Horoscoop januari 2021

0

Wat brengt de maand januari 2021 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Algemeen: in januari waait er een frisse wind door zowel je intieme en vriendschappelijke relaties als door je werkrelaties, Ram. Ga er gerust in mee, maar blijf toch altijd waakzaam.

Qua werk word je gesteund door topvibes. Zij zorgen er bv.voor dat je inwerken in die nieuwe baan of bevoegdheid, vlot verloopt. Met partner? Eerdere spanningen ebben weg en jullie kijken samen naar de toekomst. De band groeit uit tot een oase van rust waar jullie kunnen bijtanken. Solo? Jij kan de liefde nu vinden via een professioneel contact. In de vriendenkring merk je dat iemand op een andere golflengte zit. Je blijft trouw aan jezelf en neemt een moeilijk besluit. In de familie blijft alles rustig. Door de verandering in je werksituatie ervaar je een tijdelijke onzekerheid op financieel vlak.

Stier

taurus
Agemeen: zet je schrap Stier. Want januari wordt voor jou niet enkel de meest stressy maand maar ook de meest veelbelovende. De spanning overspoelt je, maar krijgt je zeker niet klein.

Je hebt het keimoeilijk met de snelle veranderingen en te nemen beslissingen op het werk. Kijk vooral goed uit bij de voorstellen die je krijgt. Met partner? Problemen rond de familie, de kinderen en het werk wegen op de relatie. Maar je trekt bewust tijd uit voor intimiteit. Solo? Je zit gevangen tussen een veeleisende baan en een prille liefde. Maar wonder boven wonder, slaag je er toch in de twee te combineren. Stormachtige discussies rond je veeleisende job domineren het gezin. Vraag vrienden om raad. Bij dit alles blijft je financiële toestand steeds stabiel.

Tweeling

gemini
Algemeen: je broedt plannen uit en overdenkt ook één en ander, Gemini. Intussen wacht je ongeduldig af wanneer jij je projecten kan starten. Gelukkig zit er meer actie in je liefdesleven.

Op het werk wordt er achter de schermen wat beraamd. Wees op je hoede. Intussen mediteer jij over een professionele verandering. Neem je tijd, bepaal je doel en leg de kritiek van anderen naast je neer. Met partner? Lever je partner nu het bewijs van je liefde en maturiteit. Solo? Jij zit vol energie en veroveringsdrang. Maar ook jij moet het volwassen en respectvol aanpakken. Oudere familieleden geven raad inzake je beroepsplannen. Je vrienden steunen je zoals altijd, weer onvoorwaardelijk. Je carrière switch vereist een financiële buffer, Gemini. Wees voorbereid.

Kreeft

cancer
Algemeen: je voelt hoe twijfel en discussies eraan zitten te komen. Dat maakt je ongerust, Kreeft. Niet doen, geniet liever van wat er nu is. Zoals…veel moois op relatievlak.

Op het werk beslis je snel, maar kan je tegenwerking krijgen. Gelukkig heb je zicht op de zwakke punten van je tegenstanders. Je medestanders blijven je steunen. En veel kans dat je nu een onverwacht aanbod krijgt. Met partner? Alles loopt hier zo goed dat jullie er duchtig op los tortelen. Solo? Al zoekend kan je een mooie vangst doen tussen 17 en 23 januari. In de familie zit alles mee. Via de vriendenkring kan er plots een potentiële partner opduiken. Aan jou om te beslissen of je er al dan niet in mee gaat. Qua geld: januari is prima geschikt voor de evaluatie van je inkomstenbronnen.

Leeuw

leo
Algemeen: je krijgt te maken met veranderingen, Leeuw. Op het werk kan je het moeilijk krijgen. In de persoonlijke sfeer ben je dan weer constant ongeduldig.

Op het werk rijzen er conflicten. Alles hangt echter af van hoe jij erop reageert. Denk goed na, want je krijgt nu kansen om te groeien en te evolueren. Met partner? Het gaat goed tussen jullie. Zo goed dat jullie het klassieke pad wat verlaten en voor een paar experimenten gaan. Solo? Je kan mooie contacten leggen in januari. Helaas gaat je job lopen met veel tijd en energie waardoor leuke kansen onbenut blijven. Thuis gaat alles zijn gang. Bij de vrienden ook, maar daar praat je wel honderduit over wat je bezighoudt. Qua financiën moet je nodig je uitgaven eens nader bekijken.

Maagd

virgo
Algemeen: er zit actie in de afdeling relaties, Maagd. Op het werk ben je vaak gespannen omdat je wacht op de goedkeuring van jouw voorstel of project.

Op het werk wil jij jezelf wat meer in de focus te plaatsen. Bv. via een nieuwe aanpak of het gebruik van nieuwe technieken. Je krijgt meteen tegenwind. Maar heb geduld, want het protest verstomt in maart. Met partner? Magische vibes zorgen voor de zwoele sfeer van weleer. Solo? Amor zelf schenkt je nu de kans om je zusterziel te ontmoeten. In de familie loopt alles als een trein, want groot en klein begrijpen elkaar vanzelf. Een vriend/in geeft je goede raad en gaat daarbij zijn/haar boekje te buiten. Je neemt afstand. Qua geld denk je nu “out of the box” om jezelf te verzekeren van extra inkomsten.

