Horoscoop maart 2023

0

Wat kan je verwachten in maart 2023 volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen:  maart 23 is een prima tijd om je aandacht te richten op je wensen en dromen, Ram. Vooral samenzijn met hen die iets gemeen hebben met jou, schenkt voldoening. Vrienden zijn inspirerend en helpen je om je creativiteit naar boven te halen. Zo kan je vorm geven aan een nieuwe realiteit. Ook aan de slag gaan bij een organisatie/firma waarmee je dezelfde interesses en idealen deelt, werkt verrijkend.

Werk: Dit is een uitstekend moment om indruk te maken op het werk of op een nieuwe/potentiële werkgever. Je optreden en aura fascineren en je maakt uiteraard een goede indruk. Maar haast je vooral niet en neem je tijd om de diverse aanbiedingen grondig te  bestuderen. Jouw ideeën en voorstellen zijn verrassend maar worden wel aanvaard.

Liefde: met partner?  Deze maand ben je omgeven door het soort vibes dat jou bijzonder attractief maakt. Zeker voor je partner. Profiteer van deze toestand om het verlangen van je partner naar jou, weer aan te zwengelen. Veel moeite zal het je niet kosten, want hij/zij heeft al snel nog enkel oog voor jou. Solo? Ook jij bent nu in staat om iemand die je leuk vindt aan te trekken én in te pakken. Maar het zou daarnaast goed zijn om es te kijken wie of wat op liefdesgebied wel of niet meer bij je past. Ruim op, laat het overtollige los en vertrek opnieuw vanuit een gezonde toestand.

Financiën: je zet je sterke punten plus je verdiensten en resultaten op een rijtje en dat ziet er goed uit. Dus aarzel niet en vraag gerust meer loon naar werken. Want je krijgt het omdat (bijna) niemand je enthousiasme en warme gloed kan weerstaan. 

Welzijn: alles wat jou in het zonnetje zet, is voor jou de ideale ontspanning deze maand. Er mag zeker wat competitie mee gemoeid zijn, zolang jij maar schittert en uitblinkt. En dat kan je zowel doen in het artistieke als in het sportieve. Aan jou de keuze.

 

Stier

taurus

Algemeen: het getob houdt op, Stier. Je voelt je vrijer en blijer. Vanaf de 2de week van maart kan je met goed gevolg langetermijnplannen maken. Overhaast niets en doe het vooral in je eigen, rustig tempo waarbij jij je strategie verfijnt. Wellicht moet je  ook nog wat losse eindjes wegwerken, voordat je de Stier bij de horens kan nemen. Weet dat wat je plant in 2023 jou én anderen, nog minstens de komende 2 jaren zal beïnvloeden.

Werk: een project dat je al een hele tijd hebt laten rijpen, staat nu in de startblokken. Van zodra het effectief vorm krijgt, luidt dit het begin in van een nieuwe professionele cyclus voor jou. Het zal je ook voor lange tijd verlossen van alle dwingende regeltjes en beperkingen die je productiviteit en eigenheid afremden en je ferm frustreerden. 

Liefde: Met partner?  Waak erover geen financiële mistappen te begaan. Dit zou het vertrouwen van je partner kunnen beschamen. Als jullie een baby verwachten of bezig zijn met een of ander project, weet dan dat de sterren jullie gunstig gezind zijn. Waarna voor jullie een nieuwe toekomst kan beginnen. Single?  Het is aan te raden je eerst van je conditioneringen komend uit je verleden, te bevrijden. Pas dan zal je echt in staat zijn om waardevolle kansen die voorbij komen, succesvol te grijpen. 

Financiën: dit is de moeilijkste afdeling van de maand. Je moet immers accepteren dat je in maart nog geen vruchten plukt van je werk en inzet. Net nu je het groot ziet en veel wilt spenderen, maar het is wat het is. Gelukkig zijn er begripvolle mensen die je steunen waar nodig. Maar bak het toch niet te bruin… 

Welzijn: je bent opvallend goedgehumeurd deze maand en gewapend met nieuwe ideeën en tot de verbeelding sprekende visies. Dat lijkt in de smaak te vallen bij anderen. Ga bewust voor het groepsgevoel en omring je dus met familie, vrienden, collega’s of buren en maak het gezellig samen. Veel plezier gewenst!

