.

Kreeft

cancer
Januari betekent uitdaging, Kreeft. Zeker op het werk waar je maar geen klare kijk krijgt op de zaken. Wegens gebrek aan info of een stroef lopende communicatie. En toch zet je dapper door of … kijk je uit naar ander en beter. Met partner? Er heerst tweedracht tussen jullie, vooral wegens afwijkende visies. Neem wat afstand om de zaak helder te krijgen. Solo? Een interessant iemand kruist je pad of een slabakkend contact beleeft een revival. Je sociaal leven zit even in een dip, maar je ligt er niet wakker van. Je moet nu noodgedwongen wat zuiniger gaan leven.

Leeuw

leo
In januari komen er op het werk veel onverwachte situaties. So what! Want je ambitie zorgt toch voor overwegend positieve ontwikkelingen op alle vlakken. Ook als je een team aanstuurt. Met partner? Jullie vervelen en ergeren elkaar, Leo. Zware passage of meer? De tijd zal het uitwijzen. Alleen? Je trekt aan, verleidt, verovert. Maar op één of andere manier stort alles in elkaar als een kaartenhuisje. De band met familie en vrienden is nu eerder minnetjes. Dat verrekte ego, hé! Je houdt deze maand geen rekening met je budget en je bent slordig in het betalen van de rekeningen.

Maagd

virgo
Professioneel gezien is januari een prima maand waarin je fors vooruit gaat, Virgo. Onverwachte kansen? Nieuwe terreinen verkennen? Promotie maken? Het kan nu allemaal. In de liefde ligt het anders. Met partner? Jullie zitten niet meer op één lijn, vinden elkaar niet meer. Een volwassen babbel kan helpen. Single? Je weet niet wat je wilt, of je überhaupt wat wilt en wanneer je het wilt. Schep eerst klaarheid in jezelf. De band met je familie en vrienden is nu sterk. Dankzij je nuchtere aard zijn er niet echt financiële problemen en krijg je zelfs vlot die lening of compromis rond.

Weegschaal

libra
Door je inzet en deskundigheid op het werk krijg je ieders waardering, Libra! En er komt beweging in de keet. Buitenlandse trip, nieuwe chef of werkterrein, andere bevoegdheid? Alles kan. Met partner? Hier vlot het minder goed, door familiale of huishoudelijke problemen. Laat de zaak niet escaleren. Single? Tot de 12de valt hier actie te noteren via een ex die terugkeert of een gloednieuwe, warme liefde. Ook oude en nieuwe vriendschappen floreren nu. Het financiële is in beweging middels uitgaven verbonden aan werken, vastgoed of een verdeling van goederen.

Schorpioen

scorpio
Op het werk boek je in januari prima resultaten, Scorpio. Dit via een sterke strategie en het aantrekken van de juiste medewerkers. Met partner? De combi dagdagelijkse verplichtingen en routineus samenleven, valt je zwaar. Je pleit voor iets anders, maar gaat je partner hierin wel mee? Solo? Iemand uit je omgeving bekoort je maar verder dan wat zwakke moves kom je niet. Na de 13de schiet je plots raak. Voor familie en vrienden ben je nu volop beschikbaar. Mooi gebaar. Het geld rolt heel regelmatig binnen en de juiste beleggingen volgen vanzelf. Bofkont!

Boogschutter

sagittarius
Januari is zeer geschikt om nieuwe medewerkers/partners aan te trekken, Schutter. Zij zullen je helpen om grotere projecten in gang te steken. Met partner? Jij zet hier alles in beweging, op elk vlak. Hopelijk kan je partner ermee leven. Single? Vanaf de 3de verleid je complexloos wie je maar wilt en waarbij je zelfs meteen duidelijk maakt wat je verlangt. Via familie en vrienden zijn je dagen aangenaam gevuld en daar hou je wel van. Het financiële zit goed. De euro’s rollen binnen, je kan kopen wat je maar wilt en er blijft ruim voldoende over voor een investering of verbouwing.

Steenbok

capricorn
Januari is een topmaand, Bokje, waarin je gewoon moet durven, doen en de wereld verrassen. Je kan nu praten als Brugman, iedereen voor je inpakken en verkrijgen wat je maar wilt op het werk. Bravo! Met partner? Je charmeert en raakt samen opnieuw in een verliefde fase. Single? Dit lijkt dé ideale tijd om te verleiden of je te laten verleiden. En het contact kan eerlijk zijn, vol passie en intens. Alleluja! De eerste 2 weken van de maand regent het invitaties komend uit je familie of sociale kring. Alles, echt alles waarbij geld betrokken is, loopt nu als een trein.

Waterman

aquarius
Je start januari opgewekt, Waterman, alsof je een afspraak hebt met het geluk. En professioneel lijkt het zeker zo. Want alles wat je aanraakt of bedingt, draait positief uit. Met partner? Begrip, welwillendheid en tederheid kleuren de relatie. Single? Ze kan van overal komen maar de liefde zal deze maand hoe dan ook, van de partij zijn. Jij brengt nu de familie samen en hetzelfde gebeurt in je vriendenkring. En dankzij de levendige, uitgelaten sfeer zal iedereen zich amuseren. Het financiële bengelt er maar een beetje bij. Je geeft teveel uit en dat heeft zo zijn gevolgen.

Vis

pisces
Mooie maand, Visje. Op het werk voorvoel je bepaalde trends, ben je creatief en lever je originele ideeën aan. Geen wonder dat de leiding je opmerkt. Met partner? Jullie beleven de perfecte fusie en dromen van een baby, huwelijk of eigen woonst. Solo? Vanaf de 13de kan iemand voorbij komen waarmee je een tedere, romantische band krijgt. Ook zijn jullie quasi onafscheidelijk. Je sociaal leven loopt prima terwijl je helder genoeg blijft om je niet te laten gebruiken. Qua geld zit het goed. Je kan kopen wat je wilt en je krijgt bij elke denkbare transactie de juiste steun.
 

Deel.