Horoscoop januari 2023

0

Wat kan je verwachten in januari 2023 volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

 

Ram

aries

Algemeen: januari 2023 is een maand waarin je opgewekt in het leven staat en je sociaal leven plus je projecten, flink vooruit kunnen gaan. En natuurlijk zal je hier moeite moeten doen en het beste van jezelf  geven. Maar je handelt en innoveert wel onder de bescherming van de juiste, welwillende vibes. Dankzij die vibes kunnen ook enkele van je wensen gerealiseerd worden en dit zowel op het werk als privé.

Werk: deze maand werk jij je hoe dan ook op het voorplan, Ram. Je originaliteit, vernieuwende ideeën en durf blijven immers niet onopgemerkt. En dit zowel bij je chefs als bij je collega’s. Ze delen met plezier je enthousiasme en zijn bereid een heel eind met je mee te gaan. Zolang jij maar de kastanjes uit het vuur haalt. Iets waarvoor je absoluut niet terugdeinst. 

Liefde: met partner?  Eerst probeer je succesvol alles en iedereen uit je privéleven te verwijderen die actueel stoorzenders zijn of dat nog kunnen worden. Verder maak je enthousiast nieuwe plannen met je partner. Temper je euforie toch maar wat en blijf met je voeten op de grond. Maar samenwonen, trouwen, een baby of veranderen van woonst, kunnen natuurlijk altijd. Solo? Jij kan je vrienden vruchteloos trachten warm te maken voor iets waar ze gewoon niet warm voor kunnen lopen. Maar op een uitje met vrienden kan je wel iemand ontmoeten die jou instant bevalt. Speel het slim!  Ook kan je nu via een gebeurtenis in je omgeving een andere kijk krijgen op liefde en relaties. En dat inzicht is mooi meegenomen.

Financiën: je hebt geld nodig om je plannen te financieren (werk en privé) en je charme en overredingskracht zorgen ervoor dat je het krijgt. Maar zie het niet té groot, want dat kan problemen creëren. Gewoon mikken op eerlijke doelen, volstaat immers om jezelf en je geldschieters, een goed gevoel en/of winst te bezorgen.

Welzijn:  je voelt je het best als je samen bent met je vrienden, vertrouwelingen en jawel, je bewonderaars want die zijn er immers ook nog. Ook voel je nu vanuit je geestdrift de behoefte om uit je comfortzone te stappen. Prima, maar maak het nou (emotioneel/financieel) toch niet te bont of te riskant. Aan alles hangt immers een prijskaartje.

Stier

taurus

Algemeen:  je wil in januari 23 plots je horizon verbreden. En schitteren in je sociaal netwerk om de contacten met je dierbaren, vrienden, collega’s en/of chefs helder en vruchtbaar krijgen. Je kan hierbij rekenen op je inspiratie en intuïtie om indruk te maken op vriend en vijand en hen in te palmen. Gedaan met braaf in het gareel te lopen. Jij doet er nu alles aan om uit de sleur te raken en te evolueren volgens je eigen nieuwe behoeftes.

Werk: je hebt nu plannen/doelen zat die je wil gerealiseerd zien. En moet je daarvoor een verre reis maken? Dan is het maar zo. Je bent tot alles bereid om de lont aan het kruitvat te steken en je ideeën/talenten/ervaring te laten zien én te verzilveren. Want je voelt dat jouw tijd gekomen is omdat je anderen nu snel en langdurig aan jouw kant kan krijgen. Maar vermijd daarbij opschepperij, Stier. 

Liefde: Met partner? Jullie dommelen deze maand niet gezellig in met zijn tweetjes. Daarvoor heb jij het veel te druk met allerlei plannen. Je verwaarloost je partner echter niet maar vraagt begrip van hem of haar plus meer ruimte en tijd om alles voor elkaar te krijgen. En je krijgt die, want tenslotte doe je het ook om je gezin een sterkere materiële basis te garanderen. Single? In januari wil je vrij zijn om te gaan en te staan waar jij wilt. En dat is zeker niet bevorderlijk voor het starten van een relatie. Bovendien leg je de lat hoog, qua passie. Want die moet er nu zeker bij zijn. Gelukkig ben en blijf je prima omringd door vrienden en familie. 

