Horoscoop juni 2024

0

Ontdek hieronder de belangrijkste tendenzen voor jouw sterrenbeeld in juni 2024.

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

In juni 24 vlotten de meeste zaken wel voor jou, Ram. Soms word je niet zo goed begrepen, maar dat komt vooral omdat je niet helder communiceert. Let hier op als je problemen met anderen wilt vermijden. Tracht ook dat wat vroeger gebeurd is een plek te geven in je hoofd en hart. Anders zal smeulende wrok verhinderen dat je de vriendschap en liefde krijgt waar je zo naar verlangt. Qua werk: je moet wellicht wat obstakels overwinnen. Maar je creativiteit en gedurfde ideeën zullen zeker in goede aarde vallen en je bruikbare contacten opleveren. Maar mijd toxische personen, hoewel tegenstanders plots medestanders kunnen worden. Met partner?  Hier kan oud zeer de sfeer tussen jullie fors verzuren. Praat erover, zeker als er kinderen zijn. Want de vakantie nadert en die gaan jullie best samen én met de glimlach, in. Solo? Je ontmoet in juni veel mensen. Klets niet uit je nek, maar kies je woorden met zorg. Want één van hen kan je zomaar in contact brengen met de witte raaf die jij zoekt. Wees ook bereid om te daten als die kans zich voordoet. Geld. Meer geld vragen gebeurt best eind juni. Aanvaard wat je krijgt en vraag niet om meer. Dat kan later nog.

Stier

taurus

Wat je ook aanpakt in juni 24 kan succesvol zijn, Stier. En toch loert er gevaar om de hoek. Want als de dingen precies lopen zoals jij het wilt, kan je gaan denken dat jij alles aanstuurt. En dat is een vergissing. Omdat jij op dat moment je nuchterheid kwijtraakt. Herpak je. Dit is immers geen tijd om je over te geven aan waanideeën. Je moet inspanningen leveren en alert blijven, vooral bij de realisatie van belangrijke zaken. Werk: zoek aansluiting bij collega’s en doe actief mee met de brainstorming van het volledige team. Die houding zal immers een positief effect hebben op je resultaten. Met partner? Die is nu even niet je grootste prioriteit. Tracht thuis niet de chef te spelen. Leg liever uit waarom je nu weinig beschikbaar bent. Zie ook de zwaktes van je partner door de vingers. Niemand is perfect. Ook jij niet. Solo? Jij kan in juni bijzondere avonturen of situaties meemaken en zelfs dolverliefd raken. Ondanks het feit dat je de lat vrij hoog legt. Blijf nuchter maar genieten mag altijd! Geld: je zou een extra bonus kunnen krijgen. Ook kan je als goede strateeg dusdanig onderhandelen dat je het beste sleept uit de voorstellen die men je doet.

Tweelingen

gemini

Je kan in juni aan je opmars beginnen, Gemini. Stuur echter geen agressieve of dubbele signalen uit op je weg voorwaarts, want dan saboteer je zelf je succes. Je zal merken hoe een chronisch probleem deze maand opgelost raakt, waarna je makkelijker een nieuwe weg kan inslaan. Schep echter niet teveel op over je meevallers en wees niet te loslippig omtrent je komende plannen. Die info kan afgunst opwekken, waarna anderen je plannen kunnen dwarsbomen. Qua werk: blijf bescheiden, geef niet teveel prijs, geef blijk van teamspirit en oriënteer je in stilte. Zo kan je obstakels en inmenging van buitenaf vermijden. Met partner? Je wensen naar hem/haar toe zijn onrealistisch. Laat dat ideaalbeeld eindelijk es los. Spendeer tijd met je partner en focus je op diens positieve kanten. Idem als je kids hebt. Solo?  Je wanhoop kan nu groot zijn. Maar als de nood het hoogst is, is de redding vaak nabij. Een totaal nieuw contact of een nieuwe vibe in een bestaand contact dankzij je  herwonnen zelfrespect, kan je nu blij maken. Geld: je krijgt wat je verdient, wat meer  kan zijn dan anders. En zo kan jij jezelf (en je geliefden) zeker es extra verwennen.

