Horoscoop juni 2018

0

Wat brengt de maand juni 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Juni brengt verandering, Ram. Op het werk komt er tegelijk een stopzetten van een bestaande routine en het starten van iets nieuws. Wat het financiële betreft: extra inkomsten gegarandeerd in juni. Met partner? Jullie stellen het prima, hoewel jullie aan wat meer actie toe zijn. Die krijgen jullie nu via de vrienden of andere sociale contacten. Solo? Er zit zeker schwung in je liefdesleven via een leuke flirt, een pittig avontuurtje of zelfs een echte blikseminslag. In de familie loopt alles van een leien dakje, want je zus(sen) of broer(s) steunen je spontaan.

Stier

taurus
Juni baadt in een warme sfeer, ondanks het feit dat jij je stevig moet focussen. Want op je werk sta je zwaar onder druk en dus is het belangrijk je kalmte te bewaren. Dan komt alles goed. Qua geld lijk je eerst pech te hebben, maar later valt ook hier alles op zijn plaats. Met partner? Stel je wat soepeler op, Stier. Je vangt geen vliegen met azijn. Solo? Vertrouw op de magie van de liefde, want op één of andere manier komt die liefde nu zomaar naar je toe. Met vrienden, familie en buren gaat het er gezellig en losjes aan toe. Let op je centen want je gaat je budget te buiten.

Tweeling

gemini
Prima maand, Gemini, die vooral gekleurd wordt door veel warme contacten. Op het werk boek je resultaat via je persoonlijkheid waarbij jij je beste troeven zoals durf en overtuigingskracht, uitspeelt. Met partner? Jullie genieten deze maand vooral samen, en meestal met familie, vrienden of kennissen die nu vaak in beeld komen. Je maakt wel schoon schip in je vriendenkring. Single? Vanaf half juni zorgt je charisma voor een liefdevol verhaal. In juni zit er veel beweging in je financiële situatie en je kan jezelf hier probleemloos een plezier(tje) gunnen.

Kreeft

cancer
Juni wordt een bewogen maand, Kreeft. Op het werk rijzen er complicaties maar je blijft overeind en drijft zelfs vlotjes mee met nieuwe situaties. Volg je financiële toestand van nabij want ook hier duiken complicaties op. Met partner? De relatie wordt beproefd en komt er verzwakt uit, wat je doet nadenken over de toekomst ervan. Solo? Tot half juni kan een cruciaal contact je pad kruisen of kan een recent contact sterker worden. Wat vrienden en familie betreft: jouw huis wordt nu “the place to be” waar mensen maar al te graag samenkomen. Enjoy!

Leeuw

leo
Veeleisende maand, Leo. Op het werk werken veel mensen en situaties je danig op de zenuwen. Vermijd zeker impulsieve reacties. Met partner? Idem, want jullie verdragen elkaar maar net. De remedie: indien mogelijk, neem wat afstand om meer duidelijkheid te krijgen. Solo? Vanaf 15 juni tuimelt Amor je leven binnen. En hoe! In de familie, de vriendenkring en je verder sociaal leven, verlopen de contacten vlot en aangenaam. En daar word je warm van. Kijk uit op financieel vlak: je geeft onnodig geld uit, wat al snel vervelende gevolgen heeft.

Maagd

virgo
Gemengde maand, Virgo. Opgelet! Op het werk zijn er forse interne storingen actief waarbij jij de kop van Jut bent. Reageer niet emotioneel, want dat brengt je nu niet verder. Hoe dan ook, intussen floreert je financiële situatie. Met partner? Jullie band kent een dieptepunt. Al es aan therapie gedacht? Single? Tot de 14de kan je rekenen op een liefdevolle vriendschap, vleugje passie inbegrepen. In juni wordt er lekker getafeld met de vrienden. En ook met de familie, waarbij jij vooral aandacht besteedt aan de kleintjes en de ouderen.

