Horoscoop juli 2024

0

Wat heeft juli 2024 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?  Bekijk het hieronder!

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

In juli 24 gaat alles zo’n beetje op en neer voor jou, Ram. Vooral je humeur. En dat kan gaan van euforie tot wanhoop en omgekeerd. Gelukkig blijft je thuisbasis al die tijd stabiel wat je voedt en ook helpt om je focus te bewaren. Uitgestelde klussen of problemen thuis moeten nu aangepakt worden in het belang van allen. En daar kan zelfs iets dringends tussen zitten. Hou je emoties vooral onder controle. En probeer los te laten wat je hindert om vooruit te gaan. Qua werk: het is moeilijk in te schatten hoe je zal evolueren op de werkvloer, gezien je wisselende stemming.  Je zou wel eens een periode kunnen afsluiten en terecht komen in een totaal nieuw werkgebied, waar je succes oogst. Dit dankzij je prima ideeën. Met partner?  De relatie is oké. Via je overtuigingskracht kan jij je partner (en kids) achter je scharen wat betreft de oplossing van urgente problemen. Solo? Je kan nu nieuwe contacten leggen en zelfs een avontuur of korte relatie beleven. Maar deze fase gaat snel voorbij. Geld. Heb je privé of qua werk centen nodig deze maand? Je bent sterk in het aankaarten van je project waarbij je anderen vrij makkelijk kan overhalen om te investeren in jou.

Stier

taurus

Het gaat professioneel hard voor jou in de 1ste helft van juli, Stier. Er ligt veel werk op de plank, je moet ook meetings bijwonen en daarbij is assertiviteit continu geboden om je de kaas niet van het brood te laten eten. Wat meestal lukt. Zijn er toch zaken die tegenslaan, dan ligt de schuld vaak niet bij jou maar veeleer bij de hele situatie eromheen. En dat moet je erbij nemen. Problemen op het werk en het thuisfront worden door je gezin en verdere familie mee opgevangen, wat een geweldige steun is voor jou. Werk: Je wilt en mag nu laten zien wat je in je mars hebt en je haalt al je kennis, ervaring en ambitie boven. Dat wekt vertrouwen en men is bereid je plannen of manier van werken, te volgen. Met partner? Je praat over wat je bezighoudt. Ook kan jij je verleidelijk en sensueel opstellen. Geef je partner genoeg aandacht in juli en stel vast hoe jullie opnieuw intiemer worden. Solo?  Je bent nu niet echt uit op liefde maar je enthousiasme en kordaatheid verleiden anderen. Doe er je voordeel mee. Geld: meer verdienen is altijd je doel. Je gaat daartoe strategisch te werk en toont dat je het gemeenschappelijk belang voor ogen hebt. Succes gegarandeerd!

Tweelingen

gemini

Juli 2024 start zowaar in relaxmodus, Gemini. Want tot rust komen in je intieme kring werkt helend. Omdat het ondergaan van die vertrouwde vibes je versterkt. Ondanks wat problemen die kunnen rijzen en om een oplossing vragen. Vermijd het echter druk uit te oefenen op je entourage. Dat kan de sfeer vertroebelen. Ook kunnen nu oude vrienden weer in beeld komen wat je duidelijk kan maken wie of wat er écht belangrijk is in je leven. Werk: het bovenstaande is enkel mogelijk omdat er op het werk geen grote veranderingen zitten aan te komen. Intussen kan je wel discreet je talenten naar voor schuiven en mensen warm maken voor projecten waar je nog op broedt. Veel kans dat je steun krijgt. Met partner? Je focus op het thuisfront zwakt af naar medio juli toe, waarna je aandacht vanzelf weer naar je werk gaat. Tot grote spijt van je partner. Tracht de overgang zachtjes te laten verlopen en probeer de pil  wat te vergulden. Solo? Jij zit met je gedachten vooral bij je werk en sociale kring. En toch kan de liefde een kans krijgen. Misschien via dat vroeger contact dat plots een tweede kans krijgt? Spannend… Geld: het financiële houdt je nu echt niet bezig.

