Horoscoop mei 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop mei 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries Algemeen:
Probeer in mei vooral niet een superman of supervrouw te zijn, Ram. Ook jij hebt grenzen, houd er rekening mee.
Werk:
Gezien je drang naar verandering blijft duren, ben je klaar om voorbijdrijvende kansen snel te grijpen. Vooral als je geboren bent tussen 21 maart en 13 april. Maar goed ook, dat je zo alert bent, want er zit immers een aanbod aan te komen dat je totale aandacht verdient.
Liefde:
Met partner?
Je probeert de sleur met alle middelen te doorbreken en een tanend seksleven nieuw leven in te blazen. En het lukt nog ook, want Amor is opnieuw van de partij. Bravo, Ram!
Single?
Je voelt je sowieso klaar voor iets nieuws en gezien deze maand jou de tandem “verrassing – degelijkheid” aanbiedt, is de kans op een ernstige relatie reëel.
Financiën:
Geen speciale problemen hier, tenzij misschien de toenemende complexiteit van een nog hangende zaak.
Familie & vrienden:
Op familievlak zijn er stoorzenders. Ofwel bemoeit een familielid zich ongevraagd met je persoonlijke zaken, ofwel maakt één van je kinderen het nu al te bont. Het contact met je vrienden wordt duidelijk intenser.
Welzijn:
Je stemming (en welbevinden) schommelen van euforie tot heuse dipjes.

Stier

taurus
Algemeen:
En ja, je hebt het inderdaad superdruk in deze prachtige maand. maar probeer zeker wat tijd en ruimte in te bouwen voor het onverwachte. Voor het genieten van en in het nu, weet je wel.
Werk:
Zolang je de hiërarchie en reglementen respecteert, moet mei wel succesvol zijn op werkvlak, Stier. Omdat je enthousiast de juiste initiatieven neemt. Die leiden je dan weer naar de juiste contacten en openen nieuwe deuren.
Liefde:
Met partner?
Jullie zijn nu vooral eensgezind bezig met materiële kwesties. of, jullie breiden samen jullie sociale kring uit.
Single?
Je voelt je zo goed in je vel en vandaar zo zelfzeker, dat je moeiteloos mensen aantrekt. En verleiding zal hier zeker in het spel zijn.
Financiën:
Geen noemenswaardige problemen, alles gaat zijn gewone gang.
Familie & vrienden:
In de familie is het druk, gezellig en verwarmend. In de vriendenkring eveneens, maar toch dringt zich hier de vraag op: breng ik nog meer tijd door met mijn vaste vrienden? Of verken ik nieuwe contacten die mijn wereld kunnen verruimen.
Welzijn:
Je energie piekt, Stier, en hoe. En dus combineer je moeiteloos werk, een gevuld familieleven en het onderhouden van je sociale contacten.

Tweeling

gemini
Algemeen:
In deze voor jou gouden maand, Gemini, palm je alles en iedereen vlotjes in. Doe er je voordeel mee.
Werk:
Er is in mei veel beweging op het werk, Gemini. Geen probleem, want je switcht met grote soepelheid van het één naar het ander. Resultaat verzekerd.
Liefde:
Met partner?
Tweelingen geboren eind mei, begin juni zitten niet altijd op één lijn met de partner. Praat één en ander uit. Voor de andere paren is de liefdeshemel helderblauw.
Single?
Je zendt ongewild sexy vibes uit en dat al je geweten hebben. In een feest- en/of vakantiesfeer trek je moeiteloos contacten aan, waarbij verleiding en spielerei nooit veraf zijn.
Financiën:
Ze zijn momenteel helemaal gezond, die financiën van jou. Zo gezond, dat jij jezelf nu zeker een minireisje cadeau kan doen.
Familie & vrienden:
Zowel familiaal als amicaal, wordt mei een drukke maar ook vrolijke maand waarin jij maar zelden een dagje voor jezelf kan reserveren.
Welzijn:
In deze drukke maand, vind jij moeiteloos de nodige vitaliteit om er weer bovenop te raken na een tijdelijke energiedip.

