Horoscoop juli 2023

0

Welke vibes zijn er voor jou actief in juli 2023?  Ontdek het hieronder.

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

 

Algemeen: in juli stel jij jezelf voorop, Ram. Je kiest bewust voor een leuke maand en je kostbare tijd opofferen voor je werk of een andere zaak, zit er nu even niet in. Jij wilt vermaken en vermaakt worden. En dan komen natuurlijk de familie en de vrienden op het voorplan. Je zorgt voor harmonische en gezellige omstandigheden opdat iedereen en jij voorop, aangenaam bezig kunnen gehouden worden. Toch kunnen er zeker wat problemen opduiken. En jij, ja jij moet die zien op te lossen. Tegen je zin uiteraard…

Werk: in juli zijn je gedachten niet zozeer bij je werk. Je gaat liever voor avontuur, fun en opwinding. Toch doen er zich situaties voor op het werk die je aandacht en inzet vereisen. Als je er met de pet naar gooit, zie je bepaalde details over het hoofd die wel degelijk het verschil maken. Dat kan je duur te staan komen. Blijf dus alert en grijp in op het werk waar nodig, indien je tenminste meer problemen wilt voorkomen. 

Liefde: Met partner? Vermijd het deze maand om in een alles-of-niets patroon te verzeilen. Dit zou immers kunnen resulteren in lange, onbehaaglijke stiltes en/of in een machtsstrijd. Kies bewust voor meer harmonie via het gerust stellen van je vaste partner en door enkele gemeende blijken van liefde uit de kast te halen. Single? Het is een prima periode om nieuwe mensen te ontmoeten en/of te daten, Ram. Poets dus je imago op en haal gerust je sexappeal boven. Zet je beste beentje voor en durf romantiek te gebruiken, want juli is een tijd waarin je wel eens de ware zou kunnen ontmoeten.

Financiën: omdat je gedachten niet bij je werk en evenmin bij je financiën vertoeven, kunnen zich hier spijtige situaties voordoen.  Dat hoeft helemaal niet zolang jij maar voldoende realistisch blijft. Want dan kan je de schade beperken veroorzaakt door eventuele miskleunen of zelfs fiasco’s van jouw kant.

Welzijn: je voelt je in juli op je best omringd door hen die je waarderen en omgekeerd. Dus vooral met familie en vrienden om je heen en dit in een luchtige sfeer en voldoende lekkere hapjes en drankjes binnen handbereik. Geniet ervan.

 

Stier

taurus

Algemeen: in juli wordt één en ander langzaam beter, hoewel je het niet altijd merkt. Midden juli krijg je reële kansen. En dit niet enkel in je professioneel leven maar evengoed in je persoonlijk leven. Je raakt opnieuw in balans. Maar als je verlangt dat de dingen echt veranderen, zal je met de zaken die je ergeren en je vaak blokkeren, anders moeten leren omgaan. Je kan je verschijning en je manier van leven ook wat hipper maken. Dat zal bij anderen geen kritiek maar veeleer bewondering opwekken.

Werk:  het werk gaat gewoon door. Jammer genoeg zijn er nog altijd lieden die je proberen tegen te werken. Je bent rustig van aard maar teveel is teveel. Ook voor jou. Je geeft hen je ongezouten mening, waarna de zaak er niet beter op wordt.  Aan jou om te leren je ongenoegen genuanceerder kenbaar te maken. Op die manier blijft de sfeer lichter en wordt een bestaand conflict niet aangezwengeld.

Liefde: Met partner? Je vaste partner heeft aandacht nodig, Stier. Jawel.  Plus een vleugje tederheid en kleine attenties. Jij, met je rustige en sensuele aard en aanpak kan die uitdaging zeker aan. Let er vooral op niet te blijven steken in gewoontes die irritaties en zelfs conflicten kunnen uitlokken. Volg je intuïtie en richt je op je geliefde. Single? Je beleeft een tijd van makkelijk en vruchtbaar daten. En dat maakt je tevreden. Toch moet je een tandje bij steken, want er moet altijd wat magie bij komen.  Wees slim en breng je uitverkorene(n) naar een feestelijke plek. Wat niet moeilijk kan zijn want het is zomer en er zijn feesten en festivals genoeg.