Weegschaal

libra
Algemeen: zowel qua liefde als qua werk is het in januari rustig. In werkelijkheid is dit stilte voor de storm. Bereid je in je hoofd en je leven alvast voor op de komende verandering en/of vernieuwing, Libra!

Professioneel investeer je in de verbetering van je werkrelaties. Prima zaak, want een optimalisatie van de teamspirit zal vernieuwing makkelijker maken. Samen sterk, weet je wel! Met partner of single? Voor beiden geldt: pak nu eerst je oude demonen aan. Dan kan je de komende amoureuze avonturen des te beter aan. Versterk ook de relatie met familie, verwanten en vrienden. Indien je later een keuze moet maken, zullen hun steun en goede raad goud waard zijn. Qua geld moet er in de familie aan transparantie gewerkt worden. Zo kunnen zaken goed en snel afgehandeld worden.

Schorpioen

scorpio
Algemeen: je stapt deze maand de meest turbulente periode van 2021 binnen, Scorpio. Gebruik je koelbloedigheid wanneer veranderingen jouw kant uit komen.

Op het werk dien jij je ideeën te bundelen en es goed te bekijken. Wat is realistisch en uitvoerbaar? Kies er 2 uit en focus je daarop. En plan ook, in grote lijnen, je werkagenda voor het ganse jaar. Met partner of solo? Bij allebei laait de passie hoog op. Helaas zitten jullie gevangen tussen hete liefde en familiale verplichtingen. Maar jullie weten exact hoe op de partner in te praten. Bij de vrienden kan je ventileren en je rugzak leeg maken. Zij zijn er voor jou. Je financiële toestand is comfortabel. Dat moet ook wel, want de op til zijnde verhuis of verbouwing komt er zo aan.

Boogschutter

sagittarius
Algemeen: zowel privé als professioneel bepleit je vol vuur de komende veranderingen, Schutter. Thuis worden ze vrij goed ontvangen, terwijl er op het werk weerstand komt.

Op het werk loop je over van nieuwe ideeën. Je gaat vol voor verandering en/of verbetering. Waarna je vooral tegenwind oogst. Wacht af, want je geestdrift trekt tenslotte iedereen over de streep. Met partner? De communicatie tussen jullie was zelden beter. Letterlijk alles kan nu in alle openheid besproken worden. Solo? Nee, passie staat (nog) niet op het menu. Maar je legt wel spannende contacten die alle kanten op kunnen gaan. Zowel in de familie als bij de vrienden is het rustig en ook zalig toeven. Wil je vastgoed kopen? Januari 2021 is daartoe de ideale periode.

Steenbok

capricorn
Algemeen: je carrière en financiën evolueren gunstig, Steenbok. In de liefde ben je nu op een keerpunt beland. Want je durft je zowaar open te stellen voor het nieuwe.

Op het werk creëer je kansen voor jezelf. Je stelt je zelfzeker op en doet voorstellen. Op zoek naar een job? Tijdens het sollicitatiegesprek sta je er helemaal. Je durft en maakt het waar! Met partner of solo? Je lijkt wakker te worden, laat je remmingen los en stapt moedig op de ander af. Je laat je ook van je sensuele kant zien en dat heeft warme gevolgen. In de familie wordt het contact versterkt tussen jong en oud. Of wordt de komst van een baby voorbereid. Met de vrienden zit het goed. Qua geld ga je erop vooruit. Via het aanboren van een onontgonnen bron of verborgen talent. Blijf alert en grijp hier elke kans.

Waterman

aquarius
Algemeen: je doet er goed aan je hoofd leeg te maken, Waterman. Dit is immers een tijd van zelfonderzoek en introspectie. Probeer vooral rustig te blijven tijdens de storm die opsteekt in de familie.

Op het werk gebeurt er weinig. Gebruik intussen je tijd om uit te zoeken wie jou van dienst zou kunnen zijn bij eventuele veranderingen. Met partner? Jullie wensen de band te verdiepen via een huwelijk, samenlevingscontract of baby. Solo? Je onderzoekt je eigen gedrag maar blijft intussen uitkijken naar een partner die je leven kan verrijken. In de familie gebeurt er iets dat zowat iedereen beroert. Beschuldig niemand, maar stel familiale introspectie voor. En vraag een vriend/in om,indien nodig,te bemiddelen. Qua financiën: stel nu orde op zaken. Dat zal immers nodig blijken verderop in 2021.

Vissen

pisces
Algemeen: blijf in januari zeker in contact met oudere familieleden. Je gaat immers door een passage vol herinneringen en spirituele transformatie, Visje.

Op het werk krijg je onverwacht een prima voorstel uit betrouwbare bron. Bekijk alles grondig en neem een besluit. Besef dat het jammer zou zijn zo’n mooie kans te laten ontglippen. Met partner? Jullie surfen op dezelfde golven en genieten rustig van de simpele maar goede dingen des levens. Single? Zeg nu altijd ja tegen invitaties komend uit je vriendenkring. Cupido zou wel es raak kunnen schieten. Vooral omdat die vriendenkring nu groter wordt. Familiebanden worden aangehaald en versterkt. Let op je uitgaven in januari. Want via online shopping ga je al snel over je budget.

En omdat het na de feesten best wel es nuttig zou kunnen zijn:  Het juiste dieet voor jouw dierenriemteken

Deel.