Horoscoop juni 2022

0

Welke vibes zullen actief zijn in jouw leven in juni 2022 volgens de westerse astrologie? Lees het hieronder.

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen: In juni word je heen en weer geslingerd tussen diverse opties, Ram. Ga je lekker relaxen met je geliefde(n) of werk jij je uit de naad om je financiële en/of professionele situatie te verbeteren? Ook mogelijk: vertrouw je op dat goed lopend lange termijnproject of voel jij je nu zo sterk dat je voor iets nieuws gaat? Overschat jezelf vooral niet en luister naar je buikgevoel terwijl je er ook je hoofd bijhoudt.

Werk: deze maand biedt jou op werkvlak zeker nieuwe kansen. Je reactie daarop zal bepalend zijn voor de komende levensjaren. Vermijd daarom impulsieve beslissingen en bespreek de zaak eerst altijd met je achterban, partner en/of gezin. 

Liefde: met partner? Je voelt je in juni sowieso superman of superwoman. Ook in de liefde en dus moet alles kunnen. Niets mis mee, maar probeer je dromen niet voor waarheid te houden. Denk ook es aan je partner. Je zal snel merken dat dit laatste de juiste weg is naar meer warmte, sensualiteit en plezier tussen jullie.  Single? Je sociale kring neemt nu een grote plaats in. Intussen zorgt je charme er toch voor dat je volop kansen krijgt om je seksuele en sensuele behoeften voldoende te bevredigen. Yep! 

Financiën: je kan zeker meer geld genereren in juni. Maar dat is meestal het gevolg  van onverwachte kansen en meevallers die zich aandienen. Hou je klaar om indien mogelijk én verantwoord, toe te happen. 

Welzijn: je stemming (en welbevinden) schommelen deze maand van grote euforie naar heuse dipjes. Dat krijg je dan als jij je fantasieën voor werkelijkheid neemt.

Stier

taurus

Algemeen: tot de 21ste is stress duidelijk van de partij, Stier. Want in juni heb je energie zat om er tegenaan te gaan. Op het werk verhoog je de druk omdat je snel concrete resultaten wilt zien. Maar al die druk leidt te vaak tot risicovol gedrag, een gebrek aan onderscheidingsvermogen en ondoordachte uitspraken. Ook privé. Sta dus wat vaker stil en overleg met jezelf hoe je het best verder gaat.

Werk: op het werk wil je nu met volle kracht vooruit. Reken in juni niet op je charme om die klus te klaren. Om anderen warm te maken, moet jij je beste troeven inzetten.  En die zijn: voorzichtigheid, maturiteit, betrouwbaarheid, zekerheid inbouwen, geduld oefenen en realiteitszin. En zo span je alle partijen uiteindelijk toch voor je kar. 

Liefde: Met partner? Je charme kan een bruikbare tool zijn in de relatie maar het is vooral de zachte aanpak die je nu zal laten scoren bij hem of haar. Ook onverwachte elementen kunnen een explosie van sensualiteit en feelgood vibes uitlokken. Single? Je vangt vlotjes loslopend wild via je charme. Iets stevigers op het oog? Dan mag je op de persoon van je keuze geen druk uitoefenen. Geef hem/haar een gevoel van vrijheid terwijl je al je pluspunten fijntjes en gedoseerd de revue laat passeren.

Financiën: krek hetzelfde geldt voor het krijgen van meer geld of middelen. Zeur er niet om en oefen geen druk uit. Breng het af en toe op de juiste tijd (vanaf de 25ste) ter sprake en zet intussen je kwaliteiten ongemerkt in de kijker.

Welzijn: je charme en energie pieken, dat is duidelijk. Maar leg niet teveel druk op jezelf en spaar je krachten. Omdat je deze maand te maken zal krijgen met plotse wendingen en situaties die je snel de baas moet zien te worden. 

Tweelingen

gemini

Algemeen:  sterke junimaand waarin vooral de liefde (ruim bekeken) je vleugels geeft, Gemini. Plus de kracht om jezelf te overstijgen en je te engageren. Ook op het werk. Je raakt overal middels doorzetten, volhouden en de kostbare lessen uit het verleden nu gebruiken.  