Financiën: het zou zomaar kunnen dat je in juli vaststelt dat je bankrekening leegloopt en je spaarpot dezelfde weg opgaat. Ga op zoek naar de hoofdschuldige in dit verhaal. Het kan zowel professioneel of privé zijn. Overleg (vooral) rustig met de betrokken persoon of personen over hoe deze situatie om te keren. Je zal dan zeker beluisterd en begrepen worden.

Welzijn: je zal je het best voelen in juli als je op een begrijpelijke manier aan anderen communiceert over wat je precies wilt. Vooral aan je intimi. En als dit betekent dat je wenkbrauwen doet fronsen of de ander(en) wat destabiliseert, dan is dat maar zo.

 

Tweelingen

gemini

Algemeen: in juli wil je zeker je ambities waarmaken, Gemini. Helaas slinger je continu heen en weer tussen ontmoediging en zelfvertrouwen. Al dat getwijfel doet je op de duur vastlopen, zodat er maar weinig meer beweegt. Sta niet toe dat ergernis de bovenhand neemt. Contacteer in plaats daarvan enkele betrouwbare vrienden. Praat met hen over je dilemma. Hun kijk op de zaak zal ook jouw kijk op de zaak veranderen. Waarna de juiste oplossing zich op het juiste moment zal aandienen.

Werk:  ook in juli ervaar je moeite om vooruit te raken op het werk. Ook verveel je er meer dan ooit. En als je dan toch probeert om vooruitgang te boeken, merk je dat als puntje bij paaltje komt, je uiteindelijk terug bij af bent. En je wilt dit liever niet horen, Tweelingen, maar neem vooral de tijd om je doel te bereiken. Spring niet meteen op iets anders, maar blijf gefocust op dat ene welomlijnde doel.

Liefde: met partner? Je slaagt erin om die vervelende sleur tussen jou en je vaste partner te doorbreken. Maar ga in je pogingen daartoe niet over bepaalde limieten.  Blijf redelijk. Als je dat voor ogen houdt, zullen warme emoties en een prachtige liefdesverklaring je deel worden in de zwoele julimaand. Single? Het is op een uitstapje of weekendje dat je oog in oog komt te staan met een aantrekkelijk persoon. Voel je dat het genoegen wederzijds is?  Gooi dan je charme en al de rest in de strijd om die persoon in te pakken of een date te ontfutselen.  En dat op een manier zoals enkel jij dat kan. Succes, Gemini!

Financiën: je strijd en twijfels die je vooruitgang belemmeren, wil je onder andere bezweren door jezelf te troosten via verwennerijen. Het geld glipt je dus door de vingers. Om niet in moeilijkheden te raken, kan je maar één ding doen: ga budgetteren en houd je strikt houden aan je budget.

Welzijn: jij zal je het best voelen in juli als jij je problemen even opzij kan zetten. Buig je over je dagelijkse routine die bij voldoende aandacht, vlot verloopt. Verzet je niet en ga erin mee. Tot… een buitengewone situatie je verrast en de loop der dingen een compleet nieuwe richting geeft.  Net wat je nodig hebt.

 

Kreeft

cancer

Algemeen:  juli wordt gelukkig een tijd waarin je vooruitgang boekt, Kreeft. Je hebt nu meer energie en zelfvertrouwen. Deze tandem moedigt je aan om één of meerdere weliswaar berekende risico’s te nemen. En dat is maar goed ook want er doen zich nu meer kansen voor om te grijpen. In actie komen, maakt je blij en geeft je het gevoel dat je leeft. Daarbij komt nog dat je nu de steun krijgt van je professionele of persoonlijke entourage en dit zelfs bij je meest gewaagde ideeën.

Werk: qua werk is je zelfvertrouwen weer helemaal terug. Je vindt opnieuw plezier in je werk en gaat er meer ontspannen en tevreden tegenaan. Het is niet meer nodig om tilt te slaan als je een obstakel ontmoet. Indien je een oplossing zoekt en/of dingen voor elkaar wilt krijgen, hoef je dit maar door te praten met anderen. Want die zijn er nu helemaal voor jou.

