Horoscoop maart 2020

0

Wat brengt de maand maart 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Wat complexe maand, Ram, waarin introspectie en relaties vooropstaan. Qua werk komen er misverstanden tussen jou en je collega’s/chefs die één en ander blokkeren. Met partner? Jullie ergeren elkaar en creëren aldus een verstikkend sfeertje. Praten helpt. Solo? Kijk even naar binnen en zoek uit wat er tot dusver fout liep. Zo niet, blijf je maar in cirkels ronddraaien. Bij vrienden en de wat verdere familie is het nu leuk toeven. Je financiële toestand is ingewikkeld. Je maakt je zorgen over onverwachte of hogere kosten of over een aanslepend juridisch conflict.

Stier

taurus
Ja, in maart ben jij bereid om nieuwe kansen die langs komen te grijpen, Stier! Op het werk kies je voor nieuwe vaardigheden, een andere sector/bevoegdheid of zelfs voor die nieuwe baan. En alles loopt hier als een trein. Met partner? Jullie relatie is harmonisch en je wilt je geliefde plezieren. Doen. Het geluk omhult jullie. Solo? Ons advies: hou je klaar want de ware liefde kan jou nu echt overal overvallen. In de familie en in de vriendenkring gebeurt er altijd wel iets. Meestal positief. Qua geld zit het prima. Ook allerlei grote aankopen verlopen nu probleemloos.

Tweeling

gemini
Deze maand staat je werk voorop, Gemini. Het wordt pezen, dat wel, maar nieuwe deuren gaan voor je open en verplaatsingen blijken lonend te zijn. Met partner? Jullie bakken samen zoete broodjes en maken grote plannen. Solo? Hier ontluikt eerst een grote vriendschap die pas later meer kan worden. Of… een vriendschap blijft. De band met familie, vrienden en kennissen wordt nu aangehaald. Qua geld kan het wat hobbelig worden. Vergeten facturen? Problemen met een of andere verzekering? Onvolledig ingevulde belastingsaangifte? Het kan allemaal.

Kreeft

cancer
Je krijgt tegenwind op veel vlakken in maart, Kreeft. Zeker op de werkvloer waar je de ene stoorzender na de andere ontmoet. Toch blijf je gefocust en gemotiveerd wat de schade fors beperkt. Met partner? Kleine en grotere crisissen wisselen elkaar af. De gevolgen hiervan vallen af te wachten. Solo? Vanaf de 16de is er veel actie in de vrienden- en kennissenkring. Zo maak je kans op een beslissende ontmoeting. Ga niet te snel want het start als een gewone vriendschap. Qua financiën zijn er complicaties op komst. Vooral als je verzeild raakt in een vastgoedtransactie.

Leeuw

leo
Er vallen in nu stoorzenders op het werk te vrezen, Leo. Een gegeven woord wordt verbroken of je krijgt onterechte kritiek te slikken van hogerhand. Je ergert je blauw, maar ga niet brullen of er komen nog meer brokken van. Met partner? Jullie vormen een droompaar dat elkaar steunt en koestert indien nodig. Begin maart kan je een vangst doen die je in lichterlaaie zet. Helaas volgt de desillusie snel. Wat vrienden en familie betreft: je hebt even geen zin om hun verhalen te aanhoren. Qua geld ziet het er goed uit en dus laat je de euro’s lustig rollen. Overdrijf niet…

Maagd

virgo
Op het werk verlies je snel je concentratie met vergissingen tot gevolg. Ook raak je teleurgesteld in bepaalde collega’s die veel beloven, weinig doen en je intussen in het ongewisse laten. Met partner? Vermoedens en misverstanden vertroebelen de sfeer. Gelukkig hou jij je verstand erbij. Hetzelfde patroon zet zich verder in je contact met de familie en vrienden. Single?Je blijft kieskeurig maar desondanks kan je vanaf 5 maart een gepast maatje vinden. Je financiën zijn gezond en dus kan je zonder veel problemen jezelf eens uitgebreid verwennen. Zeker doen!

