Horoscoop juni 2019

1

Wat brengt de maand juni 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Qua werk sta je sterk in juni, Ram. Je gebruikt de juiste methode en je kan de juiste mensen overtuigen om je te steunen. Maar kijk hier toch uit voor hen die je willen tegenwerken of onterecht beschuldigen van fouten. Met partner? Toffe band tussen jullie, waarbij daarnaast ook andere familieleden in the picture komen. En dat laatste kan meningsverschillen creëren. Solo? Juni zit vol leuke surprises en opwinding die je leven overhoop gooien. Wat geld betreft, krijg je nu te maken met vertraagde of verminderde inkomsten. Volg alles van zeer nabij.

Stier

taurus
Juni activeert nieuwe verlangens, Stier. Hou jij je job en/of werkplek voor bekeken? Dan is dit de ideale tijd om een keuze te maken uit de kansen die nu voorbij komen. Met partner? Je voelt de behoefte om op een nieuwe basis te starten. Ga samen voor een nieuw project zoals een verbouwing, een toffe reis of een verhuis. Single? Tot 8 juni kan je een coup de foudre beleven. Die helaas om diverse redenen op niets uitdraait. Je trekt nu veel op met vrienden, buren of collega’s. Financieel kijk je tegen onvoorziene kosten aan. Opgelet: laat niet met je sollen.

Tweeling

gemini
Toffe maand, Gemini. Op het werk ben je de vlot communicerende spilfiguur die anderen moeiteloos charmeert. Doe er je voordeel mee, zeker als je vooruit wil raken. Met partner? Het is hier niet allemaal koek en ei, maar het komt wel aardig in de buurt. Geniet ervan. Solo? De liefde kan fors toeslaan in juni en ze kan van alle kanten komen. Een vriend, collega of onbekende die toenadering zoekt. Of een ex die met grote trom terugkeert. Blijf alert. Je werpt je op als chef in de familie en dat staat je. Hou je budget in het oog, je geeft een hoop geld uit deze maand!

Kreeft

cancer
Op het werk huldig je het principe: geen woorden maar daden, Kreeft. En dus ga je in juni vastbesloten je gang, want je bent voor niets of niemand bang. Net goed, want je krijgt soms forse tegenwind. Met partner? Hier doen zich de nodige botsingen en krachtmetingen voor. Dat heeft zo z’n gevolgen. Solo? Je zegt deze maand niet nee tegen een avontuurtje van één nacht. In de familie regel jij alles voor de komende vakantie. Met de glimlach! Maar net nu de vakantie wenkt, beperken onvoorziene kosten of minder inkomsten je budget. Van pech gesproken!

Leeuw

leo
Juni brengt je de juiste reflexen op het werk en de kunst om je onmisbaar te maken. Maar het is vooral dat snuifje geluk dat je hele werksituatie positief kan beïnvloeden. Met partner? Jullie zijn er voor elkaar en vertoeven o zo verliefd op een roze wolk. Solo? Vanaf de 9de kan je een bijzonder iemand ontmoeten. Maar jij gaat eerst voor gezamenlijke activiteiten en kijkt de kat uit de boom. Je vriendenkring is deze maand zeer aanwezig in je leven. Precies wat jij nu nodig hebt, Leo. Qua financiën ervaar je het geluk meer inkomsten te hebben dan verwacht. Bofkont!

Maagd

virgo
Op het werk brengt juni vooral problemen, Virgo. Conflict met de directie, inkrimping werkbudget, reorganisatie, gedwongen pensioen. Gelukkig zijn er nog je vrienden met hun broodnodige steun en goede raad. Met partner? Jullie kijken en denken vrij verschillend. Opgelet: het gras lijkt alleen maar groener aan de overkant. Focus jullie op vaste waarden zoals familie, vrienden, samen ontspannen of samen een project starten. Solo? Er gebeurt weinig ofwel blijkt dat nieuw contact niet echt interessant. Je troost jezelf dan maar met leuke maar onnodige aankopen.