Kreeft

cancer

Het lijkt wel alsof het leven je in juli wil belonen voor eerdere gedane moeite, Kreeft. Je hebt de kans(en) maar te grijpen. En alert als je bent, zal je dat wellicht effectief doen. Ook tracht je in de familie te bemiddelen zodat de harmonie hersteld wordt. Is dit moeilijker van verwacht? Dan bijt je dapper door tot het doel bereikt is. Kijk wel uit zodat je niet te dwingend overkomt, want dan kan er verzet rijzen tegen je overigens goede intenties. Werk: ondanks mooie kans(en) en je grote inzet, loopt alles hier niet van een leien dakje. Toch zorgt je charme voor steun vanuit je omgeving. Vergeet hen niet te tonen hoe dankbaar je hen bent voor die support. Met partner?  Indien mogelijk, richt jij je totaal op hem/haar en wil je de band verdiepen. Maar veel hangt ook af van zijn/haar houding. Gelukkig werkt je huidig charisma sowieso betoverend. Solo?  Subtiele vibes kunnen je nu leiden naar iemand die je hart sneller laat slaan. Jij kan zelf je kans verhogen door leuke events te bezoeken al waar jij je charme moeiteloos kan uitspelen. Geld: je komt niets te kort. Maar je zal je soms moeten inzetten zonder er direct financieel beter van te worden. Maar wees gerust, dat komt wel.

Leeuw

leo

Juli 24 vraagt je om even wat trager te leven, zonder echter stil te vallen, Leo.  Want er zijn Leo’s die in juli innerlijk en/of uiterlijk evolueren. Anderen zetten wat passen achteruit om vanop afstand een betere inschatting van bepaalde situaties te maken. Waarna ze verrijkt met meer inzicht, verder gaan. Sommige Leo’s kunnen dus via dit proces afstand nemen van mensen en situaties of net het omgekeerde doen. Qua werk. Zie hierboven. Als gevolg daarvan kan jij je werkrelaties duidelijk maken hoe jij de dingen ziet. Dat je daarbij soms aan het kortste eind trekt, moet je erbij nemen en er het beste van maken. Met partner? Je kan je wat isoleren tijdens je zoektocht. Vertel je partner eerlijk dat het niets met hem of haar te maken heeft. Wees ook hier duidelijk. Dat stelt de ander gerust. Solo? Tijdens dit traject kan jij uitzoeken waarom je steeds voor hetzelfde type partner valt. Goed zo. Meer inzicht ter zake kan je zeker vooruit helpen. Geld: laat je es goed gaan. Doe eens dat waar je al altijd van droomde maar niet aan toe kwam. Jawel. Omdat je er de tijd en/of het geld niet voor had. Doe het nu en leg kritiek/advies van anderen naast je neer. Enne…enjoy Leo.

Maagd

virgo

In juli 24 kunnen er 2 vibes actief zijn in jou, Virgo. Eerstens is er de optimistische en vrij luchtige vibe die gaat voor plezier in en buitenshuis. Verder is er de vibe die je angst, verwarring en twijfel kan aanwakkeren. Sta niet toe dat deze laatste het roer overneemt. Ga naar buiten, probeer iets nieuws, leg nieuwe contacten of gooi je op een nieuwe hobby. Of doe iets leuks of geks met je gezin, familie of vrienden. Kort  gezegd en niet makkelijk voor jou: doorbreek de sleur. Qua werk: je doet voorstellen die je verdedigt op de juiste manier. Veel kans dat alles geaccepteerd wordt. Nadien kan twijfel je overvallen, maar geef er niet aan toe. Ga liever vol voor je project. Met partner? Het botert wel tussen jullie. Als je zin hebt in iets anders, weet jij hem/haar ervan te overtuigen om samen jullie comfortzone te verlaten en voor wat avontuur te kiezen. Doen!  Solo? Je zit nu niet met je gedachten bij de liefde en toch kan je in een avontuur verzeilen dat je naar een passende partner kan leiden. Bied geen weerstand maar zoek uit wat het je brengt. Geld: het rolt nu vlotjes binnen zodat je zonder zorgen voor jezelf én je geliefden een memorabele vakantie kan realiseren.

