Horoscoop juli 2018

0

Wat brengt de maand juli 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Juli is een topmaand, Ram. Op het werk heb je het gevoel dat alles te traag gaat, en toch krijg je nu reële doorgroeikansen. Met partner? Jullie kibbelen heel wat af omtrent te nemen beslissingen, maar intussen blijft de band warm en hecht. Solo? Deze maand grijp je elke kans aan om nieuwe contacten te leggen. Om te beginnen via je sociale kring. In de familie zorgen akkefietjes voor een woelige sfeer. Qua geld dien je nu extra op te letten. Zeker als je wil gaan investeren of als iemand jou moet betalen. Je kan immers bedonderd worden zonder het te merken.

Stier

taurus
Maand vol beroering, Stier. Op het werk is het een heksenketel waarin jij je opvallend goed staande houdt. Met partner? Ook hier wordt het stressen. Goede band? Jullie overleven het wel. Wankele band? Je bent aan verandering toe. Single? Er komt een passende partner op je weg, maar jij evalueert de ander grondig. De contacten met de familie ( nieuwe baby?) en vrienden zijn nu vrolijk en talrijk. Op één of andere manier slinkt het bedrag op je rekening zienderogen. Als je eigen baas bent, doe je nu beter geen extra investeringen.

Tweeling

gemini
Vrij rustige maand zonder veel stoorzenders, Gemini. Op het werk wordt er meer rekening gehouden met je wensen wat je meteen toelaat beter te scoren. Met partner? Alles kits hier. Solo? Een leuk, ja, veelbelovend contact draait plots op niets uit. Geniet dus maar van het aangenaam sfeertje in de vriendenkring en in de familie nu je er de tijd voor hebt. Juli is verder een maand waarin je maar beter geen enkel financieel risico neemt. Screen bij twijfel hen waarmee je te maken krijgt, heel grondig. Want een mogelijk bedrog is nu vlakbij.

Kreeft

cancer
Juli daagt je uit, Kreeft. Op het werk vorderen de zaken tergend traag en moet je dus geduld oefenen. Met partner? Het kan er hier hard aan toe gaan. Van verwijten over machtspelletjes tot bezitterig gedrag toe. Single? Er gebeurt hier weinig omdat je terecht veeleisend bent. Je legt nieuwe contacten buiten je normale sociale kring om. In de familie beweegt er veel. Gezin dat herschikt wordt, nieuw interieur, een huwelijk of geboorte. En dat past allemaal in jouw straatje. Deze maand loopt het geld vlotjes binnen en kan je zelfs een gouden zaakje doen.

Leeuw

leo
Doorsnee maand, Leo. Op het werk zet jij je fors in voor een helaas mager resultaat. Met partner? Het botert niet echt tussen jullie. Afwachten dus welke kant het zal uitgaan. Solo? Jij doet een prima vangst die de start kan zijn van een mooi verhaal. Zowel in de familie als met de vrienden worden er tal van activiteiten ondernomen met groot en klein. Thuis krijg je wel te maken met onverwachte uitgaven of een last minute annulatie van een vakantie. Opgelet, hou de vinger op de knip, want je hebt nu de neiging om zorgeloos geld uit te geven.

Maagd

virgo
In juli verkeer je in topvorm, Virgo. Professioneel ben je op de juiste tijd op de juiste plaats en dus boek je vooruitgang. Ook ontmoet je geschikte zakenpartners. Dit is van groot belang voor Maagden die eigen baas zijn. Met partner? Wegvluchten of ontrouw zit er hier wel in. Single? Maak je alvast klaar voor een contact dat je van je sokken blaast. Thuis ben je nu de raadgever van klein en groot. Bovendien amuseer jij je deze maand keigoed met je vaste vrienden. Wat het financiële betreft: hou je voeten op de grond, want je bent zo makkelijk om te praten.

