Horoscoop juli 2021

0

Wat heeft de maand juli 2021 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen: maand vol hoogspanning waarin je vaak de boel wil afbreken, Ram. Want net nu je vol energie zit om amoureus én creatief het verschil te maken, raak je maar niet verder. Omdat er plots tal van weerstanden opduiken die jouw plannen dwarsbomen.

Op het werk worden jouw ideeën continu van tafel geveegd. Wind je niet op maar perfectioneer ze en werk losse eindjes weg. Blijf intussen geduldig en nederig. Enkel zo zal jij je collega’s/chefs ervan kunnen overtuigen om jouw idee een kans te geven. Met partner of solo? Voor beiden geldt: je libido en charisma pieken en dus zou je volop moeten kunnen genieten van je geliefde. Maar één (of meer) van je vrienden spelen het hier vuil. Jij ontdekt het eind juli, waarna je alsnog wint. In de familie wordt een oud zeer eindelijk eerlijk uitgepraat. De daarop volgende positieve emoties zijn overweldigend. Qua geld één tip: doe geen aankoop of investering die je financieel klem kan zetten.

Stier

taurus

Algemeen: juli brengt obstakels, conflicten en spanningen die je dagelijks leven overhoop gooien, Stier. Blijf kalm en beslist. Op die manier vind je zeker de juiste woorden en argumenten die ervoor zorgen dat botsingen en extra druk vermeden worden.

Op het werk gaat alles prima. Maar er komt verandering (verhuis, andere of meer werkuren), die in je gezin misnoegdheid zaait. Je probeert er een mouw aan te passen en dat lukt naar eind juli toe. Met partner? Hier hangt een stevig onweer in de lucht. Maar omdat de communicatie tussen jullie open en makkelijk is, zal het geruzie  positief uitdraaien. Solo? Bij de vrienden trekt een nieuwkomer je aandacht. Toch twijfel je. Laat alles bezinken en kijk de zaak nog even aan. In de familie gaat het er fel aan toe. Probeer de communicatielijnen open te houden, dan raken jullie eruit. Qua geld is dit een prima tijd voor onderhandelingen. Je komt vlot voor jezelf op en krijgt wat je vraagt.

Tweelingen

gemini

Algemeen: in juli ben je humeurig, kortaf, ongeduldig, onvoldaan en lig je dwars. Kortom: je bent quasi onherkenbaar, Gemini.  Herpak je. Er is geen ramp gebeurd, je bent enkel uitgeput. Neem daarom direct een welverdiende en herstellende pauze.

Op het werk ben jij je communicatietalent kwijt en loop je gefrustreerd rond omdat een bepaalde zaak maar blijft aanslepen. Helaas wordt de teamspirit hier flink door  aangetast. Doe er iets aan. Lukt dit niet? Ga dan met vakantie, je hebt er grote nood aan. Met partner? Je verbergt je twijfels, terwijl de andere partij voelt dat er veel te weinig engagement komt van jouw kant. Maar je kan hem/haar niet geruststellen, en dit net nu jullie beslissingen moeten nemen. Solo? Een sterk iemand maakt avances. Maar zijn/haar arrogantie doet je twijfelen. Qua centen gaat het prima. Toch heb je  geen zin om nu forse bedragen te spenderen aan iets of iemand waarover je twijfels hebt. 

Kreeft

cancer

Algemeen: je voelt in juli hoe veranderingen er zitten aan te komen, Kreeft. In de liefde en op het werk. Wat het precies zal worden is nog niet duidelijk, maar je bent zeker bereid om wie of wat vandaag niet meer bij je past, voorzichtig los te laten.

Qua werk is juli de tijd om uit te zoeken welk traject je voortaan wens te volgen. Ga je voor een andere job? Voor omscholing? Voor een degelijke bijscholing om je actuele kennis te updaten? Alles kan, maar begint slechts vorm te krijgen vanaf volgende maand. Met partner of single? Wees allebei niet bang om je comfortzone en vaste gewoonten te verlaten. Ga nu evenmin personen of voorstellen die verandering uitademen uit de weg. Ze kunnen een verrijking voor je zijn. In de gezins-, familie- en vriendenkring zorgt een betere communicatie tegelijk voor meer begrip. Financieel gezien wordt het nog even op de tanden bijten en de eindjes aan elkaar knopen. Sterkte.