 

Tweelingen

gemini

Algemeen:  deze maand ga je zowaar de filosofisch-spirituele toer op, Gemini. Jawel.  Want je vraagt je af wat jouw specifieke plaats is in het grote geheel. Wat wordt er nou precies verwacht van jou in dit leven? Laat je geest dwalen over de diverse opties. Vertrouw erop dat het antwoord zich reeds in jou bevindt en vanzelf naar boven zal komen. Wees niet verbaasd als je het leven plots anders gaat bekijken.

Werk: ging jij vrij nonchalant met alles en iedereen om de laatste tijd? Zet je schrap want dan is het nu payback time. Gaf je daarentegen het beste van jezelf? Dan volgt nu je verdiende beloning. En die is dat je langs alle kanten gesteund wordt en dat de realisatie van je slimme ideeën en projecten vlotjes groen licht krijgt. Top! 

Liefde: met partner?  De meerderheid van de Gemini’s stelt het in maart prima qua liefde. Je surft samen met je partner op dezelfde, cosy vibes terwijl jullie een volgend project(je) plannen. En ja, luister hieromtrent zeker es naar de mening van familie en vrienden. 1) Zij houden van jullie en 2) zij hebben een frisse kijk op de zaak. Gebruik  die steuntjes! Solo?  Spring gerust in het avontuur. Omdat je deze maand vooral voor plezier en verkenning gaat. Nadenken over wat er gebeurde en alles effe evalueren, kan later nog altijd.

Financiën: heb je geld nodig? Privé of professioneel? Als je niet gaat overdrijven, zal je enthousiasme en zelfvertrouwen mensen warm maken om je te steunen. Vooral zij die je al een tijd gadeslaan en overtuigd raakten van de waarde en de slaagkans van je plannen. 

Welzijn: het voelt goed aan om in maart je tijd te besteden aan wat innerlijk werk. Maar het voelt net zo goed aan om samen met familie en/of vrienden de banden aan te halen, de toekomst te bespreken, zieltjes te winnen en een hoop plezier te maken.

 

Kreeft

cancer

Algemeen: in maart kies je resoluut voor jezelf, Kreeft. Je zet dan ook alles op alles om te kunnen leven zoals jij dat wenst. En dit zowel qua werk als sociaal en privé. Je streeft naar erkenning en krijgt die ook, want je pakt anderen vlotjes in. Niet enkel privé, gezien je ook achter hen aan gaat die je kunnen helpen om professioneel te slagen. Overdrijf echter niet bij het werven van fans, want dit kan wel es averechts werken.

Werk: je houdt je koppie erbij, Kreeft, omdat je drommels goed beseft dat wat je nu doet, je verdere toekomst beïnvloedt. Je gaat dus rechtdoor volgens plan. En zo moeilijk heb je het nu niet. Meerdere mensen zijn je gunstig gezind en steunen jouw professionele voorstellen. Je kan zelfs met speciale ideeën komen aandraven die op hun beurt kans maken om uitgevoerd te worden.

Liefde: met partner?  Met je actueel charisma plus al je plannen win je het hart van je partner weer helemaal terug.  Maar als je deze tools enkel gebruikt om de ander ertoe te brengen je te steunen en slaafs te volgen, zal je snel door de mand vallen. Met alle daarbij horende gevolgen. Solo? Je bent momenteel een soort charmante sociale vlinder wat je kansen vergroot op leuke contacten met potentiële partners. Ontmoet je iemand die jou erg bevalt? Dan betrek je die toch gewoon in je plannen wat meteen een speciale toets verleent aan dit contact en verbinding creëert.

Financiën: je tijdelijke populariteit en uitstraling openen deuren bij bankiers en andere geldschieters. En dit zowel privé als professioneel.  Vermijd het evenwel om te zelfzeker uit de hoek te komen als je geld moet lospeuteren. Je volwassen opstellen en gedragen daarentegen, trekt bijna iedereen over de streep. Good luck!

Welzijn: deze maand trek jij je niet terug in jezelf of in je huis, Kreeft. Daarvoor heb jij het momenteel te druk. Met socializen en het aanknopen van de meest diverse banden. En je hebt gelijk, want nu val je snel bij mensen in de smaak. En uit die contacten kan je heel wat voordeel halen. Je zegt dus nee tegen introspectie en ja tegen de party’s en meetings waar je zeer welkom bent. Geniet ervan. 