Kreeft

cancer

Kreeften kunnen in juni 24 ten prooi vallen aan moedeloosheid. Dit via jammerlijke voorvallen van diverse aard (familie/vriendschap/werk/financiën). Als gevolg daarvan kan er een tijd van zelfonderzoek volgen. Wat dan weer een innerlijke verandering kan uitlokken die eindigt in een meer authentieke versie van jezelf. Je bent in staat om moedig te handelen in moeilijke situaties. Na de volle maan (22 juni) zullen je optimisme en energie weer in stijgende lijn gaan. Qua werk: hier krijg je vaak (te) veel info en indrukken te verwerken. Streng filteren is aanbevolen. je zal ook merken hoe dwarsliggende concurrenten of collega’s zich gematigder opstellen of zich zelfs terugtrekken. Doe er je voordeel mee. Met partner? Jouw troef is nu je vlotte en open babbel met hem/haar. Dat verhoogt je charme en geeft blijk van interesse en goodwill, wat jullie band zeker kan verstevigen. Single?  Hetzelfde hier. Je spontane en correcte manier van communiceren zullen je charme plus je integriteit verhogen. En zo pak je potentiële partners dus makkelijk in. Qua geld is het oké. Je krijgt het immers uit diverse bronnen zoals je werk, beleggingen, een gift, kansspelen, enz.

Leeuw

leo

Juni 24 belooft voorspoed qua werk, Leo. Als je tenminste de juiste opleiding en attitude hebt en/of niet te maken krijgt met externe stoorzenders. En ja, je bent nu welsprekend en charmant wat op elk vlak een echte plusfactor is. Men gelooft je en dus kan jij je visie doorduwen. Daarnaast besef je in juni ook dat je wat meer moet bewegen. Gelukkig rest er je tijd om meer te investeren in je partner, gezin en de dagelijkse gang van zaken thuis. Werk: juni zou voor jou één van de vruchtbaarste periodes van 24 moeten zijn qua professionele activiteit. De kans zit er ook in dat je met buitenlandse chefs of collega’s te maken krijgt. Wat overigens prima verloopt. Met partner?  Het feit dat je een happy vibe meebrengt en je duidelijk focust op je thuisbasis bevalt hem/haar. Wat zich dan weer vertaalt in een happy vibe tussen jullie. Solo? Je ligt goed in de markt, maar er is hier een maar. Je neigt ernaar jezelf en alles errond mooier voor te stellen dan het is. Dus moet je vroeg of laat wel van je voetstuk vallen. Geld: let op hier. Er rolt zeker genoeg geld binnen, maar dit is helaas de afdeling waarin jij je gezond verstand én je zicht op je budget kan verliezen.

Maagd

virgo

Jij staat in juni 24 centraal, Virgo. Het is dus de hoogste tijd om alles en iedereen (ook jezelf) anders te bekijken. Inspiratie en intuïtie zijn hier je beste tools. Je drang naar verandering creëert nieuwe, onvoorspelbare situaties. Je zal vastberaden en moedig moeten zijn om oude overtuigingen los te laten en nieuwe te omarmen. En ja, bestaande relaties kunnen hierbij sneuvelen. Privé en qua werk. Toch kan succes je deel worden op veel vlakken. Werk: hier zijn er verandering, opwinding, reizen, vergaderingen, bedrijfsevenementen… Tril mee met deze vibes en ontdek hoe nuttig ze kunnen zijn voor je verdere evolutie. Met partner? De relaties met je partner en de rest van de familie lopen gesmeerd. Je zal thuis via de alledaagse dingen de rust vinden die je nu nodig hebt. Solo? Je werk en thuisfront gaan met je energie lopen. En je gaat erin mee want je staat nu niet echt open voor zoeken naar en vinden van, een nieuwe liefde. Geld. Het is vooral naar eind mei toe dat je er kan voor zorgen dat er privé en of professioneel meer geld binnenstroomt. Als je meer wilt krijgen, let er dan zeker op om de zaken niet mooier voor te stellen dan ze in werkelijkheid zijn.