Werk: hier is er precisie en alertheid geboden. Ook kan je maar beter moeite doen om je tempo te matigen en lopende projecten zorgvuldig te realiseren. Markeer gerust je terrein, zet je stempel op je werk en gebruik charme om steun te werven. 

Liefde: met partner? Je merkt hoe jullie te vaak op een andere vibe zitten, wat de sfeer in de relatie aantast. Neem het initiatief en start een verhelderend gesprek met hem of haar. Lokaliseer de stoorzender(s) en doe iets. En ja, je mag je charme hier zeker gebruiken.  Single? Er gebeurt hier eerst niet veel, zodat er tijd vrijkomt voor anders getinte contacten en interesses. Maar alles verandert vanaf het laatste weekend van juni. Dan piekt je charisma en dat moet wel gevolgen hebben.

Financiën: je hebt meer geld nodig om je dromen te realiseren en aarzelt niet om je familie en sociaal netwerk aan te spreken om je bij te springen. Kom asjeblieft terug met je voeten op de grond. Laat die grote plannen los en investeer in wat voor je ligt.

Welzijn: in deze goed gevulde maand, vind jij toch nog de nodige tijd en energie om te bewegen en te sporten. En vanzelfsprekend niet in je eentje want je houdt van gezelschap en de nodige uitdaging.

Kreeft

cancer

Algemeen: juni draait uit als een energieke maand waarin je vooruitgang boekt op diverse terreinen, Kreeft. Je komt op voor jezelf, durft je stem te laten horen en je verdiende plaats op te eisen. Dit alles gewapend met de juiste info en je ervaringen uit het verleden.  

Werk: projecten/ambities/wensen in de pijplijn? Dan ga je er nu helemaal voor om die gerealiseerd te krijgen. En het is de juiste tijd omdat je omringd wordt door vibes die voor kansen en openingen zorgen. Eén advies: wees niet al te gretig, want dit zou tot teleurstellingen kunnen leiden. 

Liefde: met  partner? Die bekijkt je grootse plannen met de nodige argwaan. Aan jou om hem/haar gerust te stellen en te bewijzen dat je ambities gezond en terecht zijn. En dat ze jullie leven niet overhoop zullen halen. Integendeel zelfs!  Single? Schrik je vriendenkring niet af met verhalen over je ongelooflijke spannende toekomstperspectieven. Geniet van hun gezelschap en van de onverwachte attenties van één van hen. Dat brengt de liefde zowaar binnen handbereik.  

Financiën: je ziet het ook financieel, vrij groot deze maand. Dim je eisen wat en aanvaard dankbaar de steun en inbreng van familie, vrienden en zakenrelaties om één en ander te verwezenlijken. 

Welzijn: Neem voldoende tijd voor ontspanning en besteed zorg aan je voeding. Je lijkt dan als herboren na een herstellende winterslaap. Ook je libido ontwaakt en zorgt voor pieken van sensualiteit en geweldige gevoelens.

Leeuw

leo

Algemeen: in juni wil je uitbreken en proeven van nieuwe horizonten, contacten en info, Leo. Kortom, je wil grenzen verleggen. En je zal er alles aan doen om je zin te krijgen. Maar…praat er vooral niet over, want sommigen zouden je wel eens stokken in de wielen kunnen steken. 

Werk: professioneel gezien, denk en handel je nu toekomstgericht en bezit je de nodige punch om één en ander waar te maken. Want je gaat voor hoger, meer en beter. Je actuele populariteit en charme weten de juiste personen te bekoren en te overtuigen. Maar overdrijf niet, want dan kan je zelf al dat moois ongedaan maken.

Liefde: met partner? Ook in de liefde denk je toekomstgericht. Je vraagt je af hoe de band met je partner te versterken. Via je charme? Dat zal niet volstaan. Schep moed en ga een diepgaand gesprek aan met hem/haar. Ook een plotse gebeurtenis kan de noodzaak aan een stevige evaluatie uitlokken.  Single? Blijf kalm in juni en onderzoek jezelf en je relatieparcours. Wees eerlijk tegenover jezelf en mogelijke partners en sta open voor verandering. Enne…boor een beloftevol contact niet meteen de grond in door vooral jezelf in de focus te plaatsen.

Financiën: geld is in juni niet één van je prioriteiten, Leo. Maar gezien je gaat voor meer en beter, is het denkbaar dat je spontaan over je financiële grenzen gaat. Hou jezelf hier zeker wat in de hand.