 

Leeuw

leo

Algemeen:  het is best mogelijk dat je in maart met twijfels/angsten zit rond je relatieleven, Leo. Je zal gedwongen worden om comfortabele situaties op te geven, waardoor je in een soort rouwperiode belandt. Daarna zal je noodgedwongen het leven op een andere manier bekijken. En dat zal je uiteindelijk op alle vlakken een bredere visie bezorgen en een tool blijken te zijn die vruchten zal afwerpen.

Werk: spannende maand. Want, krijg je te maken met een herstructurering, verlies van je baan of zoek je hoe dan ook ander werk? Laat je niet uit het veld slaan en zet  discretie en creativiteit in om je professioneel en financieel veilig te stellen. Eind maart raken de onderhandelen rond, inclusief een onverwacht positieve gebeurtenis.

Liefde: met partner? Maart blijkt een maand te zijn waarin jij je vaste partner als het ware ‘herontdekt’. Je voelt hoe de relatie evolueert en zinvoller wordt. En ja, jullie worden er allebei vooral gelukkiger en vrolijker van. Maak je klaar voor een mooie verrassing aan het eind van de maand. Solo?  Een gebeurtenis in de familie verandert je kijk op liefde en relaties. Dit feit heft zelfs bepaalde beperkingen op in jezelf en geeft je vleugels. Daardoor kom je meer open te staan voor potentiële partners. Blijf alert en grijp je kans indien die zich voordoet. 

Financiën: het is aanbevolen om tijdelijk wat minder uit te geven. Heb je toch meer geld nodig? Reken dan op je charisma en enthousiasme. Maar hou het zeker helder  en overzichtelijk als jij je plan voorlegt aan een potentiële geldschieter. Want voor een amateuristisch plan opent niemand zijn geldbeugel. 

Welzijn: ondanks alles kan er deze maand niets je aanstekelijk enthousiasme aantasten. Dat werkt als een magneet op anderen waardoor je meestal prima omringd bent en overal een graag geziene gast bent. Daar kunnen romances van komen en allerlei positiefs plus de kracht om dingen in je voordeel te veranderen.

 

Maagd

virgo

Algemeen: in maart gaat je grensverleggend werk verder,Virgo. Want je voelt nu de drang om jezelf en de manier waarop je functioneert, te analyseren. Je streeft ook naar sterkere banden met de juiste personen. Je moet dus dingen veranderen en dat betekent mensen/relaties loslaten die je uiteindelijk emotioneel en/of materieel niets opleveren. Je gelooft nu en terecht, in je eigen kracht en je doet wat je moet doen. 

Werk: je bent momenteel duidelijk in een avontuurlijke periode en dus durf je nieuwe initiatieven voorstellen die anderen danig kunnen verrassen. Je kan collega’s, chefs en partners op het werk nu zover krijgen dat ze jou willen steunen door samen met jou op avontuur te gaan. En dat was ook je bedoeling. Bravo! 

Liefde: Met partner?  Indien je de communicatie met je partner helder en sexy houdt, kan de stemming tussen jullie top worden. Maak het lekker spannend via het fijntjes opbouwen van een sensuele sfeer en kruidt het geheel af met een mix van durf, avontuur en een niet alledaagse tête-à-tête.  Single? Je bent kieskeurig en dat is prima. Laat ook hier je sensuele uitstraling het werk doen. Stel om te beginnen voldoende belang in de potentiële partner, waarna je charme het kan overnemen om hem of haar voor je te winnen. Probeer er zeker zo snel mogelijk samen eens op uit te trekken. 

Financiën:. Over geld hoef jij je in maart weinig zorgen te maken. Zijn er financiële onderhandelingen gaande?  Dan zal het verloop ervan meestal in je voordeel uitdraaien. Het is niet nodig om met je ellenbogen te werken of mensen te mobiliseren om te bekomen wat je verlangt. Je krijgt immers vanzelf wat je verdient. 

Welzijn: je bent in de stemming om uitstapjes te maken maar je hebt wel  behoefte aan gezelschap. Dus organiseer jij de uitjes maar die goedgekeurd worden door je entourage omwille van het origineel en avontuurlijk karakter ervan. Iedereen zal genieten van je charmant gezelschap en het wordt zeker voor herhaling vatbaar.  

