Horoscoop juli 2020

0

Wat brengt de maand juli 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Op het werk voel je hoe de duimschroeven aangedraaid worden, Ram. Dat bevalt je niet. Zet liever geen grote bek op maar ga voor overleg. Na de 22ste doet je charisma de rest. Met partner? Je zet alles op alles om de ingedommelde relatie weer aan te zwengelen. Solo? Jij doet hetzelfde of zoekt een nieuwe liefde via een gloednieuw avontuur. In de familie ligt alles moeilijk, hou je overeind in de storm. Met vrienden komt het in kleine groepen tot een reünie. Qua geld wordt er voor jou rond de 20ste iets gedeblokkeerd. De familie is er bij betrokken maar doet gelukkig niet moeilijk.

Stier

taurus
Mooie julimaand, Stier. Kies niet enkel voor zekerheid maar spring met een gerust hart professioneel de diepte in. Het positief gevolg zal je voelen vanaf december. Met partner? Jullie genieten nog even van de lockdown die de sensualiteit en de intimiteit tussen jullie bevordert. Solo? Jij krijgt kansen in je directe omgeving. Jawel. Grijp ze. Wat familie en vrienden betreft: zelfde scenario. Stapsgewijs vinden jullie elkaar terug met blijde gevolgen. Er valt dan ook zoveel te vertellen. Qua geld kan je op het werk je eisen stellen. Je kan ook je portemonnee openen voor een bijkomende scholing.

Tweeling

gemini
Juli staat voor liefde, Gemini. Met partner? Jullie raken het over bijna alles eens. Dit is dus dé tijd om grote besluiten te nemen. Solo? Rond half juli kan een vriendschap meer worden. Volg je hart. Op het werk is je intuïtie nu zo sterk dat iemand jouw instinct en intelligentie duidelijk bewondert. Let op en vertrouw al die mooie praatjes niet zomaar. In de familie heerst er voorlopig een zalige rust. Door de vriendenkring waait een frisse wind. Hou je dus klaar voor een nieuwe, opwindende vriendschap. Het financiële is dik in orde. Beter nog: vanaf de 20ste kan je onverwacht geld krijgen.

Kreeft

cancer
Op het werk pak je in juli de problemen met moed en beslistheid aan, Kreeft. Omdat je hier ook nadenkt en neigt naar een compromis, hef je zodoende blokkades op. Met partner? Jullie zijn moedig en praten eerlijk met elkaar, wat nieuwe perspectieven opent. Solo? Er beweegt weinig, wat je tijd geeft om je relatieleven onder de loep te nemen. In de familie is de sfeer gezapig en dat garandeert goede gesprekken. Heb je problemen? Je vrienden nemen geen blad voor de mond en leiden je aldus naar de oplossing. Deze maand heb je zin om geld uit te geven. En dat kan nu perfect!

Leeuw

leo
Op het werk valt er niet te luieren, Leo. Je moet alert blijven en je zelfs over elk detail buigen. Dit laatste is niet jouw ding, maar het moet. Dan liggen de goede resultaten binnen handbereik. Met partner? De sleur beu, gaan jullie samen voor een nieuw project. Doen! Single? Durf iemand te benaderen die je al kent. Succes verzekerd. In de familie pakken jullie samen de vakantieplanning aan. En in de vriendenkring gaat het er zo warm aan toe dat er zelfs iets moois kan ontstaan. Je kan nu geen geld naar wens spenderen. Maar na 15 juli kan er een bonus/premie jouw kant opkomen.

Maagd

virgo
In juli neem je op het werk de leiding, Maagd, jawel. Dit via nieuwe, gedurfde ideeën en werkmethoden. De anderen staan er perplex op te kijken en zien dat het goed is. Succes verzekerd. Met partner? Je libido piekt. Laat de ander werken om je de 7de hemel in te vrijen. Solo? Je scoort stevig op het werk, maar afspreken op neutraal terrein blijft een aanrader. Lang vergeten vrienden/kennissen kunnen nu weer in the picture komen. In de familie zijn het de kleintjes die leven in de brouwerij brengen. Omtrent geld hoef jij je nu eens geen zorgen te maken. Je kan zelfs gaan investeren.

