Horoscoop juli 2017

0

Wat brengt de maand juli 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Wat drukke maand, Ram, evenwel doorspekt met leuke momenten. Op het werk laat jij niet met je sollen en daartoe zet je vlot een grote bek op. Met partner? Jullie gaan voor het verrassingselement, voor verse zuurstof. Single? Jij test je marktwaarde op het strand, via het internet of op gearrangeerde etentjes bij vrienden. Thuis en in de familie kunnen provocaties en indiscreties tot conflicten leiden. Financieel dien je op te letten. Vooral als het om vastgoed gaat of over het reserveren van een vakantie.

Stier

taurus
In juli is de stemming op het werk zo licht en luchtig, dat het er wel pure vakantie lijkt, Stier. Met partner? Jullie gaan voor krek hetzelfde en dat zijn momenteel veel leuke sociale contacten, ook via de vriendenkring en de familie. Single? Juli kan niet meer stuk middels goed nieuws, een liefdesverklaring of een mooi cadeau voor jou. Qua geld, dien je deze maand gedwongen te investeren in een verhuis en/of werken aan een woonst. Ook ben je bereid een pak geld uit te geven om je geliefden te plezieren.

Tweeling

gemini
Juli brengt jou vooral veel positieve energie op het werk, Gemini. Nieuwe projecten lopen vanzelf los waarbij je tevens de nodige steun krijgt. Met partner? Hier is er meestal geen vuiltje aan de lucht. Single? Be prepared, want er zit nu iets moois aan te komen voor jou. Weinig kans op verveling deze maand, omdat er veel beweging komt en dit zowel in de familie als in de vriendenkring. Maar ook op je bankrekening beweegt er heel wat. Je zou wel es kunnen in het rood belanden door onverwachte uitgaven.

Kreeft

cancer
De kosmische energie komt van overal op je af, Kreeft en dat zal iedereen voelen. Je bijt je vast in je werk en gaat er zonder aarzelen helemaal voor. Met partner? Wat turbulentie hier is nu onvermijdelijk. Solo en op zoek naar een mannelijke soulmate? Het kan in juli zeker bingo zijn. Humeurigheid en onbegrip bepalen thuis en in de familie de sfeer. Dit, aangedikt met onverwachte uitgaven en verminderde of laattijdige inkomsten. Zoek soelaas in je vriendenkring, want hier vind je volop positieve actie.

Leeuw

leo
Overwegend positieve maand, Leo. Op het werk zorgt je charisma voor het vergroten van je invloed. Ook een partnerschap kan nu tot stand komen. Met partner? Het loopt prima tussen jullie en via de vele sociale contacten wordt er heel wat afgepraat. In de familie en de vriendenkring is er veel heen en weer geloop gekruid met warmte en aandacht voor elkaar. Single? Vanaf 6 juli kan een nieuwe of bestaande vriendschap uitgroeien tot een duurzame liefde. Financieel loopt alles vlot. Genieten wordt hier de boodschap.

Maagd

virgo
In juli komt het zoeken naar een nieuwe baan of het opzetten van een eigen zaak op het voorplan, Virgo. Met partner en geboren begin september? Er hangt mist tussen jullie in. Solo? Single zijn weegt zwaar, en al helemaal als er een onmogelijke of onbeantwoorde liefde in het spel is. Gelukkig zijn er de vrienden nog waarbij je begrip en afleiding vindt. In de familie is de sfeer conflictueus, probeer het uit te praten. Moet jij je rechten verdedigen of een contract herzien? Dat zal prima meevallen.

Weegschaal

libra
Professioneel krijg je te maken met enkele stoorzenders, Libra, die je echter niet beletten om vooruitgang te boeken rond een bepaald project. Met partner? Hier kan het rommelen, omdat jij de sleur maar moeilijk verdraagt. Single? Een pittig en luchtig contact zonder meer, leukt juli aardig op. Bepaalde familieleden enerveren je danig. Er zit veel vaart in zowel je vriendschappelijke als verdere sociale contacten. Op het financieel vlak blijven nu vooral de Libra’s geboren tussen 1 en 12 oktober vrij van zorgen.

Schorpioen

scorpio
Het positieve deze maand ligt in de beroepssfeer, Scorpio. Je voelt je fors gesteund in wat je hier onderneemt. Met partner en geboren tussen 13 en 22 november? Jouw relatie kent de meeste conflicten. Jaloezie, grillen en egospelletjes voeren immers de boventoon. Single? Een veelbelovende ontmoeting loopt op een teleurstelling uit. Een oud zeer of een financieel probleem met een broer of zus, komt weer boven water. En zelfs je vriendenkring is in juli helaas niet vrij van machtsspelletjes. Bijt van je af!

Boogschutter

sagittarius
Vakantie of geen vakantie, in juli gaat de professionele drukte gewoon door, Schutter. En er hangt zelfs iets nieuws in de lucht. Met partner? Je ontevredenheid en kritiek vergen het uiterste van de ander. Drijf het nou niet te ver. Solo? Er is nu wel een warm contact met iemand, maar je bewaart je vrijheid. Zowel in de familie als in de vriendenkring suddert alles verder tot tevredenheid van iedereen. Het financiële luik is al beter geweest. Indien je erven moet, zal je dienen te knokken voor wat je toekomt.

Steenbok

capricorn
Je stressbestendigheid wordt in juli danig op de proef gesteld, Bokje. Ongeacht of je nu eigen baas bent of in loondienst werkt. Maar supertaai als je bent, worstel jij je er uiteindelijk doorheen. Met partner? Hier blijven de provocaties niet uit. De remedie? Eventjes afstand nemen. Single? Een beslissende ontmoeting wordt mogelijk. Aan jullie om het verder uit te bouwen. Thuis en in de familie draait alles om beweging: reizen, verhuizen,logés, bezoek, verbouwingen, etc. Jammer genoeg zit je tegelijk krap bij kas.

Waterman

aquarius
Op het werk geef je alles, Waterman. En op één of ander manier word je als gevolg daarvan bevorderd. Met partner? Er zijn de provocaties, het ongeduld en de zin in ruziemaken. Afwachten hoe dat afloopt. Solo? Ja, er hangt liefde in de lucht. En ja, juli belooft heet en sensueel te worden. In de familie staan vooral de warme contacten met kinderen/kleinkinderen voorop. Akkefietjes halen de sfeer in de vriendenkring fors naar beneden. En financieel tenslotte, is alles niet steeds even helder. Blijf alert.

Vis

pisces
Rustige maand, Visje. Op het werk heerst een vakantiegevoel en krijg je kansen die je weet te grijpen. Met partner? De meeste Vissen ervaren harmonie in de relatie. Solo? Er kan een liefdesverklaring komen, een eerste uitstap samen of zelfs de oprechte wens met elkaar verder te willen. Thuis en in de familie is het één en al beweging, want er gebeurt wel altijd iets leuks. Wat je vrienden betreft echter, ben je vrij kieskeurig. En qua uitgaven volg je veeleer je gevoel dan je verstand. Als dat maar goed komt…


Deel.