Horoscoop maart 2022

0

Wat heeft de maand februari 2022 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen: in maart gaat het vooral om het doorduwen van je projecten, Ram. En dat hoeft niet noodzakelijk of uitsluitend professioneel te zijn. Je kan hier iets bereiken in verschillende levenssectoren omdat je energie en je doelgerichtheid nu pieken.

Jij spreidt je creativiteit op het werk nu over meerdere ideeën. Om die te realiseren help je hulp nodig en die krijg je. Maar je bent nu zo gedreven dat je niet genoeg tijd neemt om je methode te verfijnen of de juiste mensen te kiezen. En dat kan je zuur opbreken. Met partner? Jullie kunnen jullie eensgezind inzetten voor een prive- of familieproject terwijl er voor de liefde weinig tijd overblijft. Maar dat maken jullie later wel weer goed. Solo? Jij hebt zo je eigen amoureus project waarbij je wat hulp van vrienden of familie nodig hebt. Vergeet niet om tijd te maken voor die vrienden. Qua geld loopt het wel los en krijg je zelfs zin om te investeren. Alweer een project erbij!

Stier

taurus

Algemeen: je kijkt nu bewust naar de toekomst die je probeert naar je hand te zetten, Stier. Je neemt anderen vlot voor je in, in functie van je dromen. Maar let op: stel je niet te eigengereid op. Want zo kan je mensen afschrikken en van je afduwen.

Je professionele ambities raken in een stroomversnelling. Een toestand die je enkel aan je eigen aanpak en talent te danken hebt. Je hebt veel van jezelf en de mensen om je heen geëist. Naar eind maart toe wordt het voor iedereen tijd om wat gas terug te nemen. Met partner of single? Voor allebei geldt krek hetzelfde: wees nu niet al te veeleisend in de liefde. Want perfectie en dus ook de ideale metgezel is niet van deze wereld, hoewel jij er wellicht anders over denkt. Blijf voldoende flexibel, ook naar je vrienden en de rest van de familie toe. Dat voorkomt eenzaamheid. Qua geld ga je er duidelijk op vooruit en kan je misschien zelfs een oude schuld aflossen. Top!

Tweelingen

gemini

Algemeen: in maart wil jij je ambities waarmaken, Gemini. Dit zowel op het werk als privé. Je aarzelt daarbij niet om je in de kijker te werken en/of je stevig op te dringen. Begin met eerst goed na te denken, want op die manier kan je er snel naast grijpen.

Op het werk bezit je nu de juiste troeven om steil opwaarts te raken. Dat moet ook wel, want je mikt hoog en the sky is the limit. Maar pas op voor een te zelfzekere aanpak van de zaken. Omdat dit je niet enkel plotse problemen maar ook sterke kritiek kan opleveren. Met partner? Je wil meer schwung in je relatie en je krijgt dat zeker voor mekaar. Zolang jij je partner maar niet onnodig gaat controleren. Solo? Ja, je kan de ware spotten. Maar hem of haar bekoren lukt enkel als je nu niet te hoog van de toren blaast. Je opgewekte energie maakt je dan weer populair bij familie en vrienden. Met meer verdienen ben je nu even niet bezig en toch lukt het je.

Kreeft

cancer

Algemeen: qua werk hoef jij je niet teveel zorgen te maken, Kreeft. Je hebt goede ideeën zat. In de liefde en vriendschap liggen de zaken wat gevoeliger. Probeer het hier met humor en charme. Dat zal voor iedereen de beste resultaten opleveren.

Op het werk ga je er met veel energie en inspiratie tegenaan. Maar forceer niets. Blijf binnen de perken. Grenzen verleggen is deze maand niet aan de orde. Reken op je charme om mensen over te halen tot jouw visie. Werkzoekend? Gebruik diezelfde charme om de job van je dromen binnen te halen. Moet lukken. Met partner? Denk je echt dat jij het alleen voor het zeggen hebt? Dan krijg je snel tegenwind, ook wat geld betreft. Tip alweer op je charme om de kreukels glad te strijken. Solo? Zet je moeilijk  benoembare charme in en gebruik ze volop om de juiste vis in je netten te vangen én daar te houden. Je denkt deze maand niet echt aan geld, maar laat het wel vlotjes rollen.

