Horoscoop maart 2019

0

Wat brengt de maand maart 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Op één of andere manier brengt maart verandering op de werkvloer, Ram. Je bent immers ondernemend en durft nieuwe pistes bewandelen. Met partner? Prima sfeer hier, waarbij jullie elkaar willen verleiden of verrassen. Solo? Een onwaarschijnlijke affaire die je echt niet voor mogelijk hield, overvalt je. Wees dus voorbereid. Elke Ram moet nu kiezen tussen de eigen familiaal-sociale kring of het ontmoeten van nieuwe mensen. Thuis ben je omringd door familie en buren. Kijk uit: je hebt deze maand de neiging meer uit te geven dan er binnenkomt.

Stier

taurus
Uranus, planeet van de plotse veranderingen, strijkt neer in jouw teken, Stier. Wees daarom vanaf nu op alles voorbereid. Op het werk zijn er die plotse veranderingen of projecten die versneld worden. Opgelet voor intriges achter je rug om. Met partner? Je deelt de lakens uit en bouwt zo spanning op. Solo? In maart brengt iemand je het hoofd op hol. En dat kan je zowel een coup de foudre als een grote, duurzame liefde opleveren. Kansen zat nu om je sociale cirkel te vergroten. In de familie fungeer jij als motor die alles draaiend houdt. Je financiële toestand is uitstekend.

Tweeling

gemini
Diverse invloeden trachten je te destabiliseren, Gemini, maar je houdt stand. Op het werk loopt er maar weinig zoals jij het gepland hebt. Vermijd het vooral om hier te snel mensen te vertrouwen. Met partner? Afwijkende visies dwingen je om de relatie te herbekijken en een en ander bij te sturen. Solo? Je staat voor alles open en gaat de verleidingstoer op. En toch kan de liefde je zomaar overvallen. Zowel in de familie als bij de vrienden kunnen onbegrip en misverstanden de sfeer verknoeien. Jij wil het geld laten rollen, terwijl diverse factoren daar een stokje voor steken.

Kreeft

cancer
Confrontaties met jezelf, werken vertragend. Maar nadien evolueer je in de juiste richting. Op het werk krijg je meer gedaan, maar kan je wel kritiek krijgen, Kreeft. Met partner? Het draait vierkant. Tijd dus om een nieuwe basis te creëren of een break te nemen. Solo? Je ontmoet iemand die al snel de verkeerde blijkt te zijn. Je sociaal leven en vriendschappen boosten. Thuis ben jij degene die alles dirigeert. Gevolg: men leunt te zwaar op jou. Qua geld is het een mager beestje of wegen de financiële gevolgen van een juridische zaak steeds zwaarder door.

Leeuw

leo
Maand vol contrasten, Leo. Op het werk volgen afspraken, vergaderingen, projecten en taken elkaar op. De keerzijde hier is een moeizame relatie met collega’s, chefs of ondergeschikten. Plus twisten en kritiek. Met partner? Opgelet: alles wordt een reden om een crisis uit te lokken. Single? In maart vind je niet degene die je zoekt. Zowel je sociaal als familiaal leven gedijen. Voel hoe warme, positieve vibes je nu omringen. Qua uitgaven dien jij je grenzen goed te respecteren. En vermijd het zeker ook maar iets te doen met geld omdat je er “zo’n goed gevoel” bij hebt.

Maagd

virgo
In maart loopt het op het werk minder goed, Virgo. Je mist de nodige concentratie, blijft dingen uitstellen en raakt maar niet vooruit. Met partner? Veel blijft hier vaag en onuitgesproken wat de sfeer vertroebelt. Solo? Probeer eerst een zuivere situatie te creëren vooraleer een nieuwe relatie aan te gaan. In je sociale kring mag je rekenen op iemand die een belofte niet nakomt of achter je rug om praat. In de familie zit alles kits. Qua geld zit je tegelijk met minder of laattijdige inkomsten en verhoogde uitgaven. Ook mogelijk: een juridische kwestie raakt maar niet opgelost.