Weegschaal

libra

 

In de 1ste helft van juli 24 zal je privéleven op de voorgrond treden, Libra. Je pakt nu huiselijke problemen/probleempjes van diverse aard aan. Op jouw manier uiteraard. Dit is ook de tijd waarin het moeilijk kan zijn om bepaalde verleidingen te weerstaan. Hou vooral het koppie koel en laat je niet meeslepen in dubieuze deals of situaties die jou enkel miserie kunnen opleveren. In de 2de helft van juli zal je meer extern en op je werk gericht zijn en zal de sfeer ook luchtiger worden. Verandering loert om de hoek en je zal je leiderstalent kunnen tonen. Qua werk: op dit vlak ga je vooruit en wek je vertrouwen als leidinggevende die het verschil kan maken. Bijscholing is nu wel noodzakelijk. Met partner?  Dit wordt een leuke tijd als koppel. En een vluchtige ontmoeting kan jullie veel opleveren als jullie beiden bereid zijn er vol voor te gaan. Solo? Je sociaal leven zit goed in juli en via nieuwe contacten die je nu legt, kan er een toffe vriendschap of zelfs een prille liefde ontstaan. Niet talmen, want hier is wel snelle actie geboden. Geld: het bedrag waarover je beschikt, deint nu mee met de veranderingen die je doormaakt. Maar je financiële toestand blijft meestal in balans.

Schorpioen

scorpio

In juli 24 kan je best zenuwachtig zijn, Scorpio. Want er komen nu nieuwe contacten en ook kansen je richting uit. Van zodra je de stressy toer opgaat, moet jij je meteen wenden tot wie of wat jou rustig maakt. Zeker doen, omdat dit je redding is! Dit kan ook een emotionele tijd zijn waarin je de banden met vergeten of veraf wonende familie of vrienden weer aanhaalt, waarbij de warme gevoelens van weleer spontaan weer opborrelen. Qua werk: hier zit het meestal goed. Je zet alle zeilen bij om toch maar een goede indruk te maken. Eerstens op hen die groen licht moeten geven voor je projecten en verder op hen die je stevig vooruit kunnen helpen. Je kracht, creativiteit en inventiviteit vormen hier je grootste tools. Met partner? Besteed tijd aan je partner. Want je hebt nu de neiging om vooral energie te stoppen in je werk en sociale contacten. Maar let op: teveel is teveel. Single? Daar je nu veel nieuwe contacten legt, zou je zomaar iemand kunnen ontmoeten die je uit je comfortzone haalt. Ga je erin mee of niet? Jij kiest. Geld: je trekt onverwacht een pak meer geld binnen dan verwacht. Net op tijd want de vakantie staat voor de deur. Geniet ervan.

Boogschutter

sagittarius

In juli 24 worstelt menig Schutter met complexe familiale situaties. Het kan zijn dat je moeilijke gesprekken moet voeren met je naasten. Hierbij lukt het je niet altijd om alles wat moet gezegd worden, ook gezegd te krijgen. En zo blijven verborgen zaken uit het verleden tussen jullie in staan. Er zijn natuurlijk ook Schutters die daar wel zullen in slagen en aldus de kwaliteit van de band met hun naasten sterk zullen verbeteren via hun openheid en durf. Qua werk: het is een feit dat je nu meer bezig bent met privérelaties. En toch krijg je op het werk nieuwe kansen. Tracht eventuele twijfels of te hevige emoties via je privéleven opzij te zetten en focus je op het werk. De juiste vibes houden zich klaar om je vooruit te helpen. Met partner? Er hangen conflicten boven je familieleven en dat beïnvloedt uiteraard ook de relatie  met je partner. Weiger het je er volledig te laten door opslorpen en probeer quality time met hem/haar door te brengen. Solo? Ook jouw gedachten worden overheerst door de familiale onvrede. Gelukkig leg je nieuwe contacten die openingen creëren voor het ontmoeten van de juiste man of vrouw. Geld: alles verloopt hier volledig naar wens.