Liefde: met partner?  Je hebt andere wensen dan je vaste partner. Zoveel is zeker. Want de romantische kant in jou wordt actief en is veeleisend. Dus verwacht jij een bewijs van zijn/haar liefde en dat mag niet om het even wat zijn. Om je te verleiden zal je partner dus inventief, briljant en gul moeten zijn. Solo? Je huidige uitstraling trekt een charismatische partner aan die zich opmaakt om jou te verleiden. Net wat jij nu hard nodig hebt. Maar gebruik hier je intuïtie opdat je niet zou bezwijken voor de verkeerde. In geval van twijfel kan jij je het best wenden tot je intimi. Zij kunnen alles nu stukken beter objectief bekijken dan jij.

Financiën: het financiële komt nu volledig  in de focus. Bezit je voldoende zakelijk inzicht? Dan draait alles hier prima uit. Raak je daarentegen in de greep van zelfoverschatting of grootheidswaanzin? Dan mag je wis en zeker het omgekeerde verwachten.

Welzijn: je bevindt je sowieso in een opgaande fase en je legt vlot nieuwe contacten. Maar af en toe kan je nog wat last hebben van existentiële twijfels. Zoek voor je eigen welzijn dan de steun en het advies van hen die je volledig kan vertrouwen.

 

Leeuw

leo

 Algemeen:  juli draait ook uit als een levendige maand, Leo. Jawel. Bepaalde vibes stimuleren je zelfvertrouwen en je andere kwaliteiten. Dat brengt mee dat je op één of andere manier als vanzelf de aandacht trekt. Professioneel en/of privé. Een  waarschuwing is hier nodig. We weten allemaal dat Leeuwen graag ‘in the picture’ staan en gezien dit nu het geval is, kan je ego snel de bovenhand nemen. Let er dus op dat je niet tegen elke prijs jouw visie wil opdringen of doordrukken. Luister liever  es naar de ander(en) zelfs al zijn ze volgens jou te voorzichtig of conservatief.  Enkel op die manier zal je kansen krijgen om te evolueren.

Werk: deze maand hangt je succes af van je vermogen om eventuele uitdagingen aan te gaan. Maak je echter geen zorgen, je brengt alles meestal tot een goed einde. Maar niet iedereen waardeert je voelbaar zelfvertrouwen en je sterke overtuigingen. Bepaalde mensen raken er zelfs door geïrriteerd. Pak deze critici aan met fluwelen handschoenen opdat je op hun welwillendheid zou kunnen rekenen. Als je vooruit wilt raken, tenminste.

Liefde: met partner? Moeiteloos trek je de aandacht naar je toe. Zonder het uit te lokken. word je gezien waarbij sommigen je proberen te verleiden. Niet leuk voor je vaste partner, maar jij speelt het verstandig. Je omringt je partner met je aandacht en zorg. De gevoelens primeren hier op passie. En ja, je bezitterigheid kan hier de kop opsteken. Maar je geeft toch het beste van jezelf. Bravo. Solo?  Je kan het ook niet helpen dat je uitstraling hoofden doet draaien en dat je sex appeal het effect van een toverdrank heeft. En toch ben je niet bereid om hier in actie te komen. Ondanks de vele kansen. Je laat de ander(en) doodleuk naar je toe komen. En de rest van het verhaal of de verhalen, ligt volledig in jouw handen.

Financiën: qua geld zijn er geen problemen. Maar om God weet welke reden ervaar je hier een onbehaaglijk gevoel van schaarste.  Het enige wat je kan doen is: alles wat geld aangaat checken, zodat je zwart op wit en met eigen ogen constateert dat er geen vuiltje aan de lucht is. En dat jij je dus onnodig zorgen maakt.  

Welzijn:  je voelt je sowieso prima deze maand omdat je nu eenmaal surft op happy en dus meestal constructieve vibes.  Wil je deze toestand graag langer laten duren?  Beluister dan anderen voldoende en laat hen de nodige ruimte om volop te manoeuvreren.

Maagd

virgo

Algemeen: in juli zijn er 2 soorten vibes actief in je leven, Virgo. Vooreerst zijn er de positieve die je de kans bieden te evolueren. Verder zijn er de beperkende vibes die je aan het twijfelen brengen en je evolutie dus afremmen. Zo komt het dat je kansen mist of doodleuk voorbij laat drijven. Je voelt dat je vast zit. Dat maakt dat je in een dipje belandt en je even terugtrekt in jezelf. Vrienden helpen je om klaarder te zien en om je twijfels te overstijgen. Dan kan je alsnog aanvaarden wie of wat er zich aanbiedt.