Weegschaal

libra

Juni 2024 wordt een maand vol emoties waarin liefde en relaties primeren, Libra. Dat brengt mee dat jij je gevoelens maar beter onder controle kan houden en ze tijdig weet te kanaliseren. In het belang van allen. Zeker als iemand jaloers wordt op jouw relatie- of familiegeluk en er een wig probeert tussen te drijven via roddels. Niet op reageren en blijven praten met je dierbare(n). Emotionele stress kan je vermoeien  en frustratie veroorzaken. Daarom is het slim om belangrijke besluiten uit te stellen. Werk: je legt vlot contact in juni en er zitten zeer buikbare contacten tussen. Ook je collega’s kunnen helpen om je doel te bereiken en daarom is teamwork nu een  must.  Met partner? Het loopt stroef tussen jullie. Toch heb je nu bepaalde wensen rond de relatie waardoor je dingen luchtiger en mooier voorstelt dan ze zijn. Die leugen kan als een boemerang naar jou terugkeren. Blijf eerlijk. Solo?  Eind juni kan je iemand spotten die voldoet aan je ideaalbeeld van een partner. Wees oprecht en zet vooral in op communicatie wat overigens prima lukt. Geld? Dit is een tijd van budgetteren. Overleg met jezelf: kan ik dit kopen of heb ik dit nu echt nodig? Doen!

 Schorpioen

scorpio

In juni 2024 onderga je tal van vibes, Scorpio. Er zit een stukje angst in en je krijgt het ook moeilijk om de fikse stroom info die nu je kant opkomt, rustig te verwerken. Overhaast niets, maar bekijk alles eerst grondig als je daar tijd voor hebt. Het beste is om het advies te vragen en te volgen van hen die eenzelfde situatie succesvol aangepakt hebben. Dit is ook een tijd waarin jij je moet bevrijden van het overbodige (toxische relaties en contacten, rommel thuis, op het werk en op je pc). Werk: let op. Ga niet te snel voor iets dat je in het centrum van de aandacht katapulteert. Bekijk de toestand nauwgezet. Het is sowieso beter eerst de losse eindjes weg te werken zoals het finaliseren van een opdracht/project of het bijwerken van je administratie. Met partner? Je voelt zelf wel dat je nu eerst in het reine moet zien te komen met blokkades uit een ver of zelfs recenter verleden vooraleer je relatie een reële kans krijgt. Maak er werk van. Solo? Idem voor jou. Maar als je reeds in een prille relatie  bent beland, kan haast en gulzigheid deze kwetsbare band in geen tijd stukmaken. Geld: in juni ga je aankloppen bij hen die jou nog geld schuldig zijn. Of je klopt aan bij je chefs en vraagt om meer geld voor geleverde prestaties. Succes gewenst!

Boogschutter

sagittarius

In juni 2024 zit je vol daadkracht en optimisme. Ook lijkt elke nieuwe dag wel een ontdekkingsreis voor nieuwsgierige Schutters. Verveling krijgt hier dus geen kans. Verder draait het in juni vooral rond relaties/contacten. Velen zullen in deze tijd de band met hun dierbaren aanhalen. Maar er wordt daarnaast ook meer moeite gestopt in bestaande sociale en professionele relaties. En hoe je die kan finetunen inzake eerlijkheid en bruikbaarheid. Qua werk: dankzij je energie en vindingrijkheid kan je enkele van je ideeën verwezenlijken en verzilveren. Teamwerk blijkt eveneens lonend te zijn en jij kan de spil worden waar alles rond draait. Met partner? Je brengt veel aandacht op voor hem/haar én voor de rest van het gezin. Wat de sfeer aangenaam maakt. Er zijn echter ook Schutters die veel moeite doen om conflicten te vermijden met bepaalde familieleden. Solo? Een toffe partner ontmoeten, kan altijd. Maar een hoop single Schutters zullen zoveel energie in familieleden stoppen dat er hen geen tijd meer rest om op zoek te gaan naar de ware. Geld: het ontbreekt je aan niets in juni en dat geldt ook voor je inkomsten. Geniet ervan nu het echt kan.