Financiën: je hebt geldschieters nodig in deze maand vol ambitieuze maar tegelijk toch realistische ideeën. En wees gerust: die dagen op het juiste moment op. Je kan stille sponsors vinden die in jou en je plannen geloven en je lekker je gang laten gaan. En je kan meer officiële wegen belanden waarbij je natuurlijk eerst flink zal doorgelicht worden. Maar ook hier komt het licht zeker op groen te staan voor jou. 

Welzijn: in januari 23 voel jij je het best als je erkend, bevestigd, bewonderd en bemind wordt. Jawel. Dit geeft je de energie en de durf om barrières te doorbreken en je te ontdoen van een gemis aan zelfvertrouwen. Waarna je op eigen kracht je ideeën kan realiseren en dus je doelen bereiken. Op jouw tempo, uiteraard.

Tweelingen

gemini

Algemeen:  vorige maand had je de wind in de zeilen en die vibe kleurt januari nog evenzeer, Gemini. Op  het werk kom je uit de hoek als een gewiekst diplomaat die bovendien vlot nieuwe/nuttige contacten legt. Maar ook privé gaat het je goed. In elk geval kom je overal voor jezelf op. Pas er wel voor op je zelfvertrouwen niet te sterk te etaleren en respecteer de visie van anderen. Zo niet zouden ze zich ferm beledigd kunnen voelen. 

Werk: je doet het professioneel prima. Je slaagt er zelfs in vooropgestelde doelen te bereiken. Dat komt omdat jouw nog slapend potentieel in januari wakker wordt. Een andere reden is dat er belangrijke informatie tot jou komt via één of meerdere van je contacten. Ook luister je vaker dan ervoor naar je innerlijke stem én niet te vergeten: naar je intuïtie. 

Liefde: met partner? Jij bent nu intens professioneel bezig met iets dat voorrang vraagt op de partner. Volgens jou althans. Verder heb je er genoeg van dat je niet jezelf kan zijn in de liefde en hier altijd met de voet op de rem moet gaan staan. Dat zorgt uiteraard voor flink wat verwarring tussen jou en je vaste partner. Solo? Als jij je kan losweken van hetgeen er gaande is op het werk, kan je dankzij je schwung en vlotte babbel zeker iemand charmeren. Probeer in dit geval om geen halfslachtige boodschappen te sturen maar duidelijk en open te communiceren.

Financiën: de sterren zijn je gunstig gezind in januari. Ook wat geld en goed betreft. Je zal steeds over voldoende middelen beschikken en als dat niet het geval is, weet je hoe eraan te komen. Het zal je vaak gegeven worden of zelfs via één of andere weg naar je toekomen. 

Welzijn: je voelt je deze maand het best als jij je grenzen kan aftasten en nog beter: als je die kan verleggen. Want je gaat geen uitdaging uit de weg. Op elk denkbaar gebied. Ook ben je competitief ingesteld, wil je per se winnen en alles steeds onder controle houdenGood luck! 

Kreeft

cancer

Algemeen:  in januari boek je de beste resultaten als jij het initiatief neemt naar anderen toe. En dit via een open communicatie waarin je helemaal jezelf bent. Je spreekt en argumenteert vanuit je hart en ziel en slaagt er aldus in anderen te beroeren en voor je in te nemen. Zowel professioneel als privé. Opgelet: stap hierbij niet over naar manipulatie van de ander(en), want die kans zit er ook in.

Werk: je zit momenteel in een periode beheerst door vibes die je voortstuwen om hogerop te raken. En dit zowel op de professionele als op de sociale ladder, die vaak met elkaar verbonden zijn.  Je moet dus op één of andere manier promotie maken voor jezelf. Dat doe je het best via een eerlijke, transparante communicatie waarin je kracht en durf toont. En waarbij je duidelijk in het belang van allen spreekt.