Weegschaal

libra
Juni staat voor keuzes maken, Libra. Zeker op het werk, waar je extra opvalt door de introductie van nieuwe ideeën. Qua financiën zit je klem tussen wat afgeroomde inkomsten en de behoefte om veel uit te geven. Met partner? Solide koppels nemen een nieuwe start. Minder gelukkige paren worden nu ontnuchterd. Solo? Je verleidt en houdt het spannend op het werk, bij het uitgaan of via het internet. Je legt nieuwe contacten, met of zonder je vrienden, en vergroot op die manier je sociale kring. In de familie komt een vergeten zeer hardnekkig bovendrijven.

Schorpioen

scorpio
Topmaand, Scorpio! Ja, je hebt energie en optimisme zat en die tandem helpt je fors vooruit. Verlang je op het werk naar een promotie? Naar meer geld of meer steun? Wel, je kan het nu krijgen. Ook met je financiën zit het kits in juni. Met partner? Er heerst harmonie en goodwill tussen jullie en samen genieten jullie volop van het leven. Single? Ja, de bliksem kan inslaan. Maar aan jou om nuchter te blijven en niet te gaan zweven. Je sociaal leven bloeit. In familiaal verband ben je helaas zeer kritisch, behalve voor de kinderen. Zij krijgen zowat alles van je gedaan.

Boogschutter

sagittarius
Juni staat voor actie, Schutter. Vooral op het werk waar je mensen weet te overtuigen en voor je kar te spannen via steekhoudende argumenten. Of, je verandert professioneel compleet van richting. Financieel moet je voorzichtig zijn met het oog op die rendabele belegging. Met partner? Er hangt stress in de lucht middels een aantal meningsverschillen. Single? Vanaf de 14de trek je complimentjes en potentiële partners naar je toe. En wie weet…Het rommelt in de vriendenkring. In de familie tenslotte leven jullie vrij en blij in een soort vakantiesfeertje.

Steenbok

capricorn
Wat moeilijke maand, Bokje. Op het werk eist men het maximum van jou en dan nog in slechte omstandigheden. Maar jij zet door en bereikt je doel. Je financiën vragen nu extra aandacht. Want er zijn dringend familiale zaken of investeringen te regelen. Op sociaal vlak kan je nuttige contacten leggen. In de familie grijpen er dan weer veranderingen plaats waar je moet in meegaan, met of tegen je zin. Met partner? De relatie kende al betere tijden…Solo? Hier is grilligheid te verwachten. Vooreerst ben jij erg veeleisend en verder dient zich maar geen echte match aan.

Waterman

aquarius
Juni is swingend en happy, Waterman. Op het werk gonst het van de bedrijvigheid. Jij zet dan maar kennis en competentie in, wat zeker beloond wordt. Je bent in een gulle bui en dus ga jij je budget te buiten. Hou je koppie erbij. Met partner? Laat je partner ook es zijn/haar zegje doen, zo niet botsen jullie. En dat zou jammer zijn net nu de vlam weer in de pan slaat. Solo? Nu je even niet op zoek bent, kan je tegen de ware oplopen. Wat start als een vriendschap, kan omslaan in liefde. Zowel bij de vrienden als in de familie zijn de contacten oprecht en verwarmend.

Vis

pisces
Juni wordt zonnig, Visje. Op het werk tref je de juiste mensen op het juiste moment. Zo kan jij jezelf in de kijker werken en alles uit deze zeldzame situatie halen. Meer geld (waar je zelf voor geknokt hebt) stroomt binnen en laat je toe in te tekenen op die buitenkans. Met partner? Indien het goed zit tussen jullie neemt de harmonie nog toe. Indien niet, vergroot de kloof tussen jullie aanzienlijk. Solo? Je droomt van een partner en je krijgt die. In de familie is er veel leven in de brouwerij. En in de vriendschap troost je wie er nood aan heeft. Let op en laat je niet gebruiken!

 

Deel.