Kreeft

cancer
Algemeen:
Mei blijkt een energieke, vrolijke en zonnige maand te worden, Kreeft, die je helpt om eventuele moeilijke overgangen door te komen.
Werk:
Projecten in de pijplijn? Zelfs al verdrink je zowat in het werk, je gerichte concentratie zorgt ervoor dat de positieve resultaten er hoe dan ook komen!
Liefde:
Met partner?
De liefde bloeit en jullie willen deze vibe naar buiten brengen. via samenwonen, een baby in de maak of een ander gezamenlijk project.
Single?
Vanaf de 2de week van mei, kan je hem of haar ontmoeten waarop je niet meer durfde te hopen. De hoeveelheid tederheid en vertrouwen in dit contact, garanderen je een mooie toekomst.
Financiën:
Je krijgt oog voor enkele prima ingrepen waardoor je financieel sterker komt te staan.
Familie & vrienden:
Op beide gebieden wordt hetzelfde scenario actief: de banden versterken en eventuele plooien gladstrijken in een aangename, gulle sfeer.
Welzijn:
Je kan je verheugen in een grote energie en een mooi optimisme. Ondanks dit alles, zijn polsen en enkels wat kwetsbaar. Enne…overdrijf niet met eten en drinken…

Leeuw

leo
Algemeen:
Behoorlijke maand, Leo, waarin jij je vanzelf focust op het materiële. Vergeet echter niet dat ook het emotionele en het geestelijke, je aandacht waard zijn.
Werk:
Mei kan hier het verschil maken. Omdat jij jezelf en je projecten/ideeën, nu weet te verkopen als nooit voorheen. Resultaat verzekerd!
Liefde:
Met partner?
Het zit goed omdat er hier voldoende affectie en vertrouwen is. Jullie bundelen de energie rond een project zoals bijvoorbeeld een nieuwe woonst zoeken (en vinden) of de aankoop van een nieuwe wagen, boot of vakantiehuis.
Single?
Je leert zeker voldoende mensen kennen. Maar indien er al een amoureus contact zou tussen zitten, dan keert het snel terug naar het vriendschappelijk niveau.
Financiën:
Alles wat vastgoed betreft of verbetering van je woonsituatie, zal moeiteloos verlopen. Maar je bankrekening kan nu aangetast worden door je behoefte luxe en het gat in je hand.
Familie & vrienden:
Voor de meeste Leeuwen geldt dat mei de goede verstandhouding met de familieleden bevordert. Idem wat de vrienden betreft, want iedereen wil blijkbaar nu een stukje van je aandacht krijgen.
Welzijn:
Je wordt geconfronteerd met een reeks kwaaltjes die stuk voor stuk te wijten zijn aan energiegebrek. Ga voor Ginseng, een vitaminepreparaat, een goede massage of een beurt bij de voetreflexoloog. Doen!

Maagd

virgo
Algemeen:
Mei geeft je de kracht om in jezelf te geloven, Virgo. En dat is nou net de vereiste om dissonanten te lijf te gaan en zelfs vooruit te raken in het leven.
Werk:
Complexe en vandaar stressy situatie. Want, nu eens ga je in de aanval, dan hou je je weer gedeisd. Vooral als je een idee moet verdedigen. Hoe dan ook, probeer geen conflict uit te lokken. Dat brengt je immers geen stap verder.
Liefde:
Met partner?
Wat hier krom aanvoelt, kan recht getrokken worden middels een volwassen, open en eerlijk gesprek.
Single?
Vanaf 8 mei kan er iemand in je leven komen waarmee het vriendschappelijk klikt. Zonder dat jullie er moeite voor doen, kan vriendschap omslaan in liefde.
Financiën:
Ben je Maagd en geboren eind augustus, begin september? Opgelet, neem geen risico’s. Vraag je in geval van elke wat grotere aankoop, vooraf af of die wel echt nodig is. En behoed jezelf aldus voor een penibele financiële toestand.
Familie & vrienden:
In de familie kunnen zorgen om een ouder persoon, werken in huis die maar niet opschieten of een administratieve kwestie omtrent een familiale toestand, de stemming drukken. Met je vrienden beleef je aangename momenten. Een vriendschap kan gaandeweg overvloeien in liefde.
Welzijn:
Een spijsverteringsstoornis behoort tot de mogelijkheden. Gelukkig zit je in een periode waarin je snel recupereert.

