Horoscoop juli 2019

0

Wat brengt de maand juli 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Je blinkt uit in daadkracht deze maand, Ram. Maar goed ook want op het werk wil iemand je een hak zetten. Verstandig reageren blijft hier de boodschap. Met partner? Jullie zitten echt op één lijn. Solo? Je bent in een sensuele, avontuurlijke, energieke bui en helemaal klaar om elke kans te grijpen. Het contact met familie en vrienden loopt soepel. Toch ben je in juli vrij snel op de tenen getrapt. Qua financiën moet je opletten. Kijk uit voor zaakjes die transparantie missen, zeker indien het vastgoed betreft en/of werken in uitvoering. Idem voor reisreservaties.

Stier

taurus
In juli loopt alles gesmeerd op het werk, Stier. Zelfs indien je van plan bent van job te veranderen om je carrière een nieuwe impuls te geven. Met partner? Je snakt ernaar de sleur te doorbreken. Zolang je partner erin meegaat zit alles kits. Indien niet, gaan de poppen aan het dansen. Single? Je wilt behagen én je marktwaarde bepalen. En daartoe zijn alle wegen goed. Let op: neem in de familie geen radicaal standpunt in. Er kan heibel van komen. Qua financiën twijfel je continu tussen slim investeren en het geld laten rollen om jezelf en anderen te plezieren.

Tweeling

gemini
Op het werk loopt het in juli prima, Gemini, een aanvaring met je chef(s) niet mee gerekend. Met partner? Jullie surfen deze maand niet op dezelfde vibes en houden bovendien allebei voet bij stuk. Maar de bui waait over. Solo? Jij valt nu in de prijzen en hoe! En dat kan op diverse manieren. Gaande van een onverwacht compliment tot een etentje of mooi cadeau. Enjoy! Ook je sociale contacten zitten in de lift. Je vindt fun in huis maar evengoed buitenshuis. Qua geld beweegt er veel door een pak onverwachte kosten of een spijtige kredietoverschrijding.

Kreeft

cancer
Je geeft op het werk het beste van jezelf en oogst dus goede resultaten, een kleine misser niet te na gesproken. Met partner? Hoewel jullie wel met elkaar in de clinch gaan, worden de plooien snel weer glad gestreken. Single? Iets doet je hoofd tollen, Kreeft. Is het die blikseminslag? Die liefdesverklaring van een vriend/in? Een ex die weer in beeld komt? Alles is mogelijk in juli! Je stapt uit je bubbel en zie: vrienden en kennissen verwelkomen je. Qua financiën kunnen er minder inkomsten zijn of een uitbetaling die op zich laat wachten. Maar je blijft overeind.

Leeuw

leo
Je gaat opnieuw een topmaand in, Leo. Op het werk piek je. Je reageert beslist, snel en efficiënt. Een plotse gebeurtenis die hier aanvankelijk enkel roet in het eten gooit, brengt nadien bekeken, alleen maar positiefs. Met partner? Als de volmaakte liefde bestaat, dan beleven jullie die in juli. Single? Je slaat je vleugels uit, het avontuur tegemoet. En ja, je scoort meteen. Het contact met familie, vrienden en kennissen verloopt soepel en aangenaam. Je inkomsten zijn stabiel, je kan je dus zeker wat permitteren. En er blijft zelfs voldoende over voor een goede investering!

Maagd

virgo
Op het werk ervaar je twee invloeden. De 1ste helpt je projecten/dossiers af te ronden of zorgt ervoor dat je die nieuwe job krijgt. De 2de levert enkel ontgoocheling op. Dus, geloof hen die je beloften doen, niet zomaar. Met partner? De sfeer tussen jullie is mistig terwijl een sluimerende malaise escaleert. Solo? Een “goede verstandhouding” met iemand evolueert tot meer, inclusief passie. Vrienden en kennissen contacteren je, omdat vakantietijd ook “bijpraattijd is. Je krijgt je budget maar niet in evenwicht. De enige oplossing is: tijdelijk alle onnodige uitgaven schrappen.

