Horoscoop januari 2022

0

Wat brengt januari 2022 voor jou volgens de westerse astrologie? Bekijk het hieronder!

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

RAM

ariesAlgemeen: in januari nemen vooral het vurige en avontuurlijke in jou toe, Ram. Ze scheppen in jou een verlangen naar meer spanning en opwinding. Je realiseert dit door nieuwe uitdagingen aan te gaan en risico’s te nemen op meerdere vlakken.

Qua werk kan je nu nieuwe kansen grijpen en uit testen. Vooral na de 15de. Wees kieskeurig en overhaast niets. Neem je tijd om de kleine lettertjes te lezen. Je kan hier hoe dan ook op de juiste steun rekenen. Met partner? Kleine frustraties kunnen groter worden. Kijk hiervoor uit. Er wordt hoe dan ook samen gepraat over eventuele komende veranderingen. Stel je diplomatisch en soepel op. Solo? Jij zoekt de perfecte partner en staat daarbij voor alles open. In de vriendenkring en de familie kunnen conflicten actief worden. Blijf ook hier soepel. Omdat je nieuwe zaken uittest, veranderen je financiën mee. Probeer deze maand dus zo weinig mogelijk uit te geven.

STIER

taurus

Algemeen: liefde en seks, maar evenzeer huidige, gewenste of ex-partners en relaties, dwarrelen voortdurend door je hoofd. Je bent ook fantasierijker, vrolijker en meer open naar anderen toe, dan normaal. Doe er dus je voordeel mee, Stier!

Op het werk zorgt je openheid voor kansen die verandering kunnen inluiden. Dat kan fricties veroorzaken op je huidige werkplek. Maar je zet door. Blijf hierbij je nuchtere zelf, zo niet kan er schade ontstaan die moeilijk te herstellen is. Met partner? Je hebt momenteel zin in iets anders. Focus je toch maar op je vaste partner en probeer een goed gesprek op gang te trekken. Dat brengt je zeker verder. Solo? Zoek het niet in een lange afstandsrelatie of bij iemand met een andere culturele achtergrond. Want beide opties werken niet voor jou. Je stelt je nu vragen over wat je vrienden precies van je verlangen. En qua geld denk je na hoe je actueel je inkomsten kan verhogen

TWEELINGEN

geminiAlgemeen: hoewel je veelal op het leven af rent, zonder jij je in 2022 wat vaker af. Om na te denken over je, tot dusver, afgelegd relatie- en werkparcours. Zo kom je tot nieuwe inzichten die je nu vooral in de praktijk moet zien te brengen, Gemini.

Qua werk boek je vooruitgang als je geduld hebt, alert blijft en zaken met nieuwe ogen durft bekijken. Zo kan je zelfs een commercieel project afronden met een prima resultaat. Met partner? Je seksdrive piekt. Als mentaal type, schrik je van jezelf. Toch lust je partner er wel pap van. Je geeft toe maar bedenkt een uitweg: weekendjes weg vormen de juiste afleiding. Solo? Ook jij wordt opgeschrikt. En wel door iemand die jou achterna zit. Het is teveel voor jou. Geeft niks, doe rustig aan, je hebt alle tijd. Je moet een financiële beslissing nemen, maar wacht tot na de 15de. Ervoor zie je niet echt klaar. En toch kan je hier een toffe surprise krijgen plus onverwachte steun.                                                                                                                                                       

 

KREEFT                                                                                                                                                                                                                                              

cancerAlgemeen: het lijkt alsof je deze maand orde schept in je gedachten én in je relaties, Kreeft. Je probeert wie en wat je ontgroeid bent, los te laten. Zo win je aan maturiteit, zelfstandigheid en zelfzekerheid. Waarna jij zal beslissen vanuit totaal nieuwe criteria.

In januari moet je op het werk meteen de mouwen opstropen en weer een versnelling hoger schakelen. Blijf kalm, want alles draait om organisatie en focus. Laat je dus niet afleiden door verzoeken of inmenging van buitenaf. Met partner? Het positieve overweegt. Jullie hebben ideeën zat waaruit, samen en na grondig overleg, een volgend project wordt gekozen. Solo? Je doet aan introspectie om beter voorbereid te starten met de volgende ronde in je liefdesleven. Gezien je angst om verlaten te worden verminderd is, durf je afstand nemen van bepaalde familieleden en vrienden. Qua geld kan jij je nu wel wat veroorloven, wat handig is bij je komende realisaties.