Werk:  je hebt soms sterk de indruk dat het op het werk van kwaad naar erger gaat. Dat het leven je duidelijk en voelbaar ongunstig gezind is via mensen en situaties. En toch is dit niet wat het lijkt, Virgo. Alles en iedereen werkt eraan mee om jou uit te  dagen om jezelf te overtreffen. Om vertrouwen te hebben in jezelf via jouw unieke mix van talent, intuïtie en ervaring. Want enkel zo kan je presteren en goals bereiken. 

Liefde: Met partner?  In juli twijfel je stevig aan je verleidingskunsten én aan je waarde als partner. En zo raken jullie niet verder. Het volgehouden stilzwijgen tussen jullie, geeft de relatie geen kans om nieuwe zuurstof te tanken. Maar wees gerust, helende vibes zullen zijn in aantocht om jullie relatie terug op de rails te krijgen.  Solo?  Ook jij bent onzeker over je aanpak en uitstraling naar een eventuele partner toe. Kop op, Maagd. Je bent een catch voor iedereen die uitkijkt naar een oprecht én intelligent maatje. Bovendien staat er een verzameling vibes klaar om je een duwtje in de rug te geven indien het er echt op aan komt. Daarom: bekijk het leven van de mooie kant en … vooruit met de geit!

Welzijn: je zal je uiteindelijk het best voelen in juli als je de kansen die voor je liggen, durft te grijpen. En dit druist inderdaad in tegen wat jij nu over jezelf denkt. En dat is dat je niet voldoende in huis hebt om deze uitdagingen aan te gaan.  Daar waar je dat wel hebt. Gaan dus met die banaan! 

Financiën: intussen raak je er ook heilig van overtuigd dat je de eindjes niet aan elkaar zal kunnen knopen in juli. Je springt dus vooruitziend uiterst spaarzaam om met je beschikbaar budget. Dat is niet zo erg, maar beroof jezelf toch niet van enkele onschuldige pleziertjes of hebbedingetjes die je leven wat  opleuken.

 

 Weegschaal

libra

 

Algemeen: begin juli loopt alles lekker verder. Maar vanaf de 11de, kan jij je wat hulpeloos voelen. Geen nood, want hulp is al onderweg. Omdat de juiste situaties ervoor zorgen dat je de juiste mensen ontmoet die je kunnen verder helpen om je ambities te realiseren. Toch duiken er ook stoorzenders op. Je moet dus af en toe een stapje achteruit doen om de hele zaak vanop afstand te bekijken en waar nodig bij te sturen. Dat lijkt misschien vervelend, maar het levert je wel prima resultaten op.

Werk: in juli heb je eigenlijk geen reden tot klagen, Libra.  En als je dat wel doet, dan zal een portie zelfonderzoek je opnieuw met beide voeten op de grond brengen. Want zoals hierboven reeds aangehaald, ontmoet je de juiste mensen op het juiste moment. Zij zorgen ervoor dat er aan jouw problemen een mouw kan gepast worden. Wat jou natuurlijk en gelukkig maar, een boost geeft op het werk.  

Liefde: met partner? Jullie hebben het goed samen, deels omdat je de ander moeiteloos kan betoveren vanaf midden tot eind juli.  Gedurende die tijd kan je partner je niets weigeren. Het is te hopen dat je redelijk blijft en niet het onmogelijke vraagt van hem of haar. Single?  De vibes zitten zo goed dat de kans groot is dat je in juli die ene ontmoet, die je gelukkig kan maken. Jullie romance krijgt groen licht en kan uitgroeien tot iets moois en blijvends. Eén advies hier: luister voor één keer niet naar de vooroordelen van anderen omtrent je nieuwe relatie.

Financiën: het financiële plaatje dien je echter wel in het oog te houden deze maand. Weegschalen houden van wat plezier en vertier op zijn tijd. Wees nu toch maar extra voorzichtig in deze afdeling want je zou er wel eens een financiële aderlating kunnen aan overhouden.

Welzijn: je zal je op je best voelen deze maand als je trouw blijft aan jezelf. Als je alles in het werk stelt om de plannen te realiseren die jij, na veel wikken en wegen, voor ogen hebt. Laat je bij tegenstand niet van de wijs brengen. Blijf jouw doel voor ogen houden en kijk verder dan die eventuele tijdelijke blokkade.

