Horoscoop juli 2016

0

Wat brengt de maand juli 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Juli 2016 draait pittig uit, Ram. Vooral wat de sfeer thuis en bij de vrienden betreft. Hier doen er zich immers frequent wrijvingen voor. Op het werk daarentegen ben je druk bezig met reorganiseren en je aanpassen aan een veranderende situatie. Dit in positieve zin. Met partner? Hier is zeker heibel mogelijk. En je lokt die vaak nog zelf uit ook. Solo? Je verleidingsspel of echte liefde, zijn allebei even intens. Zelfs Cupido blijkt van de partij te zijn. Bekijk nu al je uitgaven en vaste kosten eens heel grondig.

Stier

taurus
In juli laat jij je door niets of niemand de wet voorschrijven, Stier. Op het werk, privé en financieel. Dat kan allemaal best oké zijn, zolang jij erin slaagt om redelijk te blijven. Wat niet altijd lukt. Met vaste partner? Hier zien we de nodige aanvaringen met alle gevolgen van dien. Single? Eerst ben je hoopvol, waarna het contact op niets uitdraait. Op het werk loopt het wat stroef, maar je hebt het geluk wel aan jouw kant. Met je familie, vrienden en financiële zaken gaat alles opperbest. Houden zo!

Tweeling

gemini
Juli boost je charme en aantrekkingskracht, Gemini. En dat heeft gevolgen. Op het werkt loopt het wat moeilijk. Maar moet je vanaf 15 juli op professioneel vlak iemand inpakken? Dan is dat zo gepiept! Vrienden zoeken je gezelschap. Geboren eind mei, begin juni? In je vaste relatie wringt één en ander tegen. Solo? Na 13 juli kruist een bijzonder iemand je pad, hoewel deze story start als een gewone vriendschap. Qua geld zit het prima. Bepaalde familieleden fungeren deze maand als stoorzenders.

Kreeft

cancer
Juli wordt prima, Kreeft. Eén minpuntje echter: financieel is er die kostelijke surprise. Verder primeren geluk en succes én heb je energie zat. Op het werk sprokkel je de nodige steun dankzij je drive, zelfvertrouwen en je welwillend netwerk. Met partner? Jullie communiceren vlot en investeren bewust tijd in de band. Single? Hou je klaar, want vanaf 14 juli kan Amor je van je sokken blazen. In de familie is er beweging via een geboorte of verhuizing, terwijl je vriendenkring de ideale plek blijkt om te chillen.

Leeuw

leo
Maand waarin je professionele ambities toenemen en je zelfs effectief hogerop kan raken. Met partner? Warme band hier, Leo, waarbij jullie elkaar ook zonder woorden begrijpen. Single? Je ligt prima in de markt en ontmoet iemand die je maar niet kan vergeten. Want Cupido heeft raak geschoten. Je leeft op te grote voet, beperk dus je uitgaven. Let op: je huisgenoten kwetsen en beledigen, blijft niet zonder gevolgen. In de vriendenkring zijn er de etentjes, uitjes en gezamenlijke activiteiten. Geniet ervan!

Maagd

virgo
Modale maand, Maagd, waarin vooral vriendschap en werk je een goed gevoel geven. Je vrienden zijn eerlijk en verwarmen je hart. En professioneel ga je erop vooruit, ongeacht of je in dienstverband werkt of eigen baas bent. En als je realistisch blijft, zal je de vakantie op financieel vlak comfortabel doorkomen. Met partner? De relatie is al beter geweest. Veel beter zelfs. Solo? Dat blijft nog even zo en intussen denk jij na over je relatieleven. Rest nog die verkoeling tussen jou en een familielid…

Weegschaal

libra
Woelige maand, Libra, waarin je noodgedwongen je grenzen verlegt. Met partner? Je krijgt het soms benauwd in deze relatie en past er een mouw aan op de manier die het best bij je past. Solo? Tot 15 juli vis je achter het net, waarna je plots kan scoren. Op het werk tekenen er zich veranderingen af. Ook aan een soort rivaliteit valt nu niet te ontsnappen. In de familie kan het tot een felle aanvaring komen, waarvan je zeker iets kan opsteken. Wees voorzichtig met je geld. Bij de minste twijfel: niet investeren!

Schorpioen

scorpio
In juli verzet je bergen, Scorpio, en dat wordt snel duidelijk. Als starter duw je er op het werk jouw projecten door met een overtuigingskracht die iedereen paf doet staan. Met partner? De band is weliswaar sterk maar lijdt onder machtsspelletjes, jaloezie en bezitsdrang. Single en geboren tussen 8 en 21 november? Amor kan hier stevig toeslaan. De overige Scorpio’s dromen en fantaseren er lustig op los. In de familie rijzen er spanningen omdat jij constant de leiding opeist. Relaxen kan vooral bij je vrienden.

Boogschutter

sagittarius
In juli primeren werk en vriendschap, Schutter. Op het werk vergroot jij je inzet en concentratie. Ook zeg je ja tegen nieuwe verantwoordelijkheden. Na 13 juli zijn je vrienden prominent aanwezig in je leven. Thuis overheerst dat zalig vakantieritme. Met partner? Alles suddert hier gezapig verder tot de vlam na 13 juli opnieuw in de pan slaat. Solo? Na 13 juli kan je via tal van wegen een spannend avontuur beleven. Meer kan zelfs ook. Probeer financieel alert te blijven, want je krijgt nu geen cadeaus.

Steenbok

capricorn
Maand vol provocaties, Bok, waarin je gelukkig de juiste reflexen hebt. Je switcht vlot van aanval naar verdediging en beperkt zo de schade. Dat geldt vooral op het werk waar het er keihard aan toe gaat. Vermijd het innemen van extreme standpunten. Met partner? Ook hier zit een haar in de boter, idem in de vriendenkring. Solo? Juli is dé tijd om na te denken en je wonden te likken. In de familie heerst bedrijvigheid via een geboorte, huwelijk of verhuis. Ook kan een wat vergeten familielid plots weer opduiken.

Waterman

aquarius
Juli wordt woelig over gans de lijn, Waterman. Op het werk draait het vierkant maar jij weet van geen wijken en blijft je ding doen. Met partner? Jullie verdragen elkaar maar net. Een tijdelijke of definitieve verwijdering is hier mogelijk. Solo? Je aanvaardt het dat Amor het momenteel wat laat afweten. Maar natuurlijk kan jij niet zonder sociaal contact. En dat komt er dankzij je broers en zussen, buren en je hele netwerk. Ken je financiële grenzen. En kies eens voor een nieuwe interesse. Zeker doen!

Vis

pisces
Juli is beter dan best, Visje. Op het werk beland je in een creatieve stroom, waardoor je heel veel voor elkaar krijgt. Met partner? Ondanks je professionele inzet rest er nog voldoende tijd om samen zoete én hete broodjes te bakken. Solo en zwaar op liefdesjacht? Dan kan je tot 14 juli een opwindende vangst doen. Ook voel jij je warm omringd door de liefde van je familie. Eén van je vrienden daarentegen toont nu zijn/haar ware aard. Zelfs dàt is goed nieuws, omdat je nu precies weet waar je aan toe bent.


Deel.