Horoscoop maart 2018

0

Wat brengt de maand maart 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Maart schenkt je geluk en bergen energie, Ram. Op het werk word je overvallen door een mix van conflicten, stilstand en onbegrip én van vruchtbare communicatie en steun van de juiste persoon. Met partner? Idyllische sfeer hier waarin jullie gelukkig zijn met elkaar. Single? Vanaf 6 maart kan Amor toeslaan en dan gaat alles wel heel erg snel. Er zit actie in je sociaal leven want zowel vrienden als familie draaien om je heen. Financieel gezien wordt het nu wel wat moeilijk indien geboren tussen 7 en 13 april. Even doorbijten dus.

Stier

taurus
Op het werk rekent men op jou, Stier en je bent bereid weekendwerk en/of overuren te presteren. Wat nadien zeker niet vergeten zal worden. Met partner? Leuke sfeer voor de meesten, maar kil sfeertje voor Stieren geboren tussen 9 en 16 mei. Solo? Windstilte hier waarin je even tot jezelf kan komen. Thuis loopt de planning aardig uit de hand. Gelukkig kan je bijtanken in de vriendenkring. Wat geldkwesties betreft, wordt dit een maand vol stoorzenders. Je zoekt uit hoe er het beste van te maken. En dat verdient een dikke tien.

Tweeling

gemini
Maart valt uiteen in twee delen, Gemini. Gedurende de eerste veertien dagen maken Gemini’s met een vaste partner een turbulente tijd door in de relatie. Daarna wordt het veelal rustiger. Idem op de werkvloer, waar dit geldt voor alle Tweelingen. Solo? Vanaf 6 maart kan de ware op allerlei manieren op je afkomen. En jij drijft opgewekt mee. Er zit veel beweging in je vriendenkring en de rest van je sociale kring. In de familie probeer jij het iedereen naar de zin te maken. Verwacht je geld? Reken dan zeker op vertraging.

Kreeft

cancer
Maand waarin jij sterk gesteund wordt door je familie en (echte) vrienden, Kreeft. Qua werk zijn daar enerzijds de mooie kansen en meer loon. Anderzijds zijn er onvoorziene omstandigheden die je dwingen om van koers te veranderen. Moeilijke zaak! Met partner? Crisistijd! Sommigen nemen afstand van elkaar, anderen sluiten toch weer vrede. Solo? Een nieuw contact bezorgt je enkel kopzorgen en laat je snel weer in de realiteit landen. Je fiscaal statuut verandert. Laat je goed informeren, dan word je er zelfs financieel beter van.

Leeuw

leo
Topmaand, Leo, waarin jij helemaal je vurige zelf kan zijn. Als het je lukt op het werk niet meteen uit je slof te schieten, kan je nieuwe professionele horizonten verkennen. Met partner? De harmonie is groot tussen jullie en ook het romantische is van de partij. Solo? Tot 16 maart volg jij je impulsen en verleid je wie je maar wilt. Je sociaal leven piekt, want je charisma is groot. In de familie echter zijn afgunst, misverstanden en onhandige tussenkomsten actief. Wat de financiën betreft: je bent in een gulle bui en laat het geld rollen. Kijk toch maar uit…

Maagd

virgo
Wat mistige maand, Virgo. Op het werk laten bepaalde mensen je in het ongewisse of gaan ze je mijden. Je concentratie slabakt in de eerste helft van maart. Met partner? De bedoelingen van je partner zijn onduidelijk en dat ondermijnt je vertrouwen in de relatie. Single? Dat blijft nog even zo. Thuis en in de familie is het tot de 16de vrij woelig. Heb geduld, het waait wel over. Je sociaal leven bloeit en je vrienden blijven stand by. Maart brengt veel onverwachte uitgaven mee, tenzij je geboren bent tussen 7 en 15 september.

Weegschaal

libra
Dit is een maand die je strijdlust test, Libra. Op het werk kan je tijdens de eerste twee weken van maart heel wat realiseren, tot er onverwachte wendingen op je afkomen, waarna je een en ander in vraag stelt. Met partner? Je provoceert de ander, wat niet zonder gevolgen blijft. Solo? Er is een ontmoeting mogelijk, maar niet met de ware zo blijkt al snel. Zowel in de familie als in de vriendenkring neem je geen blad voor de mond en dat kan voor afkoeling zorgen. Financieel gezien lijkt dit niet de makkelijkste tijd te zijn, maar je raakt er wel doorheen.

Schorpioen

scorpio
Maart biedt vooral voordelen, Scorpio. Op het werk heb je bijna geniale ideeën plus een vruchtbare relatie met collega’s en chefs. Geboren tussen 9 en 16 november? Jij krijgt zelfs nieuwe professionele voorstellen. Met partner? Alles loopt van een leien dakje en die tevredenheid werkt door tot in de contacten met familie, vrienden en kennissen. Single? Je koestert de oprechte wens de ware te ontmoeten en dat kan gebeuren nu, in maart. Los van enkele impulsieve uitgaven, hoef jij je qua geld geen zorgen te maken.

Boogschutter

sagittarius
Maart staat voor dynamiek, Schutter. Op het werk realiseer je wat je maar wilt en duw je opzij wie volgens jou dreigt in te dommelen. Of, je slaat een nieuwe weg in en durft daarbij risico’s nemen. Met partner? Jij beslist en wijkt hier niet van af. Solo? Iemand bevalt je en omgekeerd. En je gaat ervoor, dat spreekt! Ook bij de vrienden neem je de leiding en organiseer je een en ander. In de familie maak je plezier met de kinderen, maar thuis laat je de boel maar waaien. Financieel zijn er stoorzenders die gelukkig snel van de baan raken.

Steenbok

capricorn
Men schuift je meer werk, zwaardere dossiers en moeilijke onderhandelingen toe, Bokje. Daarna kan een promotie of salarisverhoging niet uitblijven. Financieel loopt het lekker. En er is die buitenkans of dat geschil dat in je voordeel beslecht wordt. Met partner? Zit alles goed, dan blijft het goed maar loopt de relatie stroef? Reken dan op een heftige maand. Solo? Tot 6 maart kan een vriendschap meer worden. Na de 6de kan je iemand ontmoeten die geen duidelijkheid schept. Thuis en in de familie stel jij je onbuigzaam op, maar voor je vrienden is niets je teveel.

Waterman

aquarius
Op het werk kan de relatie met je superieuren complex worden. Probeer niet teveel te praten en je niet te zelfbewust op te stellen als je iets moet bekomen. Met partner? Alles loopt vlotjes. Ieder doet zijn ding en samen ontvangen jullie de familie en vrienden. Single? Vanaf 6 maart kan een vriendschap evolueren naar liefde. In de familie en de vriendenkring geef en krijg je warmte, liefde en amusement. Opgepast wat je financiën betreft, Waterman. Geef niet meer uit dan je budget toelaat en doe geen zaken enkel “op het gevoel”.

Vis

pisces
Maart verhoogt je creativiteit op het werk, Visje. Ook kan je nu de juiste persoon spotten die je aan interessante opdrachten kan helpen. Met partner? Twee opties hier. Goeie band? Hand in hand gaan drijven jullie door de dagen. Fragiele band? Hier kan het tot een breuk komen. Solo? In maart besef je dat mooie liedjes niet lang duren. Je warm hart gaat uit naar je familie, vrienden en collega’s. En al die warmte keert nu naar jou terug. Enjoy! In maart vergroot jij je inkomsten of kom je precies op tijd voor die financiële meevaller.

 

Deel.