Welzijn: je blaakt van zelfvertrouwen en gaat er stevig tegenaan deze maand. Maar niet alles loopt altijd met iedereen van een leien dakje. Laad je batterijen op door je fantasie en dromen de vrije loop te laten op een rustige plek. Het zal wellicht nodig zijn.

Maagd

virgo

Algemeen: ook jij wenst vooruit te gaan in de sector(en) van je keuze. En daarvoor geef je plankgas, Maagd. Geen probleem. Maar in juni is het raadzaam de algemene belangen te laten voorgaan op je persoonlijke belangen. Professioneel en privé. En kijk uit voor zelfoverschatting, zelfs indien goedbedoeld. 

Werk: je streeft professioneel ongeduldig naar opwaartse verandering en beweging in juni. Een eerlijke communicatie en geduldige onderhandelingen zijn hier je beste tools. Want hoewel jij je zeer strijdvaardig en overtuigend opstelt en snel iets nieuws verlangt, zal dat niet direct mogelijk zijn. Wachten blijft dus de boodschap …

Liefde: met partner? Ook hier wil je meer. Je wil de band avontuurlijker en zeker spannender maken. Als dit, ondanks je inzet niet snel lukt, geen probleem. Grote kans dat er na 15 juni vanzelf meer schwung in jullie relatie komt.  Single? Ook hier wordt de lat vrij hoog gelegd en kan je dus ontgoocheld raken. Maar vanaf de 19de kan de vlam in de pan slaan. Ook mogelijk: een beginnend contact dat wat vastgelopen leek, neemt plots een andere wending en groeit uit tot meer.  

Financiën: indien je onderhandelt over inkomsten of een hogere vergoeding, zal je aan het langste eind trekken. Tegen jouw argumenten valt echt niets in te brengen. Maar, je zal wel wat geduld moeten oefenen vooraleer de meerwaarde op je rekening verschijnt. Geef dus tot zolang geen extra geld uit. 

Welzijn: in juni ben je optimistisch gestemd en ga je voor het beste op alle vlakken. Anderzijds word je soms onverwacht met de neus op de feiten en de realiteit gedrukt, wat hard kan aankomen en stress opbouwt. Het tegengif: een boswandeling, massage of een ontspannende sauna-/jacuzzi beurt.

Weegschaal

libra

Algemeen: je denkt en rent in juni zo’n beetje alle kanten op, Libra. Er is hier praten zonder eerst na te denken plus versnippering te zien. Je bent wat opgewonden en mikt op realisaties die zeker niet makkelijk te realiseren zijn. Tot rust komen en je koppie erbij houden, is nu sterk aanbevolen.

Werk: ondanks je actuele versnippering weet je toch min of meer wat je wel en niet wilt op het werk. En je gaat ervoor en hoe! Je kletst je zowaar in de gunst van hen die je nodig hebt om te slagen. Hou je voor de rest wat gedeisd, zeker als je krijgt wat je vraagt.

Liefde: met partner? Je zit met besr wat twijfels in de liefde. Desondanks beslis je om je seks-appeal uit te spelen om de interesse, de passie en het libido van je partner te verhogen. En zie, misschien boeken jullie samen wel een weekendje om er uitgebreid te tortelen. Single? Je uitstraling en libido zijn nu van die aard dat je makkelijk iemand kan versieren. Waarna jij kan afhaken of nieuwsgierig wordt naar meer. Jij beslist hoe dan ook. 

Financiën: je kan extra geld krijgen in juni. Maar dat is meestal niet het gevolg van je professionele activiteit. Het geld komt veeleer tot jou via een schenking, gokwinst, erfenis, of via een onverwachte geldstroom of terugbetaling.

Welzijn: besef dat het gewenste doel bereiken in juni mooi zou zijn. Maar indien niet, weet dat jij wel op de goede weg bent. En die weg bestaat uit het volgen van subtiele vibes, vluchtige aanwijzingen en kleine tekens zich vaak vlak voor je neus bevinden. 

Schorpioen

scorpio

Algemeen: de liefde, ruim bekeken, primeert nu voor jou, Scorpio. Je bent opgewekt in juni en wil anderen ook gelukkig zien. Jij draagt je steentje bij via zorg dragen voor de mensen om je heen en helder communiceren. Je doet dit zowel in de privésfeer als daarbuiten. 