Leeuw

leo

Algemeen: maand van evolutie en transformatie, Leo. Je krijgt hints via situaties die je aanzetten om te reflecteren over je leven. Details kunnen nu je denken en lot beïnvloeden. Wees alert. Ook spanningen kunnen je nu van richting doen veranderen.

Qua werk zijn er vibes actief die voor verandering en vernieuwing zorgen. Dit kan je manier van werken raken of de specifieke activiteit waarvoor jij verantwoordelijk bent. Er kunnen daarbij spanningen ontstaan. Verman je en vlooi uit welk voordeel dit alles jou brengt. Met partner? Het zou best leuk kunnen zijn tussen jullie zolang jij je werk maar niet meeneemt naar huis. Maar ook daar pas je zaken aan in het belang van iedereen. Single? Je kan wat gespannen overkomen bij een potentiële partner. Gooi je aanpak om en ga meer naar de diepte tijdens de babbel. Zo lijk je interessanter.  Inkomsten verzekerd in maart. Het wordt zelfs tijd voor een doordachte belegging, Leo!

Maagd

virgoAlgemeen: maart staat voor jou in het teken van samenwerking, Virgo. Je goede wil om een gezamenlijke zaak te dienen plus je efficiënte en vastberaden aanpak, leveren de gewenste resultaten op. Waak er wel over je visie niet persé te willen doordrukken.

Op het werk geef je zoveel blijk van een gezonde teamspirit dat men gewoon niet meer naast of over jou heen kan kijken. Je brengt de juiste mensen samen rond een project en werkt je uit de naad. Vergeet daarbij bij niet wat quality time voor jezelf te reserveren. Doe iets fysieks, is broodnodig.  Met partner? Neem tijd voor hem of haar en voel hoe jullie deze maand op dezelfde vibes surfen als leefden jullie in osmose. Single? Ook jij kan succes boeken, via je gedurfde insteek en de zorg die je aan de uitverkorene besteedt. Wat geld betreft: je bent eerder gefocust op het project dan op het vangen van meer centen. En toch vallen ze je vanzelf en verdiend in de schoot.

Weegschaal

libra

Algemeen: in maart waakt de liefde over jou, terwijl jij waakt over hen die je lief zijn, Libra. Je focus ligt op familiale situaties of eventuele problemen met je partner, gezin, familie, vrienden of collega’s. En je bent vastbesloten de balans te herstellen waar mogelijk.

Op het werk raak je vooruit via teamwork, maar je krijgt ook hulp van positieve vibes. En zo kan je fors scoren, met als gevolg dat er plots deuren voor je open gaan. Let  op en gooi je eigen ruiten niet uit door hier al te eisend uit de hoek te komen. Met partner? Jullie leven dicht bij elkaar. Maar het is niet oké om je charme in te zetten om je partner te betoveren zodat je alles van hem/haar gedaan krijgt. Solo?  Heb je de witte raaf ontmoet die je passie voedt en je tegelijk voldoende vrij laat? Zet hem of haar dan niet onder druk, want zo verspeel jij een prachtkans. Dit is wel een maand waarin je mag opscheppen over je talenten zodat je beter betaald wordt. Maar overdrijf niet.

Schorpioen

scorpio

Algemeen: bovenaan in maart staan voor jou relaties en affectie, Schorpioen. Je wenst liefde te geven en liefde te krijgen. Je charisma en welwillendheid helpen je daarbij. De enige valkuil hier is dat jij denkt te weten wat goed is voor een ander.    

Je uitstraling is sterk en laat je uitblinken op het werk. En via deze charismatische vibe kan je nu vooruitgang boeken. Intussen word je wel heen en weer geslingerd tussen gevoelens en zaken. Aan jou om die twee polen in evenwicht te houden. Met partner of single? Voor beiden geldt: je mysterieuze charme en je verleidingskracht zorgen ervoor dat je de persoon van je keuze vlotjes kan inpakken. Dit werkt ook in het gezin, de verdere familie en bij de vrienden. Onze tip: zet een stap achteruit en oefen geen druk uit. Laat mensen uit vrije wil tot je komen. Want dit kan nu spontaan gebeuren. Hoewel je vooral voor persoonlijke waardering gaat, volgt het financieel succes vanzelf.