Weegschaal

libra
Juli brengt je obstakels op het werk maar zonder je evolutie af te remmen, Libra. Want al bij al neem je de juiste beslissingen die tot de juiste resultaten leiden en jou terecht een dik verdiende pluim opleveren. Met partner? Hoewel de sleur toeslaat, beleven jullie prachtige momenten in familieverband. Solo? Reken vooral op je vrienden die je moeten troosten en mee uit nemen. En wel wegens die onmogelijke liefde of dat contact dat nergens toe leidt. Je financiën zijn al beter geweest, maar om één of andere reden blijft een dieptepunt je toch bespaard.

Schorpioen

scorpio
Je energie, motivatie en duivelse charme pieken, Scorpio. Dit samen met te felle en te snelle reacties, kan op het werk tot conflicten leiden. Zin in verandering? Dan sta je in juli klaar om elke kans te grijpen. Met partner? De sleur beu, ga je ook hier voor verandering. Verder hangt alles af van de houding van je partner. Solo? Je gaat voor losjes, opwinding, genot en plezier. Meer moet dat voor jou nu echt niet zijn. Met je familie en vrienden vlot het prima. Je volle aandacht gaat nu vooral naar je kinderen en kleinkinderen. Je geeft veel uit deze maand. Overdrijf niet.

Boogschutter

sagittarius
Juli wordt prima, Schutter. Op het werk mik je hoger en grijp je elke kans daartoe enthousiast aan. Dat helpt je zeker vooruit. Met partner? Jullie leven in een warme bubbel vol harmonie en boeken een vakantie die jullie nog dichter bij elkaar brengt. Solo? Op zoek naar de ware, merk je dat je veel keuze hebt. Eén iemand krijg je niet meer uit je hoofd en je krijgt er zelfs meer van dan verwacht. Je vrienden zijn nu zeer aanwezig in je leven en één van hen kan mogelijks je nieuwe liefde worden. Onze gouden tip: laat het geld in juli niet teveel en te vaak rollen.

Steenbok

capricorn
Behoorlijke maand, Bokkie. Op het werk zit je agenda propvol zaken die nog moeten afgewerkt worden vooraleer je met vakantie gaat. En dat lukt dankzij je efficiëncy en charisma. Met partner? Hier lopen de spanningen op. Eventjes of blijvend? Dat moet de tijd uitwijzen. Solo? Een affaire kan je krijgen en daarmee ben je dik tevreden want vastigheid is in juli niet aan jou besteed. Je sociaal leven is goed gevuld. Maar vooral met leuke maar oppervlakkige of kortstondige contacten. So what! Je springt slim met je geld om en zoekt voor wat overblijft, de beste belegging.

Waterman

aquarius
Drukke maand, Waterman. Zeker op het werk waar je, met vakantie of niet, teveel uren klopt. Ook kijk je aan tegen een herstructurering van het bedrijf. Met partner? Er rijzen conflicten tussen jullie. Of, familiale conflicten hebben een sterk effect op je relatie. Solo? Je kan je zeker amuseren in juli, maar er komt niets blijvends van. Er kan een botsing komen met iemand uit je intieme kring. Ook mogelijk: een aanvaring met een buur, huurder, syndicus of eigenaar. Kijk uit bij een financiële transactie. Je zal hier niet over de correcte of volledige info beschikken.

Vis

pisces
Reorganisatie op het werk of gedwongen ontslag? Het kan nu allemaal, behalve als je professioneel creatief bezig bent. Maar alle Vissen slagen er sowieso in er het beste voor zichzelf uit te slepen. Met partner? De verbondenheid is hier groot en toch blijven jullie open staan voor de mensen om jullie heen. Solo en nog zoekend naar de ware? Hij of zij kan in juli je pad kruisen. Yep! Wees voorbereid. Thuis en in de vriendenkring valt er nu wel altijd iets te beleven. Grote financiële problemen zijn er deze maand niet zolang je niet al te gek doet natuurlijk.

 

Deel.