 

Weegschaal

libra

Algemeen: in maart zal je meer verantwoordelijkheid krijgen en die ook nemen. Je zal het vooral moeten hebben van je luisterbereidheid en duidelijke communicatie om één en ander tot een goed einde te brengen. En dit zowel privé als professioneel. Je blijft positief evolueren zolang jij je maar inzet voor een gemeenschappelijk doel zonder daarbij je eigenheid en autonomie op te geven, Libra.  

Werk: enerzijds vraagt je werkgever jouw totale inzet voor lopende zaken of voor een bepaald project. Anderzijds wil jij jezelf blijven en meer autonomie en kansen krijgen. Je wilt onafhankelijker werken en er veel beter voor betaald worden. Kan lukken als je de weg van afhankelijkheid en onderwerping durft te verlaten en als je durft te vertrouwen op je intuïtie.

Liefde: met partner? Je doet zeker je deel (en vaak meer) van de gezamenlijke verplichtingen en dat stemt je partner positief. Je wenst echter wat meer leven in de brouwerij te brengen wat jullie relatie betreft. Je zoekt uit wat jullie band kan opleuken en je partner gaat hiermee volledig akkoord. Single?  Als je in een startende romance  zit, kan die in maart naar een hoger niveau getild worden. Ook mogelijk: je brengt kleur en pit in je dagen door iedereen die je leuk vindt, aan te trekken. Kwestie van je marktwaarde te testen…

Financiën: voor heel wat Libra’s wordt het uitkijken qua geld deze maand. Anderen kunnen nu een zakelijk contract ondertekenen of evengoed een huwelijkscontract. In beide gevallen kan dit leiden tot meer of veel meer en ligt de weg naar uitbreiding en groei wijd open.

Welzijn: maart zit tjokvol met zaken die je moet doen of waar je niet onderuit kan. Trek wat tijd uit voor jezelf. Liefst voor iets waarbij je stoom kan afblazen. En bij voorkeur in het gezelschap van anderen. Plan een uitstap, een picknick of een feestje. Dat zijn stuk voor stuk gelegenheden om mensen samen te brengen.  

 

Schorpioen

scorpio

 

Algemeen: in maart 23 zijn er vibes actief die je aanzetten om je manier van om te gaan met je relaties es goed te bekijken. En om bepaalde ingeslepen houdingen en gewoontes indien nodig, te veranderen. Moet je tijdens dit proces gevoelige items bespreken en zodoende je comfortzone verlaten, Scorpio? Niet aarzelen, gewoon doen. Want de dingen benoemen zal jou als mens constructief doen evolueren.

Werk: ook hier verlaat jij je comfortzone, gevolgd door je toehoorders die bijzonder geïnteresseerd zijn in deze gang van zaken. Zo kan je scoren op het werk wat dan weer tot een promotie, betere vergoeding en/of de erkenning van je talenten kan leiden. Maar let op. Als je de controle wil nemen, moet je gewapend zijn met een helder, gedetailleerd en uitvoerbaar plan, anders ga je onherroepelijk de mist in.   

Liefde: met partner? Ook hier ga je geen gevoelig onderwerp annex gesprek uit de weg. Je wil om de relatie te versterken is groot. Vanzelfsprekend kan je daardoor in een nieuwe, wellicht meer opwindende fase van de relatie belanden. Want je doet daarnaast je best om de relatie spannender en meer spicy te maken. Solo?  Je durft substantiële gesprekken te voeren als je een potentiële partner of een leuk iemand ontmoet. Dit afgewisseld met enkele verrassende wendingen die de ander in no time kunnen verleiden. Kanjer die je bent!

Geld: dat je populair bent deze maand staat als een paal boven water. Bovendien worden jouw originaliteit en soms bijzondere aanpak zeker gewaardeerd. Je kan dus opslag vragen of een extra bijdrage voor je extra inzet. Meestal zal je nu krijgen wat je vraagt, zolang je maar niet te veel en/of te vaak aandringt.

