Horoscoop juli 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop juli 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Juli serveert je een cocktail van ergernissen en deugddoende momenten vol geluk. Maar stop toch even dat hels tempo waarin je leeft, Ram. Met partner? Jullie gaan samen op avontuur. Solo? Juli zorgt voor het juiste contact en veel sensualiteit. Professioneel zet je een grote bek op wanneer bepaalde beloften niet waargemaakt worden. Overdrijf hier niet. Qua geld, zijn er uitgaven inzake een verhuis of veranderingen aan je woonst. In je vriendenkring en familie, kan je bepaalde indiscreties of provocaties niet zomaar over je heen laten gaan.

Stier

taurus
Juli bevordert alles wat verband houdt met sociale contacten, Stier. Op het werk raak je vooruit via je goede relatie met de geknipte personen. Zowel met je familie als met je vriendenkring komt er nu veel contact en uitwisseling. Met partner en geboren tussen 15 en 21 mei? Jij hebt moeite om volwassen te communiceren met je partner. Solo? Tot 18 juli weegt de eenzaamheid zwaar. Daarna gebeurt er iets moois. En ja, je hebt grote uitgaven deze maand, maar ze zijn nooit van die omvang dat je vakantie er finaal door verpest raakt.

Tweeling

gemini
Best mooie en vitale maand, Gemini. Professioneel zit je stevig in het zadel en verkeer jij al helemaal in vakantiestemming. Want alles kan nu, maar niets moet. Op financieel vlak is er veel beweging en dat kan zowel in de goede als in de verkeerde richting gaan. Met vaste partner? Alles oké hier, maar de eerste week van juli praten jullie nogal wat af samen. Krek hetzelfde is van toepassing in de familie- en vriendenkring. Solo? In deze periode krijg je te maken met een grote verliefdheid die toeslaat waar en wanneer je dit het minst verwacht.

Kreeft

cancer
Mooie, energieke maand met slechts één minpuntje, Kreeft. Met vaste partner? Los de eventuele spanning tussen jullie op via het vinden van een punt van overeenkomst. Single? Ben je een vrouw, dan word je overrompeld door de liefde. Heb je al een beginnend contact, dan zal dat zeker verder lopen. Op het werk krijg jij het laatste woord betreffende een groot project of het nemen van een belangrijke beslissing. Financieel en in de familie draait alles goed rond. Je kruipt uit je schulp en zegt ja tegen elke uitnodiging komend van je vrienden.

Leeuw

leo
Juli brengt je veel positiefs, Leo, zolang je het maar bescheiden speelt. Professioneel is dit de juiste tijd voor het opzetten van partnerschappen of het smeden van bruikbare contacten. Je financiële toestand is stabiel en je kan vakantie nemen in stijl. Met partner? Jullie bakken samen de zoetste broodjes. Single? Je kan verteerd worden door brandende passie. Of, een ingewikkelde liefde krijgt dan toch een positieve afloop. Een slepende onenigheid met een familielid wordt nu uit de weg geruimd. Er is in juli grote interactie tussen jou en je vrienden.

Maagd

virgo
Sluit je in juli niet op in jezelf, Virgo. Open je voor je intieme kring. Dit motiveert je en pept je zelfvertrouwen op. Professioneel heb je het druk. Andere mogelijkheid: je zoekt een nieuwe baan. Veel Virgo’s halen nu het maximum uit het samenzijn met hun vaste partner. Single? Vanaf de 19de komt er beweging in je liefdesleven. Financieel zit het goed. Tumult rond een erfenis? Je vindt zowaar de kracht om voor je rechten te vechten. Thuis raak je in de clinch met je pubers. In je vriendenkring heerst veel animo maar tegelijk machtsvertoon. Kijk uit!

Weegschaal

libra
Juli veroorzaakt stoorzenders, Libra, die je evenwel dwingen het beste uit jezelf te halen. Opgelet voor conflicten die nu kunnen rijzen tussen jou en je vaste partner en/of zelfs dichte familie. Single? Tot de 18de kan de liefde toeslaan om daarna langzaam te groeien. Op het werk boek je vooruitgang. Ook bij sollicitaties sla je nu een prima figuur. Financieel wordt dit een wat moeilijke periode. Blijf zeker alert bij een erfenis of scheiding, of bij het bepalen van een alimentatie. In de vriendenkring gaat het van mondaine feestjes tot gezellig samenzijn.

Schorpioen

scorpio
In juli staan vooral het professionele en het financiële voorop, Scorpio. De kans is groot dat je zinnens bent van baan te veranderen en dat vraagt tijd en moeite. Jouw financiën zijn gezond. Met partner en geboren tussen 15 en 22 november? Hier geen vakantiesfeer, want je kiepert bakken kritiek uit over alles en iedereen. En dus krijgt ook je partner het hard te verduren. In die stemming heb je geen zin om je vrienden te zien. En wat de familie betreft is het al niet veel beter. Oude vetes of financiële conflicten zorgen eens te meer voor ergernis.

Boogschutter

sagittarius
Stressy en bewogen maand, Schutter. Kijk uit wat geld betreft, want je moet nu vechten om je financiën in balans te houden. Professioneel heb je de neiging te snel conclusies te trekken en dus te snel te reageren. Wat niet zonder gevolgen blijft. Je houdt grote schoonmaak in je vrienden- en kennissenkring. Geboren tussen 8 en 22 december? Je stelt je ongeduldig en vitterig op naar je vaste partner toe, wat de sfeer verpest. Solo? Een amoureuze vriendschap of relatie op afstand zit er wel in deze maand. Ontspannen gebeurt vooral in familieverband.

Steenbok

capricorn
In juli slinger je gestrest heen en weer tussen assertiviteit en ontmoediging, Bokje. De band met je vaste partner en je professioneel leven lijden daar het meest onder. Geboren begin januari? Reken dan op verminderde of laattijdige inkomsten. Iets waar andere Bokken geen last van hebben. Solo? Eerlijk gezegd is een partner vinden nu niet je hoogste prioriteit. In de familie zit alles oké. Je hernieuwt zelfs de band met familie die veraf woont of waarmee je lange tijd geen contact meer had. Je zoekt enkel die vrienden op die je nu van dienst kunnen zijn.

Waterman

aquarius
Juli brengt goed en slecht nieuws, Waterman. Eerst het goede: op het werk krijg je ofwel de leiding over een groter project of wacht er jou op één of andere manier een promotie. En in de familie loopt alles intussen op rolletjes. Je financiën daarentegen, is andere koek. Plots zijn er meer uitgaven dan gedacht. En teken niets dat je niet vooraf grondig uitgevlooid hebt. Met partner? Tot de 18de zweeft er tussen jullie een kluwen van onbegrip en misverstanden. Idem in je vriendenkring. Solo? Deze maand test je enkel uit hoe goed je nog in de markt ligt!

Vis

pisces
In juli weet je niet altijd welke richting je uit wilt in je privéleven, Visje. Tussen jou en je vaste partner hangt een mist, zodat echt contact maken vrij moeilijk wordt. Solo? Hier is de liefde zeker van de partij, met voldoende tijd voor de uitbouw van de relatie. Intussen loopt het professioneel wel los voor jou, idem als je voor eigen rekening wil beginnen. Geboren eind februari, begin maart? Besef dat je financiële toestand nu vooral bepaald wordt door hoe jij je voelt en dat wordt dus een gevaarlijke zaak. In de familie en de vriendenkring zit het snor.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.