Weegschaal

libra
Algemeen:
Baal je van de sleur in je leven, Libra? Weet dan, dat de kansen tot verandering zich nu kunnen aandienen. Blijf ervoor open staan en sla toe op het juiste moment.
Werk:
Hier dringt kiezen voor het nieuwe en de verandering zich op. Kan goed uitdraaien, maar slechts na stevig wikken en wegen. Sollicitatiegesprekken en examens lukken stukken beter in de 2de helft van mei.
Liefde:
Met partner?
Bij Libra’s geboren tussen 4 en 10 oktober , kan de klad in de relatie zitten. Rest de hamvraag: blijven? Weggaan? De band een tweede kans geven? Sterkte!
Single?
Er groeit en bloeit hier wat, in de echte of in de virtuele wereld. Helaas blijkt de affaire kort van duur.
Financiën:
Geboren tussen begin en 10 oktober? Vooral jij wordt getroffen via het uitblijven van geld dat je toekomt of van een erfenis of verdeling die maar blijft aanslepen of zelfs tijdelijk blokkeert.
Familie & vrienden:
Indien er een financiële kwestie moet afgehandeld worden tussen jou en iemand uit je intieme kring: opgelet. Hier kunnen complicaties optreden die zelfs verder escaleren. Waarna je de neiging vertoont afstand te nemen van de betreffende persoon of personen.
Welzijn:
Stress en een gevoelige lever kunnen je nu parten spelen. Gelukkig blijf je er optimistisch de schwung in houden.

Schorpioen

scorpio
Algemeen:
Zeer gemengde maand, Scorpio, met de nodige hoogten en laagten. Het vermelden waard is, dat je toch steeds een uitweg vindt uit moeilijke situaties.
Werk:
Eerder complexe toestand. De communicatie tussen jou en je meerderen, verloopt stroef. Ook heb je het gevoel niet voldoende gewaardeerd te worden, terwijl beslommeringen van wettelijke aard om de hoek komen loeren.
Liefde:
Met partner?
Begin mei hebben jullie over alles een andere mening en is de sfeer conflictueus. Na 8 mei worden de plooien min of meer glad gestreken.
Single?
De bal ligt in jouw kamp want je bent nu één en al kieskeurigheid omdat je voor vast en degelijk gaat. En waarom ook niet?
Financiën:
Hier krijg je te maken met instant karma. Jawel. Ga je over je financiële grenzen? Dan krijg je direct een hoop moeilijkheden op je bord.
Familie & vrienden:
In de familie is klein en groot nu goedgeluimd en welwillend. Er wordt dan ook één en ander in groep ondernomen. Qua vrienden ben je selectief en zet je bepaalde contacten tijdelijk of voor altijd op non-actief.
Welzijn:
Niettegenstaande de kracht van Scorpio legendarisch is, kan je nu toch af te rekenen hebben met slaapstoornissen, rugpijn en vermoeidheid. Zelfs een ongelukje of sportblessure behoren hier tot de mogelijkheden.

Boogschutter

sagittarius
Algemeen:
Heb je het gevoel dat de dingen tegenzitten, Schutter? Dat je moet vechten om het beoogde doel te bereiken? Neem dan even afstand. Enige reflectie en meditatie kunnen je uit de impasse helpen
Werk:
Wat moeilijke maand met hoogten en laagten. Denk maar aan vertragingen, blokkerende dossiers, een logge administratie of moeilijkheden met je chefs of collega’s. En toch slaag je erin vooruitgang te boeken. Jawel…
Liefde:
Met partner?
Hier verzuren jaloezie, onbegrip en misverstanden in hoge mate de sfeer. Afstand nemen bevordert het nemen van de juiste beslissing, wat die ook mag zijn.
Single?
Je twijfelt hard tussen ja zeggen tegen een degelijke relatie en je eeuwige wens om je vrijheid te bewaren.
Financiën:
Voorlopig zijn je financiën mooi in evenwicht.
Familie & vrienden:
In de familie gaat iedereen zijn eigen gangetje en dat bevalt momenteel prima. Houden zo! In je vriendenkring daarentegen heerst een ietwat provocerend en gespannen sfeertje dat niet veel goeds voorspelt.
Welzijn:
Hou hier rekening met hoofdpijn, vermoeidheid en een wat verminderde weerstand. Ga de natuur in en de gezonde toer op!