Liefde: met partner? Wacht je al een poos op het juiste moment om jullie band nieuw leven in te blazen? Wel, januari is er de juiste tijd voor. Betover je partner en pak hem of haar in met je toekomstplannen voor jullie beidjes. Je hebt er nu de troeven voor. Maar ga niet te ver, en laat elke vorm van manipulatie achterwege. Solo?  Je behoefte om bemind en bewonderd te worden is nu groot. Gelukkig surf je op de juiste vibes om een potentiële partner via de juiste woorden emotioneel te raken. Maak er daarom je werk van. Het kan immers de moeite lonen.

Financiën: je hebt nu andere prioriteiten dan alleen meer geld binnenrijven. Als je extra geld verlangt, denk dan aan het Bijbels gezegde: zoek en je zal vinden, vraag en je zal krijgen. Met andere woorden: formuleer je vraag en het waarom ervan duidelijk en nuchter. Grote kans dat de andere partij geraakt wordt door je eerlijkheid en de geldbeugel opent.

Welzijn: in januari 2023 voel jij je pas goed in je vel als je merkt dat je gehoord, omringd en gesteund wordt. Plus als je op één lijn zit met anderen. Ook garandeert deze feestmaand je tal van sociale contacten en uitwisselingen die je alleen maar blij maken. En die je populariteit die momenteel reeds top is, nog vergroten. Dat wordt dus ferm genieten, Kreeft! 

Leeuw

leo

Algemeen:  dit is een periode waarin jij je charisma het best gebruikt om mensen te verleiden en niet om hen te manipuleren, Leo. En dit geldt zowel voor je relaties op het werk, je vaste partner en gezin, als voor je verdere familie en vrienden. Zo raak je vooruit en verbreed jij je horizon op diverse niveaus. En zo kan je ook de vlam weer aanwakkeren in kwakkelende of zelfs verschraalde professionele en persoonlijke relaties. Doe hier wat moeite en je zal er zeker de vruchten van plukken.

Werk: je voelt dat je op het werk meer vrijheid en armslag nodig hebt om prima te kunnen blijven presteren. Nu moet jij je chef(s) er nog van overtuigen dat meer vrijheid ook effectief zal leiden tot betere resultaten. En daarom moet je fors gaan inzetten via je charme, overredingskracht, daadkracht en energie. Doen. Het lukt je zeker!

Liefde: met partner? Jij stelt de gang van zaken in je relatie in vraag. Je wil alvast  meer punch brengen in jullie band. Het komt er dus op aan je partner te overtuigen van de nodige veranderingen. Is je partner nog steeds de ware voor jou? Dan zullen je gloed, energie, liefde en charme volstaan voor hem/haar om je te volgen op de weg naar jullie nieuw avontuur. Solo?  Momenteel denk je na over de relaties die  achter je liggen en over wat daar precies is fout gelopen. Je ontdekt dat de band telkens strandde op de voor jou broodnodige portie vrijheid die door de andere partij niet aanvaard werd. Je weet nu dus beter wat en wie je zoekt in de toekomst. 

Financiën: qua geld kunnen we kort zijn. Er zijn actueel zaken die je meer en vaker bezighouden dan meer geld binnenrijven. En die zaken moeten eerst geregeld worden vooraleer jij je over het hoofdstuk geld zal buigen. Maar wees gerust, het ontbreekt je nergens aan in januari.

Welzijn: er zijn Leeuwen die zich goed zullen voelen in het bewonderend en ook amusant gezelschap van anderen. En dan zijn er de Leo’s die zich naar binnen keren en proberen een antwoord te krijgen op zaken die hen bezighouden. Krijg je het verlangde antwoord? Dan is het aanbevolen je daarna te laten leiden door dezelfde bron die jou het antwoord bracht. 

Maagd

virgo

Algemeen:  vertrouw in januari op je optimisme bij het communiceren met anderen. Probeer de ander daarbij een goed gevoel te geven, waardoor je sneller je doel zal bereiken. Dit geldt zeker op de werkvloer maar ook thuis. Je zal met je geliefden snel op dezelfde golflente zitten, waarna jij er echt alles zal aan doen om jullie dagelijks leven aangenamer te maken. Zelfs al moet je daarbij je eigen grenzen wat verleggen, Virgo.