 

Schorpioen

scorpio

Algemeen: je plannen worden eens te meer gedwarsboomd door obstakels, Scorpio. Maar vanaf de 11de gaat de zaak opwaarts. Eventuele onderhandelingen draaien meer dan eens uit in je voordeel. Je kan ook rekenen op personen die je steunen (openlijk of op de achtergrond) bij de realisatie van je plannen. Maar dat betekent niet dat de strijd gestreden is. Integendeel. Blijf alert in juli, hou alles in de gaten en probeer de details te perfectioneren. En vind ook de moed om je wensen aan te kaarten bij de juiste personen.

Werk: je bent nu op het werk zeker niet het zonnetje in huis, Scorpio. Meerdere obstakels verzuren helaas je humeur. En toch krijg je kansen/voorstellen. Het komt er hier op aan die kansen te durven grijpen, zelfs indien ze je niet 100% bevallen.  Want je moet weten dat wat je in die voorstellen dwars zit, immers reeds over een paar weken kan weggewerkt zijn.

Liefde: met partner?  Tot de 11de kan de situatie uit de hand lopen tussen jullie. Vooral als jij in de greep raakt van destructieve passie. Hou je kalm. Daarna gaat het beter en zwakt de heftigheid af tot enkele schermutselingen. Maar het belangrijkste is, dat jullie engagement naar elkaar toe volledig intact blijft. Solo? Je ontmoet mensen uit diverse werelden. De ene betovert je via zijn of haar prachtige fysieke uitstraling, de ander middels zijn/haar intellectuele en/of innerlijke rijkdom. Wie te kiezen? Luister hier naar je intuïtie. Die helpt je om de juiste keuze te maken.

Geld:  Er is niets wat echt bedreigend of onaangenaam is in deze sector.  En toch kan je op het financieel vlak met een vervelend gevoel zitten. De remedie: raap je moed bijeen en werk nu gefocust die eventuele oude, losse eindjes weg. Want alles wel bekeken, tasten die uiteindelijk je gemoedsrust en zelfs je bankrekening aan.

Welzijn:  je voelt je het best en dus ook het meest succesvol in juli als je weet hoe je intuïtie fijntjes te combineren met ‘geduld oefenen’. Moet kunnen, want geduld oefenen kan jij als geen ander. Als je hierin slaagt, zal je nooit gedwongen worden om zware keuzes te maken.

 

Boogschutter

sagittarius

 

Algemeen: in juli blijf je dapper doorgaan met je pogingen om je leven te verbeteren. En dit ruim bekeken. Eventuele obstakels kan je nu vaak handig omzeilen. En toch krijg je vanaf 11 juli opnieuw enkele verplichtingen op je bord waaraan jij niet kan ontsnappen. Maar je zou geen Schutter zijn als je niet zou blijven geloven dat het geluk aan jouw kant staat.  Wat zelfs zichtbaar wordt want ondernemende vibes duwen je verder en inspireren je om met ingenieuze ideeën naar buiten te komen. Die  vinden weerklank bij mensen met invloed die de realisatie ervan kunnen starten en/of versnellen.

Werk: op het werk zijn er vertragingen, terwijl jij liever snel gaat. Op de duur gaat zelfs je ingebakken enthousiasme hieronder lijden. Je zou superkritisch kunnen worden naar bepaalde mensen toe en inzake bepaalde situaties. Je bent dus jezelf niet meer. Het is nu tijd om een bocht van 180 graden te nemen. Kies voor iets  anders. Voor iets dat je ook wel ligt. Krijg je de kans daartoe, bekijk het voorstel dan van alle kanten. Neem je tijd, enne…good luck. 

Liefde: met partner?  Laten we het zo stellen: jullie hebben in juli echt niet zoveel tijd voor elkaar en indien wel, is het zeker geen quality time. Dat komt omdat jij en/of je partner vast komen te zitten in verplichtingen waar jij of jullie allebei, gewoon niet onderuit kunnen. Probeer in de schaarse tijd samen, je partner toch wat oprechte  aandacht te geven.  Single?  Je aandacht gaat nu niet direct uit naar de afdeling liefde. Maar bepaalde vibes kunnen je in een omgeving plaatsen die buiten je comfortzone ligt. Daar kan je iemand ontmoeten die iets los maakt in jou. Om aan deze ontmoeting een vervolg te breien, zal jij je intelligent en open moeten opstellen. Iets wat je zeker kan. Waarna je leven een nieuwe impuls kan krijgen.

