Horoscoop mei 2017

0

Wat brengt de maand mei 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Mei laat alles bruisen, Ram, en dus pieken zowel je energie als je optimisme. Wel opletten voor kleine ongelukken. Op het werk is er zeker stress maar wordt ook alles mogelijk, zelfs een nieuwe werkaanbieding. Met partner? Er is een mooi evenwicht tussen jullie en daarom willen jullie alles delen. Single? De liefde komt nu voor langere tijd jouw kant op. In de familie is dit dé periode voor een hereniging of het maken van een baby. Je vrienden zijn nu alomtegenwoordig. Hou je uitgaven in het oog.

Stier

taurus
Mooie en gelukkige maand, Stier. Op het werk loopt alles op wieltjes en krijg je het respect van collega’s en een pluim van je chefs. Met partner? De verstandhouding is goed en eensgezind brengen jullie de huiselijke kwesties tot een goed einde. Single? Dankzij je zelfvertrouwen pak je in wie je maar wilt. Zowel in de familie als in de vriendenkring lijk je onvermoeibaar en ontplooi jij de juiste initiatieven tot ieders tevredenheid. Financiën? Je springt er mee om zoals altijd: grotendeels verstandig.

Tweeling

gemini
Mei schenkt jou tonnen energie, Gemini. Op het werk ben je ondernemend, efficiënt en contactvaardig. En dat loont. Met partner? Het is goed toeven bij elkaar tenzij geboren tussen 15 en 20 juni. Hier overheerst de sleur. Solo? Verleiding primeert, waarbij je recht op je doel af gaat. De sfeer zit er in de vriendenkring helemaal in tot en met de 16de. En in de familie neem jij de beste initiatieven, waarna iedereen volgt. Geboren begin juni? Dan lopen je financiën op wieltjes. De overige Gemini’s moeten alert blijven.

Kreeft

cancer
Gemengde maand, Kreeft. Op het werk zijn er onverwacht complexe situaties en daarnaast geslaagde afrondingen van projecten. Met partner en geboren tussen 6 en 12 juli? Egospelletjes bezwaren de relatie. Solo? Hier beweegt weinig maar je vindt altijd wel een vriend/in, kennis of collega die je gezelschap houdt. Reken thuis en in de familie op onenigheid. En op vertraging op diverse vlakken aangaande je huis of ander vastgoed. Qua geld moet je dringend je persoonlijke belangen verdedigen.

Leeuw

leo
Vrije mooie maand, Leo, waarin je gewapend met weerbaarheid, een goed humeur en de nodige snelheid, voorbij drijvende kansen weet te grijpen. Eerst en vooral op het werk. Met partner? Jullie begrijpen en waarderen elkaar en boeken materiële vooruitgang. Solo? Je verleidt en schiet recht in de roos. Kan van lange duur zijn. Thuis en in de familie heerst een prima sfeer. Eventuele kinderen verwerven meer maturiteit. In de vriendenkring zit er veel vaart. Mei draait ook vruchtbaar uit op financieel vlak.

Maagd

virgo
Mei schenkt je sterkte en veerkracht op alle vlakken, Maagd. Vooreerst op het werk waar je op je strepen moet staan om je positie veilig te stellen. Met partner? Vlucht niet maar praat de problemen nu uit. Solo en geboren tussen 7 en 13 september? Vooral jij kan nu een heftige, passionele affaire meemaken. Thuis en in de familie heerst voor de meeste Virgo’s een gezapig sfeertje. Maar voor de echte ontspanning moet je deze maand toch bij je vrienden zijn. Kijk uit: op geldelijk vlak kan jij je fors misrekenen.

Weegschaal

libra
Turbulente maand, Libra. Op het werk loopt alles vlot tot de zaak plots een andere richting opgaat. Gelukkig heb jij de juiste reflexen. Met partner? De verveling slaat toe, terwijl je ook snel woedend wordt. Single? Argwaan weerhoudt je ervan een affaire in te duiken. Zowel thuis als bij familie en vrienden wordt er kwetsende taal gesproken, wat gevolgen heeft. Je spijsvertering en bloedsomloop kunnen je parten spelen. Libra’s geboren tussen 1 en 12 oktober hebben moeite om geld dat hen toekomt, effectief binnen te halen.

Schorpioen

scorpio
In mei voert stress de boventoon, Scorpio, maar je geeft geen kik. Jij bent immers geboren om problemen aan te pakken. Professioneel draait het vierkant. Je ligt overhoop met je chef(s) en wordt niet gewaardeerd voor je inzet. Met partner? De spanning neemt toe door meningsverschillen. Ga delicate onderwerpen liever uit de weg. Solo? Blijf nuchter bij die betoverende ontmoeting. In de familie en de vriendenkring daarentegen loopt alles prima. Tip: neem geen enkel risico op financieel vlak.

Boogschutter

sagittarius
Mei wordt stressy, Schutter. Stress die migraine, vermoeidheid en een verminderde weerstand kan uitlokken. Verwacht je op het werk aan vertraging, blokkades, een machtsstrijd en zelfs openlijke conflicten. Met partner? Meningsverschillen en jaloezie tasten de relatie aan. Single? Je daagt uit, behaagt en je kan zelfs pats-boem verliefd worden. En dat kan blijven duren. De sfeer in de familie- en de vriendenkring is positief en constructief. Op geldelijk vlak doen zich nu geen grote problemen voor.

Steenbok

capricorn
In mei kies je resoluut voor het bereiken van het gestelde doel. Op het werk ga je er keihard en geconcentreerd tegenaan en dat werpt vruchten af. Met partner? Jullie zijn het eens omtrent huiselijke zaken en omtrent de toekomst. Er komt een ander levensritme, in positieve zin. Veel draait hier immers om de kinderen en de familie. Solo? Je kan nu beter investeren in vriendschap, daar er zich een nieuwe, stevige vriendschap aandient in je leven. Qua geld zijn de meevallers vooral voor Bokken geboren tussen 12 en 20 januari.

Waterman

aquarius
In mei haal je voordeel uit alles wat je doet, Waterman. Met partner? Je beslist om je ingedommelde relatie een injectie te geven. Met resultaat. Solo? Je charme zorgt ervoor dat je aan je trekken komt. Op het werk is het superdruk, maar je slaagt er toch in om een salarisverhoging of promotie te versieren. In de familie echter kom je met ideeën aandraven die geen bijval kennen. Je financiën zijn gezond. Maar… moet je nu tijd besteden aan oude vrienden of veeleer aan die interessante nieuwkomers? Moeilijke keuze!

Vis

pisces
De energie van mei wordt verzacht door je directe omgeving en de liefde, Visje. Op het werk zijn er twijfels. Moet je gelaten alles over je heen laten gaan of kan je maar beter opkomen voor jezelf? Met partner? De band kabbelt rustig verder. Single? Een ontmoeting met een man maakt grote indruk en kan zelfs leiden tot veel meer. Thuis en in de familie zijn er enkel problemen van praktische aard. En in de vriendenkring zie je iemand in een totaal ander licht. Denk goed na vooraleer je zuurverdiend geld uit te geven.


Deel.