Werk: eerder vruchtbaar.  Want je stroopt de mouwen op en gaat er tegenaan in het belang van iedereen op de werkvloer. Je houdt immers het gemeenschappelijk doel voor ogen. En deze houding maakt je collega’s en chefs welwillend. Wil je meer vrijheid, middelen of een betere accommodatie? No problemo. Je krijgt wat je vraagt. 

Liefde: met partner? Je focust op de ander en bent bereid het hem of haar naar de zin te maken. Maar vermijd het de teugels in handen te nemen en te bepalen wat het beste is voor de ander. Dat zou tot gekibbel kunnen leiden. Jammer toch! Solo? Ook als single heb je de neiging om het een potentiële partner of beginnend contact, teveel naar de zin te willen maken. Dat kan vragen of weerstand oproepen bij de ander. Sloof je wat minder uit en krijg zo meer respect.

Financiën: je gaat  nu niet naar geld op zoek, maar als het naar je toekomt omarm je het dankbaar. Want geld bekijk je in juni als dé tool om het anderen op diverse manieren naar de zin te maken. En om alvast je gezin en huisgenoten meer comfort te bieden.

Welzijn: het leven kabbelt in juni 22 zachtjes verder zolang je anderen een goed gevoel kan geven, zonder de lakens uit te delen. En het wordt nog beter indien je er een avontuurlijk of exotisch weekendje bovenop krijgt. Olé!

Boogschutter

sagittarius

Algemeen: in juni volg jij vooral je creativiteit en probeer jij je boodschappen en visies over te brengen op anderen. Dit doe je op een dusdanige manier dat anderen erdoor geraakt worden, je geloven en bereid zijn je te volgen. Bravo Schutter.

Werk: je bent op zoek naar een nieuwe activiteit die meer aangepast is aan je nood aan vrijheid.  Je kan jezelf nu prima verkopen waardoor anderen de indruk krijgen dat  samenwerken met jou productief uitdraait. Biedt men je nu een baan aan die op veel punten voldoet aan jouw wensen? Aarzel dan niet en hap meteen toe.

Liefde: met partner? En natuurlijk wil jij (vooral nu) oprecht het beste voor hem of haar. Maar dwing jezelf om je partner niets of zo weinig mogelijk, op te dringen op welk vlak dan ook. Laat hem of haar gewoon zichzelf zijn. Dat is al speciaal genoeg! Solo? Juni kan jou zeker een verrassing brengen. Wat denk je bijvoorbeeld van het vinden van de liefde op de werkvloer? Want de bliksem kan zomaar hevig en vrij onverwacht inslaan bij jou of een collega.  

Financiën: eis niet teveel van je werkgever nu. Het is beter je nog sluimerende talenten in de strijd te gooien en iedereen te tonen waartoe je in staat bent. Schep er gerust wat mee op, indien dat terecht is. Zo krijg je gegarandeerd alsnog je verdiende loon.

Welzijn: je slingert in juni heen en weer tussen anderen comfort, plezier en steun bezorgen en het doorduwen/opleggen van je eigen inzichten en methoden. Je moet een evenwicht tussen beide polen zien te vinden vooraleer jij je oké kan voelen. En dat kan vermoeiend werken.

Steenbok

capricorn

Algemeen:  juni wordt een mooie maand voor jou, Steenbok. Met de steun van je charme en een dosis geluk gaat (bijna) alles wat wenst, groeien en bloeien. Je carrière neemt een frisse start, je sociaal netwerk wordt groter en je liefdesleven zit in de lift. Dit is ook een tijd om te reizen.

Werk: je zet je in voor je gezin en familie en trekt die lijn verder op de werkvloer. Je geeft er het beste van jezelf en mikt vooral op resultaten die het algemeen belang dienen. Met als gevolg dat jij je doelen haalt, projecten van de grond krijgt en jezelf aldus verzekerd van een plaats hogerop.

Liefde: met partner? Je bent oprecht begaan met je thuisbasis en dat maakt je erg aantrekkelijk voor je partner. Jullie willen de sleur doorbreken en geven passie en sensualiteit daarom volop de kans om jullie naar de 7de hemel te brengen. Top!

