Horoscoop juni 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop juni 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Juni zorgt voor beweging en verandering. Met vaste partner? De sleur slaat toe, maar jouw energie kan de band vitaliseren. Single? De sterren voorspellen een liefde die kan blijven duren. Qua werk kan dit een tijd van radicale verandering worden. Maar opgelet, spring niet ondoordacht, Ram. Ook een opleiding of stage behoren hier tot de mogelijkheden. In een toffe sfeer plannen jullie thuis de komende zomervakantie. Intussen is er veel contact met de vrienden. Kijk financieel goed uit. Grotere aankopen overweeg je maar beter zorgvuldig.

Stier

taurus
Met partner? De relatie tussen jullie blijft een solide pijler in je leven. Single? Amor slaat toe, maar helaas niet voor lang. Het financiële staat nu op voorop. Moet één van je kinderen nodig gesteund worden? Zijn er verbouwingen of een nieuwe auto in zicht? Je krijgt het, hoe dan ook, zeker voor elkaar, Stier. Op het werk komen er blokkades. Ook mogelijk: je gaat met pensioen of vindt een nieuwe werkplek. In je gezin of familie rijzen er problemen met een dichte verwant. Je legt nieuwe contacten dankzij je oude, vertrouwde vriendenkring.

Tweeling

gemini
In juni verkeer je in topvorm, Gemini. Met partner? De liefdeshemel is regelmatig bewolkt. Goed communiceren vormt hier de beste remedie. Single en iemand in het vizier? Je laat het prompt merken, met sterke sensaties als gevolg. Afwachten wat het wordt… Op het werk lukt alles, ook die moeilijke of delicate onderhandelingen. Thuis en in de familie wil je steeds je zegje doen, wat niet altijd geaccepteerd wordt. In de vriendenkring zit er schwung. Het gaat er vrolijk en oppervlakkig aan toe, wat aangenaam is. Financieel loopt alles naar wens.

Kreeft

cancer
Gemengde maand, Kreeft. Eén tip: weiger de slachtofferrol en activeer de strijder in jezelf. Op het werk sta jij je mannetje en schrikt niets je af. Iets waar anderen niet altijd even goed mee overweg kunnen. Met partner? Jullie vechten om het laatste woord en zijn beiden aan bezinning toe over de relatie. Single? Je probeert eerst evenwicht in jezelf te vinden. Qua centen zit het zo goed dat belangrijke aankopen/investeringen geen probleem vormen. In de familie zijn er conflicten en zware verplichtingen. Dus rest er te weinig tijd voor de vrienden.

Leeuw

leo
Juni brengt veel moois, Leo. Eerst en vooral professioneel. Op voorwaarde evenwel dat jij je niet te zelfzeker opstelt. Dat wekt immers spijtige ergernis op. Met partner? Zelfs al zijn jullie druk doende met jullie eigen activiteit, toch komt er die zalige quality time met elkaar. Solo? De liefde klopt aan je deur en kan een blijver zijn. Financieel haal je extra geld binnen dat echt van overal kan komen en jou in een gulle bui brengt. In de familie toon jij nu je warmste en meest beschermende kant. Ook leg je vlot contacten waar nieuwe vriendschap uit groeit.

Maagd

virgo
Ondanks de vele stoorzenders in juni, blijf je overeind, Virgo. Intussen relativeer je in de zekerheid dat ook deze impasse voorbij trekt. Op het werk is de sfeer stressy en wordt er veel beloofd maar weinig gedaan. Met partner en geboren eind augustus, begin september? Een relatiecrisis is amper te vermijden. Single? Er is aantrekking, maar geen vastigheid. Thuis zorgen weerbarstige kinderen voor de nodige frustraties. Je neemt geen blad voor de mond bij je vrienden en dat heeft uiteraard gevolgen. Financieel zijn er nu geen grote problemen.