Financiën: je dagelijks leven kan je probleemloos financieren. Maar je wilt meer.  Want meer geld betekent meer middelen, meer comfort en meer armslag. En gek genoeg komt er meer geld tot jou in juli. Een extra bonus? Andere, beter betaalde baan? Een onverwacht forse teruggave? Erfenis? Gulle vrienden die een enorme meevaller hadden? Het kan van overal komen. Hoe dan ook: enjoy!

Welzijn: je zal je in juli pas goed voelen als je achter je kan laten wat afgedaan heeft. Kijk vooral vooruit. Soms heb je het gevoel dat je het licht aan het eind van de tunnel maar niet ziet, en toch is het er wel degelijk. En datzelfde licht zit in jou. Haal het naar buiten en gebruik het, je zal er geen spijt van krijgen.

 

Steenbok

capricorn

Algemeen:  in juli evolueer je in je eigen tempo, Steenbok.  Dat doe je vooral door de kans(en) te grijpen die langskomen en die je eerst onderzoekt met de jou vertrouwde  grondigheid en aandacht. Na de 11de kan jij grenzen verleggen door je ervaring, talenten en vaardigheden te gebruiken op een resultaatgerichte manier. Tijdens dit traject kan je mensen ontmoeten die je helpen verder te evolueren. Intussen moet je wel afrekenen met stoorzenders. Maar door kalm te blijven kan je die neutraliseren.

Werk: vanaf de 2de week van juli zit je professioneel op het goede spoor. Dat komt vooral omdat je vanaf dan met niet al te veel moeite problemen kan oplossen of blokkades uit de weg kan ruimen. Je zet ook alles op alles, onder andere via het maken van de juiste keuzes op het juiste moment. Want je timing zit immers perfect.

Liefde: met partner?  Omdat je gedachten nog steeds elders vertoeven, raakt de schwung uit de relatie om plaats te maken voor chronische spanningen. Je moet dus nu iets doen om de situatie recht te trekken. Gooi er gerust wat geld tegenaan, bied je partner luxe en elegantie aan. Verras hem of haar met iets totaal onverwachts. Kortom: maak een groot gebaar dat je partner voor lange tijd zal geruststellen en tevreden houden. Doen Bokje, doen!  Solo? Juli geeft je een duwtje om uit je bubbel te stappen. Dat betekent een nieuwe input. En nieuwe plaatsen, activiteiten en mensen kunnen wel leiden tot verrassende contacten. Ook amoureus. Wat het gevolg daarvan zal zijn, zal vooral afhangen van wat jij beslist. 

Financiën: om één of andere reden krijg je nu te maken met een speciale situatie die enkel kan aangepakt worden via de aanvoer van meer geld. Je hebt hier nog een extra  probleem. Moet je naar je hart luisteren of naar je verstand? Je dient er zeker met je koppie bij te blijven om te voorkomen dat je een keuze maakt die uiteindelijk een pak meer zal kosten dan jij had voorzien.

Welzijn: je kan je deze maand uiteindelijk het meest tevreden voelen als jij je comfortzone verlaat. Verzorg je kleding en je verschijning, stap uit je vertrouwde wereld en stel vast hoe alles waar je voor gevochten of naar verlangd hebt, nu tot bloei komt.

 

Waterman

aquarius

Algemeen:  in juli verandert er weinig, Waterman. Want ook nu krijg je te maken stoorzenders allerhande. Zoals blokkades, vertragingen en/of afwijzing. Je zal dingen anders moeten aanpakken dan je tot dusver deed. Met deze nieuwe tactieken en/of contacten ben je niet vertrouwd, maar je leert snel en ze zullen je verder brengen dan eerst gedacht. Probeer de problemen na elkaar aan te pakken in plaats van gelijktijdig. Probeer ook duidelijk te communiceren met je medewerkers en hen gerust te stellen. Dat kan de kwaliteit van je werkrelaties verbeteren.