Werk: en ja, je bent actueel geniaal, creatief en charismatisch. Gebruik deze drie tools dus om te investeren in mensen, teneinde zoveel mogelijk steun te verzamelen. Verder kan je investeren in plannen en de uitvoering van projecten plus in de merchandising van het afgewerkt product. Op die manier zal je op het werk barrières doorbreken, wat onmogelijk onopgemerkt kan blijven.

Liefde: met partner? Elk van jullie ziet de relatie anders. De fut is eruit, dat is een feit. Jullie zijn zo verstandig om te praten met elkaar en naar elkaar te luisteren. Jullie beslissen om enkele veranderingen door te voeren. Want deze relatie biedt ook heel wat voordelen. En kijk, jullie komen er samen sterker uit. Bravo! Single?  Het is mogelijk dat je in januari als door de bliksem getroffen wordt tijdens het contact met iemand. Doe hem of haar geen gekke voorstellen, maar neem de tijd om elkaar beter te leren kennen. Want dit zou wel eens de soulmate kunnen zijn, waar jij al zo lang van droomt. 

Financiën: deze maand overtuig je zowat iedereen van je talrijke kwaliteiten. Het is logisch dat dit gevolgen zal  hebben. Positieve gevolgen uiteraard met uitlopers naar je bankrekening. Ook kan er zich een milde schenker tussen je bekenden schuilhouden en/of krijg je een mooie opbrengst van eerdere gedane investeringen.

Welzijn:. Je voelt je het best in januari als je helemaal jezelf kan zijn. En dat betekent in deze periode dat je gaat voor piekervaringen. Zoals het creëren van onvergetelijke herinneringen, memorabele emotionele momenten en het kunnen verleggen van je grenzen. Ook uitdagingen aangaan en je creativiteit kunnen botvieren, zijn toppers. 

Weegschaal

libra

Algemeen:  januari staat voor het bevorderen van het familiegevoel. Van de clan dus. En voor het sluiten van de rangen, indien nodig. Het initiatief gaat vooral uit van jou. Je beseft immers hoe belangrijk familie en de verbondenheid erbinnen, is. Je merkt hoe de echte communicatie in je familie stilviel, terwijl ze net open en stromend moet zijn. Jij start daarom een vruchtbare dialoog waarin je bijna iedereen kan betrekken.

Werk: je verbetert in januari 23 niet enkel de band met je geliefden maar ook met je vrienden en werkrelaties. Dit laatste kan leiden tot een sterkere en gelijklopende visie op het werk. Maar de band verbeteren met collega’s, chefs en andere professionele contacten betekent ook dat je vaker voor jezelf opkomt. En duidelijk maakt dat men jou niet zomaar iets kan opleggen waar je totaal niet achter staat, Libra. Bravo!

Liefde: met partner? Je zorgt ervoor dat de dagelijkse sfeer in het gezin verbetert. Op die manier wordt alles gezelliger en gaat ook de harmonie tussen jou en je vaste partner erop vooruit. Jullie beleven daardoor prachtige intieme momenten en dat zijn evenveel kansen om jullie je hart te openen voor, en te luchten bij elkaar. Single? Als jij je kan losmaken uit de veilige cocon van familie en vrienden en naar buiten stapt, kan het gebeuren. Want de vibes van december trillen verder en zodoende kan je patsboem tegen diegene oplopen bij wie je haarscherp voelt: met hem of haar wil ik graag mijn leven delen. Blijf dus alert!

Financiën: op het werk kan je nu meer gaan verdienen. Zet bij de onderhandelingen daarover je kwaliteiten gerust in het zonnetje. Maar vermijd elke vorm van pretentie. Ook kan je nu te maken krijgen met de perikelen rond een erfenis of andere familiale gezamenlijke bezittingen. Kom op voor jezelf en laat je niet kisten. Blijf ook hier alert. 