Welzijn: je voelt je deze maand het best wanneer jij een positieve verandering kan brengen in je relaties en in het dagelijks leven. De methodes die jij daarvoor gebruikt kunnen wat onorthodox zijn, maar je fanclub is groot en geneigd je te volgen. Je wil vooral de sleur doorbreken en plezier maken en geef toe: dat trekt mensen aan.

 

Boogschutter

sagittarius

Algemeen:  in maart voel je de drang om zaken die wegen op de familie, aan te pakken, Schutter. Want je wilt de familiebanden versterken en het clangevoel bevorderen. Een hele kluif, jazeker, maar besef dat iedereen je goedgezind is. Dit wordt dus al bij al een lonende maand waarin je succes boekt en uiteindelijk meer  bewegingsvrijheid krijgt.

Werk: dit is een tijd waarin jij moeiteloos de show kan stelen en je talenten openlijk en uitgebreid kan laten zien. Omdat chefs, collega’s en eventuele partners zowat gedwongen zijn om je grote creativiteit te erkennen. Maak er het beste van tijdens de 1ste helft van maart. Want daarna zal je vaker opgeslorpt worden door het thuisfront annex verdere familie. 

Liefde: met partner?  Dit wordt een tijd van vervulde wensen. Ofwel zijn jullie zwanger of komt de baby al. Ook mogelijk: jullie zijn in staat om jullie band nieuw leven en dynamiek in te blazen omdat een familiaal obstakel eindelijk verdwenen is. Single? Ook jij kan je bevrijden van bepaalde familiale situaties waardoor er meer tijd vrijkomt om zonder pottenkijkers op zoek te gaan naar de ware. Dankzij je charme lukt dat wonderwel en zit de kans erin dat je stevig verliefd wordt.

Financiën: er kunnen deze maand wat financiële problemen rijzen in de familie. En jij slaagt erin daar een mouw aan te passen. Op het werk kan je alvast meer geld vragen op  basis van wat je daar presteert. En omdat je bovendien schijnt als een vuurtoren, zal je het krijgen ook. Probeer de zaak hier rond te krijgen voor midden maart. Dan lukt het jou het best.

Welzijn: je probeert altijd en overal van de partij te zijn op voorwaarde dat jij je er kan amuseren, de aandacht naar je toe trekken of mensen verleiden. Maak ten volle gebruik van deze tijdelijke happy vibes waarbij je charme je heerlijke/gekke/toffe en zeldzaam interessante  momenten kan bezorgen. Zelfs tot diep in de nacht.

 

Steenbok

capricorn

Algemeen: je haalt het meeste uit maart door te werken aan je communicatie of communicatiestijl, Steenbok. En het betreft hier geen oppervlakkige babbels maar wel authentieke communicatie die er echt toe doet en dus het verschil maakt. Vooral met hen die dicht bij jou staan. En soms is dat moeilijk. Maar je vindt zeker de juiste manier boodschappen over te brengen zonder je familie/vrienden/werkcontacten te frustreren.

Werk: eigen baas? Dan kan je zaak nu een hoge vlucht nemen. In dienst bij een firma? Je creativiteit, sterke argumenten en goede ideeën maken opgang bij chefs en collega’s die bereid zijn je te volgen. Probeer doeltreffend te communiceren. Mensen tegen de haren instrijken of op hun nummer zetten, zal averechts werken voor jou én voor je ambities.

Liefde: met partner?  Je zorgt voor je gezin en verbetert de dagelijkse gang van zaken. Maar met je partner wil je wel eens andere wegen bewandelen. Gedurfder, spannender, fantasierijker, wellustiger. Lucky you, want je partner wil het wel een keertje proberen. Solo? Je hebt iemand op het oog waarmee jij je makkelijk privé kan terugtrekken. Gebruik je fantasie om de ander te verrassen en uiteindelijk te verleiden. 

Financiën: in maart investeer je (soms fors)  in de verfraaiing van je huis/interieur waardoor het er aangenamer en comfortabeler leven wordt. Dat heeft een prijs. Reken op je frisse en gedurfde initiatieven om extra geld te krijgen via je werk of privé, om de veranderingen thuis te kunnen financieren.

Welzijn: je voelt je deze maand het best als je dicht bij de je familie blijft. Dat kan samenwerken zijn aan de veranderingen in jullie huis, samen even de natuur intrekken, of een weekendje weg boeken voor het hele gezin. Je toont je geliefden duidelijk dat je om hen geeft, wat een warme en gezellige feel-good sfeer creëert.