Werk: qua werk moet jij in juli je tanden zetten in situaties die enkel kunnen opgelost worden via nuchterheid en een flinke dosis gezond boerenverstand. Dim je eisen, hou het eenvoudig en concentreer je op het essentiële. Forceer niets, want dit is momenteel pure tijd- en energieverspilling. Geef mensen en ook situaties de tijd om zich te ontwikkelen in hun eigen tempo.

Liefde: met vaste partner?  Hier gaat het wat op en neer. Er zijn periodes van spanning en/of strijd afgewisseld met verzoeningen. Uitputtend inderdaad en niet iedereen houdt ervan. Het is beter je rustig te houden, wat vaker de emotionele toer op te gaan en je partner regelmatig es te verwennen. Op de manier die hij of zij verkiest, uiteraard. Solo? Je ontmoet iemand waarmee je dadelijk een band creëert middels een goed gesprek waarbij jullie interessante ideeën en weetjes uitwisselen. Opgelet: bega hier niet de fout te vervallen in non-stop verbale spelletjes. Bestendig de band liever via je emotionele maturiteit en het volgen van je intuïtie.   

Financiën: aan je financiële toestand dien je nog altijd meer aandacht te besteden dan normaal. Om de eenvoudige reden dat dit luik niet op punt staat. Neem een drastisch en zelf moedig besluit en mest de hele zaak uit tot ze netjes in balans is. Stroop je mouwen nu op en… begin eraan.

Welzijn: deze maand zal jij je beter voelen van zodra je durft omarmen én waarderen wat er is. Stel je praktisch op en blijf met beide voeten op de grond. Je zal dan stilaan merken hoe deuren die tot dusver voor jou gesloten bleven, bijna vanzelf open gaan.

 

Vissen

pisces

Algemeen: het komt er in juli op aan bepaalde zaken in acht te nemen om resultaat te kunnen boeken. Zoals ordelijk en methodisch te werk gaan. Je doelen nauwkeurig bepalen en vooral je ervaringen uit het verleden gebruiken. En dit zowel privé als op het werk. Ingewikkeld en dus een hele klus, denk je?  En ja, je hebt 100% gelijk. Vertrouw daarom op het advies en de mening van je directe omgeving, Vissen. En reageer vooral niet te fel op wat ze je voorhouden. Ze willen alleen maar het beste voor jou.

Werk: als je het aanpakt zoals hierboven vermeld, ben je beslist op de goede weg. Het is best mogelijk dat iemand uit het verleden je een aanbod doet of iets van je verlangt op professioneel vlak. Hou je emoties en reacties hier vooral controle. Denk er eerst goed over na en laat je hele werktraject en de daarbij opgedane ervaringen de revue passeren. Baseer daarop je antwoord en houding.

Liefde: met partner?  Je bent beslist lief en aardig, maar je stelt je wat afstandelijk op. Je observeert en evalueert wat en wie je ziet. Laten we zeggen dat je flink wat weerstand biedt. Dus zal je partner veel (zo niet alles) uit de kast moeten halen om je (opnieuw) te veroveren. Het blijft lekker spannend in juli, nietwaar?  Single?  De liefde kan in je leven komen via je werk. Jawel. Omdat je nu enkele nieuwe contacten krijgt die blijkbaar de middelen plus de nodige ervaring hebben om je te verleiden. Zonder het te willen of zelfs goed te beseffen wek je nu hartstocht op. En er kan hier zeker een forse liefdesverklaring uit voortvloeien.

Financiën: als je het nu goed aanpakt kan dat gul, fantasierijk en creatief imago jou je veel sympathie opleveren. Ook onder de vorm van financiële welwillendheid of tegemoetkomingen. Vooral tijdens de 1ste helft van juli. Maar let er wel op bepaalde grenzen niet te overschrijden. Want dan verlies jij je geloofwaardigheid plus de goodwill van anderen naar jou toe.

Welzijn: je voelt je het best in juli als je niets op zijn beloop laat. Blijf doorgaan in hetzelfde tempo en in hetzelfde ritme. Je zal er de vruchten van plukken in zowel je sociaal als in je privé en professioneel leven.

Ook interessant rond deze tijd van het jaar:  Blijft je vakantieliefde duren?

 

 

Deel.

Reageer