Steenbok

capricorn

Hoe dan ook wordt juli 24 voor veel Steenbokken een periode van communicatie en contact. Eerst en vooral in de eigen kring waar je steun zal moeten geven. Het kan op materieel of financieel vlak zijn maar ook op emotioneel vlak. Goed om weten is dat zelfs de kleinste inspanning van jou naar de ander(en) toe, positieve gevolgen kan hebben. Voor allebei en dat doet deugd. Qua werk: het zou kunnen dat je op het werk een manier ontdekt waardoor je voordelen kan behalen. Prima, maar het zou ook kunnen dat je te hebberig wordt en hier probeert om het onderste uit de kan te halen. Wat niet altijd even goed afloopt. Met partner?  Jullie kunnen (al of niet met een gezin) nu samen genieten van een ontspannen vakantie en van de plezante dingen die daarmee gepaard gaan. En daarvoor hoef je vaak niet eens je koffers te pakken. Het kan ook thuis, in je eigen biotoop. Solo? Tijdens een zakentrip of kortverblijf aan zee, kan je aan de praat raken met iemand waarmee je uiteindelijk een levenslange band kan smeden. Geld: alles oké hier. Daar je in staat was een voordelige reis te boeken, hou je vanzelf meer over om leuke dingen te gaan doen.

Waterman

aquarius

Er zijn in juli 24 veel verschillende vibes actief, Waterman. Jawel. En het ritme waarin alles verloopt is aangenaam, daar niet van. Maar qua humeur kan je ups en downs hebben omdat er hier wat instabiliteit is. Verder kan je soms agressief uit de hoek komen als de dingen niet lopen zoals jij wenst. Je koestert ook plannen om je leven op één of meerdere vlakken om te gooien. Eén advies: probeer hoe dan ook de communicatielijnen met hen die voor jou belangrijk zijn, open te houden. Qua werk: hier ga je vooruit. Maar je kan te maken krijgen met intriges opgezet door collega’s die je plek in het team willen innemen. Blijf dus alert. Met partner? Er kan ruzie ontstaan tussen jullie, vooral uitgelokt door je tijdelijk wisselend humeur. Je kan  intussen je toevlucht zoeken bij vrienden, bepaalde collega’s of buren. Solo? Jij bent momenteel niet zozeer gefocust op de liefde. Maar deze zomer maak je wel nieuwe vriendschappen waarbij er toch één tussen zit die de tand des tijds kan doorstaan.  Geld: je springt wat losjes met je centen om. Maar je wilt wel dingen veranderen in je leven. Wat prima is maar enkel lukt zolang jij je financiële limieten respecteert.

 Vissen

pisces

In juli krijg je eerst te maken met wat problemen, Vissen. Zoals plannen die op niets uitlopen. Of discussies op de werkvloer die je goed humeur bederven en frustratie, angst en twijfel zaaien in jou. Probeer de zaak indien mogelijk te relativeren. Al goed dat je steun vindt bij je familie die je voldoende aandacht schenkt en bovendien staat de zomervakantie voor de deur. Jij of jullie kunnen op reis gaan of het simpelweg keigezellig maken thuis. En hoe kort die pauze ook mag zijn, toch zal ze je toelaten  je te ontspannen en je energie weer op te laden. Werk: hier kunnen één of meer kortsluitingen ontstaan. Toch kunnen je creativiteit  en inspiratie de situatie redden, van zodra je ‘out of the box’ gaat denken. En dat kan jij. Met partner? Thuis/bij je partner vind je nu rust, gezelligheid en harmonie. En dat volstaat om je charme,   fantasie en gevoelens los te laten op hem/haar. Solo? Sta niet toe dat je het verleden blijft herkauwen. Kop op! Charme, subtiliteit en inspiratie heb je nu volop. Gebruiken dus die tools zodat je iets moois kan beleven. Geld: je besteedt het slim in juli omdat jij je nu vooral focust op privézaken zoals een gezins- of familieproject. 

Lees ook:  Blijft je vakantieliefde duren?

Deel.

Reageer