Welzijn: je voelt je op je best nu als je het gevoel krijgt dat jij je met succes van bepaalde patronen of blokkades kan bevrijden. Verder wil je niet in een hoekje kruipen maar samenwerken, een team vormen. En dit zowel in de liefde en bij de vrienden als tijdens het beoefenen van je hobby’s. Samen sterk, weet je wel?

Schorpioen

scorpio

 

Algemeen:  januari wordt een gelukkige maand waarin je er in slaagt zowat iedereen die jou benadert, te verleiden. Die houding is uiteraard ook zeer bruikbaar op het romantisch vlak. Hoe dan ook krijgt je populariteitsscore een ferme boost. Verder probeer je oprecht om de levensomstandigheden van hen waar je om geeft, beter/comfortabeler te maken. Maar…dring vooral niemand iets op. 

Werk: de beste manier om vooruit te raken is je mouwen opstropen en er tegenaan gaan. Durf ook te praten over die goede ideeën van je op basis van kennis, gezond verstand en creativiteit. Je kan je collega’s/chefs/partners inpakken via een goede communicatie. Zo maak je bijna moeiteloos van luisteraars, fervente bondgenoten.

Liefde: met partner?  Ja, er hangt een stevige portie liefde in de lucht in januari. Je pakt je partner helemaal in met je romantische praatjes en attitude tot die bijna als was in je handen is. Je profiteert van de gelegenheid om wat peper in de relatie te brengen. En als je partner erin meegaat, hebben jullie in bed (en erbuiten) de tijd van jullie leven.  Solo? Je bent op zoek en gewapend met de juiste houding. Als je dus tegen iemand oploopt die min of meer beantwoordt aan jouw eisen, aarzel dan niet om vrijuit te praten over hoe jij het vervolg van deze ontmoeting ziet. Want het zou wel eens een match kunnen zijn.

Geld: qua geld is het hier een beetje dubbel.  Enerzijds zijn  je gedachten niet echt gefixeerd op geld omdat er zoveel belangrijks en interessants te doen valt in januari. Anderzijds vraag  jij je soms af waarom je niet meer verdient, gezien je inzet. Alles is een kwestie van timing, Scorpio. Ontspan je dus in het besef dat jouw tijd nog wel komt!

Welzijn: je moet het in januari vooral  hebben van alles wat je amoureus en creatief temperament nodig heeft om zich te kunnen uitleven. Of het nu gaat om een concert met romantische muziek of intieme uitjes met zijn tweeën, maakt niks uit. Het komt er vooral op aan te kunnen dromen, zweven en eventjes los van de werkelijkheid te komen.

Boogschutter

sagittarius

Algemeen:  concentratie en relaxatie zijn hier de sleutelwoorden, Schutter. Je kan een eind weg kletsen en zo mensen voor je innemen. Maar probeer wat minder gespannen te zijn en concentreer je op wie voor je staat. Luister naar wat die te vertellen heeft. Daarna ben jij aan de beurt en je zal het prima doen. En dat geldt zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Werk: om je energie, geestdrift en creativiteit kan niemand heen. Dat is zo. Maar je kan er meer uithalen. Want je hebt nog een stuk of wat kwaliteiten die je tot dusver onbenut hebt gelaten. En dat moet nu veranderen. Haal die naar boven en gooi ze op tafel. Want het zou zomaar kunnen dat jij je dagelijks brood kan gaan verdienen met een talent dat je in de beslotenheid van je eigen huis kan laten renderen. 

Liefde: met partner?  O wat zit het goed tussen jullie en jij weet precies hoe jij je partner warm kan maken en zelfs de vlam te laten oplaaien. En willen jullie nog meer? Dan doe jij er nog een dosis fantasie bovenop. Dit is dus het juiste moment om een gezin te stichten of aan gezinsuitbreiding te doen. Jullie zitten daartoe op de juiste vibe. Doen!  Single?  Gedaan met voor je scherm te hangen. Je zoekt actie, een partner, verstrooiing. Kortom: je zoekt fun. En je zet dus meermaals een stapje in de wereld of je gaat daten. En je charme? Wel, die doet de rest. Succes Schutter!