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: je aandacht gaat in maart vooral naar je thuisbasis en hoe die te verbeteren. Dat betekent naar je gezin, huis, interieur, banksaldo en een eventuele investering. Leid alles met vaste maar toch zachte hand, opdat iedereen zich op zijn of haar gemak zou voelen.

Je focus ligt vooral op je privéleven, Boogschutter, maar er is ook nog je werk. Medio   maart steek je een tandje bij om er je kwaliteiten in de verf te zetten. Want je gaat nu voor promotie en meer geld. Forceer niets en loop niet te hard van stapel, dan lukt  het je wel. Met partner of single? Je verlangt naar meer vastigheid en zelfs naar een eigen nest. Dim een beetje en pak het hier zachtjes aan. Je grote energie en insteek kunnen sterretjes tevoorschijn toveren in de ogen van je geliefde. De rest volgt wel vanzelf. Zoals vermeld wil je meer geld binnenrijven. Vermijd het een hoge toon aan te slaan. Onderleg liever soepel en vol vertrouwen op basis van je laatste wapenfeiten.

Steenbok

capricorn

Algemeen: in maart 22 ga je voor meer, Steenbok. Meer liefde en zekerheid, meer verantwoordelijkheid, respect, meer geld en goed. Kijk uit: indien één en ander niet lukt, wijs dan niet met een beschuldigende vinger naar anderen maar onderzoek eerst jezelf.

Op het werk ga je voor wat jij denkt dat je waard bent en dit uitgedrukt via de juiste vergoeding. En inderdaad, je bent waardevol want je geeft meestal het beste van jezelf qua werk. Maar overdrijf niet. Je zou je wel eens kunnen verbranden en nadien op de blaren zitten. Met partner? Gedraag je niet als een opperhoofd maar deel je dromen met hem/haar die er tot je verbazing vaak zal in meegaan. Solo en iemand op het oog? Pak hem/haar voor je in via je originele manier van communiceren. Meer geld vangen is nu erg belangrijk voor jou. Je rust dus niet vooraleer je iedereen hebt overtuigd van jouw bijdrage aan het succes van je werkgever. Hopelijk loont het.

Waterman

aquarius

Algemeen:  je energie piekt in maart, Waterman. Omdat de tandem ‘daadkracht – verleidingskracht’ zijn allerbeste beentje voorzet voor jou. Je duwt dus vlotjes je wensen door op diverse niveaus. Maar enkel als je daarbij helder en gestructureerd communiceert.

Qua werk lijkt het soms alsof jij je nu in een mega speeltuin bevindt waar je volop  mag experimenteren. Probeer tijdig dat wat je werkelijk nodig hebt te scheiden van het overbodige. Want enkel zo kan je echt zaken realiseren en persoonlijk schitteren. Met partner? Leer van je fouten uit het verleden en zet je actueel charisma in om je partner aan te halen en de band te verstevigen. Hij/zij zal tevreden om meer vragen. Solo? Ook jij moet leren van je vroegere blunders. Verder kan je nu zo adorabel uit de hoek komen, dat je elke gewenste vis binnenhaalt. Qua geld zit het goed. Je grote inzet van de laatste maanden zorgen nu voor een comfortabele financiële toestand. 

 Vissen

pisces

Algemeen: maart schenkt je nieuwe en verrassende kansen, Vissen. Weeg hier telkens de pro’s en contra’s nauwgezet tegen elkaar af. Zo vermijd je het hervallen in eerder gemaakte vergissingen. Je zal in maart ook flink wat nieuwe contacten leggen.

Qua werk ben je al een tijd op zoek naar een activiteit (of zelfs levensstijl) die beter bij je past. Het is dus van belang om dat wat je precies hoopt te bereiken, af te lijnen  tot de essentie je duidelijk wordt. De details en het verfijnen kunnen later wel. Met partner? In plaats van elkaar over en weer te beschuldigen, doen jullie er beter aan samen de balans van de relatie te maken. Zo krijgen jullie een betere kijk op wat jullie moeten of willen bijsturen. Solo? Raak eerst in het reine met je woede rond je eerder gemaakte fouten. Pas dan kan je in de juiste mood opnieuw op zoek gaan. Geld lijkt nu minder belangrijk. Deze maand focus jij je vooral op de realisatie van je dromen.

 

Deel.

Reageer