Weegschaal

libra
In juli kan je op het werk mensen, problemen en situaties prima inschatten, Libra. Je communicatietalent zorgt voor nieuwe oplossingen voor oude problemen. Bravo! Met partner? Jullie balanceren continu op de grens tussen passie en conflict. Uitputtend! Solo? Verlaat het beeld van de droompartner. Bekijk liever een oud contact met nieuwe ogen. De vriendenkring krijgt een boost vanaf 20 juli. En in de familie worden nu stevige beslissingen genomen. Over de aan- of verkoop van vastgoed, over een mogelijke schenking of over het veilig stellen van de financiële toekomst van de kids.

Schorpioen

scorpio
Hou op het werk alles klaar (dossiers, problemen, oplossingen, strategieën) voor de machtstrijd die er zit aan te komen, Scorpio. Je bent energiek, verbaal sterk en dus prima gewapend. Ga ervoor! Met partner? 9 juni is een superemotionele dag waarop jullie de relatie kunnen heruitvinden. Of… verbreken. Solo? Ook voor jou geldt deze datum. Dan kan je alles op alles zetten om je vlam te veroveren. In de familie krijgen klein en groot nieuwe verantwoordelijkheden om het dagelijks leven vlotter te laten verlopen. Qua geld ga je investeren. Liefst op lange termijn en heel goed overdacht.

Boogschutter

sagittarius
Je blaakt in juli van zelfvertrouwen, Schutter. Je wint aan autonomie en vrijheid op het werk. Toch hou je genoeg energie over om collega’s die in de knoei zitten, bij te springen. Dat verhoogt je populariteit. Met partner? Reken op de vakantie of het starten van iets nieuws om de band tussen jullie te versterken. Solo? Ook jij kan in gelijke omstandigheden het vuur doen oplaaien. In de familie drijft het verleden weer boven. Via mensen of plaatsen. En dat zorgt voor een dosis magie. Bij de vrienden gaat het er vrolijk en speels aan toe. Er kan nu onverwacht geld je kant op komen.

Steenbok

capricorn
Je houdt je werkrelaties aangenaam, Bokje. Je pakt ze aan met welwillendheid, humor en communicatie tot in de perfectie. Tracht hier meer geld, vrijheid en/of verantwoordelijkheid uit te slepen. Met partner? In juli zet je alle zeilen bij om de vaart van weleer weer in je relatie te krijgen. Solo? Gebruik originaliteit en fantasie om de vangst van je leven te doen. In de familie gaat het er wild aan toe middels spanningen/conflicten/confrontaties. Het is tijd om je stem te laten horen en je plaats op te eisen met de steun van je vrienden. Qua geld gebeurt er iets eind juli. Blijf alert!

Waterman

aquarius
Je raakt wat uitgekeken op je werk en daar het kalm is, verveel jij je. Je zoekt dus iets anders. Tracht echter wat je achterlaat goed af te wegen tegen de zwakke punten van de nieuwe job waar je eventueel voor kiest. Met partner? Er is lichtheid, tijd, zon en nog zoveel meer om vanaf 22 juli volop van elkaar te genieten. Solo? De 2de week van juli kan het raak zijn, Waterman. Plots val je als een blok voor iemand. In de familie is er gekibbel over de dagelijkse gang van zaken. Je vrienden helpen je een oud zeer aan te pakken. Je laat de centen rollen om je geliefde(n) te behagen.

Vis

pisces
Juli wordt een vat vol emoties, Visje. Op het werk loopt alles gesmeerd en je kan dus vakantie nemen. Het zou goed zijn je collega’s (zo mogelijk) eens uit te nodigen voor een hapje plus drankje. Dat versterkt de band. Solo? Je tilt je verleidingskunst naar een hoger niveau want niemand weerstaat je romantische en dromerige charme. Met partner? Jullie zitten goed verstopt in jullie liefdesnest en cocoonen met zoveel inzet dat de temperatuur het kookpunt bereikt. Drijf het niet te ver en inviteer ook vrienden en familie eens. Die geste maakt iedereen blij. Kijk uit: bewaak je financiële grenzen!

Ook goed om weten…
Blijft je vakantieliefde duren?
Jouw bioritme

Deel.