Leeuw

leo

Algemeen: juli schenkt je nieuwe inzichten, Leo. Omtrent jezelf. Het laat je zien én voelen dat ‘succesvol zijn’ geen synoniem is van ‘ik mag me hier alles permitteren’. Anders gezegd: je bewustzijn evolueert positief en jij kan er enkel beter van worden.

Op het werk verdraag je geen bevelen en inmenging. Let op: als je hier (en liefst zo vlug mogelijk) geen toontje lager gaat zingen, steven je recht op een harde botsing af. Vermijd deze maand zeker krachtmetingen. Met partner of solo en hard op zoek? In beide gevallen drammen jullie maar door zonder aan de behoeften van de huidige of toekomstige partner te denken. Wat telt is veroveren waarbij jij bepaalt of het tot een duurzame band komt. Maar je zou wel eens verrast kunnen worden. Eigen schuld, dikke bult. Ook in de familie- en vriendenkring probeer jij je wil door te duwen, tot je gedwongen moet gaan afremmen. Qua financiën zit het in juli helemaal goed. 

Maagd

virgoAlgemeen: juli kent een moeilijke start, Maagd. Dat zorgt voor ontevredenheid, frustratie en zelfs woede. Laat die emoties toe en probeer de oorzaak ervan te ontdekken. Gelukkig eindigt de maand in schoonheid, zowel qua werk als qua liefde.

Op het werk wordt de druk zo zwaar en heb je zo weinig manoeuvreerruimte, dat het je teveel wordt. Ga praten met je chef(s), spreek vrijuit en houd een voorstel klaar. Dat kan aanvaard worden eind juli.  Met partner of single? Tja … jullie zitten allebei in een blokkade en in een vervelende sleur zonder positief toekomstperspectief. De single Virgo is er nog het best aan toe want via de vriendenkring ziet hij of zij een paar nieuwe gezichten. De Maagd met partner moet zelf in actie komen om schot in de zaak te brengen. Vanaf 29 juli krijgen warme gevoelens eindelijk weer een kans. Intussen gaat het prima met je de financiën Tijd dus om jezelf es goed te verwennen!

Weegschaal

libra

Algemeen: in juli kom jij er intuïtief achter wat er nog ontbreekt om je professionele en persoonlijke relaties (familiale/amoureuze/vriendschappelijke) naar een hoger en vruchtbaarder niveau te tillen. Waarna je durft afduwen wie/wat niet meer bij je past.

Qua werk staan je radar en intuïtie nu op scherp. Zij tonen je de juiste weg naar een promotie of nieuwe baan. Je voelt je hoe dan ook, gewaardeerd. Besef echter dat juli een tijd is om nieuwe zaadjes te planten die je een betere toekomst garanderen. Met partner? Hier zijn onzekerheid en onenigheid troef. En toch vallen jullie elkaar steeds weer in de armen. Solo? Ook hier is er onzekerheid en angst voor het nieuwe dat via vrienden tot jou kan komen. Sta open, durf, maak je minder zorgen. Pijnlijke voorvallen in de familie en vriendschap kunnen nu weer bovenkomen. Wat geld betreft: je moet documenten voorleggen om een administratief luik af te ronden.

Schorpioen

scorpio

Algemeen: : juli brengt mooie vibes, Scorpio. De toch wat pessimistische kant van je karakter wordt wat afgezwakt. Je zelfvertrouwen en hoop groeien. En je slaagt er zelfs in je eigen ego en dat van anderen relativeren en met humor te benaderen.

Op het werk kan je rekenen op een flinke dosis creativiteit, beslistheid en charisma. Maar je moet wel elke stap die je zet, verantwoorden en dat zint je niet. Met partner? Hoewel je deze maand veel energie stopt in je werk, lijdt je relatie er niet echt onder. Jullie gaan zelfs voor meer vastigheid via een gezamenlijk project en dat kan zowat alles zijn. Solo? Besef vooral dat liefde meer is dan een pittig verleidingspel. Echte liefde is een vereniging van twee zielen. Deze maand ben je bereid vrij veel door de vingers te zien van familie en vrienden. Qua geld moet je nu onderhandelen over een contract, het verkrijgen van een lening of over het regelen van een familiekwestie. 