LEEUW

leoAlgemeen: je zal het niet graag horen, maar in januari ben je hypersensitief en kwetsbaar, Leo. Ook heb je wat last van negatieve gevoelens en futloosheid. Dit alles gaat hand in hand. Besef dat het voorbij gaat en meer balans in je leven brengt.

Jij zal alvast niet werkloos worden want op het werk is het nu alle hens aan dek! Er wordt hier van jou en iedereen (te) veel gevraagd. En dus lopen je professioneel en persoonlijk leven door elkaar. En ja, het wordt privé een rommeltje. Rond midden januari besluit je om je werk anders te organiseren zodat er tijd vrij komt voor jezelf, je gezin, familie en vrienden. Met partner? Jullie denken na over de toekomst, hierin geholpen door vibes van ernst en communicatie. Dat moet goed komen. Single? Je had niet verwacht zo snel zo verliefd te worden op iemand. Maar je intuïtie dwingt je wat gas terug te nemen en voorzichtig te zijn. Qua geld gaat alles zijn gewone gang.

MAAGD

virgoAlgemeen: het zou zomaar kunnen dat januari de topmaand van 2022 wordt voor jou in de afdeling liefde en romantiek. En ja, kleine en grote angsten zullen je hier blokkeren en destabiliseren. Geef niet toe, tenzij aan de liefde en laat je meetronen.

Op het werk krijg je te maken met nieuwe digitale programma’s en nieuwe vormen van opleiding. Je moet erin duiken, waarna jij je vrij vlot aanpast. Maar je zal je wel moeten ontfermen over collega’s die dit helemaal niet zien zitten en ongewild alles afremmen. Met partner? Jullie worden overweldigd door gevoelens en lijken wat verloren. Ga volledig mee in de emoties en focus je op wat jullie echt bindt, Virgo. Zo komen jullie weer dichter tot elkaar. Solo? Jij wordt intens betoverd en aangetrokken door iemand. Je zal een keuze moeten maken, maar kies verstandig. Weet ook dat hij of zij zeker bereid is te wachten. Je financiële status en administratie, zijn gezond.

WEEGSCHAAL

libraAlgemeen: in de familie kan de sfeer gespannen zijn met stevige discussies tot gevolg. Maar je bent vastbesloten niet over je heen te laten lopen wat principes en geld betreft. Zelfs niet omwille van de lieve vrede. Je blijf je kalme en eerlijke zelf.

Op het werk sta je open voor alles en zelfs voor verandering. Je droomt constant over zinvoller, menswaardiger werk en probeert een nieuwe activiteit in die richting te vinden. Dat doe je met volle inzet maar ga in je enthousiasme niet voor iets waar je nadien spijt van krijgt. Met partner? Familiale wrijvingen tasten de harmonie tussen jullie aan. Doe wat je moet doen en zet dus alle zeilen bij om jullie relatie leefbaar en overeind te houden. Solo? Hier gebeurt weinig tot niks. Omdat jij besloten hebt je niet te verbinden met om het even wie. Ook je financiële toestand is en hoe raad je het, gelinkt aan het familiaal steekspel. Probeer zeker je eigen belangen te beschermen.

SCHORPIOEN

scorpio

Algemeen: er zit iets aan te komen voor jou, Scorpio. Iets (heel) belangrijks in de afdeling liefde, passie, seks… en laat dat nou juist jouw favoriete speeltuin zijn. Maar het zal wel een zaak van lange adem worden voor de verlangde buit zal binnen zijn.

Op het werk ben je zeer actief. Maar dan wel achter de coulissen waar je kijk op personen en zaken scherp en accuraat is. Ook zijn je overtuigingskracht en communicatie top. Dat betekent dat je getouwtrek en overleg achter de schermen prima resultaten opleveren. Met partner? Jullie kunnen nu gevoelsmatig situaties ervaren die jullie visie op de relatie overhoop gooien. Waarna jullie de band grondig evalueren, wat veelal positief uitdraait. Solo? Jij gaat voor introspectie als aanloop naar de blikseminslag die je te wachten staat. Je mening kan nu gevraagd worden omtrent iemand uit de familie of vriendenkring. Opgelet: je geeft nu geld uit zonder  nadenken.

