Horoscoop maart 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop maart 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Jouw uitdaging deze maand, Ram? Alles eerst van op een afstand bekijken. Want omdat jij je in maart zo goed voelt en the sky the limit lijkt, kan jij je fors vergalopperen. Op het werk loopt alles als een trein. Toch kan teveel tempo van jouw kant tot een foute timing leiden. In de familie- en vriendenkring is de sfeer gewoon top! Qua geld zit het wel goed en krijgt je natuurlijke gulheid vrij spel. Hoed je voor excessen. Met vaste partner? Je hebt behoefte aan vrijheid en trekt er liever alleen op uit. Single? Bereid je voor op een heuse blikseminslag.

Stier

taurus
Redelijke maand, Stier, waarin je te weinig bewegingsruimte krijgt naar jouw zin. Er bestaat een oplossing voor, aan jou om die te vinden. In de familie neem jij vlot de leiding. Intussen breidt je vriendenkring zich verder uit. Met partner? De focus ligt nu vooral op het familiale en het huis, zodat jullie amper tijd overhouden voor elkaar. Solo? Weinig beweging hier tot 15 maart, waarna de vlam fors in de pan slaat. Financieel hou je alles prima in handen. Op het werk slaag je erin om bruikbare contacten te optimaliseren, wat snel vruchten afwerpt.

Tweeling

gemini
De blokkades van februari zijn nog niet helemaal verdwenen, Gemini, en dat voel je. Met partner? Hier primeren onbegrip en conflicten. Doe nu een stap achteruit en laat alles wat bezinken. Solo? Amor verrast jou via liefde komend uit een wel heel onverwachte hoek. In de familie is de sfeer troebel en kunnen er zorgen rijzen om een ouder iemand. Vanaf medio maart ontbreekt het jou in de vriendschap aan begrip en verdraagzaamheid. Financieel krijg je een meevaller maar professioneel word je helaas afgeremd door allerhande vertragingen.

Kreeft

cancer
Probeer in maart vooral mensen en situaties in hun totaliteit te bekijken, Kreeft. Dat moet zeker lukken, gezien je in prima vorm verkeert en moeiteloos je sociale kring vergroot. Thuis echter ben je onverdraagzaam en veeleisend, wat de sfeer verpest. Op het werk verlopen de contacten met anderen prima en voel je vanzelf wat er nodig is om resultaat te boeken. Met vaste partner? Je bent jaloers en lichtgeraakt. Leuk is anders. Single? Uit vriendschap kan er onverwacht liefde groeien. Opgelet, want raar maar waar heb je nu een groot gat in je hand.

Leeuw

leo
Dit wordt een (warme) tijd vol ontdekkingen, uitbreiding en…risico’s nemen. Kijk uit bij dit laatste. Met partner en geboren in augustus? De eerste helft van maart zal het er heftig aan toe gaan, waarna de harmonie terugkeert. Solo? Cupido’s pijl treft je recht in het hart. Blijven ademen, Leo. De rest zit prima. Zeker op het werk, in de familie en bij de vrienden. Vooral in die vriendenkring is er nu heel veel animo. Financieel hoef jij je evenmin zorgen te maken. Het geld rolt binnen, dus geef jij het rijkelijk en met stijl, weer uit. Noblesse oblige…

Maagd

virgo
Modale maand, Virgo. En toch kan jij je nu van een blokkade ontdoen, waarna jij je een stuk vrijer en lichter voelt. Met partner? De sfeer is mistig maar niet van die aard dat er harde beslissingen uit voortvloeien. Solo? Vanaf midden maart kan een markant iemand je leven verrijken. Op het werk is de fut er even uit, wat aanvoelt als “ter plaatse trappelen”. Er rolt nu minder geld binnen dan verwacht. Hou er rekening mee. Een vriend(in) ontgoochelt je sterk. En thuis komen er woon- of communicatieproblemen. Of perikelen met de kinderen!

Weegschaal

libra
Maart brengt een energie mee die jouw plannetjes doorkruist. En je kan dit maar beter snel accepteren en er het beste van maken, Libra. Thuis en in de familie worden de puntjes op de I gezet. In de vriendenkring heerst er een bruisende activiteit. Met partner? Hier krijgen we afwijkende visies omtrent werk en familie, die tot allerlei gevolgen kunnen leiden. Single? Je legt wel voldoende contact, maar niets blijkt duurzaam. Op het werk komen er blokkades en rivaliteit. Het financiële ligt nu wat moeilijk, omdat verminderde inkomsten je parten spelen.

Schorpioen

scorpio
Je energie piekt tot midden maart, Scorpio, en dus ga je af en toe over je grenzen. Geboren begin november? Verwacht complicaties op het werk via meningsverschillen omtrent de juiste aanpak van één en ander. Veel Scorpio’s twijfelen: extra geld uitgeven of net niet? Met partner en in een impasse beland? De vibes van maart trekken recht wat krom is. Dit, dankzij een gezamenlijke focus op ontspanning en de kinderen. Single? Hou vol, je soulmate zit er aan te komen. En intussen blijft de zon maar schijnen over je familie- en vriendenkring.

Boogschutter

sagittarius
Overwegend positieve maand, Schutter. En dat ene minpunt situeert zich in de familiekring. Hier duiken misverstanden op. Wees dus duidelijk, zeg wat er op je lever ligt en klaar zo de situatie uit. Voor het overige, enkel goeds. Op het werk ben je in alles succesvol. Ook voer je hier het tempo op. Het financiële loopt op wieltjes en je sociaal netwerk uitbreiden, lijkt nu een makkie. Met partner of solo? Maakt niks uit, want in beide gevallen brengt maart je veel warme emoties. En tot slot: je bruist van energie en enthousiasme. Ga niet over de schreef.

Steenbok

capricorn
In maart bepaal je wat je wilt bereiken, Bok. Om er dan tegenaan te gaan met tonnen inzet en motivatie. Waarna je exact kan krijgen wat je zo verlangt. Professioneel verder raken bijvoorbeeld, of het roer eens volledig kunnen omgooien. Thuis verzuurt de sfeer wegens praktische problemen of een gezagskwestie. Wat doorwerkt in de band met je vaste partner. Solo? Beweeg en ga naar buiten, want daar wacht iemand die jouw leven op zijn kop zal zetten. Met de vrienden is alles kits. Jij budgetteert prima en dus zijn jouw financiën gezond.

Waterman

aquarius
Vrij goede maand, Waterman, waarin je vooruit raakt in het leven. En dat lukt makkelijker als jij je doelen preciezer aflijnt. Je geest is als kwikzilver, wat je toelaat in te spelen op alles wat professioneel van je gevraagd wordt. Met partner? Gevangen in het web van de dagelijkse sleur, snak je naar vrijheid. Single? Vriendschap en liefde vermengen zich en daar heb jij niets op tegen. Je vriendenkring bruist. Ook in de familie zijn alle kansen om te feesten en samen te komen, zeer welkom. Financieel staat het geluk aan jouw kant vanaf medio maart.

Vis

pisces
Goede maand, Vis. Met partner? Eerst heerst er onduidelijkheid, later volgen overleg en begrip. Single? Alles is hier mogelijk en gezien je in bent voor alles, hoef je enkel je intuïtie te volgen. In de familie heerst een warme sfeer. Ook is er een reden tot juichen (geboorte, promotie, huwelijk/samenwonen). Je weet niet waar eerst neerstrijken in de vriendenkring. Alweer: volg gewoon je intuïtie. Op het werk versterk je nu de band met de juiste personen. Financieel loopt alles prima, zolang je maar alert blijft en elke beslissing vooraf overdenkt.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.