Weegschaal

libra
Maart zit vol uitdagingen, Libra. Vooral professioneel. Reken hier op spanningen, teleurstelling, obstakels en vertraging. Bekijk het als een keiharde test die je zeker tot een goed eind kan brengen. Met partner? Het botert prima tussen jullie en samen doen jullie een stapje in de wereld bij wijze van ontspanning. Single? Dat blijft nog even zo en het geeft je tijd om je liefdesparcours eens grondig uit te vlooien. In maart stop je energie in je sociaal leven en dat rendeert. Qua geld zijn er nu die laattijdige inkomsten, onverwachte kosten of dat aanslepend juridisch geschil.

Schorpioen

scorpio
Vrij goede maand, Scorpio en zeker qua werk. Je bent hier supergemotiveerd en superzelfzeker. Dus slaag je erin de juiste personen te overtuigen voor dat belangrijk project. Hou je wel klaar voor een plotse verandering. Met partner? Je wil vrij zijn en ver weg van de dagelijkse sleur. Daar komt heibel van. Solo? Hoeveel moeite je ook doet, je kan enkel hopen en ter plaatse trappelen. Je leert wel invloedrijke mensen kennen. Het financiële luik zit prima. Eventueel te nemen geldelijke beslissingen draaien nu in je voordeel uit, en al helemaal als het vastgoed betreft.

Boogschutter

sagittarius
Goede maand, Schutter. Qua werk wordt dit een transitperiode waarin je activiteiten uitgebreid worden of je gewoon elders een nieuwe uitdaging aangaat. Want je legt nuttige contacten. Met partner? Mooie balans hier. Ieder doet zijn ding waarna jullie samenkomen om er verslag over uit te brengen. Ook de kinderen en de vrienden zijn vaak van de partij in maart. Single? Er valt plots iets uit de lucht. Zoals een warm en mooi avontuur met iemand waarvan je het totaal niet had verwacht. Wat geld betreft, is dit geen schitterende maand, maar ook dit gaat voorbij!

Steenbok

capricorn
Topmaand op het werk, Bokje. Er zijn de gevoelige dossiers, moeilijk te leiden teams en de lastige onderhandelingen. Jij krijgt dit op je bord en jij brengt dit ook tot een goed eind. De beloning laat niet op zich wachten. Met partner in een goede relatie? Die verbetert nog in maart. Wankele band? Dan worden er nu knopen doorgehakt. Solo? Uit het niets word je overvallen door een coup de foudre die je hele leven op zijn kop zet. Toch vind je daarnaast nog tijd voor familie en vrienden. Financieel ga je vooruit en neem je besluiten ten gunste van je kinderen of dichte familie.

Waterman

aquarius
Maand waarin communicatie voorop staat, Waterman. Op het werk kan dit wijzen op een stage of bijscholing. Maar er kunnen ook interessante deuren voor je opengaan. Met partner? Jullie praten eerlijk over de plus en minpunten van de relatie. Of, jullie gaan samen voor een nieuw project. Solo? Tja, in het beste geval ontmoet je iemand die totaal niet bij je past. Je investeert nu in zowel oude als nieuwe sociale contacten. Qua geld is hier grote voorzichtigheid geboden. Je zou je budget fors kunnen te buiten gaan of investeren vanuit een buikgevoel. Doe dit niet in maart.

Vis

pisces
In maart lukt alles op het werk zolang je creatief moet/mag zijn of in groepsverband actief bent. Met partner? Twee opties hier. Jullie leven gelukkig samen of …niet. Dan lijken jullie mensen die een huis delen of leidt tenminste één van jullie een dubbel leven. Solo? Je beleeft deze maand iets moois, inclusief warme woorden en lekker eten. En toch blijf je beschikbaar om anderen te beluisteren. Je krijgt in ruil daarvoor dankbaarheid en vriendschap. Qua geld zit het goed. Je sleept overal het maximum uit voor jezelf maar helaas geef je tegelijk best veel uit. Blijf alert.

Deel.