Horoscoop juni 2016

0

Wat brengt de maand juni 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Juni 2016 wordt een topper voor jou, Ram. Anders gezegd: een gelukkige maand op alle vlakken. Professioneel én financieel pak jij je zaakjes doortastend en slim aan op jouw geheel eigen manier. Met vaste partner? Jullie doorbreken samen de routine en genieten van de mooie tijden met vrienden en familie. Single? Je zit vol lust en leven, opent de jacht en haalt de buit snel binnen. Dit via het internet, een amoureus getinte vriendschap, one-night-stand of heuse blikseminslag. Het wordt smullen,beste Ram!

Stier

taurus
Gemengde maand, Stier, gezien je niet ontsnapt aan persoonlijke en professionele stoorzenders. Op het werk zijn er heel wat factoren die jou fors enerveren. Op kop: de gespannen relatie met je chef(s). Op financieel vlak blijft het vrij rustig. Met vaste partner? Bereid je voor op tumult via een reeks akkefietjes. Single? Op toevallige wijze vindt de liefde –onder één of andere vorm- in juni zeker de weg naar jou. Het mooiste luik wordt momenteel gevormd door het samenzijn met vrienden en familie.

Tweeling

gemini
Juni heeft zo zijn problemen,Gemini. Jij pakt die echter succesvol aan met humor en relativeringsvermogen. Privé put je vreugde uit je familie en vrienden en is er de behoefte om je huis/tuin/balkon te verfraaien. Je financiën doen het goed. Met vaste partner? Hier kan het stevig waaien, maar toch is er ruimte voor ontspanning. Single? Tot 17 juni is de kans groot dat iemand jou in vuur en vlam zet. Op het werk moet je massa’s geduld oefenen. Andere opties: je gaat minder werken of stopt er definitief mee.

Kreeft

cancer
Je weet van aanpakken, Kreeft. Bovenaan staan nu je familie, vrienden (ook nieuwe) en je sociale kring. Daar put je voldoening en energie uit. Hoewel niet alles volgens plan verloopt, hou jij je op het werk overeind en herbekijk jij je werkwijze. Financieel zijn er die onvoorziene uitgaven. Anderzijds trek je nu geld binnen dat jou reeds lang toekomt. Met partner? Een conflict doet je nadenken over jullie toekomst samen. Solo? Vanaf 18 juni vergroot de kans op een ontmoeting met toekomstperspectief.

Leeuw

leo
Best wel goeie maand, Leo, zolang je maar familiale conflicten uit de weg gaat. Op amicaal en sociaal vlak daarentegen, heb je het in juni erg naar je zin. Met partner? Niets speciaals te melden hier, behalve dan dat jullie sociaal leven bloeit. Solo? De leuke contacten die je nu krijgt, zijn vooral vriendschappelijk getint. Op het werk word je gewaardeerd en dus is de tijd rijp om voorstellen te doen en de juiste kanalen aan te boren. Qua centen is er die vergeten rekening plus die ondoordachte investering…

Maagd

virgo
Maand met stoorzenders, Virgo, wat enigszins verzacht wordt door meevoelende vrienden. Single? Er kan zich nu een flirt aandienen met een vriend/in. Intussen moet jij wel je grenzen bewaken in de familie en al helemaal tegenover hen die zich met je privéleven willen bemoeien. Op het werk raak je de kluts én je motivatie kwijt bij al die beloften die nooit een keer waar gemaakt worden. Met partner? De relatie loopt mank. Zoek uit waarom. Blijf in juni financieel alert, vooral als je een eigen zaak runt.

Weegschaal

libra
Al bij al licht aanvoelende maand, Libra, die je voortstuwt naar wat je echt wilt. Dat je daartoe soms (lastige) keuzes moet maken, hoort erbij. Op het werk kan je planning in de war raken of dien je verplaatsingen te maken. Met partner? Jullie proberen de sleur te doorbreken. Solo? Je charme lokt complimentjes uit, die je ego strelen. Let op: je financiën zijn nu moeilijk in balans te houden. In de familie blijft het worstelen met pijnlijke waarheden en/of een realiteit die je tot dusver ver weg geduwd hebt.

Schorpioen

scorpio
In juni ligt de focus op werk en vriendschap, Scorpio. Professioneel combineer je nu charisma en de realisatie van concrete doelstellingen. Dat laat je toe te evolueren. Je charme levert je nog meer sympathie plus nieuwe contacten op. In de familie dreigt een band te verwateren, terwijl kinderen je hopen vreugde brengen. Met partner? Een verschil in leefritme of oude koeien uit de gracht halen, verzuren hier de sfeer. Solo? Een nieuw contact oogt veelbelovend maar eindigt in mineur. Bekijk je budget.

Boogschutter

sagittarius
In juni beweegt er een en ander, Schutter. Je neemt je werk ernstiger of gaat op zoek naar ander en beter. Met partner? Het vraagt inzet om weer op één lijn te raken, want de fricties zijn hier talrijk. Solo? Je staat helemaal open voor een vrijblijvende relatie en meer moet dat niet zijn. Thuis laat je de boel even de boel. In je vriendenkring steken misverstanden de kop op en daarom hou je maar gelijk grote schoonmaak in deze sector. Qua geld haal je nu de riem aan en behoed je jezelf voor zotte uitgaven.

Steenbok

capricorn
Juni maakt je professioneel actief en ondernemend, Bok! Dit worden constructieve weken waarin je zware dossiers plus materiële projecten kan afronden. Geboren tussen 1 en15 januari? Jij maakt er financieel het allerbeste van omdat je handelt met kennis van zaken. Thuis beleef je onvergetelijke momenten met je kids. In de vriendschap eis je exclusiviteit. Met partner? De relatiedip wordt groter omdat je geen zin hebt om hier nog meer inspanningen te leveren. Solo? Jij trappelt wat ter plaatse.

Waterman

aquarius
Solo? In juni beheerst de liefde je leven, Waterman. Want zonder ernaar te zoeken, komt die beslissende ontmoeting nu zomaar in je leven. Met partner? Je stopt echt teveel tijd in jouw familie en vrienden en dat ergert je partner. Momenteel lijk je zelfs een soort magneet voor je vrienden. Op het werk is het keihard stressen, wat je doet nadenken over een andere aanpak. Financieel dien je nuchter te blijven aangaande de komende vakantie, geschenken voor je dierbaren of verbeteringen aan je woonst.

Vis

pisces
Cupido’s pijl treft single Vissen vanaf 18 juni. Want wat je niet (meer) verwacht, komt je nu zomaar aanwaaien. Met partner? Hier is de sfeer ontspannen en losjes. Op het werk is het altijd meer presteren zonder bijkomende middelen of een schouderklopje. Je baalt ervan. Qua uitgaven is het beter eerst eens goed na te denken vooraleer je bankkaart in de terminal te stoppen. Thuis en in de familie gaat het er zo geanimeerd aan toe dat je er hondsmoe van wordt. Laat je vooral niet gebruiken door vrienden!


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.