Weegschaal

libra
In juni werk je snel, efficiënt en productief, Libra. Verplaatsingen leveren je nieuwe, verrijkende contacten op. Met partner? Er is harmonie tussen jullie maar ook een gedwongen samenwerking rond een materieel project. Aankoop nieuwe wagen? Verbouwing/decoratie woonst? Solo? Vanaf 9 juni krijgen je sex-appeal en zelfbeeld een flinke boost. Een idylle in het buitenland of met een vreemdeling zit er dik in. In de familie is de sfeer verzuurd. Denk eerst na vooraleer te spreken. Qua geld is het evenwicht wat zoek. Je koopt immers alles wat jou bevalt.

Schorpioen

scorpio
In juni stap je uit je comfortzone, Scorpio. Qua werk is dit een woelige tijd. Je moet immers hard onderhandelen om de beloofde voordelen te krijgen en je plaats in de bedrijfshiërarchie te behouden. Of je zoekt het elders. Met partner? Ook hier ga je voor verandering. Van levensritme of levenswijze. Samen of alleen, jawel. Solo? Je verleidt moeiteloos, wat je naar je droompartner kan leiden. Je geniet van je kinderen en/of kleinkinderen. Er kan wel een probleem rijzen met een familielid over een som geld die nog niet werd uit- of terugbetaald. Tip: geef minder uit.

Boogschutter

sagittarius
Op het werk krijg je te maken met tal van obstakels, Schutter. Maar je blijft overeind. Met partner? Een zwakke communicatie, heen en weer vliegende verwijten en buien van jaloezie, verzieken de sfeer. Maar wees gerust, dit waait voorbij. Single? Je groot charisma en zelfvertrouwen leveren helaas enkel contacten op van tijdelijke aard. Thuis maak je het zo gezellig mogelijk voor de familie en vrienden. In juni rolt er ruim voldoende geld binnen, terwijl ook alles wat vastgoed betreft in de lift zit. Maar probeer toch dat gat in je hand te dichten.

Steenbok

capricorn
Op het werk staat juni voor obstakels en stress, Bokje. Je kan kiezen: aanvallen of geduld oefenen. Optie 2 geeft je meer tijd om een tegenzet te plannen of oplossingen te bedenken. Met partner? Jullie hebben een conflict dat op diverse manieren kan uitgevochten worden. Sterkte! Solo en echt op zoek? Dan kan je nu iemand spotten die je bevalt. Je vrienden zijn er voor jou en je legt ook nieuwe contacten. Maar je hebt nu geen tijd en energie om die relaties te voeden. Qua financiën geef je iemand een volmacht, stel jij je familie veilig of komt er een vastgoedtransactie.

Waterman

aquarius
Juni ziet er top uit, Waterman. Op het werk ben je één brok energie. Jij gaat vooruit en de anderen volgen je. Dit is ook dé tijd om de juiste zakenpartners aan te trekken. Met partner? Elk doet zijn ding waarbij jullie toch tijd vinden om het samen gezellig te maken. Ook op het menu: een heuglijk familiegebeuren. Solo? Je charme piekt en je kan moeiteloos iemand betoveren. Maar jij bepaalt de spelregels. Er beweegt nu veel in de familie: verhuis? Geboorte? Qua geld mag je niet klagen. Eens alle rekeningen betaald, hou je nog geld over om ferm van het leven te genieten.

Vis

pisces
Vrij mooie maand, Visje. Professioneel gezien, geef je alles in juni met een terecht verdiende waardering tot gevolg. Met partner? Stellen jullie het goed samen? Dan wordt het nu nog beter. Is de sfeer maar zozo? Probeer dan de oorzaak van deze situatie aan te pakken. Single? Je bent in the mood voor verleiding en je gaat je prooi achterna. Geen grote gevoelens hier, maar wel veel spanning en plezier. Net zoveel plezier ervaar je in je veilige, familiale cocon. En het zijn de kinderen die je batterijen opladen. Qua geld, één advies: denk goed na vooraleer het uit te geven.

 

Deel.

1 reactie