Horoscoop juni 2017

0

Wat brengt de maand mei 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Maand waarin je geen enkele confrontatie uit de weg gaat, Ram. Bovendien snak je qua werk naar verandering. Met partner en geboren tussen 5 en 17 april? De band is wat wankel. Tijd om er iets aan te doen. Single? De bliksem kan zeker inslaan, maar enkel bij jou. Thuis en in de familie komen er discussies en spanningen. Ook mogelijk: een technisch defect in huis draait vrij duur uit. Er zit punch in de vriendenkring. Wat het financiële betreft: bereid je voor op onvoorziene uitgaven in of aan je woonst.

Stier

taurus
Alweer een positieve maand, Stier, met de liefde voorop. Op het werk komt er nu beweging in eerder vastgelopen projecten. Met partner? Het geluk is van de partij en jullie willen meer tijd met elkaar doorbrengen. Solo? Cupido kan hier toeslaan en hoe! Maak je klaar voor een duurzame liefde plus toekomstplannen. Thuis en in de familie sta je helemaal open voor je geliefden. En daar wordt nu gretig gebruik van gemaakt. Financieel loopt alles prima. Je maakt nieuwe vrienden buiten je vertrouwd milieu om.

Tweeling

gemini
Vooral op het werk vind je nu de juiste openingen, Gemini. Je springt dan ook op de beste kansen die langs komen. Met partner en geboren tussen 11 en 17 juni? De afstand tussen jullie groeit. Wordt vervolgd. Solo? Je bent veeleisend en dat maakt de spoeling zo dun. In het gezin en de familie ben jij het centrale aanspreekpunt en dat zint je wel. In de vriendschap gaat het er luchtig, oppervlakkig maar o zo aangenaam aan toe. Financieel laat wat jou toekomt, op zich wachten. En dat kan zwaar beginnen wegen.

Kreeft

cancer
In juni vind je de nodige energie om er fors tegenaan te gaan, Kreeft. Jawel, want op het werk neem je initiatief, druk je dingen door en durf je te zeggen waar het precies op staat. Met partner? Het rommelt tussen jullie en een conflict valt amper of niet te vermijden. Single? Je hebt nu iets avontuurlijks en laat je gewoon meedrijven met de sensaties van het moment. Thuis en in de familie rekent men op jouw efficiëntie en je stelt niemand teleur. Je vrienden draaien volop om je heen. Volg je uitgaven van zeer nabij.

Leeuw

leo
Juni staat voor “slagen”, Leo. Eerst en vooral op het werk, waar alles wat je wenst ook gebeurt via dat onbetaalbaar tikkeltje geluk. Met partner? Jullie gaan een heerlijke tijd tegemoet, geniet ervan. Single? De liefde verschuilt zich nu achter een vriendschap. Stel je antennes op scherp. Thuis en in de familie zet jij je in voor jong en oud. Je beloning? Dankbaarheid en vertrouwen. Qua vriendschap doen nieuwe contacten hun intrede. Financieel is er veel beweging. Let er echter op dat alles hier klaar en duidelijk blijft.

Maagd

virgo
Drukke maand, Virgo, waarin jij flink rechtop blijft tussen de obstakels door. Op het werk is de toestand stressy en dan is er nog die reorganisatie… Zelfs thuis en in de familie duiken er complicaties op. Gelukkig is er de geplande vakantie met vrienden nog. Met partner? Hier is het moeilijk om klaar te zien. Gebrek aan vertrouwen, andere visies en ontrouw kunnen de sfeer aantasten. Solo? Uit het niets kan je overvallen worden door een grote passie. Let op voor die financiële buitenkans. Dit is niet wat het lijkt.

Weegschaal

libra
Je droomt van een sabbatjaar, ander werk of een job in het buitenland. En je tracht dit waar te maken. Met partner? Ook hier verlang je verandering, wat verstrekkende gevolgen kan hebben. Solo en geboren begin oktober? Je kan in juni tegen de ware oplopen. De andere Libra’s moeten het doen met een amoureus getinte vriendschap. Je bent nu trouwens populair in de vriendenkring. Thuis en in de familie ben je erg autoritair. Als dat maar goed afloopt. Op financieel vlak rolt het geld vlot binnen én even vlot weer buiten.

Schorpioen

scorpio
Je krijgt en grijpt langskomende kansen, Scorpio. Zeker op het werk, waar het je lukt je positie te versterken en/of voordeel te halen uit vroegere contacten. Met partner? Het begrip tussen jullie is echt zoek. Leeft er toch nog passie tussen jullie? Dan loert jaloezie om de hoek. Solo? Je droompartner kan nu je pad kruisen. In de familie kan het contact met een broer of zus vertroebeld raken. Begin deze maand heb je weinig tijd voor je vrienden. Daarna contacteer je hen zelf om bij te praten. Qua geld zit het wel snor.

Boogschutter

sagittarius
Op het werk heb je deze maand moeite om resultaat te bekomen en om uit de conflictzone te blijven. Ook tussen jou en je vaste partner zijn er nu de nodige fricties. Single? Je gaat voor avontuur, opwinding en sensatie en meer moet dat niet zijn. Thuis en in de familie laat je de boel maar waaien. Tot… meer vrijheid eisende kinderen, je met de voeten op de grond brengen. Er komt afstand tussen jou en bepaalde vrienden. Qua geld word je uitgedaagd om risico’s te nemen. Hou hier vooral het hoofd koel.

Steenbok

capricorn
In juni vecht je op de werkvloer tegen conflicten, loze beloften en oneerlijkheid. Met partner? Egospelletjes, verwijten en jaloezie moeten hier overwonnen worden. Of niet. Solo? De liefde kan je overal overvallen en je gelijk van je sokken blazen, Bokje. Thuis is de toestand pittig via een verbouwing, verhuis, verandering van school of gezinssamenstelling. Stress in hier dus nooit veraf. Voor vriendschap heb je nu even geen tijd of zin. Op financieel vlak dien je aandacht te besteden aan een erfgoed of ander vastgoed.

Waterman

aquarius
Je voelt je prima in juni, Waterman, en dat merkt iedereen. Op het werk ontplooi je een grote positieve energie waarbij iedereen je volgt. Met partner? Hier kabbelt alles rustig verder. Solo? Je gooit alle remmen los en neemt de leiding inzake verleiden en veroveren dankzij je charme. Dit in real life of virtueel. Ook aan vrienden is er deze maand geen gebrek. In de familie komen jullie vanaf 7 juni allemaal samen tijdens een gelukkige gebeurtenis. Financieel zit je goed zolang je maar geen ondoordachte risico’s neemt.

Vis

pisces
Probeer vooral zen te blijven in juni, Visje. Op het werk kijk je aan tegen een zware agenda die je toch behoorlijk weet af te werken. Met partner? Hier kan het twee kanten uit. Ofwel zijn jullie onafscheidelijk, ofwel vergroot de al bestaande afstand tussen jullie. Solo? Je hebt nu vooral nood aan ontspanning en gaat dus bewust voor verleiding en sensualiteit. Thuis en in de familie zijn er spanningen maar is er ook die toffe verstandhouding met een broer of zus. Let op voor impulsieve aankopen waar je nadien spijt van hebt.


Deel.