 

Waterman

aquarius

Algemeen: je verlaat een fase van zelfonderzoek waarbij je veel hebt opgestoken, Waterman.  Want je hebt gewonnen aan maturiteit, inzichten opgedaan en je prioriteiten herzien. Als gevolg daarvan kan jij je potentieel inzetten om je materiële realiteit een nieuwe vorm te geven. En ja, je kan tijdens dit proces een fanclub verwerven. Maar vergeet niet dat jij jezelf daarom nog niet als een leider moet gedragen die het evangelie verkondigt.

Werk: hier kan jij je innerlijke stem volgen en je nieuwe inzichten gebruiken. Om bijvoorbeeld eigen baas te worden of meer zelfstandigheid te verwerven op werkvlak. Moet je daarvoor een nieuwe activiteit zoeken of tijdelijk naar het buitenland trekken? Dan is dat maar zo. En als je daarbij hulp of centen nodig hebt, zal je die zeker weten te vinden. Want de nieuwe jij valt helemaal in de smaak bij anderen. 

Liefde: met vaste partner? Iedereen om je heen waardeert je en dat geldt ook voor je vaste partner. Jij houdt van experimenteren en hebt originele ingevingen. Je partner wil het je wel naar de zin maken, maar overdrijf niet. Hij/zij zou het wel es op een lopen kunnen zetten. Solo? Als je verandert van omgeving of land, zal het niet lang duren vooraleer je potentiële partners spot. Want eigenlijk kan je in maart aantrekken wie je maar wilt. Gebruiken deze tool! 

Financiën: heb je geld nodig op het werk, privé om of te investeren? Je zal altijd wel iemand bereid vinden om je sponsoren. Je bent immers populair in maart, nietwaar? Maar zet er vooral niet teveel druk op want dan zou je wel eens bot kunnen vangen. 

Welzijn: je voelt je nu het best als je doet wat je bezig bent te doen. Een versnelling hoger schakelen dus, nieuwe vrienden maken en je privéleven een injectie geven door je directe omgeving te veranderen. En aan gezelschap geen gebrek. Want overal waar je komt, breng je sfeer, fantasie en interessante topics mee, waarover stevig kan gepalaverd worden.

 

Vissen

pisces

Algemeen: na een lange tijd waarin jij je verleden herkauwde, slaagde je erin het grotendeels een plaats te geven. Nu start je opnieuw op basis van een steviger eisenpakket. De sterren zijn je prima gezind en helpen jou om jezelf te verrijken via je vele kwaliteiten. Dat je prima overweg kan met zowat iedereen om je heen, zit er zeker voor iets tussen. Gebruik deze gunstige toestand om je wensen zoveel mogelijk te realiseren.

Werk: je gooit je op je werk met alle creativiteit en tools die je tot je beschikking hebt. Maar je gaat niet als een komeet vooruit maar vordert eerder stap voor stap. Traag maar zeker dus, inclusief een goede communicatie met anderen. En je moeite loont. Ook financieel, waarna jij jezelf meteen verwent, via shoppen natuurlijk. Enjoy Visje!

Liefde: met partner? Je appetijt en sensualiteit zijn groot. En je bent omringd door lucky vibes. Bovendien communiceer je momenteel vlotjes en is je kracht om iemand te verleiden groot. Pas deze kunstjes uitgebreid toe op je eigen partner en wel net zolang tot jullie samen op een roze wolk belanden. Single? Gezien je druk sociaal leven deze maand en je daarnaast je wensen in vervulling kan zien gaan, moét je gewoon potentiële partners ontmoeten. Aan jou om er de juiste uit te kiezen waarop jij je toverkracht kan loslaten. Succes verzekerd!

Financiën: meer geld komt naar je toe in maart via je prestaties op het werk. En dat word je door iedereen gegund. En omdat het nu zo gemakkelijk tot je komt geef jij het  net zo makkelijk weer uit. Om jezelf te plezieren uiteraard met allerlei leuks. Omdat je goed beseft dat je maar één keer leeft en dat het allemaal zo voorbij kan zijn.

Zit je met een vraag of vragen?  Surf dan even naar onze I Ching

Deel.

Reageer