Financiën: haal nu gerust alles uit de kast. Want op de één of andere manier worden je kwaliteiten en geleverde prestaties plots door de juiste mensen opgemerkt. En dat kan weldra een groot verschil maken op je bankrekening. Ook mogelijk: men wil  persé samenwerken met jou. Maar kijk hier heel goed uit je doppen! Is het voldoende safe?  Indien ja, dan vloeit er ook via deze weg meer geld in het laatje.

Welzijn: januari bevalt je, want er is hier veel te beleven. Er zijn invitaties en uitjes met familie en/of vrienden. En met collega’s of anderen uit je sociaal netwerk. En er zijn je eigen talenten die zitten te duwen om zich te mogen manifesteren. Je stroopt dus de mouwen op en gaat er tegenaan. En je komt er rijker uit. Op diverse vlakken.

Steenbok

capricorn

Algemeen:  je zal je in januari vooral focussen op de praktische zaken die voor je neus liggen en niet op een schimmige toekomst.  Anders gezegd: je leeft in het hier en nu. Je kan je wel wat vermoeid voelen of zelfs richting een dipje drijven. Maar dit alles kan in balans gebracht worden als jij je levensstijl ietwat aanpast. Eenvoudige zaken kunnen volstaan om de winterblues te verjagen. Zoals wandelen en fietsen in de buitenlucht of wat aanrommelen in de tuin waar er altijd wel iets te doen is.

Werk: wil je eigen baas worden? De job vinden die (bijna) helemaal bij je past? Je creativiteit laten losbreken?  Dat kan allemaal in januari. Want dit is de tijd om de zaak aan te pakken en jezelf in de belangstelling te werken. Je weet anderen met de juiste woorden en argumenten te overhalen om een steentje bij te dragen aan jouw droom of succes. Januari is vruchtbaar. Go for it, Bokje! 

Liefde: met partner? Jullie vinden elkaar terug via een heldere en vandaar ook vruchtbare communicatie. Door de verbetering van de relatie gaan jullie ook voor een gezamenlijk familiaal project. En terwijl jullie focus nu toch weer grotendeels op elkaar ligt, besluiten jullie de relatie wat pittiger te maken. Moet lukken! Solo? Je surft op best wel goede vibes. Je kan nu een zekere hypnotiserende invloed uitoefenen op potentiële partners. Zit er iemand tussen die jou bevalt? Ga ervoor maar opgelet: verlang niet van de ander dat hij of zij even snel als jij kan gaan in dit beginnend contact. Geef hem of haar voldoende ruimte en tijd. 

Financiën: op één of andere manier vloeit er meer geld jouw kant op in januari. En dat kan een onverwachte schikking zijn van een juridisch geschil, een late bonus of een reeds in 2022 beloofde promotie die nu realiteit wordt. Hoe dan ook: een Bok zou geen Bok zijn, indien hij/zij niet over genoeg geld zou beschikken. En daar is deze maand zeker het bewijs van.

Welzijn: je voelt je deze maand nog het best in de familiekring. Je beseft hoe je er (terecht) naar waarde geschat wordt, terwijl de nog verder lopende feestvreugde er warmte en fun aan toevoegt. Toch wil jij graag je structuur even doorbreken. Wat dacht je van een bungeejump, een duosprong of een ballonvaart?  Want daarna ga één en ander gegarandeerd anders bekijken.

Waterman

aquarius

Algemeen:  jij zal nu even voldoende flexibel moeten zijn om te slalommen tussen werk en privé, de autoriteiten en vooral tussen droom en realiteit. Want wat je wilt, komt er maar moeilijk. Dit is vooral te wijten aan je eigen onzekerheid. Onderzoek daarom eerst jezelf en de resultaten die je vorig jaar op diverse vlakken hebt bereikt. Het kan nodig zijn je daarbij af te sluiten om bepaalde invloeden van buitenaf te weren.

Werk: je mikt op iets nieuws, maar in je eentje lijkt het niet te lukken. Gelukkig maak je in januari kennis met enkele interessante personen met een grote invloedssfeer. En met kennis van zaken om stoorzenders en onoplosbare problemen die je kwellen,  voor jou aan te pakken. Niet iedereen zal even tevreden zijn indien jij je met hen verbindt, maar vertrouw hiervoor op je eigen intuïtie en radar. 