Steenbok

capricorn

In juni 2024 denk je luchtiger en breder dan anders, Steenbok. Ook bepaal jij nu je prioriteiten, beslist als je bent om je doel(en) te bereiken. Uitgerust met strijdlust en zelfvertrouwen smoor je eventuele twijfels in de kiem en ga je voor de overwinning. Op dit traject zal menige Bok een nieuw talent in zichzelf ontdekken dat zelfs een prima tool blijkt te zijn om vooruit te raken. Zijn er financiële of zakelijke kwesties?  Die los je zowaar op zonder je privéleven te benadelen. Qua werk: je bent nu wel zo slim om moeilijke zaken en netelige problemen te delegeren. Dat geeft jou de tijd om je op de essentie van je doel te focussen en je bruikbare contacten te mobiliseren. Met partner?  De sfeer tussen jullie is niet echt top maar verbetert vanaf 15 juni. Je voelt je dan vrijer en beter in staat om helder te communiceren met hem/haar. Solo? Je kan iemand in het vizier hebben, maar helaas niet weten hoe je gevoelens over te brengen. Dat lukt wel vanaf medio juni waar je snel de juiste woorden en toon vindt om de zaak aan te pakken. Qua geld: voor jou telt vooral de appreciatie van je chefs en hoe zij die laten blijken via je verloning. Adem opgelucht, want dit zal positief zijn.

Waterman

aquarius

Als je in juni 24 realistisch blijft, heb je niets te vrezen. Maar als jij je te vaak laat leiden door je fantasie wordt zelfs het oplossen van dagelijkse akkefietjes een hele klus. Om nog maar te zwijgen over echte obstakels. Want in juni ga je in én buiten jezelf op zoek naar intense ervaringen op emotioneel of creatief vlak. Iets waar je omgeving niet altijd even enthousiast over is. Houd de kerk in het midden, wat beter lukt vanaf half juni. Werk: hier zijn er beperkingen die ervoor zorgen dat je niet voluit kan gaan voor je vernieuwende aanpak. Oefen geduld want de verlossing is nabij waarna je velen inpakt met je originele en grensverleggende plannen. Met partner? Dankzij je huidig charisma plus je niet alledaagse ideeën, kan jij je partner vrij vlot  inpalmen. Maar om hem/haar helemaal aan je kant te krijgen moet je er ook nog een fikse schep nuchterheid bovenop gooien. Solo? Je kan nu zeker een lief versieren, Waterman. Daar zorgt je charme wel voor. Maar om dat lief ook bij je te houden, verwen je hem/haar met hebbedingetjes. Let hier op je budget, want je gaat er in no time overheen. Geld. Hoewel je inkomen verzekerd is en er wellicht een bonus bij is,   heb je in juni te vaak een gat in je hand. Denk dus na vooraleer je geld uit te geven.

Vissen

pisces

Juni 24 wordt voor jou een tijd waarin je meer zelfbewustzijn en zelfrespect krijgt, Vissen. Want jij bent iemand die zijn/haar goed gevoel te vaak laat afhangen van de feedback van anderen naar jou toe. Innerlijk werk kan je helpen om deze toestand aan te pakken en met je voeten op aarde te landen. Ondanks obstakels zal de twijfel aan je eigen kracht dan verdwijnen of toch sterk afnemen. Qua werk: hier ontmoet je nu problemen die niet zomaar op te lossen zijn. Je zal dus al je talenten moeten bovenhalen en tonen wat je kunt. Maar hoe je ook je best doet, toch raak je slechts tergend traag vooruit. Intussen zijn er wel verplaatsingen annex nieuwe contacten. Met partner? Hier gaat het leven gewoon zijn gang. Soms ben je onbereikbaar voor  hem/haar omdat je volledig in je eigen bubbel zit. Dan weer ben je iets te duidelijk aanwezig, hengelend naar complimentjes van je partner. Kies de middenweg. Solo? Dit kan een tijd zijn om je soulmate te vinden. Er zijn immers veel nieuwe contacten. En er is ook dat online contact dat zo goed aanvoelt. Ga samen zo snel mogelijk een glas of koffie drinken. Geld is nu niet je grootste zorg. Maar als je er nog meer van verlangt, wacht dan tot eind juni om de juiste personen hieromtrent te benaderen.

 

Inspiratie voor een attentie op Vaderdag vind je hier: Het juiste cadeau voor elk dierenriemteken

 

Deel.

Reageer