Weegschaal

libra
Juli maakt je avontuurlijk, Libra, en dat geeft je vleugels op het werk. Om te creëren, te ondernemen, te onderhandelen en buitenlandse markten te verkennen. Of, om te solliciteren met goed gevolg. Met partner? Jullie focussen eensgezind op materiële of familiale kwesties. Single? Je gaat helemaal voor de sensatie van het moment. Je zet ook een stapje in de wereld omdat je wilt gezien worden waar men moet gezien worden. Thuis en in de familie kunnen bepaalde relaties verzuren. Met verwijdering als gevolg. Volg het saldo van je bankrekening op de voet.

Schorpioen

scorpio
Juli betekent verandering, Scorpio. Op het werk ben je één en al zelfvertrouwen en hanteer je de juiste methode om resultaat te boeken. Zo val je natuurlijk op en raak je vooruit. Met partner? Jullie willen es wat anders en trekken er elk apart op uit. Dat levert nadien hopen gespreksstof op. Single? Het blijft bij fantaseren. In je sociale kring ga je van feestje naar feestje. In de familie neem je dan weer de leiding. Maar je kan heibel krijgen met een broer of zus. Verwacht je geld? Een loonsverhoging? Of een sponsor voor een nieuw project? Dat komt er nu aan…

Boogschutter

sagittarius
Juli staat voor sociale contacten, Schutter. En jij kan er zeker je voordeel mee doen. Zelfs professioneel, waarbij je een sprong voorwaarts maakt of een bijkomende opleiding volgt. Met partner? Tot 10 juli is het koek en ei tussen jullie, daarna moeten jullie meer moeite doen om elkaar te begrijpen. Single? Toffe contacten komen op je weg tot 10 juli. Daarna wordt het moeilijk om die te bestendigen. Thuis heerst een ontspannen sfeer. Ook kan de zoektocht naar een school of studentenkamer voor je zoon of dochter nu starten. Opgelet: het geld vliegt buiten!

Steenbok

capricorn
In juli verloopt één en ander behoorlijk stroef, Bokje. Maar dit scherpt je strijdlust aan en dus bijt je dapper door. Vooreerst op het werk waar zowat alles vierkant draait. Met partner? Reken ook hier op de nodige complexiteit. Single? Leuke contacten zijn mogelijk maar het blijft allemaal losjes. Thuis is er heuglijk nieuws en/of een weerzien met ietwat vergeten familie. Verder amuseer jij je met je trouwe vrienden die steeds op post blijven. Op geldelijk vlak is er die onverwachte uitgave voor reparaties( aan huis of auto) of in verband met andere bezittingen.

Waterman

aquarius
Actieve maand, Waterman. Op het werk krijg je te maken met een overvolle agenda die jij prima te lijf gaat dankzij tonnen energie en een uitstekende planning. Met partner? Jullie staan nu tegenover elkaar als kemphaantjes. Single? Onvoorzien en/of in een ongewone situatie, kan Amor nu fors toeslaan. Hou je klaar. Je hebt even geen tijd voor je vrienden omdat er nu thuis zoveel gebeurt. Zoals een verhuis, werken in of rond de woonst of een nieuwe gezinssituatie. Het is vakantie en daarom geef je ook geld uit dat je niet bezit. Bezint eer je begint!

Vis

pisces
Het geluk lacht je toe in juli, Visje! Want ondanks het feit dat het vakantie is, blijf je professioneel alert en betrokken. En die inzet wordt straks beloond. Met partner in een goede relatie? De band wordt nog sterker. Wankele relatie? Eén van jullie vertoont vluchtgedrag. Solo? Je hebt het nu even zo druk dat de liefde iets voor later is. Je vindt immers het ideale gezelschap thuis, bij broers of zussen, vrienden en buren. Ook ga je bepaalde personen nu in het juiste licht zien. Op je rekening staat gelukkig voldoende geld om volop te genieten van het leven.

 

Deel.