Weegschaal

libra
Je voelt je goed in je vel in juni, Libra, en dat maakt alles gemakkelijker. Met vaste partner? Je verlangt al een tijd naar iets anders. En er is nog meer verwijdering in zicht. Jawel. Solo? Vrouwelijke Libra’s kunnen hun gading nu vinden. Mannelijke Libra’s raken eerder verstrikt in een flirterige vriendschap. In de familie denk je nu beter twee keer na vooraleer je gal te spuwen. Op sociaal vlak is het heerlijk druk. Financieel is de tijd aangebroken voor een lange termijn investering. Op het werk pas jij je aan, zonder je eigenbelang uit het oog te verliezen.

Schorpioen

scorpio
Juni draait overwegend positief uit, Scorpio. Soms raak je gefrustreerd omdat alles zo traag verloopt, maar dat moet je erbij nemen. Op het werk heerst een soort pré-vakantiedrukte en krijg je zeker voldoende uitdagingen voorgeschoteld. Je financiën blijven mooi in evenwicht. Met partner? Het goed gevoel tussen jullie is nu nooit veraf. Single? Je verleidingstechniek werpt vruchten af. Nu nog afwachten hoe het evolueert. Er kan een aanvaring komen tussen jou en een broer/zus. Bovenstaande mix zorgt ervoor dat je vrienden wat uit de focus raken.

Boogschutter

sagittarius
Maand vol spanning, discussies en breekpunten, Schutter. Vooral op het werk, tussen jou en je vaste partner en bij je vrienden. Je bent sterk genoeg om deze cocktail te verteren, zodat de schade beperkt blijft. Toch worden op deze vlakken knopen doorgehakt of wordt er wat afstand genomen van bepaalde personen of situaties. Het is alsof je alles nog es goed bekijkt vooraleer je ervan te ontdoen. Financieel en in de familie draait alles rond. Solo? Jij beleeft dolle pret via de sociale media of een date/speeddate. Want meer verlang je voorlopig niet.

Steenbok

capricorn
Jij hebt je zaakjes meestal onder controle, Bok. Dat is wel buiten de veranderingen gerekend die zich in juni aandienen in de privésfeer. In de familie dus, je vriendenkring en de band met je vaste partner. Met partner? Een transformatie manifesteert zich onder de vorm van een crisis, afstand nemen of een nieuwe start met twee. Solo? Vooral vrouwen scoren nu. Ook thuis komt er dus verandering. Nieuwe woonst? Nieuw samengesteld gezin? Een kind dat het nest verlaat? Op professioneel en financieel vlak daarentegen, ga je fors vooruit. Bravo!

Waterman

aquarius
In juni ben jij energiek, alert en klaar om op zowat elke opportuniteit te springen, Waterman. Inbinden is hier de boodschap, zoniet raak je versnipperd en schiet je zeker je doel voorbij. Op het werk ben je niet te stuiten en toch is er die drang naar meer vrijheid. Deeltijds werk? Sabbatjaar nemen? Zou allemaal kunnen. Egospelletjes, jaloezie en/of onbegrip verzuren de band met je vaste partner. Verse zuurstof krijg je buitenshuis. Solo? Onweerstaanbaar ben je nu en dat belooft! Ook zijn je kinderen en je vrienden in juni nauwelijks van je weg te slaan.

Vis

pisces
Juni is een piekermaand, Vis. Omdat je maar niet verder raakt ondanks je grote inzet. Vooral op het werk. Laat alles wat meer op zijn beloop. Wat moet gebeuren, zal gebeuren. Dat zal je algauwl merken. Financieel moet je uitkijken. Want impulsieve aankopen kunnen je op het scherp van de snee brengen. Met partner? Het loopt lekker nu. Single? Je koestert illusies omtrent een fantastische ontmoeting. Blijf toch alert! In de familie gebeuren er zaken die je stress bezorgen. Intussen krijg je ook een klare kijk op bepaalde vrienden, wat gevolgen heeft.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.