Weegschaal

libra
Op het werk heerst chaos, Libra. Dit via plotse herschikkingen en de inkrimping van werkmiddelen, wat het werken fors bemoeilijkt. Verlaat je de firma? Blijf superalert, zoniet vertrek je met slechte condities. Met partner? Een turbulente week drukt jullie met de neus op de feiten: zijn jullie een echte match of niet? Solo? Ga in maart zeker naar buiten, want daar wacht de ware op jou. Wil je nieuwe, invloedrijke contacten leggen? Dat kan in deze maand. Een fikse ruzie tussen twee familieleden verzuurt de hele familiale sfeer. Qua geld verkeer je momenteel in een wankele toestand.

Schorpioen

scorpio
Op het werk loopt alles prima, Scorpio. Je hebt ideeën zat, kan op goede collega’s rekenen en voelt de nieuwe trends aan. Enig minpunt: je kan nu nog scherper dan normaal uit de hoek komen. En dat heeft gevolgen. Met partner? De relatie lijkt je actueel wat eng en dus ga je op zoek naar iets pittigs. In het echte leven of online. Solo? Ja, je kan een pikante flirt beleven. En nee, er komt geen ware liefde van. Je sociaal leven bloeit op dankzij je natuurlijk charisma. En in de familie draait alles heerlijk rond. Dit is echt hét moment om je droomstekkie te kopen.

Boogschutter

sagittarius
Op het werk kan je veel goeds oogsten in maart, Schutter. Zoals een interessant voorstel of meer mogelijkheden. Met partner? Eensgezind staan jullie klaar voor de familie en vrienden. Vergeet echter de quality time samen niet. Solo? Hier wordt liefde met vriendschap vermengd. Spannend! Je bent supersociaal deze maand en zegt ja tegen bijna alles en iedereen. In de familie zorg jij graag voor anderen en dat gaat van adviseren of hun planning optimaliseren, tot je buigen over hun dagelijks leven. Het ontbreekt je aan niets in maart, ondanks je wat beperkt budget.

Steenbok

capricorn
Je moet veel werken maar krijgt er veel voor terug, Bokkie. Zoals reële groeikansen en meer verantwoordelijkheid. En dat je toevallig de juiste mensen kent, helpt ook. Dat spreekt. Met partner? Familiale problemen dwarsbomen de rust tussen jullie. Solo? Jij beleeft plots een krachtig, onverwacht avontuur. Enjoy! In de familie kunnen er problemen rijzen omtrent de woonst, het werk of de buurt. Leuk is anders, voor iedereen. Gelukkig kan je rekenen op een vriend/in waarmee het goed praten is. Qua geld hoef jij je geen zorgen te maken. Leun achterover en geniet.

Waterman

aquarius
Topmaand, Waterman, waarin jij je plannen op het werk vorm kan geven. Ga je liever voor bij- of omscholing of verandering? Blijf alert want nu krijg je de kans daartoe. Met partner? Het Idyllisch sfeertje tussen jullie kan leiden tot een baby, huwelijk of samenwonen. Solo en oprecht op zoek naar liefde? Talloze krachten bundelen zich om jouw droom waar te maken. Je organiseert welgezind één en ander voor vrienden en kennissen. Thuis gonst het van de ideeën, actie en spanning. Qua geld zit het zeker goed, zolang je maar alert en nuchter blijft.

Vis

pisces
Maart staat voor welwillendheid, Visje. Loopt het op het werk niet zoals je wenst? No problem. Iedereen om je heen zet zijn of haar beste beentje voor om jou uit de nood te helpen. Met partner? De twijfels over elkaar en het soort relatie dat jullie delen, zijn echte stoorzenders. Probeer de zaak uit te praten. Solo? Stap voor stap besef je dat er zich in maart iets moois ontwikkelt op liefdesvlak, Vis. Zowel in de vrienden- als familiekring wordt er samen volop gegeten, gevierd en bijgepraat. Qua financiën dien je wel uit te kijken voor dat jammerlijk gat in je hand.

 

Deel.