Liefde: met vaste partner? Jij wil eerst en vooral jezelf ontdekken deze maand, ook in de liefde. Echt praten met je partner kan daarbij zeker een hulpmiddel zijn. Verder heb je alvast geen zin meer om je dubbel te plooien om je partner een plezier te doen. Jij ziet het anders en ook dit moet een plaats krijgen in de relatie. Solo: ook jij wil wat orde in je innerlijke chaos scheppen. Dus daar zal je energie vooral naartoe gaan deze maand. Maar, zet toch maar eens een stap in de wereld. Want daar kan je nu een sterke persoonlijkheid ontmoeten die meer dan één ding triggert in jou. 

Financiën: je hebt problemen om bepaalde financieringen rond te krijgen. Maar het zit er dik in dat je deze maand tegen één of meer mensen oploopt waarmee je nader kennis maakt. Mensen die je steun geven omdat ze je kunnen en willen helpen op je zoektocht naar meer financiële middelen en zekerheid. Bovendien blijken hun voorstellen op de koop toe nog snel en eenvoudig toepasbaar te zijn in de praktijk.

Welzijn: dit is sowieso een maand waarin er voor jou in het uitgaansleven weinig te rapen valt. Je kan je evenwicht slechts vinden wanneer je aan zelfanalyse doet. Enkel dan kan jij inzichten krijgen en je innerlijke en mentale spanningen opheffen. Waarna de weg open ligt om je creatieve en vernieuwende ideeën met de wereld te delen.

Vissen

pisces

Algemeen:  in januari 23  steekt het verlangen naar verandering stevig de kop op. En je hebt dus een paar plannen klaar om je leven nieuwe impulsen te geven. Helaas zit je ietwat gevangen tussen droom en realiteit. Het komt er dus op aan om te starten  vanuit een stevige en realistische basis. Dat kan door eerst even achterom te kijken en je gevoelens toe te laten. Zet recht wat eventueel krom is en verwijder wat krom blijft, uit je leven. Pas dan ben je klaar voor die nieuwe, toch spannende start, Visje.

Werk: je bent er vast van overtuigd dat je op de goede weg zit qua werk. En op de één of andere manier wakkert dit je originaliteit en creativiteit aan. Wat uiteraard je zelfvertrouwen boost en zelfs door de juiste personen opgemerkt en aangemoedigd wordt. Krijg je toch een dipje, vertrouw dan op hen die je op de achtergrond discreet steunen en aansporen.

Liefde: met partner? In januari draait het vooral om het verbeteren van de levensomstandigheden voor jou en je gezin. Vergeet niet met alle gezinsleden te overleggen vooraleer je bepaalde beslissingen neemt die iedereen aanbelangen. En je hebt je partner hierbij wel degelijk nodig, deze maand. Als betrouwbare steun en toeverlaat op het achterplan. Single? Je stelt het vrij goed en dus is het volgens jou nu tijd om een betere leefomgeving uit te zoeken. Uiteraard is dit jouw keuze, maar vergeet niet dat de familie en de vrienden er ook nog zijn. Luister daarom eens naar wat zij te zeggen hebben over je plannen vooraleer in actie te komen. Kwestie van het juiste besluit te nemen. 

Financiën: het is best mogelijk dat je nu al meer geld binnenhaalt. Maar voor de meeste Vissen geldt: het is pas vanaf eind februari dat je financieel echt comfortabel zal zitten. Wacht dus nog even met de opstart van dat nieuw project, want tot zolang zal de financiering ervan, niet vlotten.

Welzijn: intuïtief voel jij je nu het best in de schoot van je familie. Omdat je thuis één en ander wilt veranderen en omdat je er ook op het werk enkele nieuwe voorstellen wilt doorduwen. En het is precies de familie die je steun en soelaas kan bieden op cruciale momenten. Denk dus ook aan hen bij het nemen van bepaalde beslissingen. Want voor wat, hoort wat.

 

Deel.

Reageer