Steenbok

capricorn
Algemeen:
De overigens uitstekende maand mei, vraagt je om begrip en geduld op te brengen voor hen die niet uitgerust zijn met jouw weerstand, daadkracht en doorzettingsvermogen.
Werk:
Je werkt hard deze maand en kijkt niet op een overuur min of meer. Met als resultaat dat jij je streefdoelen haalt, projecten van de grond krijgt en jezelf aldus verzekerd van een plaats hogerop.
Liefde:
Met partner?
Jullie stoppen samen energie in ouders, kinderen en kleinkinderen en in de echte vrienden van altijd. Het is mogelijk dat je nu je levensritme wat aanpast.
Single?
Een –voor jou- aanvankelijk veelbelovend contact gaat uiteindelijk de mist in. Er is niet voldoende respons van de ander naar jou toe of de ander neemt dit contact niet voldoende ernstig.
Financiën:
Als kabbelt hier rustig verder. Toch dringen zich veranderingen op wat betreft je bezittingen of verzekeringen.
Familie & vrienden:
In de familie ligt de nadruk op de kinderen. Dit via een geboorte, communiefeest, adoptie of vrijetijdsbesteding van de kinderen. Geboren tussen 4 en 10 januari? Mei heeft veranderingen voor jou in petto middels een verhuizing, de vorming van een nieuw samengesteld gezin, of een nieuwe routine in het dagelijks leven. Wat de vrienden betreft: jullie treffen elkaar meermaals in mei in de meest prettige omstandigheden.
Welzijn:
Je verkeert in topvorm en je kan putten uit een grote energie aangevuld met een al even groot recuperatievermogen. Bofkont!

Waterman

aquarius
Algemeen:
Middelmatige maand, Waterman, waarin je er beter aan doet eerst de pro’s en contra’s af te wegen, vooraleer op mensen of een situatie af te stormen.
Werk:
Professioneel kan je kiezen. Blijf je vechten om hogerop te komen? Of doe je het rustig aan, blijf je waar je bent en kijk je de kat uit de boom. En spendeer je intussen die extra vrije tijd aan plezieriger zaken.
Liefde:
Met partner?
Jullie raken het over veel zaken maar niet eens. Haal de druk van de ketel vooraleer de zaak het punt bereikt, waarop geen ommezwaai meer mogelijk lijkt.
Single?
Er ligt hier een mooie vriendschap in het verschiet die kan uitmonden in liefde. Het contact ontstaat door een ontmoeting bij vrienden of kennissen. Andere mogelijkheid. Een reeds bestaand maar oppervlakkig contact wordt plots intenser.
Financiën:
Normaal zitten op deze sector momenteel geen negatieve vibes. Let er wel op dat je niet vergeet bepaalde rekeningen tijdig te betalen.
Familie & vrienden:
In de familie heb je nu de neiging om koppig vast te houden aan jouw visie. En, om die per se te willen doordrukken. Hou jezelf hier in toom.
Het contact met je vrienden is sprankelend en intens. Je wilt immers graag je sociale kring verder uitbreiden.
Welzijn:
Je voelt je wat vermoeider dan normaal, terwijl ook je spijsvertering gevoeliger is dan anders. Let op je bloeddruk en op je gewicht. Beiden kunnen de hoogte ingaan.

Vis

pisces
Algemeen:
Het zou goed zijn nu één en ander te herschikken in je leven, via het introduceren van wat meer orde en structuur.
Werk:
Professioneel wordt er op jou gerekend omdat er meer werk is dan eerst gedacht. Of om een afwezige collega te vervangen of een reorganisatie in goede banen te helpen leiden.
Liefde:
Met partner?
Jullie kennen wat moeilijkheden van voorbijgaande aard. Vluchtgedrag bijvoorbeeld of het onvermogen om elkaar grondig te begrijpen. Maar zoals gezegd: dit waait wel over.
Single?
Een beginnend contact verloopt nu in vierde versnelling. En Vissen die niet meer geloofden in de liefde, staat een mooie, prettige verrassing te wachten.
Financiën:
Stel grote aankopen uit tot later. Want dit wordt een financieel zwakkere maand met onverwachte uitgaven, terwijl geld dat je toekomt op zich laat wachten.
Familie & vrienden:
Je bent er voor alle familieleden die je nodig kunnen hebben. Een nieuwe baby kan zich aandienen. Wat je vrienden betreft. Je kijk op hen wordt scherper en je mening over hen wordt bijgesteld. Dit, niet altijd in positieve zin.
Welzijn:
Gevoelsmatig ken je nu hoogten en laagten. Dat beïnvloedt zowel je slaapgedrag als je eetgedrag. Deze disharmonie zorgt voor een gestoorde slaap en voor kilo’s die er zo aanvliegen. Herpak je, Vis.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.