Horoscoop juni 2020

0

Wat brengt de maand juni 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Als je nu op het werk in een impasse raakt, Ram, duiken er heel wat emoties op. Niet wegduwen maar samen met je intuïtie inzetten om uit de situatie te raken. Wat je lukt omdat je de juiste steun krijgt. Met partner? Er ontstaat ruzie rond een zakenreis of familiekwestie. Blijf praten met elkaar. Single? Heb geduld tot eind juni. Dan komen er positieve liefdesvibes jouw kant op die 6 maanden actief blijven. Het is nu ideaal om vrienden uit je kindertijd te contacteren. En om onbegrip en ruzie in de familie bij te leggen. Juni kan tot financiële vrijheid leiden en/of een soort vernieuwing inluiden.

Stier

taurus
Juni brengt stilstand op het werk, Stier. Ga dus voor iets anders, een nieuwe aanpak misschien? Dat kan echt het verschil maken, nu en in de toekomst. Met partner? Net nu je sensualiteit zowat ontploft, krijgen jullie om één of andere reden geen vrij spel. Is gelukkig slechts tijdelijk. Solo?Jij hebt nu de grootste kans om de liefde te vinden als je buiten komt. Ga dus fietsen, lopen, balletje slaan of de hond uitlaten. Bij de vrienden primeren begrip en optimisme. Vermijd geheimzinnigheid in de familie. Dat kan zich tegen jou keren. Qua inkomsten is er vertraging die eind juni opgelost raakt.

Tweeling

gemini
Juni brengt verwarring, geruchten en onzekerheid op de werkvloer, Gemini. Laat je er niet door aanvreten en hou vol tot eind deze maand, waarna meer info volgt. Met partner? Jullie knabbelen samen op een project dat veel geld zal kosten. Single? Blijf openstaan. Niets is zeker in het leven, dus alles kan nog. In de familie zijn financiële kwesties aan de orde terwijl iemand uit je vriendenkring te vaak jouw beroepsleven tracht te doorkruisen. Wat geld en projecten betreft is dit niet het goede moment om al een beslissing te nemen. De info waarover je beschikt is immers niet compleet.

Kreeft

cancer
In juni komt er actie op de werkvloer, Kreeft. Hangende dossiers worden afgerond, projecten raken in een stroomversnelling en jij werkt verder aan de uitbouw van je netwerk. Met partner? De spanning tussen jullie neemt af terwijl de acceptatie van de verschillen tussen jullie toeneemt. Solo? Hier beweegt er actueel weinig. In de familie doet iedereen zo’n beetje zijn/haar eigen ding. In de vriendschap is het dan weer top via nieuwe gezichten, originele bijeenkomsten en steun naar believen. Qua geld krijg je nu een bijzonder beleggingsvoorstel dat misschien concreet kan worden in 2021.

Leeuw

leo
Op het werk kijk je in juni de kat uit de boom tot je weer volop kan leiden, Leo. Tot die tijd werk je gefocust verder en doe je wat van je verwacht wordt. Prima strategie. Met partner? Jullie lijken een keuze te moeten maken: zullen jullie al dan niet een pauze inlassen? Solo? Niets lijkt nu te lukken, wat verandert vanaf de 26ste. Je bent in de familie teleurgesteld en rekent op niemand meer. In de vriendenkring circuleert er vooral onbegrip en onenigheid. Iemand kan hier zelfs afstand nemen. Qua geld ben je in blijde verwachting van centen die maar niet komen. Adem diep en oefen geduld.

Maagd

virgo
Op het werk belooft men alles maar geeft men niets, Virgo. Je moet het dus doen met wat voorhanden is. Ga vooral door want beterschap is op komst. Met partner? Jullie baden in een cosy, intiem sfeertje en komen aldus tot nieuwe ideeën. Zoals een baby? Gezamenlijke aankoop huis? Toch maar trouwen? Single? Hou je klaar voor de meest ondenkbare ontmoeting ooit die je totaal van je sokken zal blazen. Zowel in de familie als in de vriendenkring is bijna iedereen even behulpzaam voor de ander. En dat doet deugd. Qua geld dien je in juni tijdelijk wat te budgetteren.