Single? Je kordaatheid en charme vormen een effectief duo om potentiële partners aan te trekken. Zit er iemand tussen die je bevalt? Denk niet meer aan al die materiële beslommeringen en kies voor dit moment met hem of haar. Ga voor genieten in het nu. 

Financiën: als kabbelt hier rustig verder. Je springt sowieso al voorzichtig en behendig om met  geld en goed. En dat is de beste basis voor een gezonde financiële toestand.

Welzijn: je werkt hard deze maand en ondanks je zuinig gestel, kunnen zelfs jouw batterijen leeglopen. Doe jezelf een tof weekendje weg cadeau in het warm gezelschap van hen waarvan je houdt. 

Waterman

aquarius

Algemeen: juni is niet bepaald de makkelijkste maand, Waterman. Ondanks je harde werk en vernieuwende inbreng, wordt het een hele klus om je ideeën erdoor te krijgen. Dat vermoeit je en vraagt om regelmatige pauzes (al dan niet in gezelschap) om verse energie bij te tanken. 

Werk: je hebt hier frisse, originele ideeën zat. Jammer genoeg moet je nu voorrang geven aan de noodzakelijke dagelijkse gang van zaken. Of aan een privékwestie. Maar je houdt vol en probeert je plannen vol overtuiging voor te stellen aan wie naar je wil luisteren. Eén luisteraar (de juiste uiteraard) volstaat om je vervolgens de gewenste kans te geven. 

Liefde: met vaste partner? Wil je meer pit brengen in de relatie? Leg dan je grootse plannen even opzij en concentreer je op je partner. Niet makkelijk, gezien je nu snel de voorrang geeft aan de familie in plaats van aan je partner.

Solo? Vanaf medio juni wordt de kans op een ontmoeting met toekomstperspectief groter. Dit contact zal je toelaten om meer afstand te nemen van je familie en aldus een eigen thuis, gezin en leven uit te bouwen. 

Financiën: normaal zijn er in deze sector in juni geen negatieve vibes actief. Maar zorg er toch maar voor om het geld of de middelen die nu jouw kant opkomen, te besteden aan de juiste doelen. Privé of professioneel.

Welzijn: je voelt je soms futloos deze maand en dat is normaal, gezien je de lat hoog legt. Je wilt er immers zijn voor anderen, terwijl je intussen ook voelbaar nood hebt aan tijd voor jezelf. De twee combineren is niet eenvoudig.

 Vissen

pisces

Algemeen:  je charme, enthousiasme en goed humeur, werken aanstekelijk in juni. Ook halen ze de welwillendheid in anderen naar boven, zodat zij jouw ambities en projecten steunen. Uiteraard worden ook al je persoonlijke en professionele  contacten er positief door gekleurd.  

Werk: indien je bij je charisma nog wat volharding voegt, is dit een tijd om vooruit te raken op de werkvloer en je professionele toekomst vorm te geven. Bijna iedereen is je nu gunstig gezind en dus kan je veel vragen en veel bekomen. Jawel. Zolang je maar geen onrealistische eisen stelt. 

Liefde: met partner? Ook je partner kan je nu maar weinig weigeren. En dus krijg je groen licht indien je meerdere zaken veranderd wil zien op huis, tuin- en keuken niveau. Doen, de tijd is er helemaal rijp voor.

Single? Uiteraard kan jij deze maand de juiste vangst doen. Je hebt momenteel alles in huis wat daarvoor nodig is. Tip: bega niet de vergissing jezelf altijd en overal in het centrum van de belangstelling te plaatsen. Dat kan nu helaas averechts werken.

Financiën: dit kan zeker een financieel sterke maand worden, Vissen. Gezien je populariteit kan het geld van diverse kanten komen. Druk de neiging om direct grote uitgaven te doen of je ‘es lekker te laten gaan’, meteen de kop in. Hou je hoofd erbij.

Welzijn: juni is een tijd vol positieve en creatieve vibes. Om je goed te voelen kan jij je overgeven aan de creatieve energie die in je opborrelt en moet je daarbij nieuwe paden durven bewandelen. Je zou jezelf (en anderen) hiermee aangenaam kunnen verrassen. Doen!

 Geschenkideetje voor de papa’s: Astrologie en chocolade

 

Deel.

Reageer