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: in juli heb jij je optimisme helemaal teruggevonden, Schutter. Je vliegt erin op het werk en in de liefde. Wel uitkijken voor dipjes. Ook kunnen nu vergeten kinderdromen weer bovenkomen, wachtend om alsnog gerealiseerd te worden.

Op het werk ben je al maanden bezig met het perfectioneren van je werkmethode en organisatie, zodat het hele proces soepeler loopt. Maar wat je ook probeert, je ideeën lijken niet aan te slaan. Vanaf de 22ste komt daar verandering in. Met partner? Jullie dansen eensgezind de zomer binnen met de wens om samen een project te realiseren. Helaas zien jullie het groot, terwijl het budget eerder klein is. Solo? Een relatie vormen hoeft niet meer, want je geniet met volle teugen van je vrijheid. En zie, net nu zijn er veel ogen op jou gericht. Aan jou de keuze… Qua geld: opgelet (zie hoger) want na de 10de laat jij je gaan, tenzij je één van je verborgen talenten benut en verzilvert.

Steenbok

capricorn

Algemeen: juli belooft prachtig te worden, Steenbok. En dit op veel gebieden. Denk  maar aan de liefde (zeker de liefde, want hier gaat het crescendo), de vriendschap, het werk en de familie. Niet te verwonderen dat je af en toe wat onderuit zakt.

Qua werk krijgen je ideeën omtrent werkrelaties en organisatie de nodige aandacht. Dit is ook een geschikte tijd om anderen via de juiste woorden te beïnvloeden en hen aan jouw kant te krijgen. Met partner? De communicatie tussen jullie is vertrouwelijk, eerlijk, liefdevol en ze verhoogt de intimiteit en samenhorigheid. Jullie willen meer samen doen en kiezen voor een gezamenlijke project. Solo? Jij stapt op een echte rollercoaster voor een sensuele rit, daarbij aangevuurd door je libido en begeerte. Alvast sterkte gewenst bij het verleiden of verleid worden!  Je financiële situatie is ietwat gespannen. Je hebt nu immers veel ijzers in het vuur en dat brengt ook veel uitgaven mee.

Waterman

aquarius

Algemeen: in juli ligt de focus op je relaties, Waterman. Of liever: op de moeite die je hebt bij het aangaan van affectieve/amoureuze relaties. Dat is een direct gevolg van je grote nood aanl vrijheid. Vrijheid die jij voor niets of niemand wenst op te geven.

De sfeer op het werk zou er fors op vooruitgaan indien de betrokkenheid tussen de werknemers en/of chefs zou verbeteren. Ook jij kan hieraan bijdragen. Probeer je  contacten op het werk te vernieuwen. Bevraag je collega’s, beluister hun voorstellen en stel ook belang in hun thuissituatie. Solo? Je laat je vrij en blij verleiden, maar verder gaan, hoeft niet. Met partner? Ja, de aantrekking tussen jullie is groot, maar je angst om de controle plus je vrijheid te verliezen, is groter. Gooi dit laatste overboord en ga voor genieten. En dat geldt ook financieel. Je zit hier volledig veilig. Spendeer je geld dus aan relaxen en geschenken kopen. Kortom: aan plezier maken en anderen een plezier doen.

 Vissen

pisces

Algemeen:  best goede maand, Visje. De juiste vibes steunen je vooral op affectief en creatief gebied, wat dan weer doorwerkt op andere vlakken. Op de werkvloer sta je best stevig in je schoenen en laat je de kaas niet van je brood eten. Applaus!

Op het werk boosten je creativiteit, charisma en populariteit. En … oogsten je mooie ideeën zowaar succes. Toch twijfel je nog aan jezelf en denk je er zelfs over een promotie af te wijzen. Fout! Omdat je die promotie wel degelijk verdient. In de liefde worden gebroken harten nu gelijmd en dromen alsnog waargemaakt. Met partner en compleet ingedut? Jullie ontwaken en beleven een revival van de relatie via hopen affectie die tussen jullie actief worden. Ja, jullie hebben nu enkel nog oog voor elkaar. Solo? De kans dat je nu de ware ontmoet, is groot. Be ready! Professioneel moet je er qua geld alles uitpersen. Je bent immers elke cent waard waar je om vraagt.

Ook goed om weten: Blijft je vakantieliefde duren?

Deel.