Horoscoop maart 2016

0

Wat brengt de maand maart 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Maart staat voor actie, Ram, waarbij je oog hebt voor langskomende kansen. Op het werk is niet alles naar je zin, wat je doet dromen van verandering. Met partner? Alles kits hier, omdat jullie elkaar een luisterend oor bieden. Solo? Alles begint met een vriendschap waarin je zelf verleidt maar ook verleid wordt. Qua geld ligt het moeilijk wegens teveel kosten, verminderde inkomsten of een slepende erfeniskwestie. Thuis en in de familie neem je geen blad voor de mond. Gelukkig vind je verstrooiing je vrienden.

Stier

taurus
Best wel mooie, stabiele maand. Op het werk steek je een tandje bij, maar moet je wel onterechte kritiek incasseren. Laat je hier vooral niet uit je evenwicht brengen. Met partner? Rust en ontspanning primeren, Stier. Single? Het is je ernst en dus blijf je erg kritisch. In de familie zit alles goed. Financieel ben je er als de kippen bij als er over salarisverhoging wordt gesproken of als je betere investeringen kan doen. Je hebt nu behoefte aan uitwisseling met je vrienden. En dit zowel lijfelijk als virtueel.

Tweeling

gemini
Wat stormachtige maand, Gemini, waarin je standpunten moet innemen en nog verdedigen ook. Op het werk dien je ondanks je grote inzet, rekening te houden met vertraging of afwijzing. Met partner? Jullie leven nu in een sfeer van verwijten en gebrekkige communicatie. Solo? Een veelbelovend contact eindigt met een sisser. Je staat steeds klaar voor je gezin en familie. Financieel duiken er complicaties op als gevolg van een vergetelheid of spijtige vergissing. Je legt vlotjes nieuwe contacten.

Kreeft

cancer
Maart wordt gekenmerkt door kleine maar veelvuldige aanvaringen met je directe omgeving, Leo. Op het werk wordt de communicatie dus bemoeilijkt. Je redt het evenwel via je constante concentratie die goede resultaten oplevert. Tussen jou en je vaste partner is er nu veel gekibbel. Hou vooral bemoeizuchtige familie op afstand. Solo? Je luistert niet naar anderen en volgt je hart. Je laat de centen rollen, maar het geluk staat wel aan jouw kant. In je vriendenkring wordt er voortdurend geprovoceerd.

Leeuw

leo
Februari is complex, Leo. Je leven wordt op veel manieren door elkaar geschud en jij moet er het beste van maken. Met vaste partner? De scènes en ergernissen stapelen zich op. Gebruik Valentijn als wapenstilstand. Single? Er zijn zeker boeiende contacten, maar alles blijkt te complex en te teleurstellend om ermee door te gaan. Het financiële luik valt mee. Thuis en/of in de familie is de sfeer maar minnetjes. Eén en ander tast je concentratie op het werk aan. Een vergissing is snel gemaakt. Blijf waakzaam!

Maagd

virgo
Complexe maand, Virgo, omdat je er in maart niet makkelijk in slaagt om mensen en dingen te zien zoals ze echt zijn. Gelukkig kan je de meeste situaties nog op tijd overzien. Ook financieel. Op het werk raak je teleurgesteld omdat bepaalde partijen zonder uitleg afhaken, bijvoorbeeld. Met partner? Je krijgt nu maar moeilijk hoogte van hem of haar. Single? Kijk uit met dat tof contact. Is het wel wat het lijkt? Thuis overheersen de zorgen om een ouder en het gekibbel over de aanpak van huiselijke problemen.

Weegschaal

libra
Gemengde maand, Libra, waarin je vanaf 7 maart plots de nodige punch vindt om je door alles heen te slaan. Op het werk stel je één en ander in vraag, maar blijkt er toch tijd en ruimte te zijn voor nieuwe voorstellen. Met partner? Je lokt zelf ruzies uit, met alle gevolgen vandien. Single? Jou wacht een aangename surprise! Financieel kan er deining ontstaan rond een erfenis of boedelverdeling. Thuis en in de familie moet de communicatie zeker verbeterd worden. Prijs je gelukkig met je eerlijke vrienden.

Schorpioen

scorpio
Intuïtieve, zelfs filosofisch getinte en magnifieke maand, Scorpio. De liefde overheerst in maart en overgiet al je relaties met een mix van welwillendheid en welbehagen. Dat laat zich vooreerst voelen op het werk, waar zelfs nieuwe deuren voor je opengaan. En verder in het contact met je vaste partner, familie en vrienden. Het gezegde ‘geluk kent geen geschiedenis’ is hier helemaal van toepassing. Solo? Open je armen en de liefde komt vanzelf naar je toe. Ook belangrijk: je financiën zijn gezond.

Boogschutter

sagittarius
De best draaiende sector in maart is je professioneel leven, Schutter. Op het werk lijk je wel een turbo die precies weet wat ie wil en er helemaal voor gaat. Eén advies: zie het allemaal niet té groot. Probeer ook financieel nuchter te blijven en de tering naar de nering te zetten. Met partner? Inschattingsfouten op huiselijk, materieel of familiaal vlak kunnen de relatie bezwaren. Single? Hier kan nu zeker één en ander bewegen. Er is een goed contact met broers of zussen. Je sociaal leven krijgt een injectie.

Steenbok

capricorn
Op het werk zorgt maart voor heel wat stress, Bok. Dit, via delicate dossiers, zware onderhandelingen of een team dat zich niet altijd even vlot laat leiden. En toch slaag je erin om overal het beste uit te slepen. Zeg dus maar ja tegen een hogere vergoeding en meer verantwoordelijkheid. In de afdeling liefde zijn er nu geen echte problemen, en al helemaal niet voor de singles die een mooie vangst doen. Thuis en in de familie circuleren ongenoegen en onbegrip. Je zoekt dan maar soelaas bij je vrienden.

Waterman

aquarius
Maart wordt gewoonweg een fantastische maand voor jou, Waterman. En dat heeft alles te maken met de tintelende vibes die je momenteel uitstuurt en waar weinigen kunnen aan weerstaan. Met partner of single en verlangend naar een relatie? In alle gevallen is/wordt de liefde hier (opnieuw) actief en inspireert ze tot veel meer. Ook professioneel raak je nu snel vooruit dankzij je verleidelijke pit en charme. En wat je familie of vrienden betreft: iedereen hangt maar wat graag om je heen. Geniet ervan!

Vis

pisces
Maart maakt je sentimenteel én gevoelig naar anderen toe, Vis. Professioneel gooi je nu hoge ogen. Vooral indien je deel uitmaakt van een partnerschap of creatief bezig bent. Financieel zijn er je foute keuzes en/of ben je te gul voor anderen. Met partner? Het kan er hier vrij intens aan toe gaan, zowel in het positieve als in het negatieve. Single en dromend van de liefde? Dan komt die nu binnen handbereik, maar voor hoelang? Thuis, in de familie en bij de vrienden staan affectie en hulpvaardigheid voorop.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.