Horoscoop maart 2017

0

Wat brengt de maand maart 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Drukke maand, Ram. Professioneel wordt één en ander onverwacht versneld. Jij bakt er meteen maar beste van. Loop jezelf echter niet voorbij, want zo laat je steken vallen. Met partner? Alles oké hier, maar je snakt wel naar een nieuwe impuls? Solo? Cupido treft je recht in je hart met een affaire die blijft duren. Zowel in de familie als bij de vrienden neem je in maart het heft in handen. Je zorgt er vlotjes voor het soort beweging dat iedereen bevalt. Je geeft nu teveel uit. Hou je rekening(en) zeker in de gaten.

Stier

taurus
In maart pieken je energie en motivatie op het werk, Stier. Iets waar zelfs je chef(s) niet kunnen naast kijken. Met partner? Je zoemt vooral in op gezin en familie. De romantiek schiet er helaas wat bij in. Single? Je gaat recht op je doel af en maakt je bedoelingen meteen duidelijk. Afwachten wat het wordt…Verder wil zowat iedereen nu bevriend met je raken. Hier de juiste keuze maken is zeker niet makkelijk. Probeer deze maand onnodige stress te vermijden. Financieel is er gelukkig geen vuiltje aan de lucht.

Tweeling

gemini
Modale maand, Gemini maar als je geboren bent tussen 16 en 21 juni, dien je toch een tandje bij te steken. Jij ontmoet nu op het werk vooral vertraging en beperking. En met je vaste partner ga je door een moeilijke passage. Laat hier je hart maar ook je verstand spreken. Voor de rest geldt het volgende. Single? Een bekende spreekt zijn/haar liefde voor je uit. Thuis, in de familie en in de vriendenkring loopt alles op wieltjes. Verder heeft maart voor elke Gemini zowaar een financiële meevaller in petto.

Kreeft

cancer
Op het werk levert maart geen problemen op zolang je maar niet driftig wordt, Kreeft. Met partner? Alles kits hier, tenzij geboren tussen 8 en 15 juli. Dan kunnen spanning of jaloezie de pret bederven. Single? Tja, dit is niet de maand waarin Cupido raak schiet. Toch zijn er nieuwe contacten die alvast tot nieuwe vriendschappen kunnen leiden. Deze maand echter komt je familie op de eerste plaats. En het dient gezegd: je bent gul en geeft meer uit dan goed is. Vooral als je geboren bent tussen 8 en 15 juli.

Leeuw

leo
Topmaand, Leo waarin je energie en optimisme te koop hebt. Eerst en vooral op het werk, enkele akkefietjes daar gelaten. Met partner? De perfecte harmonie maakt jullie nu tot een efficiënt team. Solo? Je verovert en versiert. Geboren tussen 16 en 21 oogst? Reken op grote passie die kan uitgroeien tot een stevige band. Thuis en in de familie ben je één en al genegenheid. Idem in de vriendenkring. Op financieel vlak heb je nu de juiste reflexen of ideeën. Geboren tussen 16 en 21 oogst? Jij verhoogt moeiteloos je koopkracht.

Maagd

virgo
In maart gaat alles zo’n beetje op en neer, Virgo. Zo kunnen tijdelijke stoorzenders op het werk je ontmoedigen. Met partner? Hier is geen openheid en worden zaken niet uitgesproken. Single? Eerst dien je nog een kwakkelende relatie te beëindigen en nieuwe criteria af te lijnen. Thuis en in de familie zijn er problemen rond kinderen, communicatie of de woonst. Een vriend/in is niet zo betrouwbaar als jij wel denkt. Wat geld betreft: wees voorzichtig want je bent nu geneigd ondoordachte risico’s te nemen.

Weegschaal

libra
Maart staat voor verandering en beweging, Libra. Op het werk is er die delicate periode wegens moeilijke, stressy contacten met collega’s of chefs. Dat levert jou slapeloze nachten op. Ook met je vaste partner ga je door een moeilijke passage en dat kan alle kanten uit. Solo? Het internet helpt je aan een paar dates en dat is het dan. Zowel in de familie als in de vriendenkring zit er beweging maar niet altijd in goede zin. Hou zeker je financiën in het oog, want hier duikt het onvoorziene nu op.

Schorpioen

scorpio
Op het werk zijn er enerzijds allerlei complicaties en anderzijds hulp van de juiste personen. Met partner? Je professionele problemen druppelen je relatie binnen waar zich een machtsstrijd ontspint. Solo? Zelfs als je niet meer gelooft in de liefde kan je deze maand toch een soulmate ontmoeten. Zowel in de familie als bij de vrienden ervaar je veel goede wil en warme gevoelens. Ook mogelijk: een oude vriendschap bloeit opnieuw op. Je krijgt nu het geld waarop je wacht of je raakt betrokken bij een vastgoedtransactie.

Boogschutter

sagittarius
Topmaand Schuttter, gezien dit een spannende tijd wordt. Je kan nu getroffen worden door een blikseminslag en/of verwikkeld raken in een gevaarlijke of ongeoorloofde affaire. Single? Dan kan je er zelfs voluit voor gaan. Met partner? Hier geen vonken en vuur maar stil geluk dankzij een duurzame liefde. Op het werk scoor je via nieuwe en gedurfde ideeën. Thuis en in de familie moet je rekening houden met ongenoegen en woonproblemen. Je hebt er alle belang bij je uitgaven van nabij te volgen.

Steenbok

capricorn
Maart draait druk uit, Bok. Ondermeer door verplaatsingen in groep. Op het werk krijg je terecht reële doorgroeikansen via het inzetten van de juiste contacten op het juiste moment. Met vaste partner? Familiale dissonanten verzuren tijdelijk jullie relatie. Gelukkig zijn er de vrienden nog. Solo? Je kan nu plots hevig en opwindend verliefd worden op een buur, collega of kennis. Geniet ervan! Financieel is er die meerkost aan het huis dat je bewoont. Opgelet: je rug en gewrichten kunnen je deze maand last bezorgen.

Waterman

aquarius
Je charisma zorgt er in maart voor dat je de professionele kansen waar je al een poos van droomde, naar je toetrekt. Met partner? Elk doet zijn ding. ’s Avonds en in het weekend vinden jullie elkaar terug om toekomstplannen te smeden en jullie sociaal leven nieuwe impulsen te geven. Solo? Wees paraat, daar vriendschap en liefde zich nu vermengen. Waarna alles mogelijk wordt. Zowel in de familie als in de vriendenkring zit er deze maand veel én leuke animo. Financieel krijg je nu de kans om je slag te slaan.

Vis

pisces
Visje, jij bent de ware bofkont deze maand. Misschien wel omdat je relaties en financiën momenteel in de lift zitten. Op het werk is de verstandhouding met collega’s en chefs prima te noemen en dat heeft positieve gevolgen. Met partner? Jullie kunnen samen uitstekend praten wat leuke uitlopers oplevert. Single? Bekijk het per dag en laat je vol vertrouwen meevoeren door Amor. Zelfs in de familie en de vriendenkring zijn die warme, deugddoende gevoelens aanwezig. Geef toe, meer moet dat toch echt niet zijn…


Deel.