Weegschaal

libra
Deze maand excelleer je in oplossingsgericht denken, Libra. Via het anticiperen op komende problemen op het werk of het bedenken van creatieve uitwegen voor vastgelopen dossiers. Met partner? Jullie nemen gedwongen wat afstand van elkaar. Dat is ideaal om de gehechtheid aan elkaar te onderzoeken. Solo? Er gebeurt niets ingrijpends wat je meer tijd geeft om te achterhalen wie en wat je precies zoekt. In de familie wordt voor eens en altijd schoon schip gemaakt. Dus los je ook op financieel vlak een familieprobleem op. Daarbij heb je steun nodig die je vindt bij je vrienden.

Schorpioen

scorpio
Qua werk valt er weinig te melden, Scorpio. Dit wordt dus dé tijd om na te denken over je wensen op werkvlak en hoe die te realiseren. Ook is dit de juiste periode om je professioneel netwerk verder uit te bouwen. Met partner? Duik samen de vele surprises, experimenten en liefdesgolven in die jullie nu te beurt vallen. Solo? Idem voor jou. Juni wordt puur genieten als je erin meegaat. Bij de vrienden zit alles kits. Maar in de familie rebelleert zowel klein als groot wat stress creëert. Het financiële zit goed omdat je zicht krijgt op het binnenrijven van meer geld de komende maanden.

Boogschutter

sagittarius
Op het werk wordt je hele planning zomaar omver gegooid, Schutter. Niet sakkeren hier maar bijleren. Bekijk hoe je het beste ervan kan meenemen naar de toekomst toe en hoe er het meest profijt uit te trekken. Met partner? Om allerlei redenen dienen jullie het enkele tijd zonder elkaar te stellen. Prima relatietest want er leeft hier twijfel. Solo? Er beweegt weinig tot eind juni. Dan is het actie geblazen. Overgevoeligheid krijgt de bovenhand in de familie, gevolgd door emotionele opstoten die moeilijk te hanteren vallen. Qua geld kan het wat magertjes uitvallen maar dat trekt bij eind juni.

Steenbok

capricorn
Op het werk is het niet al koek en ei maar je lost de zaken soepel op via begrip voor anderen en een goede communicatie. Dat deblokkeert bepaalde zaken. Met partner? Je voelt dat je dringend aan je relatie moet werken en doet het nog ook. Single? Eind juni staat je een hartverwarmend contact te wachten. Be prepared, Bokje. Ook veranderingen in de familie steken eind juni de kop op. Delicate situaties worden eindelijk opgehelderd, verbroken banden hersteld, jarenlange tranen gedroogd. Je vrienden staan pal achter je met de nodige steun. Qua financiën blijft de situatie status quo.

Waterman

aquarius
Juni staat voor emoties, Waterman. Op het werk komen oude ruzies vooral ontstaan vanuit emoties, weer boven water. Tracht dus gericht in te tunen op anderen. Enkel dat brengt je verder. Met partner? Denk na over je relatie/partner en probeer de band te verstevigen. Solo en in een beginnend contact? Pak het ernstig aan. Je hebt er niets bij te verliezen, wel veel bij te winnen. Je verafschuwt al die familiaal opgelegde regeltjes en beperkingen en rebelleert ertegen. Niet doen, stop liever tijd en empathie in je familie. Je vrienden begrijpen het wel. Ja, je staat in het rood maar dat verdwijnt eind juni.

Vis

pisces
Op het werk is het rustig tot een oud idee weer bovendrijft. Je kan er een nieuwe twist aan geven maar speel het wel safe. Win kundig advies in en laat je begeleiden als je van plan bent het te activeren. Met partner? De liefde wordt in jou wakker maar daar blijft het bij in juni. Wegens niet wederkerig, transportproblemen, geen tijd, enz. Idem voor de singles. Ook hier leven warme gevoelens voor iemand, Visje, maar de verwachte respons blijft gewoon uit. Met de vrienden loopt alles prima, in de familie echter wisselt de sfeer om de haverklap. Neem nu zeker geen financiële risico’s.

Deel.