BOOGSCHUTTER

sagittariusAlgemeen: je energie is groot en je zin om erin te vliegen, ook. Er duiken helaas stoorzenders op. Weersta de neiging om die aan te pakken door één en ander te forceren. Zie deze tijd eerder als een overgang naar de volgende te nemen stap.

Op het werk verlang je naar iets nieuws, Schutter. En vooral naar een baan met meer vrijheid en autonomie. Maar het ontbreekt je nu aan doorzicht. Ook je manier van communiceren kan beter en bovendien is er onvoldoende geld om je ding te doen. Pas in februari komt alles in beweging. Met partner? Ook hier kan de communicatie beter. Maar eind januari begrijpen jullie elkaar beter. Idem in de familie en bij de vrienden. Solo? Je zit vol energie en tracht wat te forceren. Niet doen, want je koerst  af op een ontgoocheling. Je ontdekt een verborgen talent dat je later kan verzilveren. Qua geld ben je beperkt. Maar goed ook, want dit is geen tijd om veel uit te geven.

STEENBOK

capricornAlgemeen: in januari heeft bijna alles wat jij aanpakt een grote invloed op anderen, Steenbok. En dit zowel in persoonlijke relaties als op het werk. Je bent authentiek, consequent, wijs, standvastig en onkwetsbaar. En ook begeerlijk en onmisbaar…

Je mag dan wel prima in je vel zitten, vermijd het toch maar om op het werk snel beslissingen in je eentje te nemen. Want dat zal bekeken worden als een teken van teveel autoriteit. Maar gezien je erin slaagt je afstandelijk en streng imago op te poetsen, kan je toch veranderingen doorvoeren. Je zal daartoe immers genoeg steun en kansen krijgen. Met partner? Dankzij jullie hechte band gaan jullie samen op een bekwame manier voor een project. Single? Je wordt gezien en zelfs bewonderd. Je krijgt dus alle kansen om op een doordachte manier het diepe in te duiken. Qua geld mik je hoog en ga je voor degelijke investeringen, eventueel samen met een partner.

WATERMAN

aquariusAlgemeen: januari lijkt zowaar een maand te worden van introspectie, terugblikken, intuïtieve flarden, de balans maken in zowat alle levensdomeinen, loslaten en zelfs van een groeiende maturiteit. Ga erin mee, je kan er enkel bij winnen, Waterman.

Op het werk word je overvallen door twijfel. Frustratie alom! Maak een lijst op van wat jou op werkvlak niet bevalt en hoe je dat precies wenst te veranderen dit jaar. Neem deze lijst elke keer door vooraleer je in actie komt om je werksituatie te veranderen. Met partner of solo? Voor beiden geldt: ook hier rijst twijfel. Laat alles opborrelen en analyseer en evalueer je relatiehistoriek tot nu. Ook die met je huidige partner. Dit moet de eyeopener worden die je helpt om qua relaties een meer volwassen jaar in te gaan. Laat je ook in de omgang met familie en vrienden leiden door je nieuwe inzichten. Qua geld zit je safe. En je besluit jezelf dus te verwennen en de leuke kanten van het leven te omarmen.

VISSEN

pisces

Algemeen: je ontdekt deze maand dat jouw mediamieke en artistieke talenten die zich nu manifesteren, verdubbeld lijken te zijn, Visje. Deze verrijkende situatie vormt de start van een soort nieuwe jij en dat zal gevolgen hebben op veel levensgebieden.

Op het werk kan jij je nieuwe inzichten en talenten inzetten. Helaas is dit nog geen garantie voor instant succes. Maar niet opgeven en verder gaan zoals je bezig bent. Laat alles traag indruppelen in je beroepsleven zoals een aromatisch infuus. Je zal er daarna zeker de vruchten van plukken. Met partner? Jullie luisteren naar elkaar en overleggen samen. De samenhorigheid primeert hier op de passie. Single? Voor jou zijn er niet meteen vonken en vuur. Maar je hebt nog je vrienden en familie, 2 cirkels waarin je nu de profiteurs eindelijk ontmaskert en er afstand van neemt. Qua geld zit het goed. Maar ook hier is het uitkijken en niet te gul zijn voor gladgebekte parasieten.

Ook altijd goed op een nieuwjaarsfeestje in kleine kring: Leer jezelf beter kennen (vrij